Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πας στο people διαλεγεις την επαφη που θελεις, σου εμφανιζει τα στοιχεια της, πατας το menu (το πρωτο απο αριστερα) και πρεπει στην λιστα που θα βγαλει να εχει μια επιλογη "Block incoming calls".

Εγω εχω 4.1.2 αλλα απο οτι θυμαμαι ειναι ιδια.

Αντωνης

δε γινεται τιποτε γιατι οταν παταω πανω σε καποια επαφη ανοιγει μεσω το ex dialer που χρησιμοποιω οποτε δεν εχει Block incoming calls, προφανως το ειχα επιλεξει στην αρχη να πηγαινει απο τον default στο ex

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρυθμίσεις--->Εφαρμογές --->ex dialer --->εκκαθάριση προεπιλογών
το εκανα κ επελεξα φραγη αλλα παλι χτυπαει μια φορα κ μετα το κλεινει

To Lenovo καλό αλλά λείπει φλας και εμπρός κάμερα, κι επίσημη ρομ 4.2.1 δε βγήκε, είναι εγκαταλελειμένο

Το Ν850 είναι σαν τι Ν828 αλλά με κατώτερης απόδοσης κάμερα (πιο σκοτεινή κι αργή)

Το Xiaocai δεν το ξέρω. Το THL W100 έχει ~113€, χάνει σε gpu, και μέτρια πλαστικά. Η καλύτερη επιλογή από αυτά είναι το Amoi N828 στα ~121€

thanks!

έχεις άποψη για τις φώτο σε κανονικό φως του lenovo A820 σε σχέση με το Amoi N828?

Παιδια εφτιαξα δυο αρχεια ηχου, bootaudio.mp3 και shutaudio.mp3 για να ακουγεται το κινητο οταν ανοιγει και κλεινει, τα εβαλα μεσα στο system/media αλλα..ουτε φωνη ουτε ακροαση..

Εχει κανεις ιδεα γιατι δεν τα παιζει?

Ευχαριστω

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Αλλαξες τα permissions των αρχείων σε rw -r -r ή 0644 ανάλογα τον root explorer που χρησιμοποιείς?

το εκανα κ επελεξα φραγη αλλα παλι χτυπαει μια φορα κ μετα το κλεινει

Ωραία έτσι κάνει

Αλλαξες τα permissions των αρχείων σε rw -r -r ή 0644 ανάλογα τον root explorer που χρησιμοποιείς?

Φυσικα και οχι, τωρα παιζει μια χαρα

:lol::rotfl::w00t::up::yahoo::dance::bow::thanks:

καλησπερα

τοχω ρωτησει στο θρεντ του κινητου μου που ειναι το amoi ν828 ειπα να το ρωτησω κ εδω

εχει βρει κανεις φιλος εφαρμογη που να μπλοκαρει καποιες κλησεις αλλα να αποριπτει τη κληση κατευθειαν χωρις να καλει

να πω οτι το amoi ειναι δικαρτο και εχω την εντυπωση οτι ειναι προβλημα σ αυτο που ζηταω

μουχουν προτεινει καποιες αλλα χωρις να ειναι δοκιμασμενες σε δικαρτα κινητα

μπορει να βοηθησει κανεις ?

ευχαριστω

αυτο ειναι το θεμα αν υπαρχει τροπος να μη χτυπαει καθολου

ετσι κανουν ολες οι εφαρμογες αυτου του ειδους χτυπανε μια φορα και μετα κλεινουν

αυτο ζητησα και στο πρωτο μου ποστ φιλε hari led

αυτο ειναι το θεμα αν υπαρχει τροπος να μη χτυπαει καθολου

ετσι κανουν ολες οι εφαρμογες αυτου του ειδους χτυπανε μια φορα και μετα κλεινουν

αυτο ζητησα και στο πρωτο μου ποστ φιλε hari led

Είναι τεχνικά αδύνατον αυτό. Στον άλλο, το δίκτυο «χτυπάει» πριν προλάβει το κινητό να λάβει τη κλήση από τον πάροχο

1. Καλεί ο άλλος, η κλήση προωθείται στον πάροχο του παραλήπτη (εκτός αν ανήκει στο ίδιο δίκτυο)

2. Το δίκτυο του παραλήπτη εντοπίζει αν ο παραλήπτης της κλήσης είναι συνδεδεμένος. Αν ναι, ενημερώνεται η συσκευή αυτού που καλεί (επομένως αρχίζει να κάνει τον τόνο ότι καλεί) και ταυτόχρονα στέλνει το σήμα κλήσης με τα στοιχεία του άλλου, στον παραλήπτη

οποτε μη ψαχνω αδικα για κατι που δε γινεται

νασαι καλα σ ευχαριστω Σταυρο για αλλη μια φορα

η πρωτη και βασικοτερη ηταν οταν πηρα το n828 (κινηταρα)

οποτε μη ψαχνω αδικα για κατι που δε γινεται

νασαι καλα σ ευχαριστω Σταυρο για αλλη μια φορα

η πρωτη και βασικοτερη ηταν οταν πηρα το n828 (κινηταρα)

Και εμένα ο Σταύρος με έψησε και το παρήγγειλα μακάρι να είναι έτσι :-)

Παιδιά έχω εγκαταστήσει το Swift key, ξέρετε αν υπάρχει κάπου επιλογή για να έχω 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά?

Παιδιά έχω εγκαταστήσει το Swift key, ξέρετε αν υπάρχει κάπου επιλογή για να έχω 160 χαρακτήρες στα Ελληνικά?

όχι. δεν εξαρτάται από το πληκτρολογιο, αλλά απο την εφαρμογή μηνυμάτων

όχι. δεν εξαρτάται από το πληκτρολογιο, αλλά απο την εφαρμογή μηνυμάτων

Προφανως εννοεις αν εχω εγκαταστησει καποια αλλη εφαρμογη εκτος της stock, οπως Handcent sms η Go sms?

Οχι, δεν εχω..και μου φαινεται υπερβολικο να εγκαταστησω καποια εφαρμογη απ αυτες (που ειναι αρκετα μπερδεμενες) μονο και μονο για να εχω 160 χαρακτηρες.

Δεν υπαρχει κατι απλο για να το πετυχω αυτο?

για το lenovo A390,

http://www.minideal.net/original-lenovo-a390-mtk6577-dual-core-smart-phone-android-4-0-4-0-inch-5-0mp-camera.html

έχει πάρει κάπου κάτι το μάτι σας;;

edit:

μόλις είδα ότι είναι fixed focus:

http://shopap.lenovo.com/ph/en/smartphones/pdf/A390_DS_WW_5th%20May%202013.pdf

(δεν είναι κακό, σ' αυτή την τιμή! απλά εγώ προτιμώ auto focus!)

Edited by Baniko

για το lenovo A390,

http://www.minideal.net/original-lenovo-a390-mtk6577-dual-core-smart-phone-android-4-0-4-0-inch-5-0mp-camera.html

έχει πάρει κάπου κάτι το μάτι σας;;

edit:

μόλις είδα ότι είναι fixed focus:

http://shopap.lenovo.com/ph/en/smartphones/pdf/A390_DS_WW_5th%20May%202013.pdf

(δεν είναι κακό, σ' αυτή την τιμή! απλά εγώ προτιμώ auto focus!)

Δε θα βρεις και κάτι καλύτερο σ αυτά τα χρήματα, κ σίγουρα δε θα βρεις κινητό με autofocus :p

Προφανως εννοεις αν εχω εγκαταστησει καποια αλλη εφαρμογη εκτος της stock, οπως Handcent sms η Go sms?

Οχι, δεν εχω..και μου φαινεται υπερβολικο να εγκαταστησω καποια εφαρμογη απ αυτες (που ειναι αρκετα μπερδεμενες) μονο και μονο για να εχω 160 χαρακτηρες.

Δεν υπαρχει κατι απλο για να το πετυχω αυτο?

Η μόνη λύση είναι κάποιος να patchάρει τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων όπως έχει κάνει o theos0o με της έκδοσης ics http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=4508102#post4508102 (ίσως σου δουλέψει, δοκίμασέ την)

Παρόλο που ξέρω να κάνω τη διαδικασία να πατσάρω και τα νεότερα από android 4.2, δεν κατάφερα ποτέ να μεταγλωτίσσω σωστά την εφαρμογή κ δεν έχω βρει καθόλου χρόνο ακόμη

Για τα καινούρια που άρχισαν να κυκλοφορούν με τον διπύρηνο A7 mtk6572 τι γνώμη έχεις; π.χ. doogee dg100,mpai s720,cubot p9 κτλ

Για τα καινούρια που άρχισαν να κυκλοφορούν με τον διπύρηνο A7 mtk6572 τι γνώμη έχεις; π.χ. doogee dg100,mpai s720,cubot p9 κτλ
Το mpai s720 το χω δουλέψει κι είναι τούμπανο για τα λεφτά του, 90$, ό,τι καλύτερο, και το android 4.2 πάει καλύτερα με 512MB RAM απ' ότι τα παλιά με android 4.0. Ο mtk6572 είναι ταχύτερος κι οικονομικότερος απ τον 6577

Περιμενω κι εγω doogee και f9192 και τα 2 με τα ιδια specs για να δουμε, αλλα οπως λεει κι ο gerstavros ο 6572 πολυ καλος για τα λεφτα του γενικα τα παει καλυτερα απο τον 6577

Η μόνη λύση είναι κάποιος να patchάρει τη στοκ εφαρμογή μηνυμάτων όπως έχει κάνει o theos0o με της έκδοσης ics http://www.myphone.gr/forum/showpost.php?p=4508102#post4508102 (ίσως σου δουλέψει, δοκίμασέ την)

Παρόλο που ξέρω να κάνω τη διαδικασία να πατσάρω και τα νεότερα από android 4.2, δεν κατάφερα ποτέ να μεταγλωτίσσω σωστά την εφαρμογή κ δεν έχω βρει καθόλου χρόνο ακόμη

Σ ευχαριστω Σταυρο για την βοηθεια. Εχω εγκαταστησει το swift key που μου φαινεται πολυ χρησιμο για το T9 του αλλα οπως σου ειπα δεν θελω να μπλεξω με πολυπλοκες εφαρμογες οπως Handcent sms η Go sms μονο και μονο για τους 160 χαρακτηρες, οποτε η συμβουλη σου αν πετυχει, θα μου ειναι χρησιμη. Θα το δοκιμασω.

:thanks: και παλι.

Υπάρχει στο κατάστημα πληκτρολόγιο που στέλνει με ελληνικά 160.. Έτσι το έχω στο umi..
Και ποιο ειναι αυτο ? δουλευει και με 2 καρτες οπως το πιο πανω ? :worry:

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Σταυρε το εκανα, ηταν λιγο μπερδεμενο αλλα πετυχε. Μονο που αν θελω να επιστρεψω σε stock δεν μπορω να τα καταφερω, αλλα δεν με νοιαζει..

Το odex.apk δεν πειραχτηκε, το παληο mms.apk το διεγραψα (το εκανα backup φυσικα) αλλα το καινουριο mms.apk που ηθελε εγκατασταση (και οχι copy-paste) δεν πηγε στον φακελλο system/app, εχεις καμμια ιδεα που μπορει να πηγε και πως να το βρω?

.

Edited by guideman

Σταυρε το εκανα, ηταν λιγο μπερδεμενο αλλα πετυχε. Μονο που αν θελω να επιστρεψω σε stock δεν μπορω να τα καταφερω, αλλα δεν με νοιαζει..

Το odex.apk δεν πειραχτηκε, το παληο mms.apk το διεγραψα (το εκανα backup φυσικα) αλλα το καινουριο mms.apk που ηθελε εγκατασταση (και οχι copy-paste) δεν πηγε στον φακελλο system/app, εχεις καμμια ιδεα που μπορει να πηγε και πως να το βρω?

.

data/app μπορείς να το μετακινήσεις στο system

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

• The title was changed to Dual SIM + Android