Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mε το update δεν χανεται καενα δεδομενο ε? (ειναι η πρωτη μου:p)

Ακριβώς!

Θα είναι όλα στη θέση τους :)

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ακριβώς!

Θα είναι όλα στη θέση τους :)

Το συνηθιζει η apple να βγαζει τοσα updates??ειναι ουσιαστικα χρησιμα?υπαρχουν διαφορες?

:w00t:

Παιδιά καλημέρα. Χθές αποφάσισα να στείλω το πρώτο μου mms από το iphone. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το δίκτυο δεδομένων και αν θέλεις και το 3g, αλλιώς ούτε στέλνεις ούτε λαμβάνεις mms. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν έχω ενεργοποιημένο το δίκτυο δεδομένων και ανοίξω και το wifi στο σπίτι, τι γίνεται μετά; Από που θα πάρει internet η συσκευή; Εγώ δεν θέλω να χρεώνομαι, αλλά τι θα πρέπει να κάνω; Πρέπει να κλείνω το δίκτυο δεδομένων ή όταν υπάρχει ενεργό wifi προτιμάει αυτό; Ξέρει κανείς παιδιά τι παίζει;

Παιδιά καλημέρα. Χθές αποφάσισα να στείλω το πρώτο μου mms από το iphone. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το δίκτυο δεδομένων και αν θέλεις και το 3g, αλλιώς ούτε στέλνεις ούτε λαμβάνεις mms. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν έχω ενεργοποιημένο το δίκτυο δεδομένων και ανοίξω και το wifi στο σπίτι, τι γίνεται μετά; Από που θα πάρει internet η συσκευή; Εγώ δεν θέλω να χρεώνομαι, αλλά τι θα πρέπει να κάνω; Πρέπει να κλείνω το δίκτυο δεδομένων ή όταν υπάρχει ενεργό wifi προτιμάει αυτό; Ξέρει κανείς παιδιά τι παίζει;

Λογικό είναι αυτο γιατί τα mms σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιούν το δίκτυο δεδομένων. Απο εκει και πέρα το wifi, εφόσον υπάρχει, έχει προτεραιότητα απέναντι στο δίκτυο δεδομένων του παροχου όμως στιγμιαία ή όταν η συσκευή βρίσκεται σε standby μπορει να γίνει και κάποια χρήση δεδομένων δικτύου. Γι αυτο το λόγο είναι απαραιτητο για ένα smartphone να έχει κανείς ένα data plan με πάγιο όγκο το μήνα εστω και πολυ μικρό.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Λογικό είναι αυτο γιατί τα mms σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιούν το δίκτυο δεδομένων. Απο εκει και πέρα το wifi, εφόσον υπάρχει, έχει προτεραιότητα απέναντι στο δίκτυο δεδομένων του παροχου όμως στιγμιαία ή όταν η συσκευή βρίσκεται σε standby μπορει να γίνει και κάποια χρήση δεδομένων δικτύου. Γι αυτο το λόγο είναι απαραιτητο για ένα smartphone να έχει κανείς ένα data plan με πάγιο όγκο το μήνα εστω και πολυ μικρό.

Δηλαδή είμαι καλυμμένος με το wifi, αλλά μπορεί να υπάρχει και κάποια μικρή χρέωση. Ελπίζω μόνο να είναι μεγάλη η χρέωση και ξεφύγουμε τελείως. Ευχαριστώ πολύ

Απόσο γνωρίζω το mms χρεώνεται ανεξάρτητα από το πακέτο Ίντερνετ που μπορεί να έχεις. Ναι, κατεβάζει δεδομένα, αλλά υπόκεινται σε χρέωση mms, ανάλογα με τον πάροχο που έχεις.

Μέσω wifi δεν γίνεται, γιατί αλλιώς θα μπορούσε καθένας να στείλει από υπολογιστή ένα mms, σε ένα κινητό.

Σε χρεώνουν 0,xx€ αλλά σε περιορίζουν στον όγκο που θα έχει το μήνυμα.

Από όλα αυτά συμπεραίνω πως, ΌΧΙ, δεν μπορείς να στείλεις mms μέσω wifi.

Και εννοείται πως για Smartphone, θέλεις οπωςδήποτε έστω και ένα μικρό πακέτο ίντερνετ, όπως λέει και ο φίλος kkalog

Edited by mpempoulinos

Απόσο γνωρίζω το mms χρεώνεται ανεξάρτητα από το πακέτο Ίντερνετ που μπορεί να έχεις. Ναι, κατεβάζει δεδομένα, αλλά υπόκεινται σε χρέωση mms, ανάλογα με τον πάροχο που έχεις.

Μέσω wifi δεν γίνεται, γιατί αλλιώς θα μπορούσε καθένας να στείλει από υπολογιστή ένα mms, σε ένα κινητό.

Σε χρεώνουν 0,xx€ αλλά σε περιορίζουν στον όγκο που θα έχει το μήνυμα.

Από όλα αυτά συμπεραίνω πως, ΌΧΙ, δεν μπορείς να στείλεις mms μέσω wifi.

Και εννοείται πως για Smartphone, θέλεις οπωςδήποτε έστω και ένα μικρό πακέτο ίντερνετ, όπως λέει και ο φίλος kkalog

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Θα βάλω και ένα μικρό πακέτο δεδομένων για να είμαι καλυμμένος

Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Θα βάλω και ένα μικρό πακέτο δεδομένων για να είμαι καλυμμένος

Κατέβασε και το δωρεάν (προς το παρόν) onavo που συμπιέζει αρκετά απο τα δεδομένα που κατεβαζεις όταν είσαι σε δίκτυο κινητής, και θα έχεις και μια σχετική εξοικονόμηση απο το data plan σου.

Κατέβασε και το δωρεάν (προς το παρόν) onavo που συμπιέζει αρκετά απο τα δεδομένα που κατεβαζεις όταν είσαι σε δίκτυο κινητής, και θα έχεις και μια σχετική εξοικονόμηση απο το data plan σου.

Για το onavo εχω μια απορια....ποιο απαυτα επιλεγουμε??cardinternet,full internet,postpaid,prepaid ?

Για το onavo εχω μια απορια....ποιο απαυτα επιλεγουμε??cardinternet,full internet,postpaid,prepaid ?

Επειδή έχω τρεις μήνες που το εγκατέστησα και από τότε λειτουργεί άψογα χωρίς να με έχει "ξαναενοχλήσει" δεν θυμάμαι αν στην αρχή μου ζήτησε κάποια τέτοια ρύθμιση, πάντως αν έχεις data plan στο συμβόλαιο τότε λογικά είσαι postpaid, αν έχεις data plan σε καρτοκινητό είσαι prepaid τα άλλα δύο μπορώ να υποθέσω αλλά όχι με βεβαιότητα σε τι αναλογούν.

Το πιο σίγουρο αν δεν απαντήσει κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω είναι να ρωτήσεις κατευθείαν τους developers.

Για αλλη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας, ξερει κανεις (αν γινεται βεβαια) πως κανουμε save σε ενα text τα μηνυματα που εχουμε αποθηκευσει σε καποιο restore του τηλεφωνου μας στο itunes ???

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Τα MMS δεν μπορούν να δρομολογηθούν απο το WiFi πολυ απλά γιατί το MMSC δεν ειναι "ορατό" απο τα δίκτυα των παροχών ADSL αλλα μονο μέσα απο το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Τα MMS δρομολογούνται πάνω απο την σύνδεση δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας, χωριστά όμως απο τα υπόλοιπα data και σε όρους dataplan αλλα και σε όρους χρεωσης (ανα μηνυμα και όχι ανα kb).

Αν δοκιμάστε να απενεργοποιησετε τα δεδομένα στο κινητο σας θα δείτε ότι MMS δεν φεύγει ...

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

iPhone XS max 256GB

iPad Pro 10.5" WiFi 256GB

Για αλλη μια φορα θα χρειαστω την βοηθεια σας, ξερει κανεις (αν γινεται βεβαια) πως κανουμε save σε ενα text τα μηνυματα που εχουμε αποθηκευσει σε καποιο restore του τηλεφωνου μας στο itunes ???

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Καμμια βοηθεια τιποτα?

Υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που τραβάνε τα μηνύματα αλλά έχουν ένα πρόβλημα με το encoding.
... and Justice for ... ALL ...

• 2 weeks later...
Από χθες εμφανίστηκε ένα μοβ βελάκι στο δεξί πάνω μέρος της οθόνης, αριστερά από την ένδειξη της μπαταρίας..μπορεί να μου πει κάποιος τι σημαίνει και πως μπορώ να το αφαιρέσω;

Κάποιο προγράμμα χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τοποθεσίας. Κλείσε τα προγράμματα με τη σειρά να βρεις ποιο είναι. Μετα μέσα απο τις ρυθμίσεις > υπηρεσίες τοποθεσιας επέλεξε να μην χρησιμοποιεί το εν λόγω προγραμμα αυτή τη δυνατότητα.

---

- Sent from my iPhone4 using Tapatalk

Trust no one!

• 5 weeks later...
Κατεβασα την εφαρμογη Find my iphone αλλα το apple id δειχνει παραδειγμα example@me.com ειναι το ιδιο που συνδεεται και με το app store ή αλλο??

Κατεβασα την εφαρμογη Find my iphone αλλα το apple id δειχνει παραδειγμα example@me.com ειναι το ιδιο που συνδεεται και με το app store ή αλλο??

Αυτό είναι! Το ίδιο.

----------------

Now playing on iTunes: Mogwai - Like Herod

via FoxyTunes

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· AirPods Pro 2nd Gen

Αυτό είναι! Το ίδιο.

----------------

Now playing on iTunes: Mogwai - Like Herod

via FoxyTunes

Eιχα διαβασει οτι καποιος συμφορουμιτης ειχε κατεβασει μια εφαρμογη της απλ που με το που συνδεθηκε τον χρεωσαν ενα ποσο...αυτη ειναι ή αλλα??επισης μαυτους τους κωδικους θα "λειτουργει" και το icloud?

Eιχα διαβασει οτι καποιος συμφορουμιτης ειχε κατεβασει μια εφαρμογη της απλ που με το που συνδεθηκε τον χρεωσαν ενα ποσο...αυτη ειναι ή αλλα??επισης μαυτους τους κωδικους θα "λειτουργει" και το icloud?

Στο πρώτο σκέλος της ερώτησης σου δε καταλαβαίνω τι ρωτάς....

Για το iCloud δε γνωρίζω να σου απαντήσω, αλλά η λογική λέει πως ναι. Ας μας πει καλύτερα ένας που είναι developer.

----------------

Now playing on iTunes: Mogwai - Tracy

via FoxyTunes

· AirPods Pro 2nd Gen

Στο πρώτο σκέλος της ερώτησης σου δε καταλαβαίνω τι ρωτάς....

Για το iCloud δε γνωρίζω να σου απαντήσω, αλλά η λογική λέει πως ναι. Ας μας πει καλύτερα ένας που είναι developer.

----------------

Now playing on iTunes: Mogwai - Tracy

via FoxyTunes

Ειχε πει ενα παιδι οτι κατεβασε μια εφαρμογη δωρεαν (εφαρμογη της apple) και μολις την ενεργοποιησε ,χρεωθηκε ...

• The title was changed to iOS 4