Jump to content

iPhone 4

avid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι αυτοκόλλητο είναι αυτό φίλε Αρειανος??

Ονομαζεται icolor glow wrap. Γινεται λαμπατερ το κινητο.... :lol:

ειτε χουφτωμα ειτε ακουμπημα παντως να ξερεις συμφορουμιτη το ιδιο ειναι ετσι για το off the record :)

Απο την αποψη οτι το δοκιμασα με ολες τις μεθοδους. Απο την απλη μεχρι και την πιο extreme.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• Απαντήσεις 10,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ονομαζεται icolor glow wrap. Γινεται λαμπατερ το κινητο.... :lol:

βαλε και ενα link

:)

Απο την αποψη οτι το δοκιμασα με ολες τις μεθοδους. Απο την απλη μεχρι και την πιο extreme.

η αποψη της extreme παντως ισχυει για ολα τα κινητα με εσωτερικη κεραια :rolleyes:

η αποψη της extreme παντως ισχυει για ολα τα κινητα με εσωτερικη κεραια :rolleyes:

Ειπα να κανω μια δοκιμη και με το δικο μου. Να εχω ολες τις περιπτωσεις καλυμμενες.:cool:

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Λοιπον πηγα κ το ειδα σημερα Γερμανο.Δευτερα παω και το παιρνω.ΤΕΛΟΣ.φοβερη αισθηση το κινητο.

Σε ποιόν Γερμανό φίλε βρήκες διαθέσιμο?

Δηλαδή χωρίς θήκη και κρατώντας το κάμποση ώρα με το αριστερό χέρι αγκαλιάζοντας το κινητό(όπως όλοι σχεδόν όταν μπαίνουν ίντερνετ και κοιτούν την οθόνη) συνεχίζει και κατεβάζει δεδομένα 3G με την ίδια ταχύτητα;

Σε παρακαλώ αν δεν είσαι σίγουρος μην μου απαντήσεις καταφατικά μην τρέχω άδικα να ζητάω αντικατάσταση και να πάρω πίσω ένα refurbished με πιθανόν το ίδιο πρόβλημα.

Δεν μιλάω να χάνει κλίσεις ή κάτι άλλο αλλά μόνο για το δεδομένα μέσω 3g.

Ένα βίντεο που να το τεστάρετε θα βοηθούσε όχι για να αποδείξετε ότι δεν λέτε ψέμματα(ειλικρινά δεν έχω λόγο να μην σας πιστέψω) αλλά μήπως το κρατάτε με άλλο τρόπο και δεν εμφανίζεται αυτό το πρόβλημα.

Φίλε σοβαρά δεν έχω παρατηρήσει αυτό το πρόβλημα που μου λες. Τώρα αν έτυχε δεν ξέρω.... Αν και ούτε μια μέρα δεν συμπλήρωσα με το iPhone 4... Θα το τσεκάρω ξανά.

Καλημερουδια....Ξεχασα να πω οτι οπως το κοιταζα χτες στο Γερμανο ηρθε υπαλληλος κ οπως μιλουσαμε μου ειπε αν θες να περιμενεις κατα Χριστουγεννα θα βγει το 5,γιατι εχει δεχτει τεραστια κριτικη το κινητο.Ειναι μεγαλη εταιρια μου λεει και δε μπορει να το αφησει ετσι.Εγω απαντησα δε γινεται φιλε,Δευτερα ερχομαι.

Παντως τον ειδα να θελει πραγματικα να μην το παρω.Λετε του Γερμανου οι συσκευες να'ναι χαλια;Για το σημα μου κανε την επιδειξη και το ειδα,αλλα το ειχε χουφτωμενο κανα λεπτο.ΣΙγα μην κραταω ετσι το κινητακι.

Καλημερουδια....Ξεχασα να πω οτι οπως το κοιταζα χτες στο Γερμανο ηρθε υπαλληλος κ οπως μιλουσαμε μου ειπε αν θες να περιμενεις κατα Χριστουγεννα θα βγει το 5,γιατι εχει δεχτει τεραστια κριτικη το κινητο.Ειναι μεγαλη εταιρια μου λεει και δε μπορει να το αφησει ετσι.Εγω απαντησα δε γινεται φιλε,Δευτερα ερχομαι.

Παντως τον ειδα να θελει πραγματικα να μην το παρω.Λετε του Γερμανου οι συσκευες να'ναι χαλια;Για το σημα μου κανε την επιδειξη και το ειδα,αλλα το ειχε χουφτωμενο κανα λεπτο.ΣΙγα μην κραταω ετσι το κινητακι.

Καλημέρα φίλε. Μην ακούς τις μπούρδες που αραδιάζει κάθε υπάλληλος σε ένα κατάστημα. Ο καθένας λέει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι. Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει iPhone 5 τα Χριστουγέννα, ο θεός ο ίδιος να κατέβει στην Γη. Αγοράσε την συσκευή σου τώρα να την ευχαριστηθείς και μην ακούς τίποτα. ;)

[imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης

pushme.to & pingChat2 : djarte

iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS

Καλημέρα φίλε. Μην ακούς τις μπούρδες που αραδιάζει κάθε υπάλληλος σε ένα κατάστημα. Ο καθένας λέει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι. Δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει iPhone 5 τα Χριστουγέννα, ο θεός ο ίδιος να κατέβει στην Γη. Αγοράσε την συσκευή σου τώρα να την ευχαριστηθείς και μην ακούς τίποτα. ;)

Μα του το ειπα...μεγαλε Δευτερα του λεω τι ωρα κλεινετε γιατι ερχομαι.ΤΕΛΟΣ.Αφου αρρωστησα με το κινητο τι να κανουμε τωρα.Εχω κ αυτο το ελαττωμα αν μου μπει κατι στο κεφαλι και χαλασμενο να'ναι θα το παρω :lol:

Κατι ασχετο.Η σελιδα http://jailbreakme.com/faq.html ισχυει;Ρωταω γιατι Δευτερα που το παιρνω θελω να γινω root στο κινητο.Μπαινω εκει και το σπαω:Εν συντομια ποια ειναι τα υπερ του jailbreak;

Επισης με ποιο firmwire το παιρνω απο Γερμανο;

καλυτερα δε θα μπορουσα να τα πω. και μην ξεχνας οτι ο συγκεκριμενος υπαλληλος μπορει να μην γουσταρει την συσκευη.

καλυτερα δε θα μπορουσα να τα πω. και μην ξεχνας οτι ο συγκεκριμενος υπαλληλος μπορει να μην γουσταρει την συσκευη.

Αααααα....μιλαμε για τρελα κοληματα τοτε.....

(Αυτο με το jailbreak που ρωτησα;Επισης widget για τον καιρο με εφε παιζει;κατι σαν lockscreen ας πουμε).

Το ξέρατε οτι ο geohot μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του greenpois0n αποφάσισε να βγάλει το καινούριο του εργαλείο χαραμίζοντας ακόμα ένα κενό ασφαλείας στην bootrom του iPhone μόνο και μόνο για να δείξει οτι μπορεί; Οποίοι καλοθελητές με λογαριασμούς στο twitter παρακαλώ να γράψουν στα μέλη είτε της devteam είτε της chronicdev team για να προσπαθήσουν να μεταπεισουν τον geohot από το να κάνει αυτό το λάθος!!! Σας παρακαλώ γιατί σκεφτείτε πως όταν θα βγει το firmware 4.2 θα θελουμε να βγει γρήγορα το jailbreak και εάν χαραμισθει έτσι ένα exploit θα πάρει πάλι πολύ χρόνο για να βγει το jailbreak. Σας παρακαλώ όσοι καλοθελητές να επικοινωνήσουν με τα ανωθι μέλη και να εκφράσουν την άποψη τους. Ευχαριστώ πολύ!:) και ένα link για του λόγου το αληθές(
)
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Λοιπόν μόλις γύρισα απο το istorm. Καταρχήν να πω οτί ειναι όλοι εκει μέσα είναι πολύ εξυπηρετικοί. Με το που μπηκα μέσα είχα 5 γραμμές σήμα.Vodafone.ότι και να έκανα με το αριστερο χέρι και όλα αυτά που λέγαμε χτες δεν έπεσα ούτε μία γραμμή.Πάλευα 15 λεπτά.Ακόμα και όταν πήγα στον τεχνικό που είναι λίγο χωμένος πίσω απο τα ταμεία το κινητο είχε 5 γραμμες!!! Πολυ περιέργο...Του είπα λοιπόν την ιστορία και μου είπε μηπως δεν είχα καλή κάλυψη εκεί που μου παρουσίαζε το προβλημα.Επίσης μου είπε ότι όλα τα κινητά αν τα πιασεις στην κεραία έχουν πρόβλημα.Τέλος μου είπε οτι μπορεί να το στειλει για έλεγχο εξωτερικό και να μου απαντήσουν.Να σημειώσω οτί έπεσαν επάνω μου και διάφοροι υπάλληλοι λεγοντας μου ότι σε γενικές γραμμές δεν έχουν κρουσματα.Ολοι ομως ειχαν ήκη στα δικά τους.

Το δικό μου συμπέρασμα: το κινητό έχει προβλημα όταν δεν υπάρχει καλή καλυψη δικτύου.Το πρόβλημα λύνεται με τη θήκη.Προσώπικα παραγγειλα θήκη και βλέπουμε...Αυτα

δεν μπορώ να καταλάβω τι τους έχει πιάσει όλους...

ρε έναν άνθρωπο αντικειμενικό δεν θα βρούμε σε αυτό τον κόσμο?

Ο ενας το μισεί και λέει το τηλέφωνο (που ποτέ δεν είναι δικό του, πάντα είναι ενός κολλητού) ειναι διακοσμητικό. δεν μιλάς απο το πρόβλημα του σήματος.

Ο άλλος εδώ λέει οτι του κρατάει η μπαταρία 5 μέρες με push και 4 λογαριασμούς, χρήση wi/fi 30 ώρες, μισή ώρα ομιλίας καθημερινα, 50 μηνύματα, παιχνιδια, μουσικές ταινίες... και όλα αυτά ενώ το αφήνει ανοιχτό το βράδυ!

Θα πεί οτι έχει πρόβλημα με το σήμα???

Στο θέμα μας τώρα...

Υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερη η φόρτιση απο το pc (λόγω του οτι αργεί να φορτίσει?)

Γενικά, ποιός πιστευεται οτι είναι ο καλύτερος τρόπος φόρτισης?

Λοιπόν μόλις γύρισα απο το istorm. Καταρχήν να πω οτί ειναι όλοι εκει μέσα είναι πολύ εξυπηρετικοί. Με το που μπηκα μέσα είχα 5 γραμμές σήμα.Vodafone.ότι και να έκανα με το αριστερο χέρι και όλα αυτά που λέγαμε χτες δεν έπεσα ούτε μία γραμμή.Πάλευα 15 λεπτά.Ακόμα και όταν πήγα στον τεχνικό που είναι λίγο χωμένος πίσω απο τα ταμεία το κινητο είχε 5 γραμμες!!! Πολυ περιέργο...Του είπα λοιπόν την ιστορία και μου είπε μηπως δεν είχα καλή κάλυψη εκεί που μου παρουσίαζε το προβλημα.Επίσης μου είπε ότι όλα τα κινητά αν τα πιασεις στην κεραία έχουν πρόβλημα.Τέλος μου είπε οτι μπορεί να το στειλει για έλεγχο εξωτερικό και να μου απαντήσουν.Να σημειώσω οτί έπεσαν επάνω μου και διάφοροι υπάλληλοι λεγοντας μου ότι σε γενικές γραμμές δεν έχουν κρουσματα.Ολοι ομως ειχαν ήκη στα δικά τους.

Το δικό μου συμπέρασμα: το κινητό έχει προβλημα όταν δεν υπάρχει καλή καλυψη δικτύου.Το πρόβλημα λύνεται με τη θήκη.Προσώπικα παραγγειλα θήκη και βλέπουμε...Αυτα

well said.

τι δίκτυο έχεις?

Vodafone εχω.
αν έχεις συμβόλαιο, κάνε ένα τηλέφωνο στο 13830 και μάθε για το Vodafone Access Gateway

Μπορεί να στο παρέχουν και δωρεάν και θα σου λύσει τα χέρια.

αν έχεις συμβόλαιο, κάνε ένα τηλέφωνο στο 13830 και μάθε για το Vodafone Access Gateway

Μπορεί να στο παρέχουν και δωρεάν και θα σου λύσει τα χέρια.

Σε ευχαριστω για την πληροφορια . Το γνωριζω αλλα δεν έχω πρόβλημα σηματος.Η συζητηση ξεκινησε μηπως η συσκευή μου ήταν ελλατωματική...

Καλημερα. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Συνεδεσα το κινητο με το itunes, και εχει βαλθει στο συγχρονισμο να μου διαγραψει εφαρμογες. Ευτυχως το προλαβαινω στο τσακ και κανω ακυρωση. Θελει να κανει remove. Ξεκινησε οταν πηγα απο την επιλογη apps, να κανω μια διαρρυθμιση των εικονιδιων μου. Στον εκει συγχρονισμο μου εβγαλε αν θελω να μου διαγραψει εφαρμογες. Κατα λαθος πατησα ναι, αλλα το ακυρωσα στην αρχη. Απο τοτε εχει λυσσαξει. Ξερει κανεις αν γινεται κατι να αντιστραφει αυτη η μανια του;

πειτε μου κατι.υπαρχει περιπτωση να παρω iphone απο αλλον αγνωστο σφραγιμενο στο κουτι του.τι πρεπει να προσεξω μην πεσω σε καμια μαιμου?τι διακριτικα πρεπει να εχει??

Στο θέμα μας τώρα...

Υπάρχει περίπτωση να είναι καλύτερη η φόρτιση απο το pc (λόγω του οτι αργεί να φορτίσει?)

Γενικά, ποιός πιστευεται οτι είναι ο καλύτερος τρόπος φόρτισης?

Δοκιμασμένο απο εμένα με φόρτιση απο υπολογιστή κρατάει παραπάνω η μπαταρία.

Χοντρικά μισή μέρα εξτρά αναλόγως της χρήσης πάντα.

Σε ευχαριστω για την πληροφορια . Το γνωριζω αλλα δεν έχω πρόβλημα σηματος.Η συζητηση ξεκινησε μηπως η συσκευή μου ήταν ελλατωματική...
προφανως είναι όπως όλες φίλε μου...

(Και για να σε προλάβω... μην αναρρωτηθείς σε λίγο αν είναι ελλαττωματική η συσκευή σου αν η μπαταρία σου κρατάει 1-2 μέρες μαξ :Ρ τόσο κρατάνε όλες... με εξαίρεση κάποιοων εδώ που κρατάνε 5-6 χαλαρά. Μάλλον έπεσαν σε καλή παρτίδα :Ρ)

πειτε μου κατι.υπαρχει περιπτωση να παρω iphone απο αλλον αγνωστο σφραγιμενο στο κουτι του.τι πρεπει να προσεξω μην πεσω σε καμια μαιμου?τι διακριτικα πρεπει να εχει??
απλά ΜΗΝ το κάνεις. Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση

Κατι ασχετο.Η σελιδα http://jailbreakme.com/faq.html ισχυει;Ρωταω γιατι Δευτερα που το παιρνω θελω να γινω root στο κινητο.Μπαινω εκει και το σπαω:Εν συντομια ποια ειναι τα υπερ του jailbreak;

Επισης με ποιο firmwire το παιρνω απο Γερμανο;

Ειχα κανει αυτη την ερωτηση αλλα δεν πηρα απαντηση.Αν μπορειτε βοηειστε με γιατι Δευτερα βλεπω να πελαγωνω.

Ειχα κανει αυτη την ερωτηση αλλα δεν πηρα απαντηση.Αν μπορειτε βοηειστε με γιατι Δευτερα βλεπω να πελαγωνω.
ξέχασε το αυτό...ηταν για την 4.0.1 δεν παιζει να βρεις τηλέφωνο με τετοια έκδοση.

υριο αν κατάλαβα καλά θα βγεί καινούριο για την τρέχουσα έκδοση 4.1

• The title was changed to iPhone 4