Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το Honor 3C κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις ,μια με 1GB ram και μια με 2GΒ ram.Φυσικα επιλεγουμε την 2η εκδοση για 10-20$ παραπανω που κοστιζει.Η ποιοτητα της Ηuawei στο συγκεκριμενο μοντελο (χωρις να το εχω ,αλλα εχοντας αλλα μοντελα της) βαζει κατω ανετα το 80% των 8πυρηνων που κυκλοφορουν.Μην σε θαμπωνει το ποσους πυρηνες εχει αλλα το συνολο.Και το Honor φαινεται εξαιρετικο για τα χρηματα του.

Κάτι άλλο που είδα στο κινητό και μου άρεσε είναι ότι έχει ευρυγωνιο

και ιδιαίτερα φωτεινό (F2.0) sony φακό

Από ποιο μαγαζί προτείνεις ?

Βλέπω ότι από vickmall έρχεται έτοιμο με root.

την εχω δοκιμασει αυτην την εκδοση ρε γμτ..αλλα μπα...ενω εχω ιντερνετ μου βγαζει σφαλμα δικτυου..τι να πω..

εγω δοκιμασα τωρα την εκδοση navigon 4.1.3 και μου βγαζει λαθος imei..

τι να πω..

Τελικά υπάρχει λύση για το "σφάλμα δικτύου".xposed framework + το module xprivacy...Περισσότερα δε μπορώ να γράψω γιατί το φόρουμ δεν επιτρέπει συζήτηση για λογισμικό απο "θείους,ανίψια,ξαδέρφια" :lol: οπότε όποιος το ψάξει,θα βρει την λύση

Να ρωτήσω. Έχω το Jiayu G3. Από GPS και 3G είναι χάλια. Φταίει οτι έχει ΜΤΚ επεξεργαστή? Ισχύει ότι οι ΜΤΚ έχουν θέμα γενικά με το σήμα? Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και με προβληματίζει πολύ το σήμα.Δίνω μέχρι 320 ευρώ. Να πάω σε μονόκαρτο? Έχω δει και το Xiaomi MI3 και ΖΤΕ Nubia 5. Τζάμπα τα λεφτά? Μπορώ να έχω και σε ΜΤΚ χωρίς να έχω θέματα?

Να ρωτήσω. Έχω το Jiayu G3. Από GPS και 3G είναι χάλια. Φταίει οτι έχει ΜΤΚ επεξεργαστή? Ισχύει ότι οι ΜΤΚ έχουν θέμα γενικά με το σήμα? Σκέφτομαι να αλλάξω κινητό και με προβληματίζει πολύ το σήμα.Δίνω μέχρι 320 ευρώ. Να πάω σε μονόκαρτο? Έχω δει και το Xiaomi MI3 και ΖΤΕ Nubia 5. Τζάμπα τα λεφτά? Μπορώ να έχω και σε ΜΤΚ χωρίς να έχω θέματα?

Καμιά σχέση ο επεξεργαστής. Φταίει που είναι Jiayu κι έχει μάπα κεραίες

εμένα πάει σφαίρα και το GPS μετά το gpsconfig κλπ κολπάκια όπως και το 3G

σφαίρα όμως σε σε σύγκριση με Νote2 ας πούμε και lenovo s650

ψάξου λίγο με το gps κι εδώ στο Myphone

Και εγω εχω κανει τη ρυθμιση με τον οδηγό απο το φόρουμ και έχω πλοηγηθεί με sygic μια χαρά με αυτοκίνητο. Εχω κλείδωμα το πολυ σε 20-30". Σε ανοχτό χωρο κλειδώνει άμεσα
No root->No problem

εγω ενδιαφέρομαι για ένα κινητό δίκαρτο, 4.5 ως 5.5 ιντσες, με 6582 και 1gb ram με όσο το δυνατόν μεγάλη μπαταρία και όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο.. έχω βρει αυτό π.χ. JIAKE I9500W . έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε; αν γίνεται και με 8gb rom.. τιμή μέχρι λiγο πιο πάνω από 100$

εμένα πάει σφαίρα και το GPS μετά το gpsconfig κλπ κολπάκια όπως και το 3G

σφαίρα όμως σε σε σύγκριση με Νote2 ας πούμε και lenovo s650

ψάξου λίγο με το gps κι εδώ στο Myphone

Και εγω εχω κανει τη ρυθμιση με τον οδηγό απο το φόρουμ και έχω πλοηγηθεί με sygic μια χαρά με αυτοκίνητο. Εχω κλείδωμα το πολυ σε 20-30". Σε ανοχτό χωρο κλειδώνει άμεσα

Αναφέρεται στο παλιο G3, που όντως είχε προβλήματα με τις κεραίες, όπως δυστυχώς και το G4, το G3s γλιτωσε απο τετοια προβληματα, αλλά είχε με το touch panel..Κλασσική αναξιόπιστη Jiayu

εγω ενδιαφέρομαι για ένα κινητό δίκαρτο, 4.5 ως 5.5 ιντσες, με 6582 και 1gb ram με όσο το δυνατόν μεγάλη μπαταρία και όσο το δυνατόν απροβλημάτιστο.. έχω βρει αυτό π.χ. JIAKE I9500W . έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε; αν γίνεται και με 8gb rom.. τιμή μέχρι λiγο πιο πάνω από 100$

Αν θες κάτι αξιόπιστο κι απροβλημάτιστο, δες THL T5s, Lenovo A880

Αναφέρεται στο παλιο G3, που όντως είχε προβλήματα με τις κεραίες, όπως δυστυχώς και το G4, το G3s γλιτωσε απο τετοια προβληματα, αλλά είχε με το touch panel..Κλασσική αναξιόπιστη Jiayu

Αν θες κάτι αξιόπιστο κι απροβλημάτιστο, δες THL T5s, Lenovo A880

Επειδή ψάχνομαι για ένα κινητό για τη σύζυγο (θα περάσει στα smartphones/android για πρώτη φορά), είχα καταλήξει στα lenovo S650 και ZTE V967S που έχουν αρκετά καλά χαρακτηριστικά και είναι οικονομικά.

Βλέπω ότι και το THL T5S που προσθέτεις είναι και αυτό ενδιαφέρον (και ελαφρά φτηνότερο από τα προηγούμενα). Αποκλείω το Α880 αφού ήδη θεωρώ ότι και το ΖΤΕ (5") θα είναι τεράστιο για γυναικείο χέρι.

Προτείνεις κάποιο άλλο για τη συγκεκριμένη περίπτωση (με ελάχιστα 1GB, μπαταρία πάνω από 2000 ή έστω κοντά);

Επίσης, ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στις 2 εκδόσεις τους THL (Basic/TF);

Edited by makap

Επειδή ψάχνομαι για ένα κινητό για τη σύζυγο (θα περάσει στα smartphones/android για πρώτη φορά), είχα καταλήξει στα lenovo S650 και ZTE V967S που έχουν αρκετά καλά χαρακτηριστικά και είναι οικονομικά.

Βλέπω ότι και το THL T5S που προσθέτεις είναι και αυτό ενδιαφέρον (και ελαφρά φτηνότερο από τα προηγούμενα). Αποκλείω το Α880 αφού ήδη θεωρώ ότι και το ΖΤΕ (5") θα είναι τεράστιο για γυναικείο χέρι.

Προτείνεις κάποιο άλλο για τη συγκεκριμένη περίπτωση (με ελάχιστα 1GB, μπαταρία πάνω από 2000 ή έστω κοντά);

Το ίδιο είναι απλά σου λένε ότι έχει δώρο μια κάρτα 8Gb Class 4 αλλά σε χρεώνουν 4$:D

Διάβασες στο νήμα του THL T5S ότι έχει πρόβλημα στο βίντεο; Δεν ακούγεται ο ήχος καλά.

Για το S650 λένε καλά λόγια στο νήμα.

Αυτό ψαχνεις. Ειναι φρεσκο αλλα ειναι lenovo 4,7 οθόνη και 3000mah μπαταρια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386818
No root->No problem

Το ίδιο είναι απλά σου λένε ότι έχει δώρο μια κάρτα 8Gb Class 4 αλλά σε χρεώνουν 4$:D

Διάβασες στο νήμα του THL T5S ότι έχει πρόβλημα στο βίντεο; Δεν ακούγεται ο ήχος καλά.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Έχω διαβάσει το νήμα για το S650 αλλά όχι για το T5S και θα το κάνω.

Αυτό για το δώρο το λες για κάποιο συγκεκριμένο;

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Έχω διαβάσει το νήμα για το S650 αλλά όχι για το T5S και θα το κάνω.

Αυτό για το δώρο το λες για κάποιο συγκεκριμένο;

Για το Thl T5S δεν μίλαγες; Άμα δεις δεξιά έχει επιλογές.

Αυτό ψαχνεις. Ειναι φρεσκο αλλα ειναι lenovo 4,7 οθόνη και 3000mah μπαταρια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386818

Αν κατάλαβα καλά, με μια γρήγορη ματιά, είναι όμοιο με το 650 με τη διαφορά της μπαταρίας και κοστίζει 50€ παραπάνω !!!

Νομίζω ότι δεν αξίζει, όπως σχολίασαν μερικοί.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για το Thl T5S δεν μίλαγες; Άμα δεις δεξιά έχει επιλογές.

Δηλαδή η διαφορά μεταξύ Basic και TF των $4 στις τιμές του T02C αφορά στην προσθήκη της κάρτας;

Αν κατάλαβα καλά, με μια γρήγορη ματιά, είναι όμοιο με το 650 με τη διαφορά της μπαταρίας και κοστίζει 50€ παραπάνω !!!

Νομίζω ότι δεν αξίζει, όπως σχολίασαν μερικοί.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή η διαφορά μεταξύ Basic και TF των $4 στις τιμές του T02C αφορά στην προσθήκη της κάρτας;

Δεν εινα 50 ευρώ η διαφορά αλλά 50 dolars.

No root->No problem

Μάλλον δεν κάνω λάθος γιατί τα μεν (και το 650) κοστίζουν γύρω στα 100€ και το 660 στα 150€

Μάλλον δεν κάνω λάθος γιατί τα μεν (και το 650) κοστίζουν γύρω στα 100€ και το 660 στα 150€

S650 139.99$ = 102€

S660 189.99$ = 138€

S650 139.99$ = 102€

S660 189.99$ = 138€

Εγώ διάβασα και μετέφερα αυτό

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386818

που γράφει στο #7 για διαφορά 50€ ($195,99) την 24/3/2014

Εν πάση περιπτώσει, δεν αξίζει η συνέχιση αυτής της συζήτησης.

Ta THL και Lenovo που αναφέρεις ειναι πολυ καλά, το V967s δεν αξίζει με τίποτα

Αυτό με τον ήχο δεν ισχύει. Ειναι απλά θέμα ρύθμισης απ το engineer mode. Μια χαρά ήχο καταγράφει, το κινητό είναι άψογο

Ευχαριστώ.

Διάβασα και το νήμα του T5S και τα σχόλια για τον ήχο αλλά εσύ δίνεις διαφορετική εκδοχή.

Αυτό με τον ήχο δεν ισχύει. Ειναι απλά θέμα ρύθμισης απ το engineer mode. Μια χαρά ήχο καταγράφει, το κινητό είναι άψογο

Δώσε μια χείρας βοηθείας στα παιδιά γιατί στο νήμα δεν τα κατάφερε κανένας να το φτιάξει.

Ευχαριστώ.

Διάβασα και το νήμα του T5S και τα σχόλια για τον ήχο αλλά εσύ δίνεις διαφορετική εκδοχή.

Δώσε μια χείρας βοηθείας στα παιδιά γιατί στο νήμα δεν τα κατάφερε κανένας να το φτιάξει.

Στο 4:37 https://www.youtube.com/watch?v=WhzV-5Agwoo

Θα τσεκάρω και το νήμα του..

• The title was changed to Dual SIM + Android