Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε Μοrgan δεν ισχυει αυτο που λες....μια χαρα δουλευει το facetime με jailbreak

Ναι φιλε μου δεν γινετε σε ολες τις συσκευες

http://www.redmondpie.com/fix-facetime-and-mms-problem-on-iphone-4-after-jailbreaking-using-jailbreakme-2.0/

Κοιτα εδω στο google http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=jailbreak+facetime&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως τραβάμε printscreen βρε παιδιά ,γιατί κόλλησα και δεν θυμάμαι ?:confused:

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

I love my Iphone

Πως τραβάμε printscreen βρε παιδιά ,γιατί κόλλησα και δεν θυμάμαι ?:confused:

Home + Sleep buttons ταυτόχρονα.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Τελικα μιλησα με τον δικηγορο μου και καλεσε την apple στη γερμανια.......δικαιουμαι ελεγχο doa κατι που η voda αρνειται να μου προσφερει............

ετοιμαζει τωρα εξωδικο.........

I AM A MAC

Την εχω εγω αυτη τη θηκη και τη πηρα απο multirama στα ιδια χρηματα. Μη παρετε την εντελως διαφανη αλλα την ελαφρως σκουρα (smoked). Τη διαφανη τη πηρε ενας φιλος μου και οταν ειδε τη δικη μου μετανιωσε το ποσο που εδωσε για τη διαφανη. Πραγματι ηταν ασχημη η διαφανη πανω στο κινητο του. Υποψην οτι η Belkin ειχε αυτη τη θηκη στο site της αλλα οχι πια. Τωρα την εχει ως επιλογη η Apple στις δωρεαν θηκες της. Ειναι πολυ καλη, τη συνιστω ανεπιφυλακτα.

Φιλε μου ποια απο τις δυο λες διοτι δεν καταλαβα αυτη απο το e click h to plaisio ?

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Το ανησυχητικο ειναι οτι δεν μου δινει καμια τετοια επιλογη, ουτε καν την επιλογη για ενεργοποιηση στις ρυθμισεις ουτε το κουμπι για κληση face time στην καθε επιλογη..
Δοκιμασε να βάλεις τον αριθμό σου πάνω από το FaceTime on/off,

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by cellphone

I love my Iphone

Τελικα μιλησα με τον δικηγορο μου και καλεσε την apple στη γερμανια.......δικαιουμαι ελεγχο doa κατι που η voda αρνειται να μου προσφερει............

Ποιο προβλημα ειχες εσυ? Και εχω πει χιλιες φορες δεν χρειαζεσε δικηγορο. Παρε το 1520 προστασια καταναλωτη να σου πουν τι γινετε?

Α για τις χρατζουνιες αν δεν θελει η εταιρια ουτε ο Κουγιας δεν σε σωνει

Edited by morgan21
iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th

Ο δικηγόρος ξέρει ότι ετοιμάζει εξώδικο επειδή το τηλέφωνο σου έχει γρατζουνιές;

Το DOA σημαίνει Dead On Arrival δηλαδή η συσκευή που παίρνεις δεν λειτουργεί από την αρχή ή έχει παραδώσει πνεύμα τις πρώτες 7 μέρες που την έχεις στην κατοχή σου. Και επιπλέον εφόσον δεν έχεις πάρει επίσημη απάντηση από την εταιρεία που το πήρες γιατί τόσος χαμός; Πήγαινε επιτόπου μίλα και αν δεν βγάλεις άκρη τότε κίνησε εξώδικες διαδικασίες.

Αλλά και πάλι για γρατζουνιές ξέχνα το.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

τον Κουγια εχω....... Παιδια το κινητο θα το αλλαξουν με το ετσι θελω........δεν γινεται υπαρχει προβλημα στη συσκευη!!!!! τωρα εκανα με το νυχι μου πισω μια γραμμη και εμεινε,δεν γινεται ρε.........

ΜΙλησα με vodafone aαρνουνται doa για ολους τουσ λογουσ λενε,δηλαδη δικο τουσ συνταγμα

Edited by cbb1987
I AM A MAC

τον Κουγια εχω....... Παιδια το κινητο θα το αλλαξουν με το ετσι θελω........δεν γινεται υπαρχει προβλημα στη συσκευη!!!!! τωρα εκανα με το νυχι μου πισω μια γραμμη και εμεινε,δεν γινεται ρε.........

ΜΙλησα με vodafone aαρνουνται doa για ολους τουσ λογουσ λενε,δηλαδη δικο τουσ συνταγμα

Τι σημασία έχει το ποιόν έχεις; Κάνε ότι νομίζεις πες μας τα αποτελέσματα μόνο.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

τις ζελατίνες τις έχεις βγάλει? :Ρ

Την εχω εγω αυτη τη θηκη και τη πηρα απο multirama στα ιδια χρηματα. Μη παρετε την εντελως διαφανη αλλα την ελαφρως σκουρα (smoked). Τη διαφανη τη πηρε ενας φιλος μου και οταν ειδε τη δικη μου μετανιωσε το ποσο που εδωσε για τη διαφανη. Πραγματι ηταν ασχημη η διαφανη πανω στο κινητο του. Υποψην οτι η Belkin ειχε αυτη τη θηκη στο site της αλλα οχι πια. Τωρα την εχει ως επιλογη η Apple στις δωρεαν θηκες της. Ειναι πολυ καλη, τη συνιστω ανεπιφυλακτα.

Είναι μαλακής σιλικόνης τελικά αυτή η θήκη?

χαχαχα για να δω.....

Τελικά τις έχεις βγάλει τις ζελατίνες; Γιατί αυτό με τις γρατζουνιές μου ακούγεται κάπως. Ένα μήνα χωρίς θήκη το είχα το iPhone 4 και δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι.

Edited by NTROPIC
Παραβαση ΟΠΧ

λες να ειμαι τοσο χαζουλης? χαχααχ εννοειται ρε......τις εχω βγαλει

Δεν σε αποκάλεσε κανείς έτσι, απλά ξέρεις λάθη καμμιά φορά κάνουν όλοι. Πάντως αυτό με τις γρατζουνιές εξακολουθώ να μην το καταλαβαίνω. Τι έκανες πια, σε χαλίκια το έσερνες το τηλέφωνο; Αν κατάφερες το σκληροτερο υλικό στη φύση σε τέσσερεις ημέρες να το καταντήσεις έτσι όπως λες, εσένα δεν σε σώζει τίποτα.

Αλήθεια μήπως είναι καιρός να σκεφτείς την αγορά καμμιάς θήκης;

Eγω που το εχω ακομα με τις ζελατινες εδω και 5 μερες λετε οτι ηρθε η ωρα να τις βγαλω??:lol::DΒεβαια παρειγειλα θηκες απο ebay τελικα αλλα θα κανουν στανταρ 10ημερο να ρθουνε. Βεβαια με τετοια π ακουω πιο πιθανο ειναι να το τυλιξω παρα να τις βγαλω...οποιος το χει XΩΡΙΣ θηκη ας μας πει για την ανθεκτικοτητα του.

Βρε παιδιά βγάλτε τις ζελατίνες και τις θήκες και χαρείτε τη συσκευή.Πιάστε τη και χουφτόστε τη. Στο κάτω κάτω του χρόνου θα έχοθμε στα χέρια μας το iphone 5 σε 3D έκδοση.

Βρε παιδιά βγάλτε τις ζελατίνες και τις θήκες και χαρείτε τη συσκευή.Πιάστε τη και χουφτόστε τη. Στο κάτω κάτω του χρόνου θα έχοθμε στα χέρια μας το iphone 5 σε 3D έκδοση.

Όταν θα σου πέσει από τα χέρια σε βλέπω να τρέχεις και εσύ στον ...Κούγια ζητώντας από τον προμηθευτή σου αντικατάσταση της συσκευής που κακώς η Apple δεν την έφτιαξε από απεμπλουτισμένο ουράνιο ώστε να αντέχει. :)

Εγω το εχω σε μια foof θήκη που ειναι σαν μαξιλαρακι...το 2g δεν το ειχα πουθενα κ ισως κ αυτο δε θα το εχω πουθενα μετα απο κανα μηνα...
"Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett

Ειλικρινά απορώ τι γρατζουνιά έκανες που με το νύχι ,τι νύχι έχεις ?:lol:

Αν δεν θέλουν να στο αλλάξουν δεν στο αλλάζουν ,άλλωστε δεν έχει κάποιο πρόβλημα η συσκευή..

Εγώ πάντως που το έχω χωρίς θήκη και το έχω βάλει και σε τσέπη με κλειδιά μέσα κτλ δεν μου έπαθε κάτι.

Αν μπορείς ανέβασε καμια φωτογραφία από της γρατσουνιές!

I love my Iphone

Θα ανεβασω ρε παιδια αλλα δεν θα φαινεται με την αναλυση του 3gs giati kanei αντανακλαση το γυαλι.....Nα φανταστειτε παντως οτι στη 1 μεγαλη γρατζουνια που ειναι βαθια αγκιλωνει το νυχι

Οσο για αυτους που νομιζουν οτι η apple εχει βρει πιο ανθεκτικο υλικο απο το διαμαντι googlarete λιγο iphone 4 scratches στο engadget

I AM A MAC

Το μόνο σίγουρο.

Οσο για αυτους που νομιζουν οτι η apple εχει βρει πιο ανθεκτικο υλικο απο το διαμαντι googlarete λιγο iphone 4 scratches στο engadget

Όλα τα υλικά στη φύση γρατζουνιούνται και σπάνουν, ακόμα και τα σκληρότερα άπως το ενισχυμένο γυαλί που χρησιμοποιείται στο iPhone. Όμως για όνομα του Θεού δεν μας πούλησε η Apple τη συσκευή για ...άφθαρτη.

• The title was changed to iPhone 4