Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο mediatet 6589t και ο οχταπυρηνος

Ααααα..πανω που πηγαιναμε να καταληξουμε καπου...:wacko:

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ααααα..πανω που πηγαιναμε να καταληξουμε καπου...:wacko:

Καλά πάρε ότι κυκλοφορεί ήδη καλύτερα. Ή περίμενε το καλοκαίρι για τα MTK6589T. Για τα 8πύρηνα από σεπτέμβρη

Καλά πάρε ότι κυκλοφορεί ήδη καλύτερα. Ή περίμενε το καλοκαίρι για τα MTK6589T. Για τα 8πύρηνα από σεπτέμβρη

gerstavros κατι μου λεει οτι σας επρηξα? :lol::lol::lol:

Παντως για 8πυρηνο δεν το σκεφτομαι αλλα ουτε και το Τ περιμενω για να ψωνισω.

Το βασικο προβλημα μου ξεκιναει απο το θεμα που εχω με τα μεγαλα, αλλα στα 4ιντσα δεν υπαρχουν τετραπυρηνα, ασε που οι τιμες στα τετραπυρηνα (Thl W100) εχουν πεσει εκει που ειναι τα διπυρηνα (G2S) οποτε δεν μου παει καρδια για διπυρηνο.

Τα πιο μικρα τετραπυρηνα ειναι το λιγωτερο 4,5" (μονο το Mi2 εξαιρειται στις 4,3" αλλα ειναι μονοκαρτο με ενα σκασμο λεφτα για κινεζικο) στα οποια ομως υπαρχουν ελαχιστα (η και καθολου?) που να εχουν Gorilla glass και μεγαλη μπαταρια που θελω..

Μονη περιπτωση ειναι το G4 (4,7ιντσο με διαστασεις 4,5ιντσου αλλα ακομα ειμαστε στο περιμενε) και επισης το G3S που κι αυτο ειναι σε αναμονη.

Καταλαβαινεις λποιπον γιατι ειμαι σε αδιεξοδο.

Εχεις να προτεινεις κατι?

ερώτηση (την έχει ξανακάνει κι άλλος αλλά δεν είχα βρει αν πήρε απάντηση)

στα dual sim υπάρχει κάποιος τρόπος (έστω κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την εναλλαγή) να μπορείς να χρησιμοποιείς τα προγράμματα της vodafone/cosmote για να βλέπεις το υπόλοιπο σου και στις 2 κάρτες?

ερώτηση (την έχει ξανακάνει κι άλλος αλλά δεν είχα βρει αν πήρε απάντηση)

στα dual sim υπάρχει κάποιος τρόπος (έστω κάποιο πρόγραμμα που να κάνει την εναλλαγή) να μπορείς να χρησιμοποιείς τα προγράμματα της vodafone/cosmote για να βλέπεις το υπόλοιπο σου και στις 2 κάρτες?

Βάζεις στην κύρια κάρτα το cosmote και στην δεύτερη το vodafone, επειδή το vodafone app δεν κοιτάει τον αριθμό της συσκευής αλλά κάνεις Login με username/password πλέον!

Βάζεις στην κύρια κάρτα το cosmote και στην δεύτερη το vodafone, επειδή το vodafone app δεν κοιτάει τον αριθμό της συσκευής αλλά κάνεις Login με username/password πλέον!

ναι αλλά δεν θέλει δεδομένα το vodafone app για να λειτουργήσει το widget ?

gerstavros κατι μου λεει οτι σας επρηξα? :lol::lol::lol:

Παντως για 8πυρηνο δεν το σκεφτομαι αλλα ουτε και το Τ περιμενω για να ψωνισω.

Το βασικο προβλημα μου ξεκιναει απο το θεμα που εχω με τα μεγαλα, αλλα στα 4ιντσα δεν υπαρχουν τετραπυρηνα, ασε που οι τιμες στα τετραπυρηνα (Thl W100) εχουν πεσει εκει που ειναι τα διπυρηνα (G2S) οποτε δεν μου παει καρδια για διπυρηνο.

Τα πιο μικρα τετραπυρηνα ειναι το λιγωτερο 4,5" (μονο το Mi2 εξαιρειται στις 4,3" αλλα ειναι μονοκαρτο με ενα σκασμο λεφτα για κινεζικο) στα οποια ομως υπαρχουν ελαχιστα (η και καθολου?) που να εχουν Gorilla glass και μεγαλη μπαταρια που θελω..

Μονη περιπτωση ειναι το G4 (4,7ιντσο με διαστασεις 4,5ιντσου αλλα ακομα ειμαστε στο περιμενε) και επισης το G3S που κι αυτο ειναι σε αναμονη.

Καταλαβαινεις λποιπον γιατι ειμαι σε αδιεξοδο.

Εχεις να προτεινεις κατι?

Όχι απλά σε προειδοποίησα για να μη περιμένεις τσάμπα :p

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις 4.5" πάρε το Amoi N828, ή και το W100 αν θες ότι φθηνότερο γίνεται. Gorilla glass μη περιμένεις, αλλά οι μπαταρίες είναι ήδη μεγάλες, μην σε απασχολεί η αυτονομία σ αυτά, είναι άριστη. Μικρότερο από 4.5" ..:O

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τις 4.5" πάρε το Amoi N828, ή και το W100 αν θες ότι φθηνότερο γίνεται. Gorilla glass μη περιμένεις, αλλά οι μπαταρίες είναι ήδη μεγάλες, μην σε απασχολεί η αυτονομία σ αυτά, είναι άριστη. Μικρότερο από 4.5" ..:O

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Εχω δεν εχω προβλημα με το μεγεθος, εφ οσον θελω 6589, το λιγοτερο που πρεπει να παω ειναι 4,5ιντσο.

Σε αυτα τα δυο που ειπες εστιαζω κι εγω, εφ οσον θελω κατι αμεσα, με το πρωτο σε λιγο μεγαλυτερη μπαταρια,

και θα αποφασιζα να αγορασω, αν δεν περιμενα τα δυο Jiayu που εχουν και χορταστικες μπαταριες και Gorilla Glass..Αντε να δουμε ποτε θα εξαντληθει η υπομονη μου.

Παρεπιπτοντως να σε ρωτησω, αφου στο αντιστοιχο thread δεν εχω παρει απαντηση αλλα ουτε και συμπερασμα μπορεσα να βγαλω διαβαζοντας το, τι πληροφοριες εχουμε σε γενικες γραμμες για το G3 σχετικα με το GPS του? Λειτουργει χωρις προβλημα? Η εκδοση Ν βελτιωθηκε μηπως σ αυτο το θεμα?

Ευχαριστω

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Εχω δεν εχω προβλημα με το μεγεθος, εφ οσον θελω 6589, το λιγοτερο που πρεπει να παω ειναι 4,5ιντσο.

Σε αυτα τα δυο που ειπες εστιαζω κι εγω, εφ οσον θελω κατι αμεσα, με το πρωτο σε λιγο μεγαλυτερη μπαταρια,

και θα αποφασιζα να αγορασω, αν δεν περιμενα τα δυο Jiayu που εχουν και χορταστικες μπαταριες και Gorilla Glass..Αντε να δουμε ποτε θα εξαντληθει η υπομονη μου.

Παρεπιπτοντως να σε ρωτησω, αφου στο αντιστοιχο thread δεν εχω παρει απαντηση αλλα ουτε και συμπερασμα μπορεσα να βγαλω διαβαζοντας το, τι πληροφοριες εχουμε σε γενικες γραμμες για το G3 σχετικα με το GPS του? Λειτουργει χωρις προβλημα? Η εκδοση Ν βελτιωθηκε μηπως σ αυτο το θεμα?

Ευχαριστω

μη περιμένεις το jiayu, ειδικά αν θες GPS. ki όχι δεν δουλεύει καλά το GPS ούτε στο G3

Από ποιότητα κατασκευής ποιο θεωρείς καλύτερο από τα δύο;

Όταν λες ότι οι μπαταρίες είναι μεγάλες, πόσο δηλαδή μπορεί να βγάλουν με μέτρια χρήση;

Τέλος τι γίνεται με τα sar αυτών των δύο;

Ευχαριστω

Όταν λες ότι οι μπαταρίες είναι μεγάλες, πόσο δηλαδή μπορεί να βγάλουν με μέτρια χρήση;

Ευχαριστω

Παντως εγω εχω παρει το Amoi και εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,Θα στο προτεινα.

Edited by navi55
Τροποποίηση quote

Ευχαριστω

Δεν έχω δουλέψει το THL, αλλά το Amoi θα ναι σίγουρα ποιοτικότερο, ειναι κι ακριβότερο.

ΜΤΚ6589 4.5" 960x540 με 2000mAh μπαταρία σημαίνει κορυφαία αυτονομία. Με μέτρια χρήση 2 μέρες

Να υποθέσω ότι αφού έχουν τον ίδιο επεξεργαστή θα έχουν παραπλήσιο sar;

Από τι άλλο εξαρτάται;

Γιατί οι Κινέζοι δεν ανακοινώνουν σαρ; Δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία εκεί για εκπεμπομενη ακτινοβολία;

Να υποθέσω ότι αφού έχουν τον ίδιο επεξεργαστή θα έχουν παραπλήσιο sar;

Από τι άλλο εξαρτάται;

Γιατί οι Κινέζοι δεν ανακοινώνουν σαρ; Δεν υπάρχει σχετική νομοθεσία εκεί για εκπεμπομενη ακτινοβολία;

Όλα κάτω από 1W/kg είναι. τα ΜΤΚ6577 εχουν ~0.75 στο κεφάλι

Για τον mtk6589 έχουμε στοιχεία sar?

Στα ίδια επίπεδα κυμαίνονται

Το Lenovo A820 έχει 0.368W/Kg.

Αυτό είναι για σώμα. Κεφάλι είναι πάλι γύρω στα 0.75. Και τα ΜΤΚ657x γύρω στο 0.35 έχουν στο σώμα

Δεν νομίζω να είναι μόνο θέμα επεξεργαστή, πρέπει να έχει να κάνει με την όλη κατασκευή της συσκευής.

Είναι θέμα του modem, το οποίο είναι ενσωματωμένο στα chipset της Mediatek, και κατασκευάζεται από την Dialog. Η κεραία, ελάχιστα επηρεάζει την ακτινοβολία, άσε που σχεδόν σ όλες τις συσκευές είναι ίδια κατασκευή

Καλησπέρα μόλις τελείωσα το review ζητήσατε.

Δείτε το εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4711375#post4711375

Ισχύει αυτό;

Αυτό είναι windows phone 6.5 και το 2010.

Τα κινητά από τότε έχουν αλλάξει στην ποιότητα, έχουν χαμηλότερο sar, κάτω από 1

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Ευχαριστω

Για το amoi n828 στο βιβλιαρακι του γραφει 0,157!!! Ελπίζω να μην εχουν βαλει λάθος την υποδιαστολή...

ΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν δείχνει πόσο σημα έχουν και αν είναι στο ίδιο δίκτυο και αν είναι με 3g και τα 2 ή όχι... Άκυρο τεστ....

Λέει από κάτω στην περιγραφή ότι οι μετρήσεις είναι στις ίδιες συνθήκες

Αυτό είναι windows phone 6.5 και το 2010.

Τα κινητά από τότε έχουν αλλάξει στην ποιότητα, έχουν χαμηλότερο sar, κάτω από 1

Δεν νομίζω να παίζει ρόλο το λογισμικό για το σαρ.

Δεν μιλάμε γενικά για τα τηλέφωνα σήμερα αλλά για τα τηλέφωνα από Κίνα και ιδιαίτερα από ψιλοαγνωστες μάρκες. Επίσης με ψιλοανησυχει η άγνοια που έχουν όλοι εκεί στο θέμα αυτό. Ρώτησα πρόσφατα για τιμή σαρ και μου είπε 170 δολάρια :lol:

Για το amoi n828 στο βιβλιαρακι του γραφει 0,157!!! Ελπίζω να μην εχουν βαλει λάθος την υποδιαστολή...

Μακάρι να ισχύει, αλλά το θεωρώ χλωμό, ιδιαίτερα για δικαρτο

• The title was changed to Dual SIM + Android