giannakiss Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους!! για μένα πάντως είναι μια πολύ καλή μέρα μιας και στις 10 ακριβώς παρέλαβα από την Cosmote το μηλαράκι μου παρέα με την microSIM η οποία ενεργοποιήθηκε μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που τους κάλεσα για ενεργοποίηση!! Η οθόνη μαγεία και προσπαθώ να συνηθίσω τη γραφή σε τηλέφωνο αφής μιας και είναι το πρώτο μου! Τα στοιχεία του τηλεφώνου μου είναι τα εξής: ModelCode: iphone_4 Model introduced: 2010 Production year: 2010 Production week: 39 (October) Production number: 7689 (within this week) οπότε πρόκειται για πρόσφατη παραλαβή! φοράει την 4.1 πάνω οπότε πάω για jailbreak με το limera1n ή να περιμένω καλύτερα μερικές μερούλες? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν ημερολόγια-επαφές κλπ τα χάνω και πρέπει να τα περάσω ξανά μετά από το jaibreak! ? (ερώτημα 1) Επίσης θέλω να ρωτήσω πως συνδέομαι με δεδομένα? (ερώτημα 2) υπάρχει τρόπος να με ρωτά το Safire κάθε φορά που το ανοίγω πως να συνδεθεί ή απλά κρατά ως προτεραιότητα το WiFI? (ερώτημα 3) Όταν συγχρονίζουμε ποια δεδομένα υπερισχύουν? αυτά που έχουν αλλαχτεί στο κινητό ή στο pc? (ερώτημα 4) Πώς γίνεται να έχουμε συνεχώς caps lock στην εγγραφή sms κλπ?? (ερώτημα 5) *100% και πριζούλα μέσα στη μπαταρία σημαίνει ότι έχει φορτίσει πλήρως έχουμε πει, ε? Edited October 13, 2010 by giannakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 και εγω νομιζω οτι το navigon ειναι τρομερο Ασχετο το yahoo messeger υποστηριζει ΚΑΙ video κληση !!!!! Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 ελα φίλε μου το βρήκα.πληκτρολόγησε αυτόν τον κωδικό εφόσον βρίσκεσαι σε emergency call---->>> *3001#12345#* αν δε σου δουλέψει κάνε μου pm :) ευχαριστω για τη γρηγορη απαντηση! αλλη ερωτηση ενεργοποιωντας κανονικα το τηλ εφοσον εχω και microsim AT&T μπορω κανονικα να λειτουργησω το τηλ χωρις προβληματα και να περιμενω μετα για το "ξεκλειδωμα " και την "αποφυλακιση"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καλημέρα, έλαβα εχτές το βράδυ το παρακάτω email από την Apple. ==================================================================== Αγαπητέ πελάτη του iPhone της Apple: Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το iPhone της Apple. Θα θέλαμε να σας κάνουμε μερικές ερωτήσεις σχετικά με το νέο σας τηλέφωνο. Έχουμε αναθέσει στην Medallia, Inc να οργανώσει αυτήν την έρευνα και να συλλέξει τις απαντήσεις σας. Ελπίζουμε να αφιερώσετε μερικά λεπτά για να λάβετε μέρος στην έρευνά μας. Για να ολοκληρώσετε αυτήν την έρευνα, απλώς κάντε κλικ στη διεύθυνση web (URL) που εμφανίζεται παρακάτω ή αντιγράψτε και επικολλήστε ολόκληρη τη διεύθυνση web στο πεδίο διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης web που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να συμπληρώσετε αυτήν την έρευνα στο iPhone σας. http://survey.medallia.com/?cytzh878dd343tz&lng=el Οι πληροφορίες που θα δώσετε θα χρησιμοποιηθούν για να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων μας. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις απαντήσεις σας για να σας προωθήσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες. Εάν έχετε περισσότερες απορίες σχετικά με τη χρήση αυτών των δεδομένων, ανατρέξτε στις πολιτικές προστασίας δεδομένων της εταιρείας μας (βλ. παρακάτω) Εκτιμούμε ιδιαίτερα τα σχόλιά σας. Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας! Apple πολυ ενδιαφερον! οι ερωτησεις τι αφορουσαν; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καλημέρα σε όλους..δεν είχα ποτέ μου iPhone, χρόνια φανατικός της Nokia και εδώ και ένα χρόνο της Samsung στα κορυφαία smartphones αλλά θα ήθελα να αποκτήσω το μηλοφωνάκι στην 4η έκδοσή του τώρα. Από ότι έχω διαπιστώσει μέσα από εδώ διατίθεται από την Cosmote αξιόπιστα. Η 4.1 που λέτε είναι firmware; Θα ήθελα να μου πει κάποιος αν διατίθεται ως σκέτη συσκευή χωρίς σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 η εκδοση 4.1 ειναι fw. και ειναι η τελευταια. διατιθεται και απο ΚΟΤΕ και Βοντα ως σκετη συσκευη απλα πρεπει μαλλον να κανεις κρατηση. καλη ιδεα η αγορα του απο Γερμανο μια και νομιζω εχει και πιο αμεσο σερβις. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Masstitan Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 η εκδοση 4.1 ειναι fw. και ειναι η τελευταια. διατιθεται και απο ΚΟΤΕ και Βοντα ως σκετη συσκευη απλα πρεπει μαλλον να κανεις κρατηση. καλη ιδεα η αγορα του απο Γερμανο μια και νομιζω εχει και πιο αμεσο σερβις. Ευχαριστώ για την απάντηση..προτιμώ κι εγώ απο Γερμανό μιας και ξέρω το μαγαζί είμαι χρόνια πελάτης τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 βασικα με ολα τα εργαλεια jb υπαρχουν προβληματα,πολλοι γνωστοι μου εχουν κανει πολλα restore μετα το jb της 4.1 Εμενα οσοι γνωστοι μου + και εγω που εχω κανει δεν εχουμε κανενα προβλημα η εκδοση 4.1 ειναι fw. και ειναι η τελευταια. διατιθεται και απο ΚΟΤΕ και Βοντα ως σκετη συσκευη απλα πρεπει μαλλον να κανεις κρατηση. καλη ιδεα η αγορα του απο Γερμανο μια και νομιζω εχει και πιο αμεσο σερβις. Καλα το σερβις του Γερμανου ειναι αμεσο γιατι σου φερνουν την συσκευη σου πισω ανεπισκευαστη Ευχαριστώ για την απάντηση..προτιμώ κι εγώ απο Γερμανό μιας και ξέρω το μαγαζί είμαι χρόνια πελάτης τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εγω θα ελεγα καλυτερα απο i-storm Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 φοράει την 4.1 πάνω οπότε πάω για jailbreak με το limera1n ή να περιμένω καλύτερα μερικές μερούλες? Αυτό που θέλω να ξέρω είναι αν ημερολόγια-επαφές κλπ τα χάνω και πρέπει να τα περάσω ξανά μετά από το jaibreak! Λενε οτι καλο ειναι να βγει κατι σταθερο, γιατι ακομα ειναι σε beta εκδοση και εχει μερικα κολληματα. Οσο για ημερολογια κλπ, αν εχεις κανει back up απο το itunes νομιζω δε θα εχεις θεμα. Μονο αν κανεις jb και κατεβασεις εφαρμογες, μετα θελει διαδικασια σε νεο jb να τις περασεις αυτες. Επίσης θέλω να ρωτήσω πως συνδέομαι με δεδομένα? Αν θες σκετα δεδομενα, κλεισε το wifi και πηγαινε ρυθμισεις->γενικα->δικτυο και ενεργοποιησε τα δεδομενα. υπάρχει τρόπος να με ρωτά το Safire κάθε φορά που το ανοίγω πως να συνδεθεί ή απλά κρατά ως προτεραιότητα το WiFI? Παντα εχει προταιρεοτητα το wifi. Αν εισαι σε ενα καφε ομως, και εχεις δεδομενα, και εχεις ανοιχτο το wifi, αν το εχεις ενεργοποιησει το "ερωτηση για ειδοσο" απο το μενου του wifi, τοτε θα σου βγαλει παραθυρο με τα τυχον δικτυα που θα εχει. Αλλιως στο σπιτι σου, θα μπαινει απο το wifi. Όταν συγχρονίζουμε ποια δεδομένα υπερισχύουν? αυτά που έχουν αλλαχτεί στο κινητό ή στο pc? Πως το θετεις αυτο; Τι να συγχρονισεις; Το πισι με το κινητο; Και για ποια δεδομενα εννοεις; Του προγραμματος χρησης που εχεις στην καρτα; Αν λες αυτα, δεν περνανε καπου στο πισι αυτα. Τα βλεπεις μονο στο κινητο. Πώς γίνεται να έχουμε συνεχώς caps lock στην εγγραφή sms κλπ?? Αν δεν κανω λαθος, και μικρα να γραφεις εσυ, αν ειναι vf το νουμερο, στα αλλα κινητα πανε παντα κεφαλαια. Αν εχεις cosmote, τοτε, μιας και θα κανεις jb, κανε μια αναζητηση για το bite sms αν θυμαμαι καλα, που σου δινει δυνατοτητα για 160 χαρακτηρες σε ενα sms. *100% και πριζούλα μέσα στη μπαταρία σημαίνει ότι έχει φορτίσει πλήρως έχουμε πει, ε? Ακριβως αυτο. Μονο οταν ειναι η πριζα ειναι ετοιμο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Λενε οτι καλο ειναι να βγει κατι σταθερο, γιατι ακομα ειναι σε beta εκδοση και εχει μερικα κολληματα. Οσο για ημερολογια κλπ, αν εχεις κανει back up απο το itunes νομιζω δε θα εχεις θεμα. Μονο αν κανεις jb και κατεβασεις εφαρμογες, μετα θελει διαδικασια σε νεο jb να τις περασεις αυτες. Απο εχθες κυκλοφορει η κανονικη εκδοση και οχι beta ;) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Πως το θετεις αυτο; Τι να συγχρονισεις; Το πισι με το κινητο; Και για ποια δεδομενα εννοεις; Του προγραμματος χρησης που εχεις στην καρτα; Αν λες αυτα, δεν περνανε καπου στο πισι αυτα. Τα βλεπεις μονο στο κινητο. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την απάντηση σου φίλε μου Areiane.. όσον αφορά το συγχρονισμό εννοώ το εξής: πέρασα στο iphone με συγχρονισμό επαφές και ημερολόγιο που συγχρόνισα από την παλιά μου συσκευή nokia στο outlook! στο iphone όμως πέρασα μετά επιπλέον επαφές και στοιχεία ημερολογίου και θέλω να τα συγχρονίσω εκ νέου με το outlook για να είναι up to date το pc όπως είναι πλέον το κινητό μου! η ερώτηση μου λοιπόν είναι, αν πατήσω τώρα συγχρονισμό στο itunes για τις επαφές και το ημερολόγιο με το Outlook θα κρατηθούν τα αλλαγμένα που έχω στο iphone η όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την απάντηση σου φίλε μου Areiane.. όσον αφορά το συγχρονισμό εννοώ το εξής: πέρασα στο iphone με συγχρονισμό επαφές και ημερολόγιο που συγχρόνισα από την παλιά μου συσκευή nokia στο outlook! στο iphone όμως πέρασα μετά επιπλέον επαφές και στοιχεία ημερολογίου και θέλω να τα συγχρονίσω εκ νέου με το outlook για να είναι up to date το pc όπως είναι πλέον το κινητό μου! η ερώτηση μου λοιπόν είναι, αν πατήσω τώρα συγχρονισμό στο itunes για τις επαφές και το ημερολόγιο με το Outlook θα κρατηθούν τα αλλαγμένα που έχω στο iphone η όχι? Α! Κοιτα. Για ημερολογιο δεν ξερω, γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με outlook, και γενικα δεν το χρησιμοποιω τοσο. Για τις επαφες, εγω οταν πηρα το κινητο, τις περασα μια μια με το χερι (Ευτυχως δεν εχω πολλες... Λιγοι και καλοι). Οταν εκανα συγχρονισμο, πρεπει να τις περασε, αλλιως θα μου ειχε αδειασει λογικα τα πεδια. Μαλιστα, καποια φορα αλλαξα μια ρυθμιση απο το itunes, και τις εβγαλε ολες. Γιατι ειχα διαλεξει να μην συγχρονιζονται με το κινητο. Μετα οταν επελεξα ξανα τη ρυθμιση, ολες επεστρεψαν ατοφιες. Οποτε πιστευω αν κανεις συγχρονισμο, θα περαστουν ολα κανονικα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Α! Κοιτα. Για ημερολογιο δεν ξερω, γιατι δεν εχω ασχοληθει ποτε με outlook, και γενικα δεν το χρησιμοποιω τοσο. Για τις επαφες, εγω οταν πηρα το κινητο, τις περασα μια μια με το χερι (Ευτυχως δεν εχω πολλες... Λιγοι και καλοι). Οταν εκανα συγχρονισμο, πρεπει να τις περασε, αλλιως θα μου ειχε αδειασει λογικα τα πεδια. Μαλιστα, καποια φορα αλλαξα μια ρυθμιση απο το itunes, και τις εβγαλε ολες. Γιατι ειχα διαλεξει να μην συγχρονιζονται με το κινητο. Μετα οταν επελεξα ξανα τη ρυθμιση, ολες επεστρεψαν ατοφιες. Οποτε πιστευω αν κανεις συγχρονισμο, θα περαστουν ολα κανονικα. οκ!! θα το δοκιμάσω να δούμε τι γίνεται! να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο τώρα που σε έχω εύκαιρο.. δοκίμασες να κάνεις συγχρονισμό του Safari με Mozilla η Internet explorer ώστε να περάσεις στο κινητό τα bookmarks?? ξέρεις πώς γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 οκ!! θα το δοκιμάσω να δούμε τι γίνεται! να σε ρωτήσω κάτι τελευταίο τώρα που σε έχω εύκαιρο.. δοκίμασες να κάνεις συγχρονισμό του Safari με Mozilla η Internet explorer ώστε να περάσεις στο κινητό τα bookmarks?? ξέρεις πώς γίνεται? Δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο. Δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Δυστυχως δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο. Δεν εχω δοκιμασει κατι τετοιο. Δεν πειράζει.. σε ευχαριστώ όπως και να έχει! όποιος άλλος ξέρει κάτι παραπάνω παιδιά ευπρόσδεκτος!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Πλέον, στο επίσημο site του http://limera1n.com υπάρχει η τελική έκδοση χωρίς BETA κλπ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την απάντηση σου φίλε μου Areiane.. όσον αφορά το συγχρονισμό εννοώ το εξής: πέρασα στο iphone με συγχρονισμό επαφές και ημερολόγιο που συγχρόνισα από την παλιά μου συσκευή nokia στο outlook! στο iphone όμως πέρασα μετά επιπλέον επαφές και στοιχεία ημερολογίου και θέλω να τα συγχρονίσω εκ νέου με το outlook για να είναι up to date το pc όπως είναι πλέον το κινητό μου! η ερώτηση μου λοιπόν είναι, αν πατήσω τώρα συγχρονισμό στο itunes για τις επαφές και το ημερολόγιο με το Outlook θα κρατηθούν τα αλλαγμένα που έχω στο iphone η όχι? Οταν κανεις συγχρονισμο κραταει στο iphone αυτα που εχεις και ενημερωνει με οποιαδηποτε αλλαγη νεο ή παλιο τον υπολογιστη.Η μονη περιπτωση να κανεις το αναποδο ειναι οτα ανοιγεις το itunes στην 1η ή στην 2ή καρτελα που εχει επιλογες να κλικαρεις τι θελεις να συγχρονισεις,κατω κατω υπαρχουν επιλογες που λενε replace contacts to iphone.Αν το επιλεξεις θα σου κανει το αναποδο,απο pc στο iphone,οποτε εχε το νου σου να μην κλικαριστει!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Πλέον, στο επίσημο site του http://limera1n.com υπάρχει η τελική έκδοση χωρίς BETA κλπ..... H εκδοση που παραθετεις δεν ειναι η τελικη ειναι η RC1b. Αμα τρεξεις το αρχειο θα το δεις.Εγω αυτην εχω κ δεν εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα σε ιφον 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) παίδες κανά νέο υπάρχει για unlock στο baseband 2.10.04? εμένα αυτό φορούσε εξαρχής και ενώ το έκανα jailbreak περιμένω για unlock....λένε ότι βγήκε όμως,απλά δεν το βγάζουν πριν βγει η 4.2 έκδοση...αξίζει να περιμένω? επίσης εκτός του yahoo messenger,fring υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να υποστηρίζει βιντεοκλήσεις? για skype ίσως? Edited October 13, 2010 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 (edited) H εκδοση που παραθετεις δεν ειναι η τελικη ειναι η RC1b. Αμα τρεξεις το αρχειο θα το δεις.Εγω αυτην εχω κ δεν εχει παρουσιαστει κανενα προβλημα σε ιφον 4. Η εκδοση ειναι τελικη. Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ειναι τελικη δεν θα βγαλει αλλη! beta σημαινει δοκιμαστικη που συνηθως εχουν bug, οταν βγαινει τελικη σημαινει οτι ειναι οκ, βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βγαλει αλλη. Πχ κατεβαζεις το skype beta και μετα βγαινει η τελικη εκδοση αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναβγαλει καινουργια version ;) Edited October 13, 2010 by morgan21 Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Η εκδοση ειναι τελικη. Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ειναι τελικη δεν θα βγαλει αλλη! beta σημαινει δοκιμαστικη που συνηθως εχουν bug, οταν βγαινει τελικη σημαινει οτι ειναι οκ, βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βγαλει αλλη. Πχ κατεβαζεις το skype beta και μετα βγαινει η τελικη εκδοση αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναβγαλει καινουργια version ;) δηλαδή σαν να λέμε ότι γίνετε update τις τελικής version Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Οταν κανεις συγχρονισμο κραταει στο iphone αυτα που εχεις και ενημερωνει με οποιαδηποτε αλλαγη νεο ή παλιο τον υπολογιστη.Η μονη περιπτωση να κανεις το αναποδο ειναι οτα ανοιγεις το itunes στην 1η ή στην 2ή καρτελα που εχει επιλογες να κλικαρεις τι θελεις να συγχρονισεις,κατω κατω υπαρχουν επιλογες που λενε replace contacts to iphone.Αν το επιλεξεις θα σου κανει το αναποδο,απο pc στο iphone,οποτε εχε το νου σου να μην κλικαριστει!;) σωστός!! σε ευχαριστώ! τα έκανα και αυτά συγχρονισμό και τα bookmarks! για κάποιο λόγο βέβαια μου δέχεται μόνο του ΙΕ και όχι του Mozilla! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
APOSTOLO Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Η εκδοση ειναι τελικη. Αυτο δεν σημαινει οτι επειδη ειναι τελικη δεν θα βγαλει αλλη! beta σημαινει δοκιμαστικη που συνηθως εχουν bug, οταν βγαινει τελικη σημαινει οτι ειναι οκ, βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βγαλει αλλη. Πχ κατεβαζεις το skype beta και μετα βγαινει η τελικη εκδοση αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα ξαναβγαλει καινουργια version ;) Δεν ξερω αν το παλικαρι θα βαρεθει και δεν βγαλει αλλη αλλα στον κόσμο του software το RC Δεν ειναι τελικο.Η διαδρομη μιας εφαρμογης μεχρι την κυκλοφορια της ειναι η εξης: Alpha,Beta,Open and closed Beta και Release Candidate,final. Στο αρχειο αναφερεται οτι ειναι RC.Τα συμπερασματα δικα σας. Το θεμα ειναι απλως σωστης αναφορας κ ακριβειας.Οπως προειπα την εχω βαλει κ εγω κ ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Δεν ξερω αν το παλικαρι θα βαρεθει και δεν βγαλει αλλη αλλα στον κόσμο του software το RC Δεν ειναι τελικο.Η διαδρομη μιας εφαρμογης μεχρι την κυκλοφορια της ειναι η εξης: Alpha,Beta,Open and closed Beta και Release Candidate,final. Στο αρχειο αναφερεται οτι ειναι RC.Τα συμπερασματα δικα σας. Το θεμα ειναι απλως σωστης αναφορας κ ακριβειας.Οπως προειπα την εχω βαλει κ εγω κ ειναι μια χαρα. Το θεμα δεν ειναι να βαρεθει και να μην βγαλει αλλα η apple τελικα αντι να βγαλει την 4.2 βγαινοντας το jb limera1n ετοιμαζετε να βγαλει την 4.1.1 οποτε το βλεπω πολυ χλωμο να βγει καινουργιο jb. Και το rc ειναι και αυτο μια τελικη εκδοση. Το οτι δεν εχεις προβλημα ειναι γιατι εχει γινει καλη δουλεια τοσο που εγω απο την beta2 δεν ειχα προβλημα Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kteO1 Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 παίδες κανά νέο υπάρχει για unlock στο baseband 2.10.04? εμένα αυτό φορούσε εξαρχής και ενώ το έκανα jailbreak περιμένω για unlock....λένε ότι βγήκε όμως,απλά δεν το βγάζουν πριν βγει η 4.2 έκδοση...αξίζει να περιμένω? επίσης εκτός του yahoo messenger,fring υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που να υποστηρίζει βιντεοκλήσεις? για skype ίσως? βασικα απο οτι διαβασα ειπαν καλυτερα να περιμενουμε το συνδυασμο jailbreak - unlock μεχρι την κυριακη οπου και η dev team θα βγαλει pwnage tool..το θεμα εδω ειναι θα ειναι και για windows χρηστες η μονο mac? παιδια εχει κανεις καποιο προβλημα με το wifi..εμενα ενω βλεπει το δικτυο και ενωνεται οταν παω να ανοιξω σαφαρι δεν κανει τιποτα και μου λεει οτι δεν ειμαι συνδεδεμενο?υπαρχει περιπτωση να φταιει ο ρουτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts