Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, πώς φαίνεται στον ήλιο εννοούσα και αν ζεσταίνεται με χρήση GPS.

Σε ευχαριστώ πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατος! :)

:shifty:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

- Δεν το χω rootάρει ακόμη, χτες ρούταρα το τετραπύρηνο 5ιντσο zopo zp810, με τον ίδιο τρόπο πιστεύω θα ροοτάρεται κι αυτο, θα δοκιμάσω μες στο σ/κ

geekbuying

και δεν εκανες ενα βιντεακι στο youtube να δουμε αναλυτικα πως γινεται το root ? (Μη μου δωσεις λινκ απο xda κτλ, δεν παιζει να καταλαβω)

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλησπέρα στην παρέα. Μήπως ξέρει κάνεις καμιά θήκη που να ταιριάζει στο THL W8 τύπου PULL TAB από EBAY? Πήρα μια για το SAMSUNG NOTE II αλλά είναι τεράστια. Ακόμα ψάχνω για μια μπαταρία που να ταιριάζει στο συγκεκριμένο όχι THL γιατί είναι πανάκριβες από ebay πάλι.

Ευχαριστώ.

και δεν εκανες ενα βιντεακι στο youtube να δουμε αναλυτικα πως γινεται το root ? (Μη μου δωσεις λινκ απο xda κτλ, δεν παιζει να καταλαβω)
Πάρε σαν οδηγίες αυτές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4548463#post4548463 με τις εξής διαφορές

drivers: http://www.4shared.com/zip/ykW0IGDv/Driver.html

recovery: http://www.4shared.com/rar/ABNbr2cX/ZP800H_CWMrecovery_ROOT-Ita.html

και μετά στο recovery κάνεις install to zipάκι με το root απ το 2ο πακέτο πάνω

:p, ειπαμε αλλα οχι και ετσι!:blink: μεχρι 300 € το πολυ!:ninja:

xaxaxa :p zte v987, Lenovo S920 , αλλά υπάρχουν κι άλλα φυσικά με μικρότερες οθόνες

Πάρε σαν οδηγίες αυτές http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4548463#post4548463 με τις εξής διαφορές

drivers: http://www.4shared.com/zip/ykW0IGDv/Driver.html

recovery: http://www.4shared.com/rar/ABNbr2cX/ZP800H_CWMrecovery_ROOT-Ita.html

και μετά στο recovery κάνεις install to zipάκι με το root απ το 2ο πακέτο πάνω

xaxaxa :p zte v987, Lenovo S920 , αλλά υπάρχουν κι άλλα φυσικά με μικρότερες οθόνες

κυκλοφορουν αυτα στην ελληνικη αγορα?

Τελικά παρήγκειλα το ZOPO ZP100. Δελυτρη ημέρα και ακόμα στο prossesing με έχει. Τέλος πάντων, θα σας πω εντυπώσεις 'οταν έρθει. Πέρα από αυτόν τον οδηγό στο xda, παίζει καμιά jelly bean rom ή καμια καλή που να είναι δοκιμασμένη? Ευχαριστώ

Τελικά παρήγκειλα το ZOPO ZP100. Δελυτρη ημέρα και ακόμα στο prossesing με έχει. Τέλος πάντων, θα σας πω εντυπώσεις 'οταν έρθει. Πέρα από αυτόν τον οδηγό στο xda, παίζει καμιά jelly bean rom ή καμια καλή που να είναι δοκιμασμένη? Ευχαριστώ

στείλε email στο Pandawill και ρώτα αν το χουν για να το στείλουν. Θα σου πουν όχι, και να περιμένεις μια βδομάδα κλπ, κ θα τους πεις ν ακυρώσουν την παραγγελία και να σου επιστρέψουν τα χρήματα, κ θα το κανουν. Και την επόμενη φορά, θ αγοράσεις από ένα σοβαρό κατάστημα, και θα ρίχνεις μια ματιά στο φόρουμ πριν αγοράσεις :p

στείλε email στο Pandawill και ρώτα αν το χουν για να το στείλουν. Θα σου πουν όχι, και να περιμένεις μια βδομάδα κλπ, κ θα τους πεις ν ακυρώσουν την παραγγελία και να σου επιστρέψουν τα χρήματα, κ θα το κανουν. Και την επόμενη φορά, θ αγοράσεις από ένα σοβαρό κατάστημα, και θα ρίχνεις μια ματιά στο φόρουμ πριν αγοράσεις :p

να συμπληρωσω μιας και ειμαι και παθον απο το pandawill οτι μπορει να σου δωσουν και tracking μετα την βδομαδα αφου τους εχεις πρηξει ,το οποιο βεβαια δεν υσχυει και θα αναγκαστεις να κανεις claim και να παρεις στο τελος τα χρηματα σου μετα απο 1 μηνα....:wacko:

αρα μακρυα απο pandawill;)

Καλησπερα παιδια,θέλω να παραγγείλω απο Κίνα και συγκεκριμένα απο το etotalk.com μια συσκευη. έχω καταλήξει σε κάποιο ανάμεσα στο Lenovo A660 (150 e) και στο Lenovo A820 (180 e).

1.Ξέρει κάποιος να μου πεί,αν έχει παραγγείλει απο εκεί ή απο παρόμοιο κινέζικο site, τι θα πρεπει να προσέξω απο άποψη παραγγελίας-αποστολής (τελωνείο,EMS,DHL CN,DHL Dubai,Air Mail κτλ)?

2.κάτι αντίστοιχο ή καλύτερο στα ίδια χρήματα με αυτά τα χαρακτηριστικά?

:confused:

Καλησπερα παιδια,θέλω να παραγγείλω απο Κίνα και συγκεκριμένα απο το etotalk.com μια συσκευη. έχω καταλήξει σε κάποιο ανάμεσα στο Lenovo A660 (150 e) και στο Lenovo A820 (180 e).

1.Ξέρει κάποιος να μου πεί,αν έχει παραγγείλει απο εκεί ή απο παρόμοιο κινέζικο site, τι θα πρεπει να προσέξω απο άποψη παραγγελίας-αποστολής (τελωνείο,EMS,DHL CN,DHL Dubai,Air Mail κτλ)?

για αποστολη θα βαλεις EMS για να μη χαθει σιγουρα το δεμα σου, ή air mail αν θες πιο φθηνα/δωρεαν αποστολη. τιποτα αλλο

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

πληρωμη με Paypal ή western union? ξερω,ρωταω στανταρ πραγματα αλλα 1η φορα παραγγελνω απο εξωτερικο.

το Α820 παρήγγειλα και με EMS το συνολικο ποσο ειναι 182.7 ευρόπουλα.

Edited by trotsky87

πληρωμη με Paypal ή western union? ξερω,ρωταω στανταρ πραγματα αλλα 1η φορα παραγγελνω απο εξωτερικο.

το Α820 παρήγγειλα και με EMS το συνολικο ποσο ειναι 182.7 ευρόπουλα.

Paypal πάντα! Αν γίνει καμία στραβή έχεις δικαίωμα να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου σε 45 μέρες.

Paypal πάντα! Αν γίνει καμία στραβή έχεις δικαίωμα να ζητήσεις πίσω τα λεφτά σου σε 45 μέρες.

ευχαριστω πολυ!!

να συμπληρωσω μιας και ειμαι και παθον απο το pandawill οτι μπορει να σου δωσουν και tracking μετα την βδομαδα αφου τους εχεις πρηξει ,το οποιο βεβαια δεν υσχυει και θα αναγκαστεις να κανεις claim και να παρεις στο τελος τα χρηματα σου μετα απο 1 μηνα....:wacko:

αρα μακρυα απο pandawill;)

Ωχ, μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά... Τώρα μίλησα με το support τος και μου είπαν ότι αύριο θα το στείλουν. Και το είχα για αξιόπιστο κατάστημα. Λέτε να φάω καμιά ήττα?

σε σχέση με τα μοντέλα που αναφέρει ο φίλος, βρίσκω το Α660 εδώ

Υπάρχει κάποιος που να το έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μοντέλο και να πει μια γνώμη ?

Γενικά από χαρακτηριστικά μου φαίνεται μια χαρά, αλλά με προβληματίζει το 1500mAh μπαταρία. Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Επίσης αν έχετε κάποιο άλλο κινητό σε αντίστοιχα χρήματα να μου προτείνεται, είμαι όλος αυτιά :rolleyes:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ωχ, μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά... Τώρα μίλησα με το support τος και μου είπαν ότι αύριο θα το στείλουν. Και το είχα για αξιόπιστο κατάστημα. Λέτε να φάω καμιά ήττα?

Εγώ παρέλαβα σε 3 βδομάδες tablet Ainol Crystal από Pandawill χωρίς πρόβλημα. Θα το ξαναχρησιμοποιήσω για άλλη αγορά στο μέλλον αφού προσωπικά είχα καλή εμπειρία.

Εγώ παρέλαβα σε 3 βδομάδες tablet Ainol Crystal από Pandawill χωρίς πρόβλημα. Θα το ξαναχρησιμοποιήσω για άλλη αγορά στο μέλλον αφού προσωπικά είχα καλή εμπειρία.

Άντε, μακάρι. Πριν λίγο μου στείλαν trucking nr και η κατάσταση της παραγκελίας άλλαξε σε shipped...

Άντε, μακάρι. Πριν λίγο μου στείλαν trucking nr και η κατάσταση της παραγκελίας άλλαξε σε shipped...

Ενημέρωσε μας με το αποτέλεσμα μετά από 2-3 βδομάδες. ;)

Τελικά υπάρχει κάποιο τετραπυρηνο που να υποστηρίζει το usb otg?

ψάξε τα lenovo, συνήθως υποστηρίζουν

Εγώ θα σου πω να μην πάρεις από etotalk. ειναι πανάκριβοι. δες minideal, merimobiles

• The title was changed to Dual SIM + Android