aiakos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Δεν με ενδιαφέρει τόσο το μέγεθος της οθόνης όσο η ποιότητα της. Και από θέμα αξιοπιστίας και υποστήριξης σε περίπτωση προβλήματος. Η αγορά σίγουρα θα γίνει απο minideal γιατί απ'ότι βλέπω είναι το πιο αξιόπιστο κινεζοσαίτ. Αν σε ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα της οθόνης δες και το Cubot GT99 με ανάλυση 720p και όχι QHD όπως τα άλλα δύο. Με τα ίδια λεφτά έχεις καλύτερη οθόνη [και σε περιπτώσεις καλύτερη μπαταρία (από το amoi) ή καλύτερη κάμερα] χωρίς να θέλω να πω τίποτα το κακό για το minideal (πράγματι είναι από τα καλύτερα) δες και το geekbuying το οποίο έχει προσφορά bundle το cubot με διάφορα καλούδια μαζί (γύρω στα 10$ ακριβότερο από το ΖΤΕ) το οποίο στέλνει και με singapore post για ταχύτητα. Συν το ότι στο section τους εδώ στο φόρουμ ίσως πάρεις και κανένα κουπονάκι για εξτρα έκτπωση. Πάντως να επαναλάβω ότι αν σε ενδιαφέρει τόσο η οθόνη ρίξε μια ματιά στο cubot. Πραγματικά έχω εκπλαγεί από την οθόνη του. -EDiT- με το δικό μου (αγορασμένο από focalprice) είχα θέμα με τον φορτιστή και με ένα μόνο μήνυμα ήδη ταξιδεύουν 2 φορτιστές και όχι μόνο ένας προς αντικατάσταση του ελαττωματικού Edited August 20, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_86 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αν σε ενδιαφέρει τόσο η ποιότητα της οθόνης δες και το Cubot GT99 με ανάλυση 720p και όχι QHD όπως τα άλλα δύο. Με τα ίδια λεφτά έχεις καλύτερη οθόνη [και σε περιπτώσεις καλύτερη μπαταρία (από το amoi) ή καλύτερη κάμερα] Ωχχ τώρα με γύρισες πίσω εκεί που είχα απορρίψει το cubot. Το έχει πάρει φίλος μου από geekbuying και ναι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός από το μικρόφωνο που απ'ότι είδα λύνεται. Απλά ήθελα να είναι κάτι πιο επώνυμο γιαυτό κατέληξα σε zte και amoi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 χαχαχαχαχααχ.... χίλια συγνώμη τότε για το πισωγύρισμα. Σχετικά με τον ήχο δεν είχα ποτέ πρόβλημα (πριν ακόμα περάσω την νέα rom) φαντάζομαι ήταν κάτι υπό προϋποθέσεις. Για το ZTE θα μπορέσεις να βρεις πολλές rom αργότερα για να βάλεις. Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nas13 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 τον ιδιο προβληματισμο ειχα και εγω,ημουν αναμεσα σε amoi n828 και ztev967s.επελεξα το amoi και εχθες εγινε η παραγγελεια απο minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Επειδή έχω χαθεί λίγο με τόσα μοντέλα, θα ήθελα κάποιες προτάσεις για φτηνό κινέζικο Android με τα εξής: Καλή μπαταρία και κάμερα microSD slot 512+ MB RAM Να γίνεται root Δε με νοιάζει αν είναι single/dual/quad core Δε με νοιάζει αν είναι μονόκαρτο/δίκαρτο Μέχρι 150 ευρώ (μάλλον ζητάω πολλά :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δε ζητάς πολλά.Με 150€ παίρνεις 4πυρηνα mtk6589 με 1gb ram που γίνονται root και ειναι εξαιρετικά κινητά με αξιοπρεπή κάμερα για τα χρήματα αυτά.Διάβασε τις 2-3 τελευταίες σελίδες του παρόντος θέματος για να πάρεις ιδέες. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Από καταστήματα, υπάρχουν κάποια αξιόπιστα/προτεινόμενα/φτηνά; Με τελωνεία κτλ τι γίνεται; Κανένας που να τα πουλάει στο Ελλάντα δεν υπάρχει ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Επειδή έχω χαθεί λίγο με τόσα μοντέλα, θα ήθελα κάποιες προτάσεις για φτηνό κινέζικο Android με τα εξής: Καλή μπαταρία και κάμερα microSD slot 512+ MB RAM Να γίνεται root Δε με νοιάζει αν είναι single/dual/quad core Δε με νοιάζει αν είναι μονόκαρτο/δίκαρτο Μέχρι 150 ευρώ (μάλλον ζητάω πολλά :p) Με τα χρήματα που θες να διαθέσεις έχεις πολλές και καλές επιλογές από κινητά. Σε συνέχεια των όσο είπε ο bbbb τα περισσότερα κινητά σε αυτό το ποσό παίρνουν τουλάχιστον 32GB sd-card και όλα είναι dual-sim. Σχετικά με την μπαταρία τα περισσότερα κυμαίνονται γύρω από στα 2000mAh με άλλο να είναι κάπως λιγότερο ή περισσότερο. Αναφορικά όμως με την κάμερα να περιμένεις κυρίως σένσορα των 5MP με κάποια κινητά να κάνουν software upscale σε μεγαλύτερα αρχεία (προσωπικά δεν με χαλάει γιατί ποτέ δεν θα απαιτούσα να αντικαταστήσω την φωτογραφική μου με το κινητό μου). Για καθημερινή χρήση μια χαρά κάμερα έχουν σχεδόν όλα. Για το root, όλα γίνονται πολύ εύκολα και μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς προσπάθεια. Καταστήματα μπορείς να βρεις στο αντίστοιχο section του φορουμ για λεπτομέρειες. minideal - geekbuying - focalprice θεωρουνται αξιόπιστα, όπως και άλλα ακόμα. Θέμα με τελωνείο δύσκολα θα προκύψει αρκει να μην επιλέξεις αποστολή με courier. Αποστολή με registered airmail και είσαι κομπλέ. Edited August 20, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaitken Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Τελικά στις ~5 ίντσες ποια θεωρούνται all around winners στα ~300 δολάρια ? Γιατί νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω το HD2 !!!! zopo, thl, ή κάτι άλλο λιγότερο δοκιμασμένο πχ Faea F2S ??? Edited August 20, 2013 by aaitken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 ZOPO C2 Platinum, η ZOPO ZP980+ :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τελικά στις ~5 ίντσες ποια θεωρούνται all around winners στα ~300 δολάρια ? Γιατί νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω το HD2 !!!! zopo, thl, ή κάτι άλλο λιγότερο δοκιμασμένο πχ Faea F2S ??? all around ε?thl w8,ως τωρα φαινεται αυτο ακριβως. σιγουρα δες κ το ζτεv987,λενε η καμερα ξεχωριζει:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
googlato Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ευχαριστω τον viotos και τον asterisd για τις προτασεις τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Τελικά στις ~5 ίντσες ποια θεωρούνται all around winners στα ~300 δολάρια ? Γιατί νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξω το HD2 !!!! zopo, thl, ή κάτι άλλο λιγότερο δοκιμασμένο πχ Faea F2S ??? Πιο κάτω από 300$ δες το Huawei G700, για απόλυτη αξιοπιστία και κορυφαία ποιότητα. Ή δες Iocean X7 Elite με το πακετάκι με την μπαταρία 3000mAh που πάει πάνω από 300$, αλλά είναι νέα εταιρία στον χώρο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzole Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Ο χειρότερος τρόπος για να ψάξεις. Ακριβές αντίγραφο του S4 είναι το No.1 S6, με HD οθόνη, το βρίσκεις με κάτω από 200$. Κάτω από 190$ υπάρχει και το Star N9500 που δεν είναι 1:1 Ευχαριστω για την απαντηση. Συνεχιζοντας το ψαξιμο για κατι φθηνοτερο βρηκα αυτο http://dealsprime.com/star-u9500-quad-core-phone-android-4-2-2-3g-gps-mtk6589-1-2ghz-5-0-ips-1280-720-8-0mp.html Θα συμφωνειτε βεβαια οτι τα χαρακτηριστικα του ειναι τελεια και η τιμη του σουπερ, επισης το μαγαζι που το πουλαει χαρακτηριζεται αξιοπιστο. Το προβλημα μου ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εχω βρει σε κανενα απο τα υπολοιπα μαγαζια που εχουν αναφερθει σ' αυτο το φορουμ,(geekbuying, buyincoins, minideal κλπ) ουτε στο youtube υπαρχει unboxing ή review βιντεο. Μηπως κανενα απο τα πιο "ψαγμενα" μελη του φορουμ εχει αποψη για το συγκεκριμενο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση. Συνεχιζοντας το ψαξιμο για κατι φθηνοτερο βρηκα αυτο http://dealsprime.com/star-u9500-quad-core-phone-android-4-2-2-3g-gps-mtk6589-1-2ghz-5-0-ips-1280-720-8-0mp.html Θα συμφωνειτε βεβαια οτι τα χαρακτηριστικα του ειναι τελεια και η τιμη του σουπερ, επισης το μαγαζι που το πουλαει χαρακτηριζεται αξιοπιστο. Το προβλημα μου ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εχω βρει σε κανενα απο τα υπολοιπα μαγαζια που εχουν αναφερθει σ' αυτο το φορουμ,(geekbuying, buyincoins, minideal κλπ) ουτε στο youtube υπαρχει unboxing ή review βιντεο. Μηπως κανενα απο τα πιο "ψαγμενα" μελη του φορουμ εχει αποψη για το συγκεκριμενο κινητο;Θα προσεξες φυσικα οτι δεν εχει ελληνικα στο μενου .......:confused: Oσο για την αξιοπιστια, διαβασε εδω, εδω, εδω, και εδω. Χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια, ουτε να εχω προσωπικη πειρα, εγω θα ημουν πολυ προσεκτικος μαζι τους. Φιλικα παντα :shifty: Edited August 21, 2013 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Παιδια ειναι η πρωτη μου αγορα smartphone απο κινα και ενδιαφερομαι για το Coolpad 8190 απο merimobiles.Γνωρισει κανεις τον επεξεργαστη του http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a1810&c=leadcore_innopower_lc1810 ,και με το root θα εχω προβλημα? Επισης με chinapost θα εχω προβλημα εκτος της μεγαλης καθυστερησης? tracking nr δινουν με το china post? Ακομη πρεπει να τους επισημανω κατι πριν κανω την παραγγελια?...sorry για τις πολλες ερωτησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Παιδια ειναι η πρωτη μου αγορα smartphone απο κινα και ενδιαφερομαι για το Coolpad 8190 απο merimobiles.Γνωρισει κανεις τον επεξεργαστη του http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a1810&c=leadcore_innopower_lc1810 ,και με το root θα εχω προβλημα? Επισης με chinapost θα εχω προβλημα εκτος της μεγαλης καθυστερησης? tracking nr δινουν με το china post? Ακομη πρεπει να τους επισημανω κατι πριν κανω την παραγγελια?...sorry για τις πολλες ερωτησεις coolpad ψιλοαγνωστο..merimobiles μισοαξιοπιστο...china post αργο..καλυτερα singapore post..αναφερε για χαμηλη τιμη στο πακετο αλλα συνηθως βαζουν απο μονοι τους χαμηλη τιμη και gift Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 coolpad ψιλοαγνωστο..merimobiles μισοαξιοπιστο...china post αργο..καλυτερα singapore post..αναφερε για χαμηλη τιμη στο πακετο αλλα συνηθως βαζουν απο μονοι τους χαμηλη τιμη και gift Και εγω αγνωστη την νομιζα αλλα αμα διαβασεις εδω http://www.forbes.com/sites/hengshao/2013/07/09/coolpad-smartphones-overtake-apple-and-huawei-in-china-market/ θα δεις οτι στην κινα ειναι τριτη σε πωλησεις πανω απο apple και Huawei,και μου κανει εντυπωση που δεν πολυκυκλοφορουν τα κινητα της στα γνωστα ιντερνετομαγαζα.Το sg post το χρεωνει επιπλεον .Οταν λες ψιλοαξιοπιστο τι εννοεις?οσον αφορα το root ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Και εγω αγνωστη την νομιζα αλλα αμα διαβασεις εδω http://www.forbes.com/sites/hengshao/2013/07/09/coolpad-smartphones-overtake-apple-and-huawei-in-china-market/ θα δεις οτι στην κινα ειναι τριτη σε πωλησεις πανω απο apple και Huawei,και μου κανει εντυπωση που δεν πολυκυκλοφορουν τα κινητα της στα γνωστα ιντερνετομαγαζα.Το sg post το χρεωνει επιπλεον .Οταν λες ψιλοαξιοπιστο τι εννοεις?οσον αφορα το root ?? δεν ηξερα για την εταιρια αρα ειναι ΟΚ το sg post ειναι σιγουρα γρηγοροτερο απο china post. εχει καποια προβληματα με αργες παραδοσεις , στοκ κλπ., Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Ευχαριστω για την απαντηση. Συνεχιζοντας το ψαξιμο για κατι φθηνοτερο βρηκα αυτο http://dealsprime.com/star-u9500-quad-core-phone-android-4-2-2-3g-gps-mtk6589-1-2ghz-5-0-ips-1280-720-8-0mp.html Θα συμφωνειτε βεβαια οτι τα χαρακτηριστικα του ειναι τελεια και η τιμη του σουπερ, επισης το μαγαζι που το πουλαει χαρακτηριζεται αξιοπιστο. Το προβλημα μου ειναι οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν το εχω βρει σε κανενα απο τα υπολοιπα μαγαζια που εχουν αναφερθει σ' αυτο το φορουμ,(geekbuying, buyincoins, minideal κλπ) ουτε στο youtube υπαρχει unboxing ή review βιντεο. Μηπως κανενα απο τα πιο "ψαγμενα" μελη του φορουμ εχει αποψη για το συγκεκριμενο κινητο; To μοντέλο υπάρχει και τα χαρακτηριστικά είναι λάθος, η οθόνη στο 4GB ROM μοντέλο είναι 800x480 κι όχι 1280x720. Ελληνικά έχει πάντως. Ασχολήσου με τα μοντέλα που σου ανέφερα καλύτερα αν θες κάτι της προκοπής και με υποστήριξη, και σου προτείνω το N9500 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelis Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 δεν ηξερα για την εταιρια αρα ειναι ΟΚ το sg post ειναι σιγουρα γρηγοροτερο απο china post. εχει καποια προβληματα με αργες παραδοσεις , στοκ κλπ., Eυχαριστω για τις πληροφοριες.Η μονη εναλλακτικη ειναι το buyincoins , να το προτιμησω? και με το θεμα του root τι γινεται ,θα μπορω χωρις root να εχω ελληνικα, gps, playstore κλπ?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Eυχαριστω για τις πληροφοριες.Η μονη εναλλακτικη ειναι το buyincoins , να το προτιμησω? και με το θεμα του root τι γινεται ,θα μπορω χωρις root να εχω ελληνικα, gps, playstore κλπ?Ευχαριστω ναι καλο ειναι..για τα αλλα ρωτας τον απο πανω σου!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nas13 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 οταν το tracknumber μου βγαζει"Despatched to overseas (Country code: GR)" σε τι φαση ειναι και σε ποσες μερες περιπου θα φτασει?με singapore post ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 οταν το tracknumber μου βγαζει"Despatched to overseas (Country code: GR)" σε τι φαση ειναι και σε ποσες μερες περιπου θα φτασει?με singapore post ειναι. περιπου σε 10... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nas13 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts