Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έχεις jb iphone, μπορείς να έχεις 160 χαρακτήρες σε όλες τις εκδόσεις. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, πμ να του δώσω repository.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τι σχέση έχει η έκδοση iOS του iPhone με το αν η εκάστοτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει το bug με τα μηνύματα;

Σε update του carrier settings δεν θα έπρεπε να λυθεί το θέμα με τους χαρακτήρες των μηνυμάτων;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τι σχέση έχει η έκδοση iOS του iPhone με το αν η εκάστοτε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας έχει το bug με τα μηνύματα;

Σε update του carrier settings δεν θα έπρεπε να λυθεί το θέμα με τους χαρακτήρες των μηνυμάτων;

Η cosmote δεν εχει "ανοιξει" τους 160 χαρακτηρες για την 4.1 εκδοση. Μονο στην 4.2 το κανει.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Η cosmote δεν εχει "ανοιξει" τους 160 χαρακτηρες για την 4.1 εκδοση. Μονο στην 4.2 το κανει.

ετσι ακριβως ειναι..φιλε μου KostasSTi ευχαριστω για τον οδηγο αλλα δυστυχως δεν δουλευει στην 4.1

• 2 weeks later...

Καλημερα.

Μια ερωτηση, γιατι αποφασισα να ασχοληθω για ενα διαστημα (once again) με iphone 4.

Ποια εφαρμογη γνωριζετε που να αποτελει ενα shortcut για το κλειδωμα της οθονης?

Δηλαδη απλα ενα "εικονικο" κουμπι που να υποκαθιστα το πληκτρο power για να κλειδωνουμε τη συσκευη (η αλλιως να μην ταλαιπωρουμε το power button).

Ειχα παλια μια, αλλα δε μπορω να την εντοπισω...

Εντόπισα μία έλλειψη στο iOS4 που αν θυμάμαι καλά είχε το παλιότερο κινητό μου

Κατά την αναζήτηση με το Spotlight, δεν εμφανίζονται οι σημειώσεις και οι τίτλοι εργασίας κτλ, κτλ των επαφών μου. Δλδ αν δεν θυμάμαι το όνομα κάποιου, αλλά ξέρω άλλα στοιχεία της επαφής (που έχω μεριμνήσει, προσθέτοντας τα για να θυμάμαι ακριβώς ποια επαφή είναι), να μπορώ να βρώ την επαφή.

Έλεγξα και το εγχειρίδιο (σελ 52) και αναφέρει ότι στις επαφές, ψάχνει μόνο Ονομ/νυμο και τίτλος εταιρίας.

Δεν το θεωρείται και εσείς «λίγο» αυτό??

καλησπέρα παιδιά .......

αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει ..

εχω το 3gs jb και μέχρι τωρα το είχα συγχρονισμένο με win 7 , τώρα όμως πήρα mac και θέλω να το συνδέω σε αυτο , ποιος είναι ο τρόπος ώστε να μην χάσω τις επαφές μου (αυτό είναι που με καίει περισσότερο ) , αν υπάρχει τρόπος να σώσω και τις εφαρμογές που έχω περάσει απο cydia , app stores , κτλ , δεκτός ... και κάτι ακόμα , αν ακολουθήσω τον οδηγό που υπάρχει σε κάποιο post εδω μέσα (πως μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με 2 υπολογιστές ) θα μπορω να συγχρονίζω και την μουσική , η θα πρεπει τα τραγουδια που έχω στον εναν να τα εχω και στον αλλον ?? ( και οι 2 θα ειναι mac )

καλησπέρα παιδιά .......

αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει ..

εχω το 3gs jb και μέχρι τωρα το είχα συγχρονισμένο με win 7 , τώρα όμως πήρα mac και θέλω να το συνδέω σε αυτο , ποιος είναι ο τρόπος ώστε να μην χάσω τις επαφές μου (αυτό είναι που με καίει περισσότερο ) , αν υπάρχει τρόπος να σώσω και τις εφαρμογές που έχω περάσει απο cydia , app stores , κτλ , δεκτός ... και κάτι ακόμα , αν ακολουθήσω τον οδηγό που υπάρχει σε κάποιο post εδω μέσα (πως μπορώ να συνδέσω το τηλέφωνο με 2 υπολογιστές ) θα μπορω να συγχρονίζω και την μουσική , η θα πρεπει τα τραγουδια που έχω στον εναν να τα εχω και στον αλλον ?? ( και οι 2 θα ειναι mac )

Στο νέο mac που θα κατεβάσεις το itunes κάνε στη δεξιά μπάρα στο ''devices'' δεξί κλικ με συνδεδεμένο το iphone σου και θα σου βγάλει την επιλογή transfer purchases...Με τον τρόπο αυτό μεταφέρεις όλα τα apps σου στο itunes..Τώρα για τις επαφές θα κάνεις συγχρονισμό το iphone με το itunes και θα στις συγχρονίσει,προσέχοντας βέβαια να τικάρεις στο σωστό tab τις επιλογές για sync contacts..

Ελπίζω να βοήθησα

Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP

Για πότε αναμένεται η 4.3 παιδιά;

Πιστεύετε ότι θα βγει γρήγορα jb για αυτήν; Πριν λίγες μέρες το έσπασα με την 4.2.1 (και είναι η πρώτη φορά που το κάνω αν και κάτοχος iPhone εδώ και 2 χρόνια) μήπως έπρεπε να περιμένω λίγο ακόμα...;

εγω δεν την περιμενω πιο γρηγορα απο τον μηνα με τιποτα.

Απο την αλλη δεν θα την εβαζα στο κινητο μια χαρα ειναι τωρα με το jb.

Πιστευω δε πως αυτο θα αργησει αρκετα στην 4.3 οποτε ποιος ο λογος να αναβαθμισω....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

εγω δεν την περιμενω πιο γρηγορα απο τον μηνα με τιποτα.

Απο την αλλη δεν θα την εβαζα στο κινητο μια χαρα ειναι τωρα με το jb.

Πιστευω δε πως αυτο θα αργησει αρκετα στην 4.3 οποτε ποιος ο λογος να αναβαθμισω....

Παρ όλο που οι μέχρι τώρα beta εκδόσεις της 4.3 παρουσιάζουν μηδενικά εώς ελάχιστα προβλήματα, όλα δείχνουν ότι δεν βιάζεται η apple αφου δεν έχει δοθεί καν η golden έκδοση.

Οποτε όπως σωστά προβλεπεις έχουμε μπροστά μας απο 3 βδομάδες εώς ένα μήνα.

Πιθανώς να συνδιαστει με την ανακοίνωση του νέου iPad.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια ειμαι καινουριος στο iphone,το απεκτησα μολις χτες και ασχολομαι λιγακι!!!Προσπαθησα σημερα να κανω συνδεση με SSH για windows,συμφωνα με οτι λεει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241918

αλλα οταν βαζω το username και το password στο βημα 4 και παταω login τοτε μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "network error:connection refused"

Μπορει καποιος να βοηθησει????

Και μια βασικη ερωτηση>Αν καταλαβα καλα το SSH Connection ειναι ετσι ωστε να μπορω να βλεπω τα αρχεια της συσκευης και να μπορω να περασω στην συσκευη αρχεια απο το pc με αυτο???!!!Σωστα???

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Παιδια ειμαι καινουριος στο iphone,το απεκτησα μολις χτες και ασχολομαι λιγακι!!!Προσπαθησα σημερα να κανω συνδεση με SSH για windows,συμφωνα με οτι λεει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=241918

αλλα οταν βαζω το username και το password στο βημα 4 και παταω login τοτε μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει "network error:connection refused"

Μπορει καποιος να βοηθησει????

Και μια βασικη ερωτηση>Αν καταλαβα καλα το SSH Connection ειναι ετσι ωστε να μπορω να βλεπω τα αρχεια της συσκευης και να μπορω να περασω στην συσκευη αρχεια απο το pc με αυτο???!!!Σωστα???

Καλωσόρισες Κωνσταντινε.

Το SSH κάνει αυτο ακριβώς που περιγράψεις.

Δεν το χρησιμοποιω γιατί κάνω την δουλεια μου στο Mac με άλλο προγραμμα.

Δεν ξερω κατα πόσο ισχύει ο οδηγός που διαβασες αφου είναι απο το 2009.

Αν θες ρίξε μια ματια στον οδηγό που υπάρχει στην αρχική σελίδα του Cydia.

Αφου μπεις απο το iPhone στο Cydia σκρολαρισε προς τα κάτω και κανε κλικ εκει που λέει OppenSSH Access How-To και επίσης ακριβώς απο κάτω το Root Password Hoe-To.

Δες κι αυτον τον οδηγό. Ειναι παρομοιος μ αυτον του Περικλη αλλα περιεχονται και screenshots.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Και θα συμπλήρωνα πως για μένα το iFunBox είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πειράξεις το iphone σου. Πολύ εύκολο, συνδέεται με usb και δε θα σε μπερδέψει. Είναι δωρεάν, google it!

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποια εφαρμογή που να μπορώ να αποθηκεύω μεμονωμένα μηνύματα?

παιδια ευχαριστω για την βοηθεια,αλλα απο οσο βλεπω θα σας χρειαστω πολυ!!!!!!!!!Ελπιζω να με ανεχτειτε!!!!!!:lol::D

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

το ifunbox απλα το τρεχω και οταν συνδεω το iphone το αναγνωριζει και βλεπω τα αρχεια????

Κωνσταντινος..

το εχω ηδη κανει!!!!!;)

το πρωτο πραγμα που εκανα!!!!:D

Παιδια θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες!!!

1- κανω ακριβως οτι λεει ο παρακατω οδηγος ωστε να βαλω ringtones στο iphone

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=258043

γινεται κανονικα η μετατροπη του τραγουδιου,αλλα οταν κανω drag and drop δεν το περναει στον φακελο ringtones!!!Επισης ενω στον φακελο ringtones εχω περασει ενα ακομα πακετο με 96 ringtones,τα οποια στο itunes φαινονται κανονικα,αλλα στην συσκευη μου φαινεται μονο 1 ringtone!!!!!Γιατι????

2-επισης πως σβηνω αρχεια μεσα απο το itunes????Θελω να σβησω αρχεια μουσικης που εχει ο φακελος ringtones και του itunes και της συσκευης,αλλα δεν βρισκω πουθενα αυτη την επιλογη!!!!!!!!!??????????

Edited by Te_salat
Συνένωση συνεχόμενων μηνυματων

Κωνσταντινος..

Κωνσταντίνε κάτι παίζει με τον τροπο που κανείς την μεταφορά από τον υπολογιστή στο iPhone.

Τα ringtones που δεν βλέπει προφανώς δεν είναι στο σωστό format.

Για να διαγραψεις ringtones από τον ομώνυμο φάκελο του iTunes, κανείς δεξί κλικ σ' αυτό που θέλεις και επιλέγεις delete.

Στον επόμενο συγχρονισμό θα διαγραφεί και από το τηλέφωνο.

μαλλον βρηκα τι εφταιγε.Αλλα τωρα μου κανει κατι αλλο!!!Οταν κανω συνχρονισμο τοτε μου διαγραφει τις εφαρμογες που εχω εγκαταστησει μεσα απο το installus!!!!!Γιατι????

Κωνσταντινος..

• The title was changed to iOS 4