KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Αυτό το ήξερα και από τα adroid κινητά που είχα,απλά από όσο μου είπε ο κουμπάρος μου κατάλαβα ότι δεν λειτουργούσε το gps,για αυτό ρωτησα.Αύριο θα το δοκιμάσω ο ίδιος στη δική μου συσκευή και θα δω. Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Αυτό το ήξερα και από τα adroid κινητά που είχα,απλά από όσο μου είπε ο κουμπάρος μου κατάλαβα ότι δεν λειτουργούσε το gps,για αυτό ρωτησα.Αύριο θα το δοκιμάσω ο ίδιος στη δική μου συσκευή και θα δω. Απλά δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί. Προφανώς δεν είχε ενεργοποιήσει το gps οποτε δεν έδειχνε την ακριβή του θέση. Δουλεύει μια χαρά και σου βγάζει πορεία αλλα χωρίς τις δυνατότητες των προγραμμάτων πλοήγησης, όπως επανυπολογισμος κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 (edited) Deleted off topic Edited March 8, 2011 by Te_salat Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Δεν ξέρω αν το ποστάρω στο σωστό τόπικ αλλά βρήκα αυτό: Όχι δεν είναι το σωστό τοπικ σε παρακαλώ να το μεταφερεις γράφοντας το ξανά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=222286 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimp3 Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 ok. Ευχαριστώ για την παρατήρηση!:) Παράθεση ... and Justice for ... ALL ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 τρώγομαι απο το πρωι να την βαλω... :lol::lol::lol: Το iOS 4.3 GM είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ημέρες για τους developers ενώ στις 11 Μαρτίου αναμένεται η επίσημη διάθεση του firmware μέσω του iTunes. Ευκαιρία λοιπόν να ενημερωθούμε για τα διάφορα θέματα που μας αφορούν γύρω από το Jailbreak του συγκεκριμένου firmware… 1. Το iOS 4.3 περιέχει μία σημαντική προσθήκη ασφαλείας, το ASLR (Address Space Layout Randomization), η οποία αναμένεται να προκαλέσει επιπλέον προβλήματα στους επίδοξους jailbreakers: Όπως αναφέρει και ο BigBoss, η προσθήκη του ASLR δημιουργεί πολλά προβλήματα στο mobile substrate του συστήματος με αποτέλεσμα tweaks όπως τα Winterboard, SBSettings, BiteSMS, Folder Enhancer κ.α να μην λειτουργούν. Αν είστε φίλοι του jailbreak καλό θα ήταν να ΜΗΝ αναβαθμίσετε στο iOS 4.3 GM αλλά ούτε στο iOS 4.3, όταν αυτό διατεθεί επίσημα στις 11 Μαρτίου, και να αναμείνετε στις οθόνες σας για περαιτέρω ενημέρωση από την jailbreak κοινότητα: 2. Αν είστε από τους βιαστικούς οι οποίοι αναβάθμισαν στο iOS 4.3 GM καλό θα ήταν να κατεβάστε άμεσα την τελευταία έκδοση του TinyUmbrella η οποία υποστηρίζει το iOS 4.3GM και να σώσετε τα αντίστοιχα SHSHs blobs: Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να σας παροτρύνουμε να παραμείνετε στο πλήρως jailbreakable iOS 4.2.1 για μερικές ακόμη ημέρες και να περιμένετε τις εξελίξεις γύρω από το jailbreak του iOS 4.3 προτού αποφασίσετε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας… (Αρθρο απο το iphonehellas.gr) Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Το iOS 4.3 GM είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ημέρες για τους developers ενώ στις 11 Μαρτίου αναμένεται η επίσημη διάθεση του firmware μέσω του iTunes. Ευκαιρία λοιπόν να ενημερωθούμε για τα διάφορα θέματα που μας αφορούν γύρω από το Jailbreak του συγκεκριμένου firmware… 1. Το iOS 4.3 περιέχει μία σημαντική προσθήκη ασφαλείας, το ASLR (Address Space Layout Randomization), η οποία αναμένεται να προκαλέσει επιπλέον προβλήματα στους επίδοξους jailbreakers: Όπως αναφέρει και ο BigBoss, η προσθήκη του ASLR δημιουργεί πολλά προβλήματα στο mobile substrate του συστήματος με αποτέλεσμα tweaks όπως τα Winterboard, SBSettings, BiteSMS, Folder Enhancer κ.α να μην λειτουργούν. Αν είστε φίλοι του jailbreak καλό θα ήταν να ΜΗΝ αναβαθμίσετε στο iOS 4.3 GM αλλά ούτε στο iOS 4.3, όταν αυτό διατεθεί επίσημα στις 11 Μαρτίου, και να αναμείνετε στις οθόνες σας για περαιτέρω ενημέρωση από την jailbreak κοινότητα: 2. Αν είστε από τους βιαστικούς οι οποίοι αναβάθμισαν στο iOS 4.3 GM καλό θα ήταν να κατεβάστε άμεσα την τελευταία έκδοση του TinyUmbrella η οποία υποστηρίζει το iOS 4.3GM και να σώσετε τα αντίστοιχα SHSHs blobs: Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να σας παροτρύνουμε να παραμείνετε στο πλήρως jailbreakable iOS 4.2.1 για μερικές ακόμη ημέρες και να περιμένετε τις εξελίξεις γύρω από το jailbreak του iOS 4.3 προτού αποφασίσετε να αναβαθμίσετε την συσκευή σας… (Αρθρο απο το iphonehellas.gr) Την εχω βαλει απο την Κυριακη στο κινητο και παει πολυ καλα. Για την ωρα δεν με ενοχλει που δεν εχω JB... TinyUmbrella χρειαζεσαι (και εαν εχεις σωσει προηγούμενων firmware τα SHSH) εαν θελεις να επαναφερεις σε 4.2.1 Για την ωρα του να κανεις save τα SHSΗ του 4.3 - δεν βοηθαει σε κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Φιλος εχει προβλημα με το κουμπι on/off ..πως μπορει να το βαλει σε recovery για να περασει το greenpoison!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Διαθέσιμο το iOS 4.3 :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 θα το βαλω οταν βγει και το jb για την 4.3 αλλιως τι να το κανω?!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2011 Θα την περάσω στο iPad. Εκει δεν μ ενδιαφέρει το JB και μου χρειάζεται το γρήγορο browsing. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 θα το βαλω οταν βγει και το jb για την 4.3 αλλιως τι να το κανω?!! Μια απο τα ιδια.. ουσιαστικα για τις 3GS συσκευες δεν εχει κατι το αξιολογο ωστε να βιαστουμε να περασουμε την 4.3 πανω... ... και γω δεν θα το πειραξω καθολου θα μεινω 4.2 jb εφοσον δουλευει μια χαρα και δεν εχω προβληματα ... και οταν βγει το jb για 4.3 τοτε οκ.. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noxiz Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 το safari παει σφαιρα παντος με την εκδοση 4.3...μονο γιαυτο αξιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 το safari παει σφαιρα παντος με την εκδοση 4.3...μονο γιαυτο αξιζει Το διαπίστωσα και στο iPad. Θεωρω ότι αυτη είναι μια εξίσου σημαντική βελτίωση αφου ως γνωστόν το browsing υστερουσε σε ταχύτητα έναντι του ανταγωνισμού. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε παρατηρήσει με την 4.3 ότι το μηνύματα στο App Store είναι πλέον στα αγγλικά; (π.χ. All Apps Are Up to Date) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noxiz Δημ. March 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Έχετε παρατηρήσει με την 4.3 ότι το μηνύματα στο App Store είναι πλέον στα αγγλικά; (π.χ. All Apps Are Up to Date) Δίκαιο έχεις...τώρα το προσεξα κ εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Κατά πόσο μπορούν να ευσταθούν τα παρακάτω; - Jailbreak iOS 4.3 - Untethered Jailbreak [update] - iPhone 4 unlock [News] Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
northman Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Παρατήρησα ένα έντονο battery drain στην 4.3... Το έχει προσέξει κανείς άλλος? Παράθεση Apple PowerUser - iMac/MacBook Pro/iPad/iPhone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Εχω μια ερώτηση. υπάρχει κάποια εφαρμογή μηνυμάτων με χρήση τ 9? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. March 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2011 Παρατήρησα ένα έντονο battery drain στην 4.3... Το έχει προσέξει κανείς άλλος? Μου φαίνεται το ίδιο με την 4.2, σαφέστατα χειρότερο από την 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 καλησπερα! απο τοτε που περασα την 4.3 στο iphone/ipod τραβαει κολληματα στα email/fotos. πρεπει να κανω restart,εχετε κατι παρομοιο με το καινουριο update?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. March 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2011 καλησπερα! απο τοτε που περασα την 4.3 στο iphone/ipod τραβαει κολληματα στα email/fotos. πρεπει να κανω restart,εχετε κατι παρομοιο με το καινουριο update?? Ουτε 1κολλημα!!δεν την ξαναπερνας; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ενώ με την 4.2.1, και έχοντας τον μετρητή χαρακτήρων ενεργοποιημένο, είχα την δυνατότητα για 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα, τώρα στην 4.3 μου βγάζει τα 70 μόνο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον με Vodafone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Ενώ με την 4.2.1, και έχοντας τον μετρητή χαρακτήρων ενεργοποιημένο, είχα την δυνατότητα για 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα, τώρα στην 4.3 μου βγάζει τα 70 μόνο. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον με Vodafone? Σ' εμένα παραμένει 160 με Vodafone κ iPhone 4 σε 4.3 Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. March 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2011 Σ' εμένα παραμένει 160 με Vodafone κ iPhone 4 σε 4.3 @soiramik στις πληροφορίες, ποια έκδοση του "φορέα" σου βγάζει? εμένα είναι vf GR 10.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts