gerstavros2 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 ΓΜΤ..πηγα να διορθωσω την απαντηση μου αλλα..κοπηκε το ρευμα και χωρις save δεν εφυγε..μετα, εφυγα εγω απο τον υπολογιστη.. Ηθελα να ρωτησω, κατι αλλο εξ ισου αξιοπιστο δεν υπαρχει ? Αυτο (P780) θα ειναι για κοπελλα και χμμμ καπως χοντρο (10mm) και βαρυ (180gr) θα της πεσει.. (ασε που το ασπρο που θελουμε ειναι out of stock στο minideal..) Σ'επρηξα? Σορρυ..Lenovo S650 και S920, λεπτά στυλάτα, και Lenovo Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Lenovo S650 και S920, λεπτά στυλάτα, και Lenovo Thanks Σταυρε, το πρωτο ειναι μικρο και..τριανταφυλλενιο, ιδανικο για την περιπτωση. Εφ οσον δε, μας το προτεινεις για καλο, σιγουρα θα ειναι.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebs Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα. Αποφάσισα επιτέλους να κάνω αλλαγή από το Galaxy S3 μου (το οποίο τρέχει Cyanogenmod 11) σε κινέζικο dual sim. Το βασικό χαρακτηριστικό που ψάχνω είναι το κινητό να είναι octa core. Επίσης θα προτιμούσα 5-inch οθόνη αλλά οκ, ίσως να αντέξω και μια κάπως πιο μεγάλη. Άλλος παράγοντας που είναι σημαντικός για μένα είναι να υπάρχει η προοπτική για κάποιο custom rom μελλοντικά (πχ Cyanogenmod ή άλλο). Η λίστα μου με τις «υποψήφιες» επιλογές μέχρι τώρα είναι η πιο κάτω και θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν είχα και τις δικές σας απόψεις παρακαλώ. Παραθέτω και κάποιες σκέψεις μου για το κάθε ένα: THL T100 (Τ100S?) 5-inch οθόνη. Μάλλον καταλήγω σε αυτό αν και διαβάζω διάφορες απόψεις για αυτό το κινητό που με κάνουν να το σκέφτομαι ξανά και ξανά. Επίσης τα υλικά κατασκευής του, εξωτερικά, δεν με εμπνέουν. Τέλος, υπάρχει διαφορά μεταξύ του T100 & T100S? ZOPO ZP998 5.5-inch οθόνη. Κάπως μεγάλη για τα γούστα μου αλλά το σημειώνω έτσι κι αλλιώς. Καλή κατασκευή εξωτερικά. TCL IdolX+ 5-inch. 2Ghz!! Huawei Honor 3X Η χαμηλή ανάλυση της οθόνης σε συνδυασμό με τις 5.5 ίντσες με χαλάει κάπως. Είναι όμως Huawei… Α και μπαταρία 3000mah!! Xiaomi Hongmi (Red Rice) 2 Δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα ακόμη τα χαρακτηριστικά του αλλά νομίζω θα είναι καλή περίπτωση και ίσως να αξίζει να περιμένω. Ξέρω ότι θα είναι 5.5 ίντσες όμως. Αυτά (νομίζω δηλαδή). Αν έχει κάποιος κάτι άλλο να εισηγηθεί ή κάποιο σχόλιο να κάνει στα πιο πάνω επιλογές είναι ευπρόσδεκτος! Ευχαριστώ, Phoebs Παράθεση mobstory: Honor 6 <- Zopo ZP998 <- Samsung Galaxy SIII <- Samsung Galaxy SII <- BlackBerry Storm2 <- Asus P750 <- Sony Ericsson P1 <- i-mate SP5 <- Sony Ericsson Z800i <- V600 <- T610 <- T68i <- Ericsson T68 + R380 <- T28 World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domokos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα.Οταν λεει οτι ενα τηλ ειναι dual stanby σημαινει οτι και οι 2 καρτες ειναι ενεργες?Βοηθηστε λιγο σας παρακαλω γιατι καπου διαβασα για dual active και δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ dual stanby και dual active.Αυτο που θελω ειναι ενα δικαρτο που η με παρουν στη μια καρτα η στην αλλη να ΄χτυπαει΄ και οχι να βγαζει οτι ειναι κλειστο :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domokos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Επειδη ειμαι και εγω στην ιδια φαση με το ιδιο κινητο (S3)και ψαχνω αρκετο καιρο τωρα θα σου προτεινα και το Lenovo K910.Ειναι πιο ακριβο αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και θα το αναβαθμισουν απ οτι διαβασα (αγνωστο ποτε) στην εκδοση 4,4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highsky Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) dual active: δεχεσε ταυτοχρονα κλησεις και κανεις και εναλλαγες, ενεργοβορο. dual stanby: Όταν μιλάει ή μια γραμμή, η άλλη στέλνει μήνυμα στις κλήσεις ότι το τηλέφωνο είναι κατειλημμένο. Edited January 4, 2014 by highsky Παράθεση kabbat zin @ google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα. Αποφάσισα επιτέλους να κάνω αλλαγή από το Galaxy S3 μου (το οποίο τρέχει Cyanogenmod 11) σε κινέζικο dual sim. Το βασικό χαρακτηριστικό που ψάχνω είναι το κινητό να είναι octa core. Επίσης θα προτιμούσα 5-inch οθόνη αλλά οκ, ίσως να αντέξω και μια κάπως πιο μεγάλη. Άλλος παράγοντας που είναι σημαντικός για μένα είναι να υπάρχει η προοπτική για κάποιο custom rom μελλοντικά (πχ Cyanogenmod ή άλλο). Η λίστα μου με τις «υποψήφιες» επιλογές μέχρι τώρα είναι η πιο κάτω και θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν είχα και τις δικές σας απόψεις παρακαλώ. Παραθέτω και κάποιες σκέψεις μου για το κάθε ένα: THL T100 (Τ100S?) 5-inch οθόνη. Μάλλον καταλήγω σε αυτό αν και διαβάζω διάφορες απόψεις για αυτό το κινητό που με κάνουν να το σκέφτομαι ξανά και ξανά. Επίσης τα υλικά κατασκευής του, εξωτερικά, δεν με εμπνέουν. Τέλος, υπάρχει διαφορά μεταξύ του T100 & T100S? ZOPO ZP998 5.5-inch οθόνη. Κάπως μεγάλη για τα γούστα μου αλλά το σημειώνω έτσι κι αλλιώς. Καλή κατασκευή εξωτερικά. TCL IdolX+ 5-inch. 2Ghz!! Huawei Honor 3X Η χαμηλή ανάλυση της οθόνης σε συνδυασμό με τις 5.5 ίντσες με χαλάει κάπως. Είναι όμως Huawei… Α και μπαταρία 3000mah!! Xiaomi Hongmi (Red Rice) 2 Δεν επιβεβαιώθηκαν επίσημα ακόμη τα χαρακτηριστικά του αλλά νομίζω θα είναι καλή περίπτωση και ίσως να αξίζει να περιμένω. Ξέρω ότι θα είναι 5.5 ίντσες όμως. Αυτά (νομίζω δηλαδή). Αν έχει κάποιος κάτι άλλο να εισηγηθεί ή κάποιο σχόλιο να κάνει στα πιο πάνω επιλογές είναι ευπρόσδεκτος! Ευχαριστώ, PhoebsΜην βιαζεσαι με τα MTK6592. Ειναι ακομα σε πρωιμο σταδιο. Περίμενε κάνα μήνα ακομη, που το THL t100s θα βγαινει με 2700mAh μπαταρία, κ να βγουν και νεότερα firmware Καλησπερα.Οταν λεει οτι ενα τηλ ειναι dual stanby σημαινει οτι και οι 2 καρτες ειναι ενεργες?Βοηθηστε λιγο σας παρακαλω γιατι καπου διαβασα για dual active και δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ dual stanby και dual active.Αυτο που θελω ειναι ενα δικαρτο που η με παρουν στη μια καρτα η στην αλλη να ΄χτυπαει΄ και οχι να βγαζει οτι ειναι κλειστο :ninja: Dual Active δεν υπάρχουν στην αγορά. ξέχνα το Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domokos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 highsky και gersravros σας ευχαριστω για τις απαντησεις :D dualstanby ειναι οτι πρεπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoebs Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παίδιά. Νομίζω πως καταλήγω στο ZOPO ZP998, ιδίως μετά από κάποιες συγκρίσεις που είδα και με το THL100. Θα κάνω το μόνο λίγη υπομονή να δω αν θα βγάλουν τελικά την 32Gb έκδοση. Παράθεση mobstory: Honor 6 <- Zopo ZP998 <- Samsung Galaxy SIII <- Samsung Galaxy SII <- BlackBerry Storm2 <- Asus P750 <- Sony Ericsson P1 <- i-mate SP5 <- Sony Ericsson Z800i <- V600 <- T610 <- T68i <- Ericsson T68 + R380 <- T28 World Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παίδιά. Νομίζω πως καταλήγω στο ZOPO ZP998, ιδίως μετά από κάποιες συγκρίσεις που είδα και με το THL100. Θα κάνω το μόνο λίγη υπομονή να δω αν θα βγάλουν τελικά την 32Gb έκδοση. και βελτιωμενο firmware να περιμενεις, γιατι μέχρι τώρα ειναι σχεδόν προβληματικό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 μετα το g3t που εχω αλλο κινητο με παραπλησια χαρακτηριστηκα και αυτονομια ιση η και μεγαλυτερη ? επιλογες μονο σε g4 και lenovo p780 ? η υπαρχει και κατι αλλο? αξιζει η αλλαγη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkrizio Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 βοηθηστε με λιγο...κλειδωσε το τηλεφωνο κ δεν ανοιγει.. απο τον λογαριασμο google...μπαινω στις ρυθμισεις με power k vol- και εχει εξι επιλογες κινεζικες...μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω factory reset ποια δηλ βηματα θα ακολουθησω πατωντας τι? ευχαριστω το τηλ ειναι zte v889s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Dual Active δεν υπάρχουν στην αγορά. ξέχνα το Υπαρχει dual active αλλα οχι android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate_7 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω πάρει το Mls Iq talk king dual sim.Θα ήθελα να μάθω πως μπόρω να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης σε κάθε επαφή ; Εννοείται δικούς μου ήχους , όχι τους προεπιλεγμένους.Υπάρχει καμιά εφαρμογή στο play store ή 'εστω από το google που να το κάνει αυτό ; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 DualSim RingTone DualSim Ringer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Υπαρχει dual active αλλα οχι android Ποιο; Και Android υπήρχε κάποτε :p ZTE U960, dual active, πλέον πουλιέται σε τιμές μουσειακού είδους Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ποιο; Και Android υπήρχε κάποτε :p ZTE U960, dual active, πλέον πουλιέται σε τιμές μουσειακού είδους Σταυρο για την ιστορια αυτο " Samsung B7722 Dual sim/Dual active...... για το ZTE δεν το ηξερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taggelou Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) http://umiphones.com/umi-mobile/umi-x3.html ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ 5,5' ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ Edited January 12, 2014 by taggelou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distant Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ερωτηση:Αν το κινητο εχει δυο μπαταριες...τις χρησιμοποιουμε εναλλακτικα μια την μια και μια την αλλη η οταν τα τιναξει η πρωτη τοτε χρησιμοποιουμε την δευτερη.... Για πειτε διοτι δεν σκαμπαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ερωτηση:Αν το κινητο εχει δυο μπαταριες...τις χρησιμοποιουμε εναλλακτικα μια την μια και μια την αλλη η οταν τα τιναξει η πρωτη τοτε χρησιμοποιουμε την δευτερη.... Για πειτε διοτι δεν σκαμπαζω Ότι θέλεις κάνεις απλά πρόσεχε με το άνοιξε - κλείσε το καπάκι της μπαταρίας μην το σπάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Φαντάζομαι ότι ο συμφορουμίτης εννοεί ( και την ίδια απορία έχω και εγώ) τι είναι καλύτερο για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και ποιότητα , χρησιμοποιώντας τις δύο μπαταρίες. Να αφήσουμε την μία στο ράφι και να χρησιμοποιούμε μόνο την άλλη ή να τις χρησιμοποιούμε εναλλαξ ανά τακτά χρονικά διαστήματα , και ποιο ειναι καλύτερο διάστημα (ανα μία φόρτιση , ανά μία εβδομάδα , ανά ένα μήνα?) Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_kor Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Heeeeeeeeeeeeeeeeelp...!!! Πήρα ΑΥΤΟ για την γυναίκα... Ήρθε χτες... Δούλευε μια χαρά... Άψογο... Σιγά σιγά το σέταρα για να της το δώσω αύριο έτοιμο, μιας κια δεν είχε εμπειρία με δικό της smart phone ως τώρα... Σήμερα το απόγευμα και ενώ κατέβαζα την τελευταία εφαρμογή από το play store, ξαφνικά κόλλησε και εμφανίζει συνέχεια, το παρακάτω μήνυμα... "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας android.process.acore. Προσπαθήστε αργότερα... Αναγκαστικό κλείσιμο..." Μπορεί να δεχτεί τηλέφωνο και να απαντήσω, αλλά μέχρι εκεί από λειτουργίες... Στα δύσκολα τώρα... Δοκίμασα να κάνω recovery, αλλά, recovery mode δεν παίζει στις επιλογές... Τα μόνα που βγάζει, πατώντας και τα 3 κουμπιά για να μπω σε recovery, είναι τα εξής... full phone test view test result item test bt evt ctp calibrate exit Τα κοίταξα όλα, αλλά δεν λέει πουθενά για recovery...???!!! Δώστε καμιά ιδέα, γιατί έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά... :help::sorry: Καλημερα , Ψάχνοντας για ένα οικονομικό Android κινητό κάτω απο 100 ευρώ για την μητέρα μου η οποια δεν εχει μεγάλες απαιτησεις παρά μονο μια σχετικά καλη αναλυση οθόνης & μια ικανοποιητική καμερα επεσα επάνω στο εν λόγω κινητο... Ποιες ειναι οι μέχρι στιγμής εντυπωσεις σου ??? Εχεις να προτείνετε κάτι αντιστοιχο σε budget ??? Καλη Κυριακη ... Παράθεση G_KOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Στο δρόμο ειναι.Το σωστό τοπικ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375436 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδιά εχω την εξής απορία: είναι δυνατόν σε android phone να μην υπάρχει ελληνική γλώσσα;Θεωρώ ότι δεν γίνεται διότι το android λογικά εχει ολες τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Από την άλλη μήπως δεν είναι έτσι; Το ρωτώ γιατί θέλω να παραγγείλω κινητό αλλά στην περιγραφή δεν λέει ότι έχει και ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Παιδιά εχω την εξής απορία: είναι δυνατόν σε android phone να μην υπάρχει ελληνική γλώσσα;Θεωρώ ότι δεν γίνεται διότι το android λογικά εχει ολες τις υποστηριζόμενες γλώσσες. Από την άλλη μήπως δεν είναι έτσι; Το ρωτώ γιατί θέλω να παραγγείλω κινητό αλλά στην περιγραφή δεν λέει ότι έχει και ελληνικά... Αν δεν γράφει πως έχει Ελληνικά τότε δεν έχει. Η κάθε Rom "γράφεται" για το συγκεκριμένο κινητό και δεν υπάρχει μία για όλα τα κινητά που να υποστηρίζει όλες τις γλώσσες. Αν αυτοί που έγραψαν τη Rom δεν φρόντισαν να έχει Ελληνικά τότε δεν θα έχει Ελληνικά. Υπάρχει μια "μπακαλίστικη" λύση με κάποιες εφαρμογές που υποτίθεται μεταφράζουν το μενού. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία αλλά αν θέλεις μπορείς να το ψάξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts