Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως τα λέει ο Ζαχαράκης. Αν το κανεις όπως λες εσυ, το πιθανότερο είναι ότι θα στις σβήσει. Γίνεται κι έτσι αλλα πρέπει να κανεις την καταληλη επιλογη στο iTunes.

Δεν ξέρω πως γίνεται σε windows pc.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Το έκανα τελικά όπως είπατε, τις κατεβασα απο το gmail στο iphone και μετα συγχρονισα και με το outlook και ειναι οκ! :happy:

Η εφαρμογή του Facebook συγχρονιζει αυτόματα τις επαφες του τηλεφωνου με αυτες του FB μηπως ξέρετε αν γίνεται ο συγχρονισμος και χειροκινητα? γιατι δεν μου τις συγχρονιζει ολες και θα ηθελα να τις κάνω εγω με κάποιο τρόπο...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Το έκανα τελικά όπως είπατε, τις κατεβασα απο το gmail στο iphone και μετα συγχρονισα και με το outlook και ειναι οκ! :happy:

Η εφαρμογή του Facebook συγχρονιζει αυτόματα τις επαφες του τηλεφωνου με αυτες του FB μηπως ξέρετε αν γίνεται ο συγχρονισμος και χειροκινητα? γιατι δεν μου τις συγχρονιζει ολες και θα ηθελα να τις κάνω εγω με κάποιο τρόπο...

μέσα από την εφαρμογή του Facebook υπάρχει η επιλογή για να σου συγχρονίσει τις επαφές. Αυτό το κάνεις εσύ χειροκίνητα (η μάλλον η σωστή διατύπωση είναι οτι το κάνει η εφαρμογή:)) και οχι αυτόματα.

μέσα από την εφαρμογή του Facebook υπάρχει η επιλογή για να σου συγχρονίσει τις επαφές. Αυτό το κάνεις εσύ χειροκίνητα (η μάλλον η σωστή διατύπωση είναι οτι το κάνει η εφαρμογή:)) και οχι αυτόματα.

ναι αλλά δεν το κάνει για όλες για αυτό θέλω κάποιο τρόπο να το κάνω μόνος μου...

ναι αλλά δεν το κάνει για όλες για αυτό θέλω κάποιο τρόπο να το κάνω μόνος μου...

δες αυτο

http://itunes.apple.com/gr/app/smartsync-sync-with-facebook/id340787494?mt=8

Καλημέρα σας!

Είμαι συνδρομητής Voda και απέκτησα αισχάτως ένα iphone 4.

Επειδή έχω και την υπηρεσία twin (δύο κάρτες SIM με το ίδιο νούμερο), δεν μπορούσα να κάνω αντικατάσταση με microSIM και αναγκάστηκα να κόψω την κάρτα.

Να ευχαριστήσω εδώ γνωστό κατάστημα κινητής τηελεφωνίας στον Πειραιά, για την άμεση και δωρεάν εξυπηρέτηση!

Το θέμα είναι πως μετά το JB το facetime παύει να δουλεύει. Για την ακρίβεια δουλέυει για λίγο και μετά κάποια στιγμή σταματά. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει

με κάποιο συγκεκριμένο package γιατί έχω κάνει αρκετές δοκιμές και δεν μπορώ να πω ότι φταίει κάτι συγκεκριμένο.

Να πω την αλήθεια, το μόνο που δεν έχψ δοκιμάσει είναι να αφήσω το τηλέφωνο χωρίς JB για μια ημέρα ας πουμε, ώστε να φανεί αν σε αυτή

την περίπτωση θα δουλεύει κανονικά το facetime.

Μήπως έχετε καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ πολύ!

Τελικώς και μετά από πολλή προσπάθεια και χάσιμο χρόνου και σπάσιμο νεύρων, το πρόβλημα λύθηκε με το cydia app mitime.

Αν κάποιος άλλος τρώει κολλήματα με το facetime ας το χρησιμοποιήσει.

μια ερωτηση.... προσπαθω να κατεβασω την 4.3.3 απο itunes τη κατεβαζει και οταν παει στο prossesin file μου γραφει οτι εχει error kai network time out και αποτυχανη.καποιος να ξερει κατι να βοηθηση? εχω 2 iphone 4 και εχω προσπαθησει και στα 3 pc που εχω σπιτι

μια ερωτηση.... προσπαθω να κατεβασω την 4.3.3 απο itunes τη κατεβαζει και οταν παει στο prossesin file μου γραφει οτι εχει error kai network time out και αποτυχανη.καποιος να ξερει κατι να βοηθηση? εχω 2 iphone 4 και εχω προσπαθησει και στα 3 pc που εχω σπιτι

Είχες περάσει πριν το tiny umbrella η το wifi sync μήπως?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπέρα, μια απορια, αν ενεργοποιήσω το face time και κατεβασω απο το cydia το My3G οταν θα κανω βιντεοκλήσεις θα μου τρωει από τον χρόνο ομιλίας μου για βιντεοκλήσεις όπως τα κανονικά κινητά ή θα μου τρώει δεδομένα;; Επίσης, θα μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις και σε άλλα κινητά εκτός από iPhone;

Καλησπέρα, μια απορια, αν ενεργοποιήσω το face time και κατεβασω απο το cydia το My3G οταν θα κανω βιντεοκλήσεις θα μου τρωει από τον χρόνο ομιλίας μου για βιντεοκλήσεις όπως τα κανονικά κινητά ή θα μου τρώει δεδομένα;; Επίσης, θα μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις και σε άλλα κινητά εκτός από iPhone;

Οχι δεν θα καταναλώνει απο το χρόνο ομιλίας αλλα απο τα δεδομένα και οχι δεν γίνεται να κανείς FaceTime με κανενα κινητο εκτός από iPod touch 4 ή iPhone 4 ή iPad 2

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

FireWire ή κάποιο Internet security. Απενεργοποιησε το και θα τρέξει μάλλον

όλες οι οθένες χαράζονται...

Απαντάς σε κάποιον ή γενικώς....?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Είχες περάσει πριν το tiny umbrella η το wifi sync μήπως?

τι ειναι αυτο οχι ,παλια στ 3g εκανα κανονικα update οταν υπηρχε νεα εκδοση .τωρα με το 4 μου κατεβαζει κανονικα την 4.3.3 και παει να κανει το update στην συσκευη και λεει error &kai kati gia network time out μετα απο το prosessing file που λεει οταν τελειωση το κατεβαζμα

Σήμερα μου έκανε 3 reboot :( ολα με τον ίδιο τρόπο... ενω ηταν κλειδωμένη η οθόνη πάτησα το κεντρικό πλήκτρο άναψε έσυρα το unlock και αφού ξεκλείδωσε αστραπιαία έσβησε η οθόνη κ αμέσως μετά έβγαλε το μήλο στο κέντρο της και έπειτα απο 30'' περίπου ξανα-άναψε και ήταν οκ...

Είχε ποτέ κανείς τέτοιο θέμα?

για κάποιον φίλο πιο πίσω που ρώτησε αν χρειάζονται ζελατίνες...

Α, οκ:)

Συμφωνω, ξελατινες χρειαζονται μπρος και πισω. Για να ειμαστε σιγουροι...

Σήμερα μου έκανε 3 reboot :( ολα με τον ίδιο τρόπο... ενω ηταν κλειδωμένη η οθόνη πάτησα το κεντρικό πλήκτρο άναψε έσυρα το unlock και αφού ξεκλείδωσε αστραπιαία έσβησε η οθόνη κ αμέσως μετά έβγαλε το μήλο στο κέντρο της και έπειτα απο 30'' περίπου ξανα-άναψε και ήταν οκ...

Είχε ποτέ κανείς τέτοιο θέμα?

Κατι δεν του αρεσει με τα πακετα που εχεις βαλει απο το Cydia. Αρχισε να βγαζεις ή να απενεργοποιεί (με προσοχη) απο το SBSettings-more-Mobile Substrate Addons και κανε OFF σιγα σιγα ενα ενα μεχρι να σταματήσουν τα reboot και να ειναι πιο σταθερό το κινητο.

Μετά δες ποιο πρόγραμμα στην "κανει¨και απεγκατάσταση αμεσως!

Κατι δεν του αρεσει με τα πακετα που εχεις βαλει απο το Cydia. Αρχισε να βγαζεις ή να απενεργοποιεί (με προσοχη) απο το SBSettings-more-Mobile Substrate Addons και κανε OFF σιγα σιγα ενα ενα μεχρι να σταματήσουν τα reboot και να ειναι πιο σταθερό το κινητο.

Μετά δες ποιο πρόγραμμα στην "κανει¨και απεγκατάσταση αμεσως!

Νομίζω ότι ο φίλος δεν έχει κάνει jb (σύμφωνα τουλάχιστον με την υπόγραφή του).

Νομίζω ότι ο φίλος δεν έχει κάνει jb (σύμφωνα τουλάχιστον με την υπόγραφή του).

ουπς... ναι ετσι γραφει... τοτε θα πρεπει να κανει ενα RESTORE...

ουπς... ναι ετσι γραφει... τοτε θα πρεπει να κανει ενα RESTORE...

:-( Πως θα το κάνω αυτό? δυο μέρες το έχω κ έχω περάσει μέσα επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια, ήχους κλήσης (μέσω Audiko) και κάποια προγράμματα... οχι πολλά... εσας δεν σας το έχει κάνει ποτέ αυτό?

και ναι δεν έχω jailbreak...

:-( Πως θα το κάνω αυτό? δυο μέρες το έχω κ έχω περάσει μέσα επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια, ήχους κλήσης (μέσω Audiko) και κάποια προγράμματα... οχι πολλά... εσας δεν σας το έχει κάνει ποτέ αυτό?

και ναι δεν έχω jailbreak...

Οχι, δεν το κανει :)

Κανε ενα backup μεσω του itunes και μετα πατα το RESTORE (παλι απο το iTunes). Ακολουθα την διαδικασια που θα βλεπεις στο PC σου...

Στο τελος θα εχεις ενα παρθενο λειτουργικο.

Επελεξε RESTORE from XXXX (XXXX ονομα που ειχες δωσει στη συσκευη) - για να σου μεταφερει επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια.

Οχι, δεν το κανει :)

Κανε ενα backup μεσω του itunes και μετα πατα το RESTORE (παλι απο το iTunes). Ακολουθα την διαδικασια που θα βλεπεις στο PC σου...

Στο τελος θα εχεις ενα παρθενο λειτουργικο.

Επελεξε RESTORE from XXXX (XXXX ονομα που ειχες δωσει στη συσκευη) - για να σου μεταφερει επαφές, φωτογραφίες, βίντεο, τραγούδια.

ΟΚ! Θα περιμένω να το κάνει άλλη μια φορά κ μετά θα το κάνω...

Κάθε φορά που το συνδέω στο itunes δεν κάνει και backup μόνο του? και απ' οτι κατάλαβα μόλις πατήσω να κάνει restore θα μου ζητήσει να κάνει και backup σωστα? και τέλος με το backup επανέρχονται ολα οτι έχει μέσα το iphone? και η ρυθμίσεις? τότε πως λύνει το πρόβλημα δεν θα το επαναφέρει και αυτό?

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις... είναι καινούριο και στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια... :(

ΟΚ! Θα περιμένω να το κάνει άλλη μια φορά κ μετά θα το κάνω...

Κάθε φορά που το συνδέω στο itunes δεν κάνει και backup μόνο του? και απ' οτι κατάλαβα μόλις πατήσω να κάνει restore θα μου ζητήσει να κάνει και backup σωστα? και τέλος με το backup επανέρχονται ολα οτι έχει μέσα το iphone? και η ρυθμίσεις? τότε πως λύνει το πρόβλημα δεν θα το επαναφέρει και αυτό?

Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις... είναι καινούριο και στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια... :(

Κοίτα, κανονικά ΔΕΝ θα πρέπει με το backup που θα του ρίξεις να σου μεταφέρει το πρόβλημα πάλι.

Εαν στο κανει, μαλλον θα πας για RESTORE και SETUP AS NEW...

• The title was changed to iPhone 4