ulvergr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Ανάλογα τα χρήματα που θες να δώσεις... Εγώ έχω το zte v987...καλό και φτηνό. To jiayu δεν θα το κοίταγα όταν υπάρχουν άλλα επώνυμα σε τόσο καλή τιμή, είναι λίγο λαχείο η κατάσταση. Αν δεν σε ενδιαφέρει to dual sim πάρε το k860(exynos επεξεργαστής+τρομερή κάμερα έτσι λένε!) Η πάρε το ποιο φτηνό( zte) η χτυπά το lenovo(το ποιο ακριβό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 (edited) Ανάλογα τα χρήματα που θες να δώσεις... Εγώ έχω το zte v987...καλό και φτηνό. To jiayu δεν θα το κοίταγα όταν υπάρχουν άλλα επώνυμα σε τόσο καλή τιμή, είναι λίγο λαχείο η κατάσταση. Αν δεν σε ενδιαφέρει to dual sim πάρε το k860(exynos επεξεργαστής+τρομερή κάμερα έτσι λένε!) Η πάρε το ποιο φτηνό( zte) η χτυπά το lenovo(το ποιο ακριβό) Να σου πω την αληθεια στο zte ειχα καταλήξει καθώς είναι φθηνό για επώνυμο κινέζο και είχα διαβάσει καλά λόγια στα αντίστοιχα τόπικ. Έρχεται όμως μετά η lenovo και ρίχνει το φοβερό σε κατασκευή (αλουμίνιο) και μπαταρία p780 στα 290$ και καπάκια το καλύτερο όλων σε απόδοση (K860) στα 300$. Πέφτει και η τιμή του huawei που είναι το μοναδικό από όλα αυτά με 2GB ram και μπερδεύτικα. Το Jiayu και εγώ για αυτά τα λεφτά το απορίπτω. Το δίκαρτο που λες είναι ένα plus για μένα (κυρίως για mobile internet) αλλα ίσως ζήσω και χωρίς αυτό. Με απασχολεί πάνω από όλα η ποιότητα της οθόνης και κατασκευής, μετά η μπαταρία και η πίσω κάμερα (να είναι τουλάχιστον ισάξια του huawei ascend p1 που έχω τώρα) και φυσικά η υποστήριξη από κοινότητα και εταιρεία. Εντωμεταξύ πέραν του zte & του jiayu δεν έχω δει και κανά ολοκληρωμένο review για να έχω άποψη. Ταβάνι μου τα 280 - 290$, αν και αν με ρωταγες πριν μια βδομάδα θα σου λεγα τα 250$. Edited July 11, 2013 by crusader-21- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου.... Τώρα εγώ είμαι των άκρων... Η θα έπαιρνα το φθηνό να κάνω την δουλειά μου(zte το οποίο έχει τρομερή κάμερα και καλή ποιότητα κατασκευής) η το lenovo που θα τα εσκαγα(την έκδοση με 2 γιγα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Γειά σας παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα δίκαρτο κινητό με μπάτζετ κοντά στα 200 δολάρια Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 Γειά σας παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα δίκαρτο κινητό με μπάτζετ κοντά στα 200 δολάρια Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τι διάσταση οθόνης θες συγκεκριμένα; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Ανάλογα τα χρήματα που θες να δώσεις... Εγώ έχω το zte v987...καλό και φτηνό. To jiayu δεν θα το κοίταγα όταν υπάρχουν άλλα επώνυμα σε τόσο καλή τιμή, είναι λίγο λαχείο η κατάσταση. Αν δεν σε ενδιαφέρει to dual sim πάρε το k860(exynos επεξεργαστής+τρομερή κάμερα έτσι λένε!) Η πάρε το ποιο φτηνό( zte) η χτυπά το lenovo(το ποιο ακριβό) Να σου πω την αληθεια στο zte ειχα καταλήξει καθώς είναι φθηνό για επώνυμο κινέζο και είχα διαβάσει καλά λόγια στα αντίστοιχα τόπικ. Έρχεται όμως μετά η lenovo και ρίχνει το φοβερό σε κατασκευή (αλουμίνιο) και μπαταρία p780 στα 290$ και καπάκια το καλύτερο όλων σε απόδοση (K860) στα 300$. Πέφτει και η τιμή του huawei που είναι το μοναδικό από όλα αυτά με 2GB ram και μπερδεύτικα. Το Jiayu και εγώ για αυτά τα λεφτά το απορίπτω. Το δίκαρτο που λες είναι ένα plus για μένα (κυρίως για mobile internet) αλλα ίσως ζήσω και χωρίς αυτό. Με απασχολεί πάνω από όλα η ποιότητα της οθόνης και κατασκευής, μετά η μπαταρία και η πίσω κάμερα (να είναι τουλάχιστον ισάξια του huawei ascend p1 που έχω τώρα) και φυσικά η υποστήριξη από κοινότητα και εταιρεία. Εντωμεταξύ πέραν του zte & του jiayu δεν έχω δει και κανά ολοκληρωμένο review για να έχω άποψη. Ταβάνι μου τα 280 - 290$, αν και αν με ρωταγες πριν μια βδομάδα θα σου λεγα τα 250$. Ξανακοιτα το Jiayu. 32GB μνημη + 2GB ram + gorilla glass τα πλεονεκτηματα του. Το Κ860 εχει αστεια μπαταρια (2250mah) και.... ερχεται με ICS. Οχι, απλα οχι. Το P780 εχει τρομερη μπαταρια, αλλα λογικα χαλια καμερα, μιας και δινει λιγοτερα mpixels. Εγω σε αντιστοιχο διλλημα, πηρα το..... Jiayu g3s. Για 150€ (195$) παιρνεις τον ΜΤΚ6589, 1gb ram, 2750 μπαταρια, 4.5" οθονη με gorilla, HD αναλυση και ειναι και πανεμορφο (το ασημι) Μονο μειονεκτημα, το παχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Τι διάσταση οθόνης θες συγκεκριμένα; Η οθόνη δεν είναι λίγο πρόβλημα γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο πατέρας μου (μιας και για αυτόν είναι το τηλέφωνο ) τέλος πάντων μέχρι στιγμής; είμαστε ανάμεσα στο thl w100, thl w200 και ZTE v967s πιο πολύ του αρέσει το w200 μιας και έχει τα καλύτερα σπεκς, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει otg(αν μπορεί κάποιος κάτοχος του w100 ας μου πει αν υποστηρίζει.....) Έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Η οθόνη δεν είναι λίγο πρόβλημα γιατί δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο πατέρας μου (μιας και για αυτόν είναι το τηλέφωνο ) τέλος πάντων μέχρι στιγμής; είμαστε ανάμεσα στο thl w100, thl w200 και ZTE v967s πιο πολύ του αρέσει το w200 μιας και έχει τα καλύτερα σπεκς, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει otg(αν μπορεί κάποιος κάτοχος του w100 ας μου πει αν υποστηρίζει.....) Έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις; ΕυχαριστώΆστο το w200, δεν αξίζει. Το ότι έχει τον mtk6589t κι έχει λιγο καλύτερες επιδόσεις δεν λέει κάτι, γιατί με τη μπαταρία που χει, η αυτονομία του είναι κακή. OTG δεν έχει. Αν θες 4.5", δες Amoi N828, ή W100 αν θες κάτι φθηνό. Σε 5άρι το V967 είναι πολύ καλό, αν θες HD ανάλυση δες THL W8 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Kαποιο αδιαβροχο-ανθεκτικο εκτος απο το Lenovo a660 υπαρχει? Πολυ κιγα τα 512ram και φοβαμαι μην κολλαει, το θελο για εναν φιλο... Οποια γνωμη δεκτη! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 (edited) Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual Sim http://www.minideal.net/lenovo-s750-gorilla-water-proof-ip67-android-4-2-quad-core-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-qhd.html :) Edited July 12, 2013 by vrs5 Διορθωση κειμενου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Lenovo S750 Smartphone Gorilla Water Proof Android 4.2 Quad Core 1.2GHz With 4.5 inch QHD Dual Sim http://www.minideal.net/lenovo-s750-gorilla-water-proof-ip67-android-4-2-quad-core-1-2ghz-dual-sim-4-5-inch-qhd.html :) ΕΕΕΕ να μην παμε απο τα 110 στα 250.........!!!:lol: Κανενα αλλο οικονομικουτσικο χαχαχααχ Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αυτος ηταν και ο λογος που προτιμησα το Α660 :) Οταν θα ερθει θα δω αν επραξα σωστα αν και κρινοντας απο τις εντυπωσεις των ηδη κατοχων δεν νομιζω οτι θα εχω θεμα. Εκτος απο αυτο συμβιβαζεσαι ξεροντας οτι εδωσες λιγοτερα απο κατοσταρικο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Αυτος ηταν και ο λογος που προτιμησα το Α660 :) Οταν θα ερθει θα δω αν επραξα σωστα αν και κρινοντας απο τις εντυπωσεις των ηδη κατοχων δεν νομιζω οτι θα εχω θεμα. Εκτος απο αυτο συμβιβαζεσαι ξεροντας οτι εδωσες λιγοτερα απο κατοσταρικο ;) Συμφωνω απολυτα, ετοιμος ειμαι να πατησω το κουμπι......:) Παιζει κανενα κουπονι Minideal? :rolleyes: Δεν νομιζω αλλα ρωταω ετσι απλα απο περιεργεια! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Δεν νομιζω, χωρις να ειμαι ομως σιγουρος. Κανε και μια ερωτηση στο αναλογο θεμα (του τηλεφωνου) μπορει καποιος να γνωριζει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Συμφωνω απολυτα, ετοιμος ειμαι να πατησω το κουμπι......:) Παιζει κανενα κουπονι Minideal? :rolleyes: Δεν νομιζω αλλα ρωταω ετσι απλα απο περιεργεια!για το A660 όχι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelliossat Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 παιδια για σας .πειρα ενα κινητο και μια καρτα μνημης8γιγα κνεζικα το ISA A19 . το προβλημα μου ειναι το κινητο αναγνωριζει την καρτα μνημης το καρτ ριντερ ομως οχι ενω αλλη 2 γιγα την βλεπει υπαρχει καποιος με καποιους ντραιβερς η προγραμα να την δει ο υπολογιστης μεσου του usb καλωδιου του κινητου.θελω να περασω καποια πραγματα στην καρτα μνημης.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 παιδια για σας .πειρα ενα κινητο και μια καρτα μνημης8γιγα κνεζικα το ISA A19 . το προβλημα μου ειναι το κινητο αναγνωριζει την καρτα μνημης το καρτ ριντερ ομως οχι ενω αλλη 2 γιγα την βλεπει υπαρχει καποιος με καποιους ντραιβερς η προγραμα να την δει ο υπολογιστης μεσου του usb καλωδιου του κινητου.θελω να περασω καποια πραγματα στην καρτα μνημης.ευχαριστω το πρόβλημα προφανώς είν στον υπολογιστή ή στο card reader σου. Απλά, άσε τη κάρτα στο κινητό και σύνδεσε το κινητό με usb στον υπολογιστη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 για το A660 όχι για τα άλλα υπάρχει κουπόνι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JDVstrom Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) 18 μερες μετα..... παρελαβα ενα ΤΗΛ W8 Beyond. το κινητο δειχνει πολυ καλο. δεν εχει προβλημα με τη φωτινοτητα ακομα και οταν ειναι σε auto. τωρα καποια προβληματακια (αν μπορεις να τα πεις ετσι) : 1. οταν εχεις 2 SIM μεσα, και θες να παρεις τηλ, δεν βρησκω επιλογη απο ποια sim θα καλεσω. 2. email setup απο exchange server (Kerio connect) οτι και αν εκανα δεν εχω καταφερει να σεταρω τα εμαιλ (Κ9, CalDav / cardDav δεν βοηθησαν καθολου. "UPDATE" Τελικα με IMAP δουλεψε μια χαρα 3. ουτε ΡΟΡ3 δεν μπορω να σεταρω."UPDATE" Ολα καλα αν δεν βαλεις SSL. παρακαλω μια βοηθεια, ειναι πολυ συμαντικο γιατι αυτος ηταν και ο λογος που πηρα αυτο το τηλ (2 sim & emails) Ευχαριστω πολυ. JD Edited July 16, 2013 by JDVstrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα ένα cubot c7. Από geekbuying έγινε η αγορά. Το κινητό ήταν ρουταρισμένο αλλά η rom που ήταν περασμένη είχε κάποια θεματάκια. Πχ δεν μπορούσα να συνδέσω λογαριασμό gmail. Κατέβασα την rom από την σελίδα της cubot την πέρασα και πλέον λειτουργεί κανονικά. @gerstavros2 δοκίμασα αρκετές φορές να κάνω βιντεοκλήση μέσω skype αλλά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εικόνα και συνήθως έχω εικόνα μόνο από τη μία μεριά. Μπορείς να δεις λίγο του αδερφού σου με ποια έκδοση είχες κάνει δοκιμές για την βιντεοκλήση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 παιδιά μία ερώτηση......η εναλλαγή γραμμής γίνεται μόνο από την διαχείριση κάρτας sim ή υπάρχει και κάποια πιο μη χρονοβόρα διαδικασία ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 παιδιά μία ερώτηση......η εναλλαγή γραμμής γίνεται μόνο από την διαχείριση κάρτας sim ή υπάρχει και κάποια πιο μη χρονοβόρα διαδικασία ?τι εννοεις; δεν υπάρχει εναλλαγή γραμμής, ειναι ταυτόχρονα ενεργές οι γραμμές! Την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα ένα cubot c7. Από geekbuying έγινε η αγορά. Το κινητό ήταν ρουταρισμένο αλλά η rom που ήταν περασμένη είχε κάποια θεματάκια. Πχ δεν μπορούσα να συνδέσω λογαριασμό gmail. Κατέβασα την rom από την σελίδα της cubot την πέρασα και πλέον λειτουργεί κανονικά. @gerstavros2 δοκίμασα αρκετές φορές να κάνω βιντεοκλήση μέσω skype αλλά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην εικόνα και συνήθως έχω εικόνα μόνο από τη μία μεριά. Μπορείς να δεις λίγο του αδερφού σου με ποια έκδοση είχες κάνει δοκιμές για την βιντεοκλήση?Του αδελφού μου είχε τη παλιά τότε που σου χα πει, 2.3.7 έλεγε η εκδοση. Δεν είχα παρατηρήσει ενοχλητική καθυστέρηση, την κλασσική που χει το σκάιπ μονο. Τώρα έχω περάσει την αναβάθμιση με έκδοση 2.3.9, η οποία ήταν ρουταρισμένη αλλά δεν είχε τα google apps. Πέρασα τα απαραίτητα αρχεια απ τα gapps στο /system κι έτοιμο. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 το έγραψα λάθος, πως μπορώ να επιλέξω από ποια γραμμή θα κάνω κλήση, όχι ως default αλλά σαν επιλογή πριν από κάποια κλήση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 το έγραψα λάθος, πως μπορώ να επιλέξω από ποια γραμμή θα κάνω κλήση, όχι ως default αλλά σαν επιλογή πριν από κάποια κλήση Απλά βάζεις να ρωτάει αντί να θέσεις προεπιλεγμένη κάρτα για κλήσεις ή μηνύματα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Απλά βάζεις να ρωτάει αντί να θέσεις προεπιλεγμένη κάρτα για κλήσεις ή μηνύματα και πως το κάνω αυτό ? ο ε ο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts