non_serviam_ Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!! :) Γιατί λέτε οτι είναι "παράνομο" αυτό που ρώτησα? Απαγορεύεται να συζητάμε για αξεσουάρ?Να ξέρω να μην το ξανά αναφέρω! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις!!! :) Γιατί λέτε οτι είναι "παράνομο" αυτό που ρώτησα? Απαγορεύεται να συζητάμε για αξεσουάρ?Να ξέρω να μην το ξανά αναφέρω! :P Χαχαχαχα... Όχι. Απλά για τα αξεσουάρ υπάρχει ειδικό τοπικ. Εδω είναι καθαρά για τη συσκευή. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πως διαγραφω μια εφαρμογη που κατεβασα απο το cyndia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ή μεσα απο το cydia ή θα κατεβασεις απο το cydia την εφαρμογη cydelete και θα τις σβηνεις οπως και αυτες του app store. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Αυτο που κολλαει το σημα αν ακουμπας το κατω αριστερο σημειο ιχυει ακομα, ή οι καινουριο συσκευες βγαινουν διορθωμενες? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 παιδια πως βγαζω το % πυ εχει διπλα στην παταρια στην status bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 28, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 παιδια πως βγαζω το % πυ εχει διπλα στην παταρια στην status bar? Ρυθμίσεις / Γενικά / Χρήση / Ποσοστό μπαταρίας / :) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Ρυθμίσεις / Γενικά / Χρήση / Ποσοστό μπαταρίας / :) ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Αυτο που κολλαει το σημα αν ακουμπας το κατω αριστερο σημειο ιχυει ακομα, ή οι καινουριο συσκευες βγαινουν διορθωμενες? Το έχω ένα μήνα και δεν το είδα.Μια στιγμή πήρε το μάτι μου στιγμιαία πτώση στο σήμα αλλά δεν πρόλαβα καν να δω ολοκληρωτική πτώση. Τώρα αυτοί που το έχουν κάνει θέμα μάλλον θα το είδαν μέσα σε κάνα ασανσέρ.Όταν μια συσκευή είναι πρώτη πάντα κάτι θα της βρουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Το έχω ένα μήνα και δεν το είδα.Μια στιγμή πήρε το μάτι μου στιγμιαία πτώση στο σήμα αλλά δεν πρόλαβα καν να δω ολοκληρωτική πτώση. Τώρα αυτοί που το έχουν κάνει θέμα μάλλον θα το είδαν μέσα σε κάνα ασανσέρ.Όταν μια συσκευή είναι πρώτη πάντα κάτι θα της βρουν. Βασικα εχει γινει ολοκληρο θεμα με αυτο, δεν ειναι κατι που ειπαν κανα-δυο κακοβουλοι... Το θεμα, ειναι αν με καποιο τροπο εχει διορθωθει αυτο. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Βασικα εχει γινει ολοκληρο θεμα με αυτο, δεν ειναι κατι που ειπαν κανα-δυο κακοβουλοι... Το θεμα, ειναι αν με καποιο τροπο εχει διορθωθει αυτο. Ναι και σου είπα. Και το nokia χ6 αδερφού μου το κάνει αλλά δεν έγινε ντόρος Αν ακόμα ήταν μεγάλο θέμα τόσοι εδώ μέσα που δώσαμε 650+ ευρώ θα το αναφέραμε και στις τελευταίες σελίδες. Αν μπεις σε θεματα άλλων συσκευών θα δεις ένα σωρό θέματα με βασικές αναβαθμίσεις και κωλύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Επανέρχομαι στο θέμα με το καμένο πιξελ. Απο το Γερμανό που το πήρα μου είπαν να τους το δώσω κ να το πανε για service. Πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνω κανά μήνα χωρίς κινητο, αφήστε που ποιος ξέρει πόσες γτατζουνιες θα μετρησω όταν το πάρω πίσω! Λέω να στείλω κ κανά mail στην apple να δω ποια ειναι η επίσημη στάση της. Απο Γερμανό πάντως λενε ότι η apple τα αλλάζει μόνο εντός 3 ημερών! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Επανέρχομαι στο θέμα με το καμένο πιξελ. Απο το Γερμανό που το πήρα μου είπαν να τους το δώσω κ να το πανε για service. Πράγμα που σημαίνει ότι θα μείνω κανά μήνα χωρίς κινητο, αφήστε που ποιος ξέρει πόσες γτατζουνιες θα μετρησω όταν το πάρω πίσω! Λέω να στείλω κ κανά mail στην apple να δω ποια ειναι η επίσημη στάση της. Απο Γερμανό πάντως λενε ότι η apple τα αλλάζει μόνο εντός 3 ημερών! Πως βλέπεις την απώλεια του αφού δε φαίνονται καν pixel; Στα saturn που το πήρα μου είπαν ότι όταν το τηλέφωνο έχει πρόβλημα τους το δίνω και περνώ αμέσως άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 προσπαθω να περασω φωτο και ringtones απ τον υπολογιστη στο iphone.ενω εχω τσεκαρει αυτα που θελω,μολις ετοιμαζομαι να συγχρονισω μου πεταει προειδοποιηση οτι θα χαθουν καποιες εφαρμογες απ το iphone(αυτες που εχω κατεβασει απ το installous συγκεκριμενα)..γιατι το κανει αυτο γνωριζει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 προσπαθω να περασω φωτο και ringtones απ τον υπολογιστη στο iphone.ενω εχω τσεκαρει αυτα που θελω,μολις ετοιμαζομαι να συγχρονισω μου πεταει προειδοποιηση οτι θα χαθουν καποιες εφαρμογες απ το iphone(αυτες που εχω κατεβασει απ το installous συγκεκριμενα)..γιατι το κανει αυτο γνωριζει καποιος? Βάλε το AppSync για το f/w που είσαι, από Cydia. ---------------- Now playing on iTunes: Amorphis - The Orphan via FoxyTunes Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 προσπαθω να περασω φωτο και ringtones απ τον υπολογιστη στο iphone.ενω εχω τσεκαρει αυτα που θελω,μολις ετοιμαζομαι να συγχρονισω μου πεταει προειδοποιηση οτι θα χαθουν καποιες εφαρμογες απ το iphone(αυτες που εχω κατεβασει απ το installous συγκεκριμενα)..γιατι το κανει αυτο γνωριζει καποιος? Το itunes επειδή δεν είναι hacked λειτουργεί βάση μόνο των εφαρμογών που έχεις αγοράσει και κάνει sync σε όλα τα δεδομένα.Στο itunes πάνω στα tabs advanced και store έχει επιλογές autorize δοκίμασε να βάλεις τα ίδια στοιχεία που έχεις βάλει και στο iphone.Το installus στα setings έχει επιλογή "itunes sync" πάτα και αυτό.Αν δε γίνει πάλι τίποτα αντέγραψε μέσω του diskaid από το φάκελο που έχουν κατέβει οι εφαρμογές στο installus στην apps library του itunes. Ελπίζω να μη χάσεις τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 ευχαριστω για τις απαντησεις..θα δοκιμασω και θα επανελθω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obscurus Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Πως βλέπεις την απώλεια του αφού δε φαίνονται καν pixel; Στα saturn που το πήρα μου είπαν ότι όταν το τηλέφωνο έχει πρόβλημα τους το δίνω και περνώ αμέσως άλλο. Ειναι πολυ μικρο αλλα όχι αόρατο! Φαίνεται αν προσεξεις αρκετά! Στο Saturn τα σπάνε δηλαδη! Ας προσεχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Γενικώς πιστεύω ότι κάθε νέα εξελιγμένη συσκευή (οθόνη 320 dpi προχωρημένη,κεραία κ.τ.λ.) στις αρχές της κυκλοφορίας του εμφανίζει "νεανικές" ασθένειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 καλησπερα χρονια πολλα,υπαρχει καποιο προγραμα για να παιρναω αρχεια χυμα χωρις το itunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 καλησπερα χρονια πολλα,υπαρχει καποιο προγραμα για να παιρναω αρχεια χυμα χωρις το itunes? Μονο αν εχεις κανει jb Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riddick333 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 εχω κανει αλλα πως γινετε να τα περναω χιμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas275 Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπέρα και χρόνια πολλά . θέλω ένα πρόγραμμα δωρεάν που να μου υπενθυμίζει μια σημείωση και να κτυπάει ακόμα και αν είναι κλειστό . ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariloTz Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Μόλις πήρα και γω το 4αρι χτες, δώρο από τον άντρα μου! Απο Γερμανό, και είναι καταπληκτικό, μια χαρά. Είχαν άμεση διαθεσιμότητα ενώ η Vodafone είπε ότι δεν έχουν και κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 βδομάδες κι αν! Μέχρι στιγμής είμαι απολύτως ικανοποιημένη, θα ενημερώσω πάλι σύντομα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2010 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά! Μόλις πήρα και γω το 4αρι χτες, δώρο από τον άντρα μου! Απο Γερμανό, και είναι καταπληκτικό, μια χαρά. Είχαν άμεση διαθεσιμότητα ενώ η Vodafone είπε ότι δεν έχουν και κατόπιν παραγγελίας σε 2-3 βδομάδες κι αν! Μέχρι στιγμής είμαι απολύτως ικανοποιημένη, θα ενημερώσω πάλι σύντομα! καλως ηρθες!τυχερος ο αντρας σου,του εκανες το καλυτερο δωρο..θα το λατρεψει το κινητο.για οτι χρειαστειτε εδω ειμαστε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts