Jump to content

iOS 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλά λέει HDR στην 4.1jb, το jb για το 3G και το 3GS δε βλέπουμε ακόμα...

Αν διαβάσεις λίγο καλύτερα γράφει οτι είναι μόνο για την 4.1 jb σε 3g και 3gs..

:O

Το καταλαβα(γι αυτο και εκανα edit το προηγουμενο post μου).Το θεμα ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα jb για την 4.1!!Επομενως,μαλλον πρεπει να περιμενω μεχρι να βγει.Σωστα?

Apple iPhone 14 Pro Max

Ειναι δικο μου προβλημα η το εχει και αλλος?

Μετα την 4 το Shazam συνεχιζει να κανει sending το τραγουδι για παντα

οταν δεν βρισκομαι σε wifi, αναγκαζομαι να το κλεισω και ετσι δεν μου κραταει το tag

για οταν θα βρεθω σε δικτυο για να κανει την αναγνωριση.

Εχεις το 4,η το 3gs?Γιατι εγω με το 3gs,δεν βρισκω πουθενα αυτο το HDR...!

Το iphone 4 έχω !Το 3gs δεν υποστηρίζει HDR (όπως είπανε και τα άλλα παιδιά)

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Το καταλαβα(γι αυτο και εκανα edit το προηγουμενο post μου).Το θεμα ειναι οτι δεν εχει βγει ακομα jb για την 4.1!!Επομενως,μαλλον πρεπει να περιμενω μεχρι να βγει.Σωστα?

Τρόπος υπάρχει αλλά αν κατάλαβα καλά δεν είναι τόσο εύκολος όσο π.χ. το jailbreakme.

Επίσης έχει κάποιες δικλείδες(old bootroom,mac).

Μέσα στο άρθρο έχει link που σου δίνει οδηγίες(αν και μην έχωντας 3g ή 3gs δεν το έχω δοκιμάσει).

Καλό θα ήταν να περιμένεις.

Τρόπος υπάρχει αλλά αν κατάλαβα καλά δεν είναι τόσο εύκολος όσο π.χ. το jailbreakme.

Επίσης έχει κάποιες δικλείδες(old bootroom,mac).

Μέσα στο άρθρο έχει link που σου δίνει οδηγίες(αν και μην έχωντας 3g ή 3gs δεν το έχω δοκιμάσει).

Καλό θα ήταν να περιμένεις.

Αυτο θα κανω...Ετσι κι αλλιως,εχω new bootrom.

Apple iPhone 14 Pro Max

Καραμπινάτο bug στην 4.1 σε iphone4: μόλις βγάλεις μια φωτογραφία και πας να την δεις στο άλμπουμ, μόλις αυτή ανοίξει, είτε πατήσεις το αριστερό κουμπί συντόμευσης για να τη στείλεις πχ με mail και άλλες επιλογές, είτε το δεξί καλάθι αχρήστων για διαγραφή, βγάζει ένα "αποθήκευση φωτογραφίας" το οποίο δεν τελειώνει ποτέ... Το έχετε παρατηρήσει;

Άσπαστο...

Ψάχνοντας ανακάλυψα ότι είναι γνωστό bug το οποίο περιγράφεται μεν στο νετ, αλλά δεν δίνεται κάποια σοβαρή λύση. Να σημειώσω μάλιστα ότι δεν σώζεται η φωτογραφία. Το set up as a new device δεν με καλύπτει καθώς θέλω να μεταφέρω επαφές και γραπτά μηνύματα και το 4άρι δεν είναι σπασμένο για να μεταφέρω το sms.db

Το πρόβλημα προκύπτει μετά από αναβάθμιση και μεταφέρεται μέσω του restore...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Γεια σας. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Έχω ένα iphone 3G 8Gb. Πήγα να κάνω restore σήμερα από το iTunes και ενώ ξεκινάει κανονικά ξαφνικά σταματάει, χάνεται η σύνδεση και γράφει error. Μήπως ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται? Ευχαριστώ. Edited by DjArte

Γεια σας. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Έχω ένα iphone 3G 8Gb. Πήγα να κάνω restore σήμερα από το iTunes και ενώ ξεκινάει κανονικά ξαφνικά σταματάει, χάνεται η σύνδεση και γράφει error. Μήπως ξέρει κανείς πως αντιμετωπίζεται? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα και καλώς όρισες στο myphone.gr

Βεβαιώσου ότι δεν έχει κάποιο προσωρινό πρόβλημα η γραμμή σου. Δεν είναι λογικό να ξεκινάει το download και μετά από κάποιο σημείο να σταματάει. Δοκίμασε και αύριο να δεις εάν τελικά μπορεί να το κατεβάσει. Αλλιώς θα πρέπει να κατεβάσεις manually την τελευταία έκδοση 4.1 και να την περάσεις πατώντας το πλήκτρο shift και μετά το restore στο iTunes. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Εδω και μια εβδομαδα ειμαι και εγω κατοχος ενος ολοκαινουργιου μηλου.Το κακο ειναι οτι τις τελευταιες 2 μερες ενω ολα λειτουργουσαν αψογα ξαφνικα σταματησε να χτυπαει ο ηχος οταν με καλουν.Η δονηση λειτουργει κανονικα οπως επισης και το ηχειο.Εχει παρατηρησει καποιος το ιδιο φαινομενο ή πρεπει να το παω για service?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Το κουμπάκι στο αριστερό μέρος το κινητού, πάνω από την αυξομείωση έντασης το κοίταξες?

Το κοιταξα πρωτα απ'ολα.Τιποτα.Και οταν με καλουν το κουμπι της εντασης δεν λειτουργει καν.

Τότε δοκίμασε να κάνεις ένα restore στο κινητό σου πριν το πας για service. Αφού λειτουργεί κανονικά το ηχείο, το πιο λογικό είναι να είναι θέμα software.

Αν συνδέσεις το iphone στον υπολογιστή σου, θα ανοίξει το itunes και θα δεις μια καρτέλα που θα έχει κουμπάκια update και restore. Λίγο πιο πάνω θα σου λέει και ποια έκδοση έχει το τηλέφωνό σου. Η τελευταία είναι η 4.1. Εσύ πάτησε το restore και θα σου περάσει από την αρχή την 4.1. Να έχεις υπ'όψιν οτι δεν υπάρχει ακόμα jailbreak για την 4.1 αλλά θα υπάρξει πολύ σύντομα.

Αν επιλέξεις να κάνεις Restore, θα ερωτηθείς αν θέλεις να κάνεις Restore from Backup ή Set up as new device. Στη δεύτερη περίπτωση, να έχεις υπόψιν σου ότι θα χάσεις όλα τα δεδομένα που είχες στο iPhone πριν το Restore.:)

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

3 ερωτήσεις παιδιά:

α. Αξίζει να περάσει κανείς την 4.1 σε 3G; Ή καλύτερα να μείνω με αυτή που έχω;

β. Έχω διαβάσει ότι αν η συσκευή έχει πρόβλημα hardware, να μην κάνουμε JB, γιατί η συσκευή θα γίνει τούβλο. Σε εμένα δε δουλεύει το ακουστικό (το ΒΤ να είναι καλά). Ισχύει (νομίζω πως όχι) ;

γ. Θέλω (αν δεν κάνω JB) να βάλω ένα mp3 για ήχο κλήσης. Είναι εφικτό; Είχα δει στο FAQ οδηγό αλλά αναφερόταν σε JBed συσκευές (έκανε χρήση του SSH) ...

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

3 ερωτήσεις παιδιά:

α. Αξίζει να περάσει κανείς την 4.1 σε 3G; Ή καλύτερα να μείνω με αυτή που έχω;

β. Έχω διαβάσει ότι αν η συσκευή έχει πρόβλημα hardware, να μην κάνουμε JB, γιατί η συσκευή θα γίνει τούβλο. Σε εμένα δε δουλεύει το ακουστικό (το ΒΤ να είναι καλά). Ισχύει (νομίζω πως όχι) ;

γ. Θέλω (αν δεν κάνω JB) να βάλω ένα mp3 για ήχο κλήσης. Είναι εφικτό; Είχα δει στο FAQ οδηγό αλλά αναφερόταν σε JBed συσκευές (έκανε χρήση του SSH) ...

1)Πια έχεις για να σου πούμε αν αξίζει, αν και για μένα αξίζει πάντα να βάζουμε την καινούργια έκδοση, μάλιστα τώρα που έκαναν βελτιωμένη έκδοση για τα 3G.

2 Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, τούβλο γίνεται αν είναι κλειδωμένο εξ αμερικής πχ, και αν του κάνεις restore και δεν μπορείς να κάνεις jb και ξεκλείδωμα..

3 Και βέβαια μπορείς μέσω του iTunes απλά στο mp3 που θα φτιάξεις να αλλάξεις την κατάληξη χειροκίνητα σε m4r, και το περνάς...

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

1)Και βέβαια μπορείς μέσω του iTunes απλά στο mp3 που θα φτιάξεις να αλλάξεις την κατάληξη χειροκίνητα σε m4r, και το περνάς...

Είχα ένα τραγούδι, το έκανα aac, με τον windows explorer το έκανα m4r αλλά τώρα λέει ότι δεν παίζει στο itunes. Επίσης, παρότι ήταν μέσα στο φάκελο με τα υπόλοιπα τραγούδια που πέρασα με τον τελευταίο συγχρονισμό που έκανα, δεν το βρίσκω στη λίστα με τα ringtones. Στο itunes, αν ξετσεκάρω την επιλογή να συγχρονίσει αυτόματα τα ringtones, δε μου δίνει κάποια άλλη επιλογή (όλα είναι αχνά).

Ένα τελευταίο βήμα λοιπόν, πείτε μου και τα κατάφερα. Ευχαριστώ!

Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

Είχα ένα τραγούδι, το έκανα aac, με τον windows explorer το έκανα m4r αλλά τώρα λέει ότι δεν παίζει στο itunes. Επίσης, παρότι ήταν μέσα στο φάκελο με τα υπόλοιπα τραγούδια που πέρασα με τον τελευταίο συγχρονισμό που έκανα, δεν το βρίσκω στη λίστα με τα ringtones. Στο itunes, αν ξετσεκάρω την επιλογή να συγχρονίσει αυτόματα τα ringtones, δε μου δίνει κάποια άλλη επιλογή (όλα είναι αχνά).

Ένα τελευταίο βήμα λοιπόν, πείτε μου και τα κατάφερα. Ευχαριστώ!

Ολόκληρο δεν το περνάει. θέλει max μέχρι 28sec..

Φτιάξε ένα μεμονωμένα και πέρνα το..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Ολόκληρο δεν το περνάει. θέλει max μέχρι 28sec..

..

Σιγα τα αυγα θα μου πεις και θα εχεις και δικιο......αλλα εχω μεχρι και 36sec

Μα,ρεαλιστικά δε χρειάζεσαι και μεγαλύτερη διάρκεια.Κανένας δεν πρόκειται να σε καλεί για πάνω απο 20-25s,συνεχόμενα.
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

θα'θελα να ρωτησω κατι σχετικα με το iOS...αν αγορασω απο την γερμανια ipod touch 4G με iOS 4 θα μπορω μετα να του βαλω ελληνικα?

• The title was changed to iOS 4