ntinouli Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μόλις το πήρα από Vodafone με σύνδεση! Μεταξύ της κεραίας σε κείνο το σημείο έχει ένα μαύρο πραγματάκι! ΔΕν είναι κενό! Είναι 32ης εβδομάδας το δικό μου! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μόλις το πήρα από Vodafone με σύνδεση! Μεταξύ της κεραίας σε κείνο το σημείο έχει ένα μαύρο πραγματάκι! ΔΕν είναι κενό! Είναι 32ης εβδομάδας το δικό μου! Καλορίζικο! Αυτό που αναφέρεις είναι φυσιολογικό. Είναι ο μονωτής για να μην βραχυκυκλώνουν τα δύο κομμάτια της κεραίας. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μόλις το πήρα από Vodafone με σύνδεση! Μεταξύ της κεραίας σε κείνο το σημείο έχει ένα μαύρο πραγματάκι! ΔΕν είναι κενό! Είναι 32ης εβδομάδας το δικό μου! Ειχες κανει παραγγελια απο το internet; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Καλορίζικο! Αυτό που αναφέρεις είναι φυσιολογικό. Είναι ο μονωτής για να μην βραχυκυκλώνουν τα δύο κομμάτια της κεραίας. ;) το θέμα ειναι οτι υπήρχε απο την αρχή η προστέθηκε τώρα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 παιδια συγνωμη μηπως μπορει να μου απαντησει κανεις σ αυτο που ρωτησα?χρειαζομαι ιντερνετ στο τηλεφωνο...μηπως επειδη το εκανα unlock εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Αρτέμη είχα την εντύπωση πως δεν υπήρχε! :) Βλακεία μου! Όχι προπαραγγελία...από vodafone Ακαδημίας με σύνδεση! Είχαν άπειρα κομμάτια! Όσο ήμουν φύγαν 4 και μα΄λιστα ένας είπε ότι δε θα χρησιμοποιήσει την επδότηση που είχε πει κα ιθα το πάρει σκέτο! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 το θέμα ειναι οτι υπήρχε απο την αρχή η προστέθηκε τώρα? Tο μαύρο κομμάτι που είναι σαν λεπτή γραμμή βρίσκεται εκεί από την αρχή. Είναι απαραίτητο για τον διαχωρισμό της GSM από την WIFI - Bluetooth - GPS κεραία. παιδια συγνωμη μηπως μπορει να μου απαντησει κανεις σ αυτο που ρωτησα?χρειαζομαι ιντερνετ στο τηλεφωνο...μηπως επειδη το εκανα unlock εχω προβλημα? Φίλε δυστυχώς δεν γνωρίζω για να σου απαντήσω. Ενδεχομένως να έχει να κάνει με το unlock όπως λες. Ποια μέθοδο χρησιμοποίησες? Jailbreakme.com και μετά Ultrasn0w? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Αρτέμη είχα την εντύπωση πως δεν υπήρχε! :) Βλακεία μου! Όχι προπαραγγελία...από vodafone Ακαδημίας με σύνδεση! Είχαν άπειρα κομμάτια! Όσο ήμουν φύγαν 4 και μα΄λιστα ένας είπε ότι δε θα χρησιμοποιήσει την επδότηση που είχε πει κα ιθα το πάρει σκέτο! Την προπαραγγελια την ειχες κανει στο καταστημα ή απο τη φορμα ενδιαφεροντος; Γιατι κι εγω πηγα την Παρασκευη και μου ειπαν το κλασσικο οτι δεν μπορουν να μου δωσουν... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Την προπαραγγελια την ειχες κανει στο καταστημα ή απο τη φορμα ενδιαφεροντος; Γιατι κι εγω πηγα την Παρασκευη και μου ειπαν το κλασσικο οτι δεν μπορουν να μου δωσουν... Είχα κάνει τότε που είχαν πει, αλλά δε μου ζήτησαν τίποτα! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Tο μαύρο κομμάτι που είναι σαν λεπτή γραμμή βρίσκεται εκεί από την αρχή. Είναι απαραίτητο για τον διαχωρισμό της GSM από την WIFI - Bluetooth - GPS κεραία. Φίλε δυστυχώς δεν γνωρίζω για να σου απαντήσω. Ενδεχομένως να έχει να κάνει με το unlock όπως λες. Ποια μέθοδο χρησιμοποίησες? Jailbreakme.com και μετά Ultrasn0w? ετσι ηρθε φιλε μου απο αγγλια με 4.0.1 jailbreak kai unlock. εγω δεν εκανα τιποτα σημερα το πηρα. αλλα δεν μπορω να βαλω ιντερνετ με τιποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 ετσι ηρθε φιλε μου απο αγγλια με 4.0.1 jailbreak kai unlock. εγω δεν εκανα τιποτα σημερα το πηρα. αλλα δεν μπορω να βαλω ιντερνετ με τιποτα! Ένδειξη για 3G σήμα λαμβάνεις πάνω στην μπάρα? Τηλέφωνο μπορείς να κάνεις? Μήπως δεν κόπηκε σωστά η κάρτα σε micro-sim? Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Είχα κάνει τότε που είχαν πει, αλλά δε μου ζήτησαν τίποτα! Μαλιστα. Ευχαριστω και καλοριζικο! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Να κανω μια ερωτηση? εχετε δοκιμασει να στειλετε mms? το δικο μου δε στελνει... οι ρυθμισεις ειναι αποθηκευμενες στην καινουρια sim ή πρεπει να παρω τηλ κοσμοτε? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1878 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εχει προσπαθησει καποιος να κοψει sim?Θελω οδηγιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδιά να ρωτήσω κάτι? 1) πως μπορούμε να δούμε ποιας εβδομάδας παραγωγής είναι? 2) αλλάζει κάτι ανάμεσα στις εβδομάδες παραγωγής? 3) διάβασα κάπου για αλλαγή μέσα στην συσκευασία από δυο σε ένα διαχωριστικά.... ισχύει αυτό? και αν ναι έχει κάποια διαφορά και η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 στο http://www.you.gr εχουν απ οσο ακουσα τυχαια σημερα. Πού τα βρήκαν αυτοί τα άσπρα και τα πουλάνε? Μήπως είναι μούφα ή μήπως τα έχουν στον κατάλογό τους περιμένοντάς τα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Πού τα βρήκαν αυτοί τα άσπρα και τα πουλάνε? Μήπως είναι μούφα ή μήπως τα έχουν στον κατάλογό τους περιμένοντάς τα? Λεει αν τα ανοιξεις οτι ειναι για προπαραγγελια... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Εχει προσπαθησει καποιος να κοψει sim?Θελω οδηγιες.. Ναι εγώ από τις τρεις που έκοψα μόνο μία κόπηκε σωστά Να προσέξεις να μην κόψεις καθόλου το χρυσό τσιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel1878 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Ναι εγώ από τις τρεις που έκοψα μόνο μία κόπηκε σωστά Να προσέξεις να μην κόψεις καθόλου το χρυσό τσιπ Λογικο...τι κενο ομως γυρω γυρω απο το τσιπ?υπαρχουν καπου λεπτομερειες?Γιατι θα πρεπει να κατσει ακριβως η sim πανω στα πιν για να δειξει.Σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 http://www.stealthguards.com/index.php/apple-iphone-4-full-body-protection.html τρελο προιον (ψαξτε στο youtube) και τρελη προσφορα.. μονο 2.80$ τα μεταφορικα και τιποτα αλλο.. εγω προσωπικα παρηγγειλα ηδη για το desire Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobler Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδιά μια ερώτηση: Παρέλαβα σήμερα το iphone 4 με micro sim από αναβάθμιση συμβολαίου από vodafone. Το σύνδεσα στο pc έκανα activate, μετά έκανα jailbreak αλλά η micro sim ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Λέει No Sercvice πάνω αριστερά και στο settings>phone κάτω απ το facetime λέει waiting for activation...Και ρωτώ: μήπως ήταν κακή κίνηση το jailbreak και γι'αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει η sim ή απλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα (λόγω ασφάλειας) και κακώς ανησυχώ? Στη πρώτη περίπτωση γίνεται κάτι για να διατηρήσω το jailbreak και να λειτουργεί και η micro sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 http://www.stealthguards.com/index.php/apple-iphone-4-full-body-protection.html τρελο προιον (ψαξτε στο youtube) και τρελη προσφορα.. μονο 2.80$ τα μεταφορικα και τιποτα αλλο.. εγω προσωπικα παρηγγειλα ηδη για το desire Μόλις παρήγγειλα και εγώ άντε να δούμε τι είναι.... πόσες μέρες λέει ότι θέλει για να έρθει Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Μόλις παρήγγειλα και εγώ άντε να δούμε τι είναι.... πόσες μέρες λέει ότι θέλει για να έρθει Ελλάδα? Κι εγώ παράγγειλα ένα, περισσότερο από περιέργεια!! Ας περιμένουμε να δούμε τι λέει.. Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Παιδιά μια ερώτηση: Παρέλαβα σήμερα το iphone 4 με micro sim από αναβάθμιση συμβολαίου από vodafone. Το σύνδεσα στο pc έκανα activate, μετά έκανα jailbreak αλλά η micro sim ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Λέει No Sercvice πάνω αριστερά και στο settings>phone κάτω απ το facetime λέει waiting for activation...Και ρωτώ: μήπως ήταν κακή κίνηση το jailbreak και γι'αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει η sim ή απλά δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα (λόγω ασφάλειας) και κακώς ανησυχώ? Στη πρώτη περίπτωση γίνεται κάτι για να διατηρήσω το jailbreak και να λειτουργεί και η micro sim? Νομίζω φίλε πως θέλει ένα χρονικό διάστημα για να ενεργοποιηθεί. Κάποιες ώρες εάν δεν κάνω λάθος. Φαντάζομαι πως ακολούθησες την διαδικασία από το myaccount τμήμα στο site της vodafone για να την ενεργοποιήσεις. Έτσι δεν είναι; Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athan1001 Δημ. August 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2010 Λογικο...τι κενο ομως γυρω γυρω απο το τσιπ?υπαρχουν καπου λεπτομερειες?Γιατι θα πρεπει να κατσει ακριβως η sim πανω στα πιν για να δειξει.Σωστα? θα πάρεις ένα αντάπτορα για micro sim με 2 ευρώ από τα καταστήματα τηλεφωνίας για να τον έχεις σαν οδηγό στο κόψιμο της κάρτας Με λίγα λόγια κόβεις το πλαστικό γύρω γύρο από το χρυσό εκτώς από το σημείο που είναι το λοξό κόψιμο της κάρτας Το πόσο πλαστικό θα κόψεις από εκεί αυτό θα το δεις από το αντάπτορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts