timxon Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δεν ξέρω τι κάνετε,αλλα εμένα ούτε την ώρα χάνει αλλα και τα ξυπμητήρια δουλεύουν κανονικοτατα!! Μόλις του φόρεσα την καινούρια του θήκη. Το τηλ έγινε μναρα :D Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk Θα μας πεις για την θηκη που αγορασες....εχεις κανενα link??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2011 Δεν ξέρω τι κάνετε,αλλα εμένα ούτε την ώρα χάνει αλλα και τα ξυπμητήρια δουλεύουν κανονικοτατα!! Μόλις του φόρεσα την καινούρια του θήκη. Το τηλ έγινε μναρα :D Written from best iPhone 4G 32g, viaTapatalk καλα μην βιαζεσαι κατσε να μας πεις ποια πηρες κλπ... :D Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Το μεγαλυτερο Quality Control προβλημα της apple για το iphone 4. Διαβαστε για να δειτε τι ειναι αυτο που φωναζω τωρα και σε καθε launch ενος iphone (κι ας ασχολουνται ολοι με "σηματα" και αλλα ομορφα εδω και καιρο). http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1058035&page=3 Με αλλα λογια, αν εχετε αγορασει τους τελευταιους μηνες iphone 4 και το συγκρινετε με ενα απο τα πρωτα κομματια (δοκιμαστε ενα εκθεσιακο) θα δειτε πολυ πιο ζεστα χρωματα κι οχι τοσο "ακριβες" λευκο. Ειναι καθαρα θεμα γουστου, αλλα το προβλημα υφισταται (στο 5ο μου iphone 4, πλεον, ευτυχως τα χρωμα ειναι οπως πρεπει) γιατι προφανως η apple προμηθευεται οθονες απο διαφορετικους κατασκευαστες και φυσικα εχει κοινο calibration tool για ολες. ΟΦΕΙΛΕΙ, ομως, να δωσει επιλογη στις ρυθμισεις, να γινεται επιλογη της θερμοκρασιας των χρωματων (οπως π.χ. εχει το Galaxy tab). Edited March 30, 2011 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Έχω την έκδοση 4.1 και μόλις τώρα χτύπησε μία ώρα νωρίτερα με επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι. Εντάξει είναι πολύ καλό τηλέφωνο αλλά λίγο χαζό αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το μεγαλυτερο Quality Control προβλημα της apple για το iphone 4. Διαβαστε για να δειτε τι ειναι αυτο που φωναζω τωρα και σε καθε launch ενος iphone (κι ας ασχολουνται ολοι με "σηματα" και αλλα ομορφα εδω και καιρο). http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1058035&page=3 Με αλλα λογια, αν εχετε αγορασει τους τελευταιους μηνες iphone 4 και το συγκρινετε με ενα απο τα πρωτα κομματια (δοκιμαστε ενα εκθεσιακο) θα δειτε πολυ πιο ζεστα χρωματα κι οχι τοσο "ακριβες" λευκο. Ειναι καθαρα θεμα γουστου, αλλα το προβλημα υφισταται (στο 5ο μου iphone 4, πλεον, ευτυχως τα χρωμα ειναι οπως πρεπει) γιατι προφανως η apple προμηθευεται οθονες απο διαφορετικους κατασκευαστες και φυσικα εχει κοινο calibration tool για ολες. ΟΦΕΙΛΕΙ, ομως, να δωσει επιλογη στις ρυθμισεις, να γινεται επιλογη της θερμοκρασιας των χρωματων (οπως π.χ. εχει το Galaxy tab). απολυτα συμφωνος μαζι σου! δεν αντεχω τα ζεστα χρωματα με τιποτα!!!!! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Έχω την έκδοση 4.1 και μόλις τώρα χτύπησε μία ώρα νωρίτερα με επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι. Εντάξει είναι πολύ καλό τηλέφωνο αλλά λίγο χαζό αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα έχει λυθεί στις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το πρόβλημα έχει λυθεί στις νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού. Ναι απλά επειδή το έχω κάνει JB περιμένω να βγει για την τελευταία έκδοση. Είναι αστείο γιατί την προηγούμενη φορά που είχε ξανά πρόβλημα ήταν για τα μη επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια και εμένα δεν είχε πρόβλημα και τώρα έγινε το ανάποδο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Έχω την έκδοση 4.1 και μόλις τώρα χτύπησε μία ώρα νωρίτερα με επαναλαμβανόμενο ξυπνητήρι. Εντάξει είναι πολύ καλό τηλέφωνο αλλά λίγο χαζό αυτό το πρόβλημα. Εφοσον εχουν βγει τοσες αναβαθμισεις λειτουργικου ειναι επιλογη σου να κρατησεις την 4.1 η οποια ειχε ξαναδημιουργησει bug με το συγκεκριμενο πραγμα. Και εγω στην 4.1 ειμαι και δεν εχω καποιο προβλημα γιατι δεν χρησιμοποιω επαναλαμβανωμενο ξυπνητηρι αλλα και παλι επιλογη μου ειναι να μεινω στην 4.1 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Εφοσον εχουν βγει τοσες αναβαθμισεις λειτουργικου ειναι επιλογη σου να κρατησεις την 4.1 η οποια ειχε ξαναδημιουργησει bug με το συγκεκριμενο πραγμα. Και εγω στην 4.1 ειμαι και δεν εχω καποιο προβλημα γιατι δεν χρησιμοποιω επαναλαμβανωμενο ξυπνητηρι αλλα και παλι επιλογη μου ειναι να μεινω στην 4.1 Το αν είναι επιλογή μου είναι άλλο θέμα, το JB το έξαψα όταν αγόρασα το iphone και μετά δεν ακολούθησα τα updates καθώς δεν χρησιμοποιώ και πολύ τα windows ούτε itunes. Απλά και το θεωρώ αστείο την μία φορά να έχει πρόβλημα σε μη επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια και την άλλη το αντίθετο. Βασικά θεωρώ αστείο να έχει bug σε αυτό το θέμα εξαρχής. Αναβάθμιση θα κάνω όταν βγει το νέο JB αλλά με τόσες εκδόσεις που βγαίνουν τελευταία έυκολα μπορεί να χάσω την κατάλληλη version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) καλα μην βιαζεσαι κατσε να μας πεις ποια πηρες κλπ... :D ελα γκρινιαρη :p λοιπον εγω εχω αυτη ειναι μπλε ηλεκτρικ ανωδιομενο με ασημι γυαλιστερο.(σε απλα ελληνικα) καμια φωτογραφια απο οσες ειχα δει πριν το αποφασισω και την παραγγειλω,δεν μπορουσε να μου δωσει το αποτελεσμα που βλεπω τελικα,με την θηκη ζωντανη,στο τηλ μου !! ποιοτητα,εφαρμογη κλπ απλα κορυφαια! με καμια απολυτως επιβαρυνση στο σημα της συσκευης!!το εσκισα στις δοκιμες σε πολυ δυσκολα μερη και δεν επιβαρυνει/μειωνει το σημα της συσκευης καθολου! http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR9OWMv-ipcdAUdM_aR9TtdvhtHmThXej48qFuMLorNRgPNJSDbfQ http://images.weiphone.com/attachments/thumb/Day_101230/240_1027454_7babefa856da471.jpg τελικη τιμη με τα ταχυδρομικα 110$ (82ε) αξιζει καθε σεντ που εδωσα και δεν το μετανοιωνω με τπτ! αλλη αισθηση στο χερι. και κατι πολυ βασικο,δεν εχει καμια επαφη το τηλ με τα μεταλικα μερη της θηκης!εχει ειδικες φλαντζες που μπαινουν ενδιαμεσα στην θηκη και την συσκευη ωστε να αποφευχθει οπιαδηποτε επαφη μεταλλικων μερων της θηκης με τις γυαλινες γωνιες της συσκευης μας!!απλα πανεξυπνο και πολυ ποιοτικα εφαρμοσμενο. για οσους εχουν ασχοληθει,υπαρχει τεραστιο προβλημα στις vapor (κορυφαιες μεταλικες,θηκες χειροποιητες γιατο 4αρι)και πρεπει ο χρηστης να βρει τροπο/πατεντα/λυση για αυτο το θεμα,που γονατιζει το σημα της συσκευης,με ταινιες και αλλουςς κομπογιαννιτικους τροπους! http://www.e13ctron.com/ Edited March 30, 2011 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεματακι.. τις τελευταιες 2 ημερες το iphone 4 που εχω, δεν τα παει τοσο καλα. Μιλαω για την μπαταρια, για παραδειγμα σημερα το πρωι στις 7μιση ειχα 35%. Μεσα σε 6 ωρες επεσε στο 19% σε αναμονη παντα χωρις τηλεφωνημα η μηνυμα.Συνηθως τις ιδιες ωρες δεν καταναλωνε πανω απο 2-3% (χωρις καθολου χρηση). Τι μπορει να φταιει? Τιποτα που να χει να κανει με το jb ή κατι? Να το στειλω για service? Eυχαριστω Tωρα εχει παει στο 17%! Edited March 30, 2011 by VEGETTO Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω ενα θεματακι.. τις τελευταιες 2 ημερες το iphone 4 που εχω, δεν τα παει τοσο καλα. Μιλαω για την μπαταρια, για παραδειγμα σημερα το πρωι στις 7μιση ειχα 35%. Μεσα σε 6 ωρες επεσε στο 19% σε αναμονη παντα χωρις τηλεφωνημα η μηνυμα.Συνηθως τις ιδιες ωρες δεν καταναλωνε πανω απο 2-3% (χωρις καθολου χρηση). Τι μπορει να φταιει? Τιποτα που να χει να κανει με το jb ή κατι? Να το στειλω για service? Eυχαριστω Tωρα εχει παει στο 17%! Απο την στιγμη που είναι jailbreak πολλα μπορει να φταίνε. Αρχικά κοιτά τι εφαρμογές περάσες απο το Cydia τελευταία και θα σε συμβουλεψουν καλύτερα οι ειδικοί σε JB. Εγω το έχω JB αλλα περνάω μόνο δοκιμασμένες γνωστες εφαρμογές και αποφεύγω οτιδήποτε έχει να κάνει με winterboard και themes. Επίσης δεν βάζω tweaks απο άγνωστα repos ούτε cydia εφαρμογές απο xsellise. Δεν χρειάζεται να πας στο service. Για αρχη πέταξε έξω ότι πέρασες τελευταία απο cydia και κανε δοκιμές το βραδυ σε αναμονη με κλεισμενες όλες τις εφαρμογές. Στο δικο μου δεν χανω πάνω απο 2% σε 7 ώρες αναμονής, έχοντας 3g, notifications κλπ ανοικτά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το ξερω θα πρεπε να κραταει πολυ παραπανω. Ειδικα εαν μπω ασυρματο η αν ανοιξω 3G τοτε παλι αρχιζει να καταλανωνει πολυ. Περιεργο απο την δευτερα αρχισε ετσι ξαφνικα Αλλα το μονο που εκανα τωρα τελευταια, ηταν ενα update που μου το μετεφρασε και στα ελληνικα το cydia και γενικα μονο οσα μου εκανε update αυτοματα, δεν εκανα κατι εγκατασταση :/ Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το ξερω θα πρεπε να κραταει πολυ παραπανω. Ειδικα εαν μπω ασυρματο η αν ανοιξω 3G τοτε παλι αρχιζει να καταλανωνει πολυ. Περιεργο απο την δευτερα αρχισε ετσι ξαφνικα Αλλα το μονο που εκανα τωρα τελευταια, ηταν ενα update που μου το μετεφρασε και στα ελληνικα το cydia και γενικα μονο οσα μου εκανε update αυτοματα, δεν εκανα κατι εγκατασταση :/ μηπως επεσε η μπαταρια κατω απο 15% και το ξαναφορτισες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 (edited) τι εννοεις? Edited March 30, 2011 by VEGETTO Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Μια απορία.Πως βλέπω απ το άλμπουμ την ημερομηνία και την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία η το βίντεο; Επίσης έχετε υπόψη κάποια καλή εφαρμογή για φωτογραφίες που να μπορώ να τις κατηγοριοποιω σε φακέλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 μηπως επεσε η μπαταρια κατω απο 15% και το ξαναφορτισες? τι εννοεις? Μπορει καποια στιγμη να το φορτισα, γιατι? Τι σχεση εχει ποσο % ηταν οταν το φορτιζα? Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το μεγαλυτερο Quality Control προβλημα της apple για το iphone 4. Διαβαστε για να δειτε τι ειναι αυτο που φωναζω τωρα και σε καθε launch ενος iphone (κι ας ασχολουνται ολοι με "σηματα" και αλλα ομορφα εδω και καιρο). http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1058035&page=3 Με αλλα λογια, αν εχετε αγορασει τους τελευταιους μηνες iphone 4 και το συγκρινετε με ενα απο τα πρωτα κομματια (δοκιμαστε ενα εκθεσιακο) θα δειτε πολυ πιο ζεστα χρωματα κι οχι τοσο "ακριβες" λευκο. Ειναι καθαρα θεμα γουστου, αλλα το προβλημα υφισταται (στο 5ο μου iphone 4, πλεον, ευτυχως τα χρωμα ειναι οπως πρεπει) γιατι προφανως η apple προμηθευεται οθονες απο διαφορετικους κατασκευαστες και φυσικα εχει κοινο calibration tool για ολες. ΟΦΕΙΛΕΙ, ομως, να δωσει επιλογη στις ρυθμισεις, να γινεται επιλογη της θερμοκρασιας των χρωματων (οπως π.χ. εχει το Galaxy tab). οκ , τώρα γινόμαστε λίγο υπερβολικοί...:rolleyes: αν το γκρι σου έχει απόχρωση ποντικί και όχι του ζεστού γκρι ελεφάντ δεν χάθηκε και ο κόσμος...:lol: αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα να τα ψειρίσεις δεν το καταλαβαίνεις... απορώ με τον ελεύθερο χρόνο μερικών...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 οκ , τώρα γινόμαστε λίγο υπερβολικοί...:rolleyes: αν το γκρι σου έχει απόχρωση ποντικί και όχι του ζεστού γκρι ελεφάντ δεν χάθηκε και ο κόσμος...:lol: αν δεν τα βάλεις δίπλα δίπλα να τα ψειρίσεις δεν το καταλαβαίνεις... απορώ με τον ελεύθερο χρόνο μερικών...:lol: Καλα, καλα. Αν εχεις στοιχειωδη γνωση απο calibration οθονων μπορεις στο πρωτο δευτερολεπτο να το καταλαβεις. Δεν πειραζει, enjoy your yellow tinted iphone. Οσο για τον ελευθερο χρονο, ας μου επιτρεψεις να γνωριζω καλυτερα απο εσενα αν και ποσο τετοιο διαθετω (κι αυτον ακριβως το χρονο σεβομαι, αποφευγοντας τα ποσταρισματα που μπορουν να προσφερουν και δυο πραγματα παραπανω απο ανουσια μηνυματα - δυστυχως εδω εκανα λαθος)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Το αν είναι επιλογή μου είναι άλλο θέμα, το JB το έξαψα όταν αγόρασα το iphone και μετά δεν ακολούθησα τα updates καθώς δεν χρησιμοποιώ και πολύ τα windows ούτε itunes. Απλά και το θεωρώ αστείο την μία φορά να έχει πρόβλημα σε μη επαναλαμβανόμενα ξυπνητήρια και την άλλη το αντίθετο. Βασικά θεωρώ αστείο να έχει bug σε αυτό το θέμα εξαρχής. Αναβάθμιση θα κάνω όταν βγει το νέο JB αλλά με τόσες εκδόσεις που βγαίνουν τελευταία έυκολα μπορεί να χάσω την κατάλληλη version. Γελιο σιγουρα ειναι να υπαρχει σε καποια version αλλα δυστηχως bug εμφανιζονται σχεδον σε ολες τις συσκευες και ειναι και που δεν μπορεις να το αποφυγεις εκτος και αν κανεις update. Οσο για τις version υπαρχουν ολες και μπορεις να βαλεις οποια θελεις εσυ αρκει να κρατησεις τα shsh σε περιπτωση που θελεις να κατεβεις καποια στιγμη απο νεωτερη version Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knobious89 Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Παιδιά γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο να μπω στο dod.gr και να παίξω τα παιχνίδια που έχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Γελιο σιγουρα ειναι να υπαρχει σε καποια version αλλα δυστηχως bug εμφανιζονται σχεδον σε ολες τις συσκευες και ειναι και που δεν μπορεις να το αποφυγεις εκτος και αν κανεις update. Οσο για τις version υπαρχουν ολες και μπορεις να βαλεις οποια θελεις εσυ αρκει να κρατησεις τα shsh σε περιπτωση που θελεις να κατεβεις καποια στιγμη απο νεωτερη version Ενδιαφέρον, θα ρωτήσω στο αντίστοιχο topic, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_monster Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Καλα, καλα. Αν εχεις στοιχειωδη γνωση απο calibration οθονων μπορεις στο πρωτο δευτερολεπτο να το καταλαβεις. Δεν πειραζει, enjoy your yellow tinted iphone. Οσο για τον ελευθερο χρονο, ας μου επιτρεψεις να γνωριζω καλυτερα απο εσενα αν και ποσο τετοιο διαθετω (κι αυτον ακριβως το χρονο σεβομαι, αποφευγοντας τα ποσταρισματα που μπορουν να προσφερουν και δυο πραγματα παραπανω απο ανουσια μηνυματα - δυστυχως εδω εκανα λαθος)... Πως συμπερανες Ότι Έχω προβληματική οθόνη; Θα πάρω αλλα 3 για να βρω τη βέλτιστη λύση ... Να έχει αρκετά ζεστά χρώματα χωρίς όμως να τσουρουφλανε ...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2011 Πως συμπερανες Ότι Έχω προβληματική οθόνη; Θα πάρω αλλα 3 για να βρω τη βέλτιστη λύση ... Να έχει αρκετά ζεστά χρώματα χωρίς όμως να τσουρουφλανε ...:shifty: Εχω μαντικες ικανοτητες. Τις αναπτυσσω στον απλετο ελευθερο μου χρονο. End of killing my time session... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 τι εννοεις? Μπορει καποια στιγμη να το φόρτισα, γιατι? Τι σχέση εχει ποσο % ηταν οταν το φορτιζα? εχω παρατηρήσει, (μου εχει συμβει 2 φορες και ακομα δεν εχω βρει το γιατι) οτι εαν το φορτίσω οταν πεφτει κατω απο 20% η μπαταρια, μετα πλέον το τηλεφωνο την τρωει σαν τρελο... Ξεκίνησα το πρωι στις 7¨30 με 100% και τωρα ειμαι στο 76% με πολυ λιγο ομιλια και internet. Κατι συμβαινει, που ακομα δεν εχω καταλαβει.:cry: Και για να προλαβω Ζαχαρακιδες και ΣΙΑ :lol:, οχι ΔΕΝ Εχω στησει @@ στο τηλεφωνο. Εχει πολυ λιγα tweaks - τα ιδια tweaks που ετρεχε το τηλεφωνο και πριν - οταν η μπαταρια επαιζε καλα... Κρατιέμαι να μη παω για restore... μιας και το JB της 4.3.1 ειναι στην αλλη γωνία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts