Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ!!το κινητο το εφτιαξα!!

Χαιρομαι που σε βοηθησα.Αλλη φορα να ψαχνεσαι πιο πολυ για τις αγορες σου .Το αγορασες πολυ ακριβα:)

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

3g με 6575, capacitive & 4,3" πιο να διαλέξω?

Κατα την γνωμη μου διαλεξε ενα που να εχει υποστηριξη και βεβαια να σου αρεσει.Γιατι εαν εχει προβληματα softwer τι κανεις?Τα κινεζικα υποστηριζονται απο εδω στην πρωτη σελιδα καθε κινητου http://www.forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=46

Edited by stargreek

Στα κινέζικα android κινητά, πώς επιλέγεις με ποια κάρτα θα κάνεις την κλήση; Πατάς για παράδειγμα την κλήση και εμφανίζετε έξτρα πίνακας που διαλέγεις sim;

Να υποθέσω ότι όλα τα android έχουν τον ίδιο τρόπο επιλογής sim;

Στα κινέζικα android κινητά, πώς επιλέγεις με ποια κάρτα θα κάνεις την κλήση; Πατάς για παράδειγμα την κλήση και εμφανίζετε έξτρα πίνακας που διαλέγεις sim;

Να υποθέσω ότι όλα τα android έχουν τον ίδιο τρόπο επιλογής sim;

Σωστα για το πρωτο,δεν ειμαι σιγουρος για το δευτερο πχ zte ειναι διαφορετικα

αρκετά καλό και 1γβ ράμ!δεν εχει υποστήριξη ακομα!λογικό μιας και είναι καινούριο!ξέρεις ποιανού κλώνος είναι για να δω συμβατότητες με θήκες κτλ?

Δεν ξερω,λογικά οποιαδήποτε θήκη για 4.3 inch θα είναι εντάξει. Το παρήγγειλλα απο εδω (http://www.antelife.com/x825a-mtk-6575-android-4-0-os-ram-1g-with-gps-wifi-4-3-inch-qhd-screen-smart-phone-black.html) 140 ευρω χτες οπότε νεώτερα σε καμία 15αρια μέρες.

Δεν ξερω,λογικά οποιαδήποτε θήκη για 4.3 inch θα είναι εντάξει. Το παρήγγειλλα απο εδω (http://www.antelife.com/x825a-mtk-6575-android-4-0-os-ram-1g-with-gps-wifi-4-3-inch-qhd-screen-smart-phone-black.html) 140 ευρω χτες οπότε νεώτερα σε καμία 15αρια μέρες.

ρε συ αυτο εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα εχει πολυ μικρη μπαταρια και δεν εχει κουμπι μενου! εχει μονο πισω,αρχικη,ευρεση

Με 2000 mah το αντίθετο θα έλεγα (αν όντως είναι η πραγματική της χωρητικότητα). Οι περισσότερες συσκευές android δεν έχουν κουμπί για μενού κάτω από την οθόνη.

Με 2000 mah το αντίθετο θα έλεγα (αν όντως είναι η πραγματική της χωρητικότητα). Οι περισσότερες συσκευές android δεν έχουν κουμπί για μενού κάτω από την οθόνη.

σε αλλο site ειχα δει να γραφει 2Χ1000mah . Τεσπα μικρο το προβλημα μιας και φαινεται να εχει φυσιολογικο μεγεθος.

Μαλλον κι εγω αυτο θα παραγγειλω, ομως με ενοχλει λιγο που δεν εχει κουμπι μενου. Πως εμφανιζεται το μενου για τα προγραμματα που το χρησιμοποιουν??

λοιπον θα παρω τελικα το star x26i . Απο ποιο site λετε να το παρω? Εχω καιρο να παρω απ εξω και απο εκει που επαιρνα τα χουν ακριβα.

Πόσο το βρίσκεις? Στο everbuying το έχουν 154 δολάρια. Με κουπόνι 6% στα 144,6 δολάρια. Κυκλοφορούν και κάποια κουπόνια 8% τα οποία δεν λειτουργούν πάντα και είναι λίγο θέμα τύχης.

Πάντως από όσες παραγγελίες έχω κάνει μέχρι στιγμής από το συγκεκριμένο κατάστημα δεν έτυχε να έχω κάποιο πρόβλημα.

δε με αφηνει να βαλω κουπονι γιατι λεει οτι ειανι ηδη σε εκπτωση... 157 μου βγαινει με ασφαλεια εξτρα 4$. Ποιο κουπονι ειν αυτο? αμα βγει με 144 απο εδω το παιρνω εννοειται

το βρισκω και εδω αλλα διαβασα κατι κριτικες στο νετ και προτιμω να βρω καποιο με λιγοτερες αρνητικες

http://china-made-wholesale.com/x26i.html

Edited by dimzan

δε με αφηνει να βαλω κουπονι γιατι λεει οτι ειανι ηδη σε εκπτωση... 157 μου βγαινει με ασφαλεια εξτρα 4$. Ποιο κουπονι ειν αυτο? αμα βγει με 144 απο εδω το παιρνω εννοειται

το βρισκω και εδω αλλα διαβασα κατι κριτικες στο νετ και προτιμω να βρω καποιο με λιγοτερες αρνητικες

http://china-made-wholesale.com/x26i.html

Έχεις δίκιο.. δεν δέχεται κουπόνι επειδή είναι σε "προσφορά". Η εξτρά ασφάλεια δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητη.. απλά συσκευάζουν λίγο καλύτερα το προϊόν.

Γεια σας,

το lenovo a750 το έχει αγοράσει κανένας; γνωρίζετε αν και οι δυο sim δουλευουν ταυτόχρονα ή χρειάζεται ενεργοποίηση από τη μία στην άλλη;;

Siemens S25-Nokia 8310-Nokia5210-Sony Ericsson W810-HTC Touch Pro2-Iphone 3GS- Lenovo A820 - Huawei P8 Lite - Iphone 7 plus - Iphone XR

Γεια σας,

το lenovo a750 το έχει αγοράσει κανένας; γνωρίζετε αν και οι δυο sim δουλευουν ταυτόχρονα ή χρειάζεται ενεργοποίηση από τη μία στην άλλη;;

Eιναι dual standby και οι δυο sim δουλευουν ταυτόχρονα, αλλα οταν χρησιμοποιείς[μιλας]στην μια η αλλη ειναι εκτος.

εχω σταμπαρει αυτό και το zopo zp100.. ποιο θα προτείνατε;
Siemens S25-Nokia 8310-Nokia5210-Sony Ericsson W810-HTC Touch Pro2-Iphone 3GS- Lenovo A820 - Huawei P8 Lite - Iphone 7 plus - Iphone XR

Καλησπερα σας.

Εχω ενα κινητο με adroid αλλα δεν εχει ελληνικα στο μενου του ουτε στην γραφη μηνυματων.

Στην εγραφη μηνυματων βρηκα λυση με μια εφαρμογη για ελληνικα.

Ξερει κανεις αν μπορει να αλλαξει και το μενου στα ελληνικα?

Ευχαριστω.

Να σε καλα navi55.

Το κατεβαζω απο το adroid market?Γιατι το κατεβασα αλλα η ελληνικη γλωσσα δεν ειναι μεσα.

Ενω στο σιτε h@@p://www.androidzoom.com/android_applications/tools/morelocale-2_udb.html δεν με αφηνει να μπω απο το κινητο.

εχω σταμπαρει αυτό και το zopo zp100.. ποιο θα προτείνατε;

ZP100=Hero H5300= H5500 σε χαμημη τιμη Mε το ιδιο softwer:)

Edited by stargreek

το έχεις ψάξει τόσο πολύ; σκέφτομαι το lenovo πιο πολύ επειδή είναι πιο γνωστή μάρκα... στα χαρακτηριστικά πάντως τα ίδια μ φαίνονται με αυτά που πρότεινες

το έχεις ψάξει τόσο πολύ; σκέφτομαι το lenovo πιο πολύ επειδή είναι πιο γνωστή μάρκα... στα χαρακτηριστικά πάντως τα ίδια μ φαίνονται με αυτά που πρότεινες

Με chrome explorer διαβασε http://www.forum.china-iphone.ru/viewforum.php?f=53

σε λιγες μερες θα ειναι out και με mtk6577 1.2 dual core

• The title was changed to Dual SIM + Android