St3vegate21 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 οτι λεει εδω http://www.minideal.net/dual-core-jiayu-g3-2012-cpu-mtk6577-4-5-inch-1280-720-ips-screen-android-4-0-3g-smartphone-8mp-camera-gps-wifi.html .οταν γυρισει απο τις διακοπες το ξανακοιταω. Άρα δεν βάζει 2 sim? Μπορούμε να το μάθουμε αυτό στα σίγουρα? Συγνώμη αν γίνομαι πιεστικός απλά θέλω να καταλήξω σε ένα dual sim android κινητό. Αυτό έχει τις καλύτερες προδιαγραφές και σε τόσο καλή τιμή, μόνο που δεν ξέρω αν είναι dual sim.. :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Άρα δεν βάζει 2 sim? Μπορούμε να το μάθουμε αυτό στα σίγουρα? Συγνώμη αν γίνομαι πιεστικός απλά θέλω να καταλήξω σε ένα dual sim android κινητό. Αυτό έχει τις καλύτερες προδιαγραφές και σε τόσο καλή τιμή, μόνο που δεν ξέρω αν είναι dual sim.. :S Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι το δουλεψα χωρις καρτες.αυριο τον ρωταω για σιγουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St3vegate21 Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 Δεν μπορω να σου απαντησω γιατι το δουλεψα χωρις καρτες.αυριο τον ρωταω για σιγουρια Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα περιμένω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα περιμένω! :) Ναι dual sim ειναι :)βεβαια το ρωτας και στον πωλητη μηπως υπαρχου 2 μοντελα που δεν το νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ναι dual sim ειναι :)βεβαια το ρωτας και στον πωλητη μηπως υπαρχου 2 μοντελα που δεν το νομιζω Σορυ που σε πριζουμε, μιας και δεν ειναι κ δικο σου το κινητο, αλλα μιας και εχεις προσβαση σε αυτο, μπορεις να ρωτησεις αν οντως τα specs ειναι οντως αυτα που αναφερουν στα σιτε και αν εχει καποιο προβλημα μεχρι τωρα? και ποσο κραταει η μπαταρια στο περιπου αν γινεται... Σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Στοιχεία του Χ825a (το κρατάω εδώ και μερικές μέρες στα χέρια μου) : 1. οθόνη 4.3'' 960 * 540 αξιόλογη, δεν πιξελιάζει, κάνει τη συσκευή να δείχνει ποιοτική. 2. 1gb ram σφεντόνα το εργαλείο χαχαχαχαχ :P 3. 2*2000 mah μπαταρίες. Όπως όλες οι μπαταρίες στην αρχή τελείωνουν πιο γρηγορα απ'ότι μετά απο μερικές φορτίσεις. Με 2 κάρτες σιμ μέσα και λίγη χρήση από μένα (κανα παιχνιδάκι, κανα play store και λίγα τηλεφωνήματα) κρατάει άνετα 48+ ώρες. 4. Κάνει βιντεοκλήση μέσω skype και wifi. Λογικά και μέσω 3g internet θα κάνει κλήση. 5. Ελαφρύ καθώς είναι από πλαστικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες "ψεύτικο". 6. Ο ΜΤΚ 6575 παιδιά τα σπάει. Σε συνδιασμό με το android 4, είναι μια πολύ γρήγορη συσκευή. 7. rootareται εύκολα, και είναι must για να αφαιρεθούν 2-3 εφαρμογές που είναι στα κινέζικα. Ό,τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε, ευχαρίστως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Ναι dual sim ειναι :)βεβαια το ρωτας και στον πωλητη μηπως υπαρχου 2 μοντελα που δεν το νομιζω Τι στο καλο ? στο ρωσικο φορουμ λενε οτι τους απαντησαν απο minideals Και το g3 ειανι εκτος στοκ. Πως στο καλο το πηρες εσυ.. μηπως κανεις dropshipping? Εστειλα κι εγω για το g3 κι αν μου πουν οτι το χουν θα το παραγγειλω γτι το Χ26 δν το βλεπω να ερχεται ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliskam Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπερα παιδια.Ψαχνωντας αρκετη ωρα σε διαφορα σαιτ κατεληξα σε αυτα τα δυο κινητα. http://www.fastcardtech.com/goods-7152-Lenovo%20A750%203G%20WCDMA%20Android%2023%20Dual%20Sim%203G%20MT6575%2040%20inch%20WVGA%20%20WIFI%20GPS%20smart%20phone.html http://www.fastcardtech.com/goods-7426-HDC-One-S-MTK6575-2Ghz-43-inch-Android40-3G-Dual-Sim-Standby-GPS-WIFI-80M-camera.html Αυτο που ψαχνω απο ενα κινητο ειναι βασικα τα ελληνικα σαν γλωσσα ενα καλο επεξεργαστη ωστε να μπορω να βαλω κανα angry birds , fruit ninja και κανα δυο προγραμματακια ακομα να εχει gps και μια αξιοπρεπη καμερα για καμμια φωτο. θα ηθελα λοιπον την εμπειρη γνωμη σας μιας και το μονο smartphone που εχω ειναι ενα HTC P3450 TOUCH. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Καλησπερα παιδια.Ψαχνωντας αρκετη ωρα σε διαφορα σαιτ κατεληξα σε αυτα τα δυο κινητα. http://www.fastcardtech.com/goods-7152-Lenovo%20A750%203G%20WCDMA%20Android%2023%20Dual%20Sim%203G%20MT6575%2040%20inch%20WVGA%20%20WIFI%20GPS%20smart%20phone.html http://www.fastcardtech.com/goods-7426-HDC-One-S-MTK6575-2Ghz-43-inch-Android40-3G-Dual-Sim-Standby-GPS-WIFI-80M-camera.html Αυτο που ψαχνω απο ενα κινητο ειναι βασικα τα ελληνικα σαν γλωσσα ενα καλο επεξεργαστη ωστε να μπορω να βαλω κανα angry birds , fruit ninja και κανα δυο προγραμματακια ακομα να εχει gps και μια αξιοπρεπη καμερα για καμμια φωτο. θα ηθελα λοιπον την εμπειρη γνωμη σας μιας και το μονο smartphone που εχω ειναι ενα HTC P3450 TOUCH. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας. αναμεσα στα 2 που παραθετεις θα διαλεγα το 2ο δηαλδη τον κλωνο htc γτι εχει ledακι και ειναι πιο ωραιο. απο καμερα μην περιμενεις πολλα απο κανενα κινεζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Συμφωνώ μαζί σου είναι καταπληκτικο δεν το περίμενα.Για πες μου πως θα βγάλω τα κινέζικα προγράμματα που έχει μέσα;Και κάτι άλλο αν ξέρεις πήρα ένα καλωδιακη OTG από μίνι USB σε θηλυκό USB μεγάλο του βάζω USB στικακια αλλά δεν τα βλέπει. Στοιχεία του Χ825a (το κρατάω εδώ και μερικές μέρες στα χέρια μου) : 1. οθόνη 4.3'' 960 * 540 αξιόλογη, δεν πιξελιάζει, κάνει τη συσκευή να δείχνει ποιοτική. 2. 1gb ram σφεντόνα το εργαλείο χαχαχαχαχ :P 3. 2*2000 mah μπαταρίες. Όπως όλες οι μπαταρίες στην αρχή τελείωνουν πιο γρηγορα απ'ότι μετά απο μερικές φορτίσεις. Με 2 κάρτες σιμ μέσα και λίγη χρήση από μένα (κανα παιχνιδάκι, κανα play store και λίγα τηλεφωνήματα) κρατάει άνετα 48+ ώρες. 4. Κάνει βιντεοκλήση μέσω skype και wifi. Λογικά και μέσω 3g internet θα κάνει κλήση. 5. Ελαφρύ καθώς είναι από πλαστικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν το λες "ψεύτικο". 6. Ο ΜΤΚ 6575 παιδιά τα σπάει. Σε συνδιασμό με το android 4, είναι μια πολύ γρήγορη συσκευή. 7. rootareται εύκολα, και είναι must για να αφαιρεθούν 2-3 εφαρμογές που είναι στα κινέζικα. Ό,τι άλλο θέλετε να ρωτήσετε, ευχαρίστως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 (edited) Για να διαγράψω άχρηστες εφαρμογές που έχει μέσα (κάτι κινέζικες), εγώ έκανα τα εξής. 1. root τη συσκευή. 2. Εγκατέστησα το πρόγραμμα για περιήγηση σε όλα τα αρχεία ένός rootaρισμένου android "Root Browser" 3. Μπήκα στο φάκελο : "/data/app και από εκεί απλώς έσβησα την εφαρμογή που δεν ήθελα. Οι εφαρμογές τελειώνουν σε ".apk" Για τα usb που λες δε γνωρίζω αν γίνεται και πως.... Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο!! Edited July 24, 2012 by onireum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St3vegate21 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Γεια σας! Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε όσους κατέχουν dual sim android phones κινέζικα (αγορασμένα από site εξωτερικού), στα χαρακτηριστικά των οποίων δεν συμπεριλαμβάνεται η ελληνική γλώσσα σαν επιλογή, το εξής: Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι χαρακτήρες όπως το Ψ το Ξ το Γ το Θ το Λ και όλες οι λέξεις που περιλαμβάνονται σε εισερχόμενα μηνύματα τα οποία είναι με μικρά -όχι κεφαλαία γράμματα- να μην εμφανίζονται? Η ερώτηση μου γίνεται διότι είχα αγοράσει παλιότερα ένα κινέζικο (μη android) και είχα το παραπάνω πρόβλημα και δεν θέλω να την ξανά-πατήσω.. Ευχαριστώ πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerser Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 (edited) Γεια σας! Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε όσους κατέχουν dual sim android phones κινέζικα (αγορασμένα από site εξωτερικού), στα χαρακτηριστικά των οποίων δεν συμπεριλαμβάνεται η ελληνική γλώσσα σαν επιλογή, το εξής: Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ορισμένοι χαρακτήρες όπως το Ψ το Ξ το Γ το Θ το Λ και όλες οι λέξεις που περιλαμβάνονται σε εισερχόμενα μηνύματα τα οποία είναι με μικρά -όχι κεφαλαία γράμματα- να μην εμφανίζονται? Η ερώτηση μου γίνεται διότι είχα αγοράσει παλιότερα ένα κινέζικο (μη android) και είχα το παραπάνω πρόβλημα και δεν θέλω να την ξανά-πατήσω.. Ευχαριστώ πολύ! :) ΟΧΙ βεβαια δεν υπαρχη τετοιο προβλημμα ( εχω παρη το ZOPO Zρ 300 κραταη η μπαταρια με διπλασια χρηση σε σχεση με το sg S2 3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ χαλαρα !! ) το οποιο δεν καταφερα να βαλω πληρως Ελληνικα με το morelocale2 αλλα και πριν το βαλω τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ εφοσον εβαλα ελληνικο πληκτρολογιο υποστηριζωνται κανονικοτατα !!!! Και φυσικα εβαλα και 1 εφαρμογη που υποστηριζη 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα sms ( Handent sms ) υπ" οψιν οτι ολα τα Κινεζικα δεν μπωρουνε να τρεξουνε ολες της εφαρμογες απο το Market γιαυτο και δοκιμαζης και κρατας οποια σε βολευη - αρεση - και λειτουργη σωστα με την συσκευη που θα παρης , αν καποια εφαρμογη δεν υποστηριζετε απο το τηλ το λεη πριν καν το κανης ληψη δεν γινετε καν ληψη . Σε γενικες γραμμες παντως με το δικαρτο σωθηκα και επειδη κουβαλαω ακομη μαζι μου και το SG S2 σκεφτωμε να παρω και δευτερο δικαρτο , για αυτο εμαθε καποιος τι παιζη ? ( http://www.chinaecarts.com/samsung-galaxy-s3-12ghz-dual-core-48inch-mtk6577-android-40-16gb-phone-p-3095.html ) πολυ καλο μου φενετε . Edited August 2, 2012 by powerser Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilya63 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 καλησπερα παιδια αποφασησηα να παρω αυτο http://www.cellphonemic.com/n800-mtk6575 με την air mail θα εχω εκτελωνισμο? θελω γνωμη για το κινητο thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 πιθανοτατα οχι , αλλα κανεις δεν στο εγγυαται. το κινητο ειανι πολυ καλο δεδομενο πως ξερεις τι παιρνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge0rgak0s Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 http://www.ebay.co.uk/itm/New-Unlocked-ANDROID-4-0-ICS-Dual-Sim-GPS-3G-WIFI-WCDMA-5-MOBILE-PHONE-IN-UK-/120936251331?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item1c285cbfc3 αυτο αξιζει?? τι λετε.... τωρα εχω το neo v....συγκρινονται μεταξυ τους??? η ποιοτητα της καμερας θα ειναι εξισου καλη??? το neo v ειναι το απολυτο στις απαιτησεις μου αλλα πλεον θελω 2καρτο.... Παράθεση Πότε ξανά LG!!:protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) http://www.ebay.co.uk/itm/New-Unlocked-ANDROID-4-0-ICS-Dual-Sim-GPS-3G-WIFI-WCDMA-5-MOBILE-PHONE-IN-UK-/120936251331?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item1c285cbfc3 αυτο αξιζει?? τι λετε.... τωρα εχω το neo v....συγκρινονται μεταξυ τους??? η ποιοτητα της καμερας θα ειναι εξισου καλη??? το neo v ειναι το απολυτο στις απαιτησεις μου αλλα πλεον θελω 2καρτο.... Για την ποιότητα της κάμερας δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν δεν το χρησιμοποιήσει, πάντως 5ιντσο με 3.200mah μπαταρία και 170 λίρες δεν είναι και άσχημο.. απλά πουθενά δεν λέει αν είναι dual stand by. Άκυρο το είδα, λέει ότι είναι dual standby στα Specifications. Edited August 3, 2012 by yiannis99 Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge0rgak0s Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 dual stand by...δεν ειναι αυτονοητο αφου ειναι 2καρτο???? αν δεις οταν ξεκιναει η περιγραφη εχει ενα κουμπι dual sim εκει λεει οτι μπορει να λειτουργει με 2 σιμ ταυτοχρονα και να κανει η να δεχεται κλησεις αρα..... Παράθεση Πότε ξανά LG!!:protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 dual stand by...δεν ειναι αυτονοητο αφου ειναι 2καρτο???? αν δεις οταν ξεκιναει η περιγραφη εχει ενα κουμπι dual sim εκει λεει οτι μπορει να λειτουργει με 2 σιμ ταυτοχρονα και να κανει η να δεχεται κλησεις αρα..... Δεν είναι όλα τα δίκαρτα dual stand by, εμένα με μπέρδεψε η φωτογραφία του που δεν δείχνει 2 μπάρες δικτύου. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge0rgak0s Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 μαλλον θα στειλω ενα μηνυμα στον πωλητη μηπως και...... Παράθεση Πότε ξανά LG!!:protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ωραίες συσκευές όλες όσες έχουν δείξει τα παιδιά. Μια πρότασή μου βέβαια είναι να δείτε και καμιά συσκευή με 1 gb ram. Επίσης πλέον βγαίνουν και συσκευές (και θα βγουν στη συνέχεια πολύ περισσότερες) με το νέο επεξεργαστή MTK 6577 2 πυρήνων @ 1.2 ghz έναντι του MTK 6575 1 πυρήνα @ 1.0 ghz. Και ο 6575 είναι άριστος βέβαια.. δεν κολλάει πουθενά και τα παιχνιδια πάνε σφαίρα. Τέλος, άποψή μου να επιλέγετε οθόνες με μεγάλη ανάλυση για να δείχνει κρυστάλλινη η εικόνα και για να είναι πιο "μουράτη" η συσκευή σας. Δε λέει να πιξελιάζει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ωραίες συσκευές όλες όσες έχουν δείξει τα παιδιά. Μια πρότασή μου βέβαια είναι να δείτε και καμιά συσκευή με 1 gb ram. Επίσης πλέον βγαίνουν και συσκευές (και θα βγουν στη συνέχεια πολύ περισσότερες) με το νέο επεξεργαστή MTK 6577 2 πυρήνων @ 1.2 ghz έναντι του MTK 6575 1 πυρήνα @ 1.0 ghz. Και ο 6575 είναι άριστος βέβαια.. δεν κολλάει πουθενά και τα παιχνιδια πάνε σφαίρα. Τέλος, άποψή μου να επιλέγετε οθόνες με μεγάλη ανάλυση για να δείχνει κρυστάλλινη η εικόνα και για να είναι πιο "μουράτη" η συσκευή σας. Δε λέει να πιξελιάζει... ;) βάλε και κανένα λινκ αν έχεις. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SV9ANJ Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δες το παρακατω.Το εχω και ειναι φοβερο. http://www.antelife.com/x825a-mtk-6575-android-4-0-os-ram-1g-with-gps-wifi-4-3-inch-qhd-screen-smart-phone-black.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis_ Δημ. August 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2012 Δες το παρακατω.Το εχω και ειναι φοβερο. http://www.antelife.com/x825a-mtk-6575-android-4-0-os-ram-1g-with-gps-wifi-4-3-inch-qhd-screen-smart-phone-black.html γεια , φιλε μου να σε ρωτήσω ? αν εχει ελληνικά και η μπαταριά τι διάρκεια εχει περίπου ? ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onireum Δημ. August 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2012 Ελληνικά δεν έχει (όπως πλέον οι περισσότερες κινέζικες συσκευές), αλλά παίρνει ελληνικό πληκτρολόγιο και όλα δουλεύουν μια χαρά. Δες και πιο πάνω που το αναφέρουμε ξανά. Η μπαταρία με λίγα τηλεφωνήματα και χωρίς να "παίζεις" με wifi κλπ, κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες. Με έντονη χρήση κρατάει όπως και τα περισσότερα smartphones 1 μέρα περίπου. http://www.chinaecarts.com εδώ έχει ήδη αρκετούτσικες επιλογές με τον MTK 6577. Σε κάνα μήνα πιστεύω θα γίνει χαμός με νέες 6577 συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts