gerstavros2 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Υπερβολη ρε παιδια το triple sim. Εγώ έχω τρεις κάρτες. Καθόλου υπερβολή, και μου είναι όντως απαραίτητες σχεδόν καθημερινά. Σε μονόκαρτο έχω το whatsup που συνήθως δεν κουβαλάω μαζί μου, καθώς ευτυχώς μειώνονται οι «κολλημένοι» Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Για Android 4.1.2 μόνο -.- Καλούτσικο, αλλά προτίμησε το Mpai S720 thanks απο οτι βλεπω δεν υπαρχει στο minideal,μονο antelife kai geekbuying,ειναι αξιοπιστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 thanks απο οτι βλεπω δεν υπαρχει στο minideal,μονο antelife kai geekbuying,ειναι αξιοπιστα? το πρωτο ειναι ταλαιπωρια,δοκιμασε το geekbuying αλλα ζητα του να σου βαλουν και θηκη που δινει το πρωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εγώ έχω τρεις κάρτες. Καθόλου υπερβολή, και μου είναι όντως απαραίτητες σχεδόν καθημερινά. Σε μονόκαρτο έχω το whatsup που συνήθως δεν κουβαλάω μαζί μου, καθώς ευτυχώς μειώνονται οι «κολλημένοι» Πως ειναι απαραιτητες 3 καρτες; Δεν υπαρχει ουτε ενας λογος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 το πρωτο ειναι ταλαιπωρια,δοκιμασε το geekbuying αλλα ζητα του να σου βαλουν και θηκη που δινει το πρωτο :thanks: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Πως ειναι απαραιτητες 3 καρτες; Δεν υπαρχει ουτε ενας λογος. ...επαγγελματικοί λόγοι (βλέπε π.χ. gerstavros2), γκομενικοί λόγοι...πιθανόν και άλλοι λόγοι που μου διαφεύγουν. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 :thanks: :) επισης εχουν τοπικ εδω μιλα του πρωτα για αυτο που θες,αν ειναι διαθεσιμο,οτι το αντελαιφ δινει θηκη,θα στην προσθεσει,απλα να του δωσεις με πμ τον αρι παραγγελιας μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και λόγοι κάλυψης κυρίως για 3g ιντερνετ.Εδώ στην επαρχία ακόμη και τόσα χρόνια μετά την ανακάλυψη της κινητής τηλεφωνίας ειναι σημεία που πιάνει μόνο μία από τις 3 εταιρίες 3g ή και καμμία απο τις 3 :lol: και η wind κυρίως έχει πρόβλημα και με το 2g σε σημεία εκτός πόλης... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Ε που θα πάει... Αργούν οι κινέζοι να βγάλουν και 4-καρτο? Υπάρχουν φυσικά, αλλά μόνο φθηνά java thanks απο οτι βλεπω δεν υπαρχει στο minideal,μονο antelife kai geekbuying,ειναι αξιοπιστα? Μια χαρά και τα 2, κι επίσης http://www.aliexpress.com/item/Original-M-pai-S720-Android-Smart-phone-MTK6572-Dual-Core-1-2GHz-512MB-RAM-4GB-ROM/1276923378.html http://www.aliexpress.com/item/5i-Android-smart-Phone-4-Multi-touch-Screen-MTK6577-1-2GHz-Dual-core-3G-WCDMA-GPS/722954554.html (Το HUAMEI XIONGDI στο πρώτο λινκ είναι εξαιρετικό μαγαζί, μου χει καλύψει εγγύηση σωστά ακόμη και 8 μήνες μετά την αγορά) Πως ειναι απαραιτητες 3 καρτες; Δεν υπαρχει ουτε ενας λογος. Μην κρίνεις με βάση τις ανάγκες σου. Χρησιμοποιώ Q (λεπτά προς όλους + μηνύματα όποτε χρειαστώ+δουλειά), CU (ίντερνετ+ φίλοι + κοπέλα), Whatsup (φίλοι, κυρίως νεολαία), κι εκμεταλλεύομαι κ προσφορές κι απ τις 3 εταιρίες Edited September 9, 2013 by gerstavros2 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Πως ειναι απαραιτητες 3 καρτες; Δεν υπαρχει ουτε ενας λογος. Επειδη σε βλεπω λιγο να απορεις, το φιλαρακι μου που χρησιμοποιει 3 μονοκαρτα, τα εχει για να δεχεται κλησεις απο ολους. Αυτος σπανια καλει, μονο βαζει τα ελαχιστα απαραιτητα λεφτακια στις καρτες (προσπαθει απο προσφορες) για να δεχεται κλησεις απο ολους τους γνωστους του, γιατι ειναι κατι ΣΑΝ.. βουλευτης..:)... Εγω εχει καιρο που τον ψηνω για δικαρτο αλλα κλωτσουσε μεχρι τωρα για Κινεζικο, τωρα που εμαθε για το τρικαρτο χοροπηδηξε. Φυσικα, δεν ειναι και λιγο εκει που φορτωνεσαι τσαντακι με 3 κινητα, ξαφνικα να εχεις μονο ενα :lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ακριβώς έτσι.Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες.Προσωπικά γνωρίζω άτομο που έχει 3 απλά single sim nokia κινητά και μου έκανε εντύπωση ότι αντί για κανονική θήκη τα βάζει σε 3 μικρά σακουλάκια (σαν αυτά που βάζουν τα ακουστικά στις συσκευασίες των κινητών) γιατί λέει ότι διάβασε ότι έτσι έχει μειωμένη ακτινοβολία το κινητό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εγώ έχω τρεις κάρτες. Καθόλου υπερβολή, και μου είναι όντως απαραίτητες σχεδόν καθημερινά. Σε μονόκαρτο έχω το whatsup που συνήθως δεν κουβαλάω μαζί μου, καθώς ευτυχώς μειώνονται οι «κολλημένοι» Και απο ακτινοβολια? Λογικα θα υπαρχει προβλημα! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δε νομίζω να μιλάει κάποιος ταυτόχρονα με 2 ή 3 κινητά για να έχει πρόβλημα με την ακτινοβολία. Σε κατάσταση idle δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και απο ακτινοβολια? Λογικα θα υπαρχει προβλημα! Με ένα dual ή triple sim δεν αλλάζει τίποτα, η ακτινοβολία είναι κανονική, αφού έχει ΕΝΑΝ πομποδέκτη. Αν έχεις 2 κινητά, ναι ανεβαίνει, αλλά το whatsup συνήθως δεν το κουβαλάω έξω, είναι σ ένα nokia N95 :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Με ένα dual ή triple sim δεν αλλάζει τίποτα, η ακτινοβολία είναι κανονική, αφού έχει ΕΝΑΝ πομποδέκτη ΕΚΤΟΣ αν ειναι dual active Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ΕΚΤΟΣ αν ειναι dual active μακάρι να υπήρχαν ακομη τετοια :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 ...Στη θεωρια...:( Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosh36 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Θα ήθελα να αγορασω ενα κινητο μεχρι 200, κοιτούσα τα παρακάτω: lenovo s750 lenovo s820 jiagu g4 zopo c2 κ οτι αλλο μου πειτε!!! Θα ήθελα να κρατήσει και να μην έχει προβλήματα, οσο ειναι δυνατον. Σαν ποιότητα κατασκευής ποια εταιρια θα θεωρουσατε καλυτερη στην κίνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το Thl W8s... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Παιδια τι λετε γι αυτο το site? http://androidoutlets.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-p-757.html Αλλα και για το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να μαθω γνωμες..οι specs του πολυ καλες για την τιμη του δεν ειναι? (+10$ για China Post) Edited September 13, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Noname και πιθανώς λάθος χαρακτηριστικά, που λόγω έλλειψης site δεν μπορείς να διασταυρώσεις. Την έπαθα με αντίστοιχο και για αυτό το λέω. Είχε μισή μνήμη από αυτήν που έλεγε και δεν είχε GPS. Πήρα πίσω 15$, αλλά το κινητό πήγε σε θεία, γιατί μόνο για εκεί έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια τι λετε γι αυτο το site? http://androidoutlets.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-p-757.html Αλλα και για το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να μαθω γνωμες..οι specs του πολυ καλες για την τιμη του δεν ειναι? (+10$ για China Post) http://www.geekbuying.com/Search/?keyword=mpai+s720 δεν ξερω αν θες να λενε οτι εχεις το γκαλαξυ και σ αρεσει το συγκεκριμενο,αν θες ενα φθηνο αλλα καλο δες αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Σιγουρα το site αυτο ειναι ψιλοαγνωστο και οπως μου ελεγε η μαννα μου οταν ημουν μικρος "να μη μιλας σε αγνωστους" :) ετσι λοιπον και εδω..:D Απλα μου μπηκε λιγο στο ματι με το 1Gb RAM και τις 4,3".. Το MPai το ξερω, δεν με ενδιαφερει αν εχει δικη του προσωπικοτητα η οχι, ομως το εχω στα υπ οψιν, οπως και το doogee G100 σε κατι μικροτερο. Ας τα παραλαβουν καποιοι που τα εχουν παραγγειλει να δουμε τι αξιζει ο 6572.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Παιδια τι λετε γι αυτο το site? http://androidoutlets.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-p-757.html Αλλα και για το συγκεκριμενο κινητο θα ηθελα να μαθω γνωμες..οι specs του πολυ καλες για την τιμη του δεν ειναι? (+10$ για China Post)To μοντέλο είναι το Star F9192, κι η RAM του είναι 512ΜΒ [...]Ας τα παραλαβουν καποιοι που τα εχουν παραγγειλει να δουμε τι αξιζει ο 6572.. Έχω δοκιμάσει κι είναι κορυφή για τα λεφτά τους, γρήγοροι και με πολυ μικρή κατανάλωση, μακάρι να βγουν και με 1GB RAM Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 To μοντέλο είναι το Star F9192, κι η RAM του είναι 512ΜΒ Έχω δοκιμάσει κι είναι κορυφή για τα λεφτά τους, γρήγοροι και με πολυ μικρή κατανάλωση, μακάρι να βγουν και με 1GB RAM http://www.pandawill.com/mobile-phone-c1.html?phone_cpu=293&phone_ram=162 1gb εχει αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts