Jump to content

Dual SIM + Android

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε παιδια λυστε μου μια απορια

Σκεφτομαι να παρω ενα τετραιντσο και επελεξα το Jiayu G2.

Κοιταζοντας το ομως διαπιστωσα οτι κυκλοφορει σε τεσσερις διαφορετικες εκδοσεις.

Δυο εκδοσεις σαν μονοπυρηνο (ΜΤΚ6575) με RAM 512Mb και 1Gb οπως και δυο εκδοσεις σαν διπυρηνο (ΜΤΚ6577) παλι με RAM 512Mb και 1Gb. Δεν ξερω ποιο να διαλεξω.

Ας μου πει οποιος ξερει, ποιο απο ολα αυτα δουλευει απροβληματιστα, σε ολους τους τομεις, αποκριση οθονης, wi-fi, GPS κλπ. Υπ'οψιν, δεν εχω υπερβολικες απαιτησεις.

Επελεξα το συγκεκριμενο τηλεφωνο γιατι

1) δεν θελω μεγαλυτερη οθονη,

2) δεν θελω τιμη πανω απο 150$ πανω κατω

3) θελω οσο το δυνατον μεγαλη μπαταρια (το συγξκεκριμενο εχει 2050mAh, το μεγαλυτερο νομιζω σε 4ιντσο)

Αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο τετραιντσο με τις προυποθεσεις που αναφερω, δεκτον.

Ευχαριστω

Αν μπορείς jiayu g2s.. Για πολλους ίσως το κορυφαίο στις 4 ίντσες μέχρι πρότινος.

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[...] Παίζει να μην το έχουν στείλει και να μου έστειλαν ψεύτικο tracking number? [...]
όχι, απλά αργούνε. με singapore post ή sweded post έστειλαν; στείλτους και μνμ σε όσο πιο απλά αγγλικά γίνεται, να βιαστούν

Βρε παιδια λυστε μου μια απορια

Σκεφτομαι να παρω ενα τετραιντσο και επελεξα το Jiayu G2.

Κοιταζοντας το ομως διαπιστωσα οτι κυκλοφορει σε τεσσερις διαφορετικες εκδοσεις.

Δυο εκδοσεις σαν μονοπυρηνο (ΜΤΚ6575) με RAM 512Mb και 1Gb οπως και δυο εκδοσεις σαν διπυρηνο (ΜΤΚ6577) παλι με RAM 512Mb και 1Gb. Δεν ξερω ποιο να διαλεξω.

Ας μου πει οποιος ξερει, ποιο απο ολα αυτα δουλευει απροβληματιστα, σε ολους τους τομεις, αποκριση οθονης, wi-fi, GPS κλπ. Υπ'οψιν, δεν εχω υπερβολικες απαιτησεις.

Επελεξα το συγκεκριμενο τηλεφωνο γιατι

1) δεν θελω μεγαλυτερη οθονη,

2) δεν θελω τιμη πανω απο 150$ πανω κατω

3) θελω οσο το δυνατον μεγαλη μπαταρια (το συγξκεκριμενο εχει 2050mAh, το μεγαλυτερο νομιζω σε 4ιντσο)

Αν εχετε να μου προτεινετε καποιο αλλο τετραιντσο με τις προυποθεσεις που αναφερω, δεκτον.

Ευχαριστω

Αν θες 512MB RAM, πάρε χωρίς δεύτερη σκέψη το Lenovo A789. Αν θες 1GB RAM πάρε το ακριβότερο, Jiayu G2 MTK6577 1GB RAM

όχι, απλά αργούνε. με singapore post ή sweded post έστειλαν; στείλτους και μνμ σε όσο πιο απλά αγγλικά γίνεται, να βιαστούν

Αυτό είναι το θέμα, οτι δεν έχω καταλάβει τι post είναι.. Στο mail λένε:

"Registed Airmail track page:

If your track code end by SG please track on

http://Http://www.singpost.com/index.php?quickTool=TrackItem#Quick

If your track code end by CN please track on

http://Http://intmail.183.com.cn/item/itemStatusQuery.do

If your track code end by HK please track on

http://Http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp "

αλλά το δικό μου tracking code ξεκινάει με RE και τελειώνει σε SE... Τους ρώτησα τι post είναι και απλά μου απάντησαν με αυτό το link: http://www.hh-exp.com/EN/ :confused:

Αν θες 512MB RAM, πάρε χωρίς δεύτερη σκέψη το Lenovo A789. Αν θες 1GB RAM πάρε το ακριβότερο, Jiayu G2 MTK6577 1GB RAM

Το 789 ενδιαφερον σιγουρα και μεγαλη μπαταρια..αλλα και το G2 που ανεφερες ειναι σε πολυ κοντινη τιμη..

Δουλευουν και τα δυο εξ ισου ικανοποιητικα? Ξερεις?

Αν μπορείς jiayu g2s.. Για πολλους ίσως το κορυφαίο στις 4 ίντσες μέχρι πρότινος.

Καλο το G2S δε λεω, αλλα ξεφευγει στην τιμη, ιδια με το G3 σε 4,5ιντσο, ασε που κατι προβληματακια διαβαζω με το GPS του..

Thanks παιδια

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Αυτό είναι το θέμα, οτι δεν έχω καταλάβει τι post είναι.. Στο mail λένε:

αλλά το δικό μου tracking code ξεκινάει με RE και τελειώνει σε SE... Τους ρώτησα τι post είναι και απλά μου απάντησαν με αυτό το link: http://www.hh-exp.com/EN/ :confused:

SG=Singapore, SE=Sweden. Καλά, για να σου απαντήσουν σωστά πρέπει να μιλήσεις με τρόπο, και με απλά αγγλικά (νηπίου :Ρ). Έχω κάτι screenshots με τρομερές απαντήσεις τους σε ερωτήσεις μου, για να γελάμε με τις ώρες, πχ https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/74898_272018436260582_774146462_n.jpg :lol:

Το 789 ενδιαφερον σιγουρα και μεγαλη μπαταρια..

Δουλευουν ολα ικανοποιητικα? Ξερεις?

Καλο το G2S δε λεω, αλλα ξεφευγει στην τιμη, ιδια με το G3 σε 4,5ιντσο, ασε που κατι προβληματακια διαβαζω με το GPS του..

Thanks παιδια

Το Α789 είναι κορυφαίο. Γενικά τα Lenovo είναι κορυφή σε ποιότητα κι αίσθηση, κι είναι και πιο γρήγορα σ απόκριση απ άλλα με ίδιο chipset και μνήμη. Σε λίγο θ ανέβει κ σχετικό βίντεο εδώ http://youtu.be/zzPjiT2Q-IE.

Το G2S μην το συγκρίνεις με το G3, σε επιδόσεις είναι πολύ ανώτερο

gerstavros

χαχαχα προλαβες και απαντησες πριν κανω τροποποιηση..

Καλα και το 789 και το g2 1Gb ram και σε παραπλησια τιμη, γι αυτο σε ρωταω:

λειτουργουν και τα δυο εξ ισου ικανοποιητικα?

Αν ναι φυσικα να διαλεξω το G2 που εχει 1 GB ram..

Οσο για G2 μονοπυρηνο βλεπω, ουτε λογος να γινεται, ετσι?

SG=Singapore, SE=Sweden. Καλά, για να σου απαντήσουν σωστά πρέπει να μιλήσεις με τρόπο, και με απλά αγγλικά (νηπίου :Ρ). Έχω κάτι screenshots με τρομερές απαντήσεις τους σε ερωτήσεις μου, για να γελάμε με τις ώρες, πχ https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/74898_272018436260582_774146462_n.jpg :lol:

Χαχχαχαχα 'ντάξει είναι να σε πιάνει κλαψίγελος όταν στα λένε κάτι τέτοια! Ωστόσο, η Sweden που κολλάει? Μέσω Σουηδίας τα στέλνουν?

gerstavros

χαχαχα προλαβες και απαντησες πριν κανω τροποποιηση..

Καλα και το 789 και το g2 1Gb ram και σε παραπλησια τιμη, γι αυτο σε ρωταω:

λειτουργουν και τα δυο εξ ισου ικανοποιητικα?

Αν ναι φυσικα να διαλεξω το G2 που εχει 1 GB ram..

Οσο για G2 μονοπυρηνο βλεπω, ουτε λογος να γινεται, ετσι?

τι εννοείς ικανοποιητικά; τούμπανα είναι και τα τρία, τα χω δουλέψει, και το G2 και με τις 2 μνήμες ram, και το A789. Σίγουρα το Lenovo είναι συνολικά καλύτερο, σε ποιότητα ειδικά, αλλά αν θες μεγαλύτερη ραμ, πάρε το G2.

Me τέτοιες τιμες στα διπύρηνα, δεν έχει νόημα να πάρεις μονοπύρηνο :p

Χαχχαχαχα 'ντάξει είναι να σε πιάνει κλαψίγελος όταν στα λένε κάτι τέτοια! Ωστόσο, η Sweden που κολλάει? Μέσω Σουηδίας τα στέλνουν?

άσε, εχω κι άλλα, αλλά ας μην βγούμε εκτός θέματος :lol:

τι εννοείς ικανοποιητικά; τούμπανα είναι και τα τρία, τα χω δουλέψει, και το G2 και με τις 2 μνήμες ram, και το A789. Σίγουρα το Lenovo είναι συνολικά καλύτερο, σε ποιότητα ειδικά, αλλά αν θες μεγαλύτερη ραμ, πάρε το G2.

Me τέτοιες τιμες στα διπύρηνα, δεν έχει νόημα να πάρεις μονοπύρηνο :p

Ξερεις νοιωθω και λιγο ασχετος γι αυτο ψαχνομαι σε απλα..

Θενκς μαν..

Ξερεις νοιωθω και λιγο ασχετος γι αυτο ψαχνομαι σε απλα..

Θενκς μαν..

Πες μου τι χρήση θα κάνεις πάνω κάτω στο κινητό να σου πω τι να πάρεις

Πες μου τι χρήση θα κάνεις πάνω κάτω στο κινητό να σου πω τι να πάρεις

Πολλη αναμονη,λιγη ομιλια,πολυ ραδιοφωνο και mp3'',λιγο βιντεο,μετριο ιντερνετ,σπανιο GPS ,αρκετο downloading, αρκετο skyping και πολυ πασπατεμα οταν ειμαι..τουαλεττα..

:lol::lol::lol:

Πολλη αναμονη,λιγη ομιλια,πολυ ραδιοφωνο και mp3'',λιγο βιντεο,μετριο ιντερνετ,σπανιο GPS ,αρκετο downloading, αρκετο skyping και πολυ πασπατεμα οταν ειμαι..τουαλεττα..

:lol::lol::lol:

Lenovo A789 λοιπόν:p

Lenovo A789 λοιπόν:p

Μια τελευταιαερωτηση, μιας και σε πηρα...εργολαβια..

Για το zoppo 100 τι εχεις να πεις;

Διαβαζω καλα λογια, μικρη μπαταρια μηπως ομως;

Παιδια το zopo zp810 εφτασε!!Αρχικα να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος με την geekbuying απο οπου κ το παραγγειλα.Σε 2 μερες απο την παραγγελια το εστειλε κ σε αλλες 7 ηταν σπιτι μου μεσω ems.

Για το κινητο τωρα..Εμφανισιακα φανταστικο σε μαυρο που το πηρα κ καθεται τελεια στο χερι.Γλωσσα μενου ακομα δ εχει Ελληνικα αλλα μυνηματα υποστηριζει.Στη γενικοτερη λειτουργεια του τα σπαει.Ανυπαρκτο lag κ τρομεροι χρονοι αποκρισης..Antutu benchmark μου βαρεσε 12536!!!!Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το Samsung galaxy s κ η διαφορα μου φαινεται ΧΑΩΔΗΣ!!Σε βιντεο κ φωτογραφιες φανταστικο,τελεια εικονα..Διαφορα ειδα κ στο wifi..Με το παλιο στο δωματιο που ειμαι λογω του οτι βρισκεται αλλου το ρουτερ επιανα ελαχιστα η καθολου σημα.Με το zopo σχεδον φουλ!!!Τελος το gps λειτουργει αψογα!!Χωρις την παραμικρη ρυθμιση κ με κλειστα τα a-gps κ wifi κλειδωσε στα 10 δευτερολεπτα 12/12 δορυφοροι!!!!!Δ μπορω να περιγραψω το ποσο ευχαριστημενος εχω μεινει στις 3 πρωτες ωρες λειτουργειας.Ημουν κ εγω μεταξυ zp 810 k thl w8 κ κατεληξα σε αυτο αν κ δ ηταν δοκιμασμενο κ τελικα δ το μετανοιωνω καθολου!!!!!!!!Το μονο θεμα που δ εχει βγει θηκη ακομα αλλα πιστευω συντομα θα γινει κ αυτο.Το συστηνω ανεπιφυλακτα!!

Γ οτιδηποτε αλλο ακουω ερωτησεις!!!!!!!!!!:D

Καλοδούλευτο! Η οθονη του μπροστα είναι απο γυαλι η πλαστικο σου φαινεται οτι θα γρατζουνιέται εύκολα;

Nokia 5110 -->Philips Savy -->Siemens C35i -->Samsung S300M -->Sony Ericsson T610 --> Sony Ericsson W660 -->HTC P3700 Diamond -->HTC T5353 Diamond 2 -->ZTE Blade--> Samsung Nexus s i9020 --> Acer Liquid Gallant Duo --> Huawei Honor 3C -->Xiaomi Redmi Note 3 pro SE

Τέλεια τα νέα!

Παρήγγειλα κι εγώ το ZP810 την προηγούμενη Πέμπτη απο fastcardtech με free shipping και τη Δευτέρα μου έστειλαν email "We have shipped your package on 2013-03-11 15:25" με tracking number το οποίο δεν το βρίσκει κανένα site -τουλάχιστον όχι ακόμα-..

Μίλησα με εναν και μου έστειλε αυτή τη σελίδα http://www.hh-exp.com/EN/ αλλά ούτε εκεί το βρίσκω. Παίζει να μην το έχουν στείλει και να μου έστειλαν ψεύτικο tracking number?

Αστο 5 εργασιμες απο τη μερα που σου δωσανε tracking number και αν ακομα δεν εμφανιζεται ανοιξε στο paypal ....

Εγω το παρηγγειλα απο geekbyuing 13/3/13 αλλα ακομα δεν μου εχουν δωσει tracking number

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Μια τελευταιαερωτηση, μιας και σε πηρα...εργολαβια..

Για το zoppo 100 τι εχεις να πεις;

Διαβαζω καλα λογια, μικρη μπαταρια μηπως ομως;

μονοπύρηνο, κι αρκιβούτσικο. Το Lenovo συμφέρει περισσότερο..κι είναι και Lenovo. Δες το βιντεο κι όλας, κι αν αποφασίσεις σου λέω από πού να το τσιμπήσεις στα 100€ με θήκη και μεμβράνη

μονοπύρηνο, κι αρκιβούτσικο. Το Lenovo συμφέρει περισσότερο..κι είναι και Lenovo. Δες το βιντεο κι όλας, κι αν αποφασίσεις σου λέω από πού να το τσιμπήσεις στα 100€ με θήκη και μεμβράνη

Αδερφέ gerstavros, πολύ σε παω ρε φίλε, γιατί ενώ εσύ προσπαθείς να βγάλεις κανα φράγκο τις ημέρες που ζούμε πουλώντας κανα κινητάκι, κάθεσαι και ασχολείσαι με πολλούς από εμάς τους άσχετους και μας προτείνεις και φθηνότερες λύσεις!! +1 στο παλικάρι!

Αστο 5 εργασιμες απο τη μερα που σου δωσανε tracking number και αν ακομα δεν εμφανιζεται ανοιξε στο paypal ....

Εγω το παρηγγειλα απο geekbyuing 13/3/13 αλλα ακομα δεν μου εχουν δωσει tracking number

Το ίδιο και εγώ παρήγγειλα από ebellking.com το THL w8 στις 11/3 σήμερα μου ήρθε το tracking number με Singapore post το βάζω αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Ξέρει κανείς μετά από πόσες μέρες θα φανεί και πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει;

Παιδες για την συγκεκριμενη κινεζια εχει κανεις αποψη???

http://www.geekbuying.com/item/BEDOVE-I5-MTK6577-Dual-core-4-0-inch-Smart-phone-With-3G-GPS-WIFI-8-0MP-Camera-White-312329.html

Το ίδιο και εγώ παρήγγειλα από ebellking.com το THL w8 στις 11/3 σήμερα μου ήρθε το tracking number με Singapore post το βάζω αλλά δεν μου βγάζει τίποτα. Ξέρει κανείς μετά από πόσες μέρες θα φανεί και πόσες μέρες κάνει περίπου να έρθει;

Μεχρι και 2-3 Εργασιμες

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Αδερφέ gerstavros, πολύ σε παω ρε φίλε, γιατί ενώ εσύ προσπαθείς να βγάλεις κανα φράγκο τις ημέρες που ζούμε πουλώντας κανα κινητάκι, κάθεσαι και ασχολείσαι με πολλούς από εμάς τους άσχετους και μας προτείνεις και φθηνότερες λύσεις!! +1 στο παλικάρι!

Τα φορουμς γι αυτο δεν ειναι..?

Το 910 έχει qHD ανάλυση, γιατι δεν παίρνεις το 810 που είναι HD?

Μωρε εχει το 910 κεντρικο κουμπακι κατω στην οθονη σαν το s3 μου.

Και Με υπερβολευει..αμα το 950+ δεν ηταν τοσο μεγαλοθα το περνα..

Απο την αλλη ενας ταπεινος quad a7 ειναι και αφου ανεχομαι απο 210 και πανω ppi, με την qhd θα τον πιεζω κ λιγοτερο..;)οποτε λεω γιατι οχι..

Παιδια αλλο κινητο αναλογο του ζοπο 910 ποιο ειναι? ΜΕ5, 3ιντσες , τετραπυρινο κ - 1-2gb ram?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Παιδες για την συγκεκριμενη κινεζια εχει κανεις αποψη???

http://www.geekbuying.com/item/BEDOVE-I5-MTK6577-Dual-core-4-0-inch-Smart-phone-With-3G-GPS-WIFI-8-0MP-Camera-White-312329.html

Είναι σαν το Hero H2000+, μια χαρά συσκευή, αλλά προτίμησε το ίδιο το h2000+. Δεν βγαίνει με 1GB RAM, αλλά αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις μια χαρά είναι, κι υπαρχει και καλή rom με ελληνικά

Τα φορουμς γι αυτο δεν ειναι..?
ε, και για να κάνουμε flames :lol:

Ευχαριστώ panosmiklo, χόμπυ μου είναι!

• The title was changed to Dual SIM + Android