deeph Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Φιλε skordili μόλις το αγκάλιασα...Μετά από λίγο χάνει τελείως το σήμα...no service...κρίμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 deeph εχεις σκοπο να βαλεις θηκη? αν δεν εισαι ικανοποιημενος μπορεις να το γυρισεις πισω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ολα τα iphone 4 εχουν προβλημα η με την μεταφορα δεδομενων η με το σημα.αυτο ειναι 100%100 εξακριβωμενο. 99,99% γιατι το δικο μου δεν εχει κανενα προβλημα ουτε στο σημα ουτε στη μεταφορα δεδομενων(μεσα σε υπογειο παρκινγκ και επειδη ειμαι 2 μετρα εχω μια χερουκλα οτι πρεπει για death grip !!!!!), μαλλον μου δωσανε το ΕΝΑ κομματι που προοριζοτανε για τον Steve. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 99,99% γιατι το δικο μου δεν εχει κανενα προβλημα ουτε στο σημα ουτε στη μεταφορα δεδομενων(μεσα σε υπογειο παρκινγκ και επειδη ειμαι 2 μετρα εχω μια χερουκλα οτι πρεπει για death grip !!!!!), μαλλον μου δωσανε το ΕΝΑ κομματι που προοριζοτανε για τον Steve. η μαλλον πρεπει να βρεθουμε για να σου αποδειξω οτι εχεις το ''προβληματακι'' :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ολα τα iphone 4 εχουν προβλημα η με την μεταφορα δεδομενων η με το σημα.αυτο ειναι 100%100 εξακριβωμενο. Δηλαδη ή θα εχουν προβλημα με το σημα ή θα εχουν προβλημα με τα δεδομενα. Αυτο ισχυριζεσαι. Το να μην εχει καποιο προβλημα δηλαδη δεν το βλεπεις ως πιθανοτητα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeph Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) deeph εχεις σκοπο να βαλεις θηκη? αν δεν εισαι ικανοποιημενος μπορεις να το γυρισεις πισω παντως Οι μεμβράνες της zagg κάνουν τίποτα? Έχει βάλει κανείς ? Αλλιώς τί να κάνω θα βάλω θήκη.Δεν θέλω να το αλλαξω...Πάντως κι εμένα στο istorm που ρώτησα μου είπαν οτι δεν έχει παρουσιαστεί κανένα κρούσμα με πρόβλημα στο σήμα.Ασε που όλοι οι υπάλληλοι εκει το είχαν αρκετό καιρο χωρίς πρόβλημα.Τόσο γκαντέμης είμαι ??? Edited October 8, 2010 by deeph Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Δηλαδη ή θα εχουν προβλημα με το σημα ή θα εχουν προβλημα με τα δεδομενα. Αυτο ισχυριζεσαι. Το να μην εχει καποιο προβλημα δηλαδη δεν το βλεπεις ως πιθανοτητα. Αναγκαστικά αν έχει πρόβλημα με το σήμα θα έχει και με τα δεδομένα... Συμβαδίζουν αυτά τα δύο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Δηλαδη ή θα εχουν προβλημα με το σημα ή θα εχουν προβλημα με τα δεδομενα. Αυτο ισχυριζεσαι. Το να μην εχει καποιο προβλημα δηλαδη δεν το βλεπεις ως πιθανοτητα. φιλε μου δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με αλλους γιατι ειναι τυφλωμενοι απο το παθος τους για την συσκευη και θα ισχυριζονται το αντιθετο.την εχω την συσκευη μαζι με αλλους 10 φιλους μου και εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα.εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καν γιατι εχω θηκη. Οι μεμβράνες της zagg κάνουν τίποτα? Έχει βάλει κανείς ? Αλλιώς τί να κάνω θα βάλω θήκη.Δεν θέλω να το αλλαξω...Πάντως κι εμένα στο istorm που ρώτησα μου είπαν οτι δεν έχει παρουσιαστεί κανένα κρούσμα με πρόβλημα στο σήμα.Ασε που όλοι οι υπάλληλοι εκει το είχαν αρκετό καιρο χωρίς πρόβλημα.Τόσο γκαντέμης είμαι ??? καλα ασε εκει τους ''γνωστες'' να σου λενε την γνωστη καραμελα.δες το βιντεο πιο κατω και εσυ αποφασιζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Καλησπερα, το πηρα και εγω σημερα ειναι παρα πολυ καλο και η οθονη του ειναι απιστευτη, οταν το πιανω στο επιμαχο σημειο αναλογα το πως το πιανω πεφτει το σημα μια με δυο γραμμες το εχω δοκιμασει μεσα στο σπιτι που εχω σημα 4 η 5(που ειναι φουλ)οταν δεν το πιανω απο εκει επισης με την θηκη που πηρα παλι δεν εχει κανενα προβλημα αυτο συμβαινει ειτε σε αναμονη ειτε κατα την διαρκεια κλησης, το κανει και σε αλλους αυτο??? να ανησυχω??? φοραει την 4.1 ευχαριστω!!! Από περιέργεια, δες εδώ τι εβδομάδα παραγωγής είναι. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 φιλε μου δε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με αλλους γιατι ειναι τυφλωμενοι απο το παθος τους για την συσκευη και θα ισχυριζονται το αντιθετο.την εχω την συσκευη μαζι με αλλους 10 φιλους μου και εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα.εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καν γιατι εχω θηκη. Ουτε φαν ειμαι, ουτε hater, ουτε ηρθα για αντιπαραθεση. Εχω στα χερια μου μια συσκευη, που της εκανα οσα δειχνουν τοσα βιντεο, και δεν αντιμετωπισε αυτο το προβλημα. Οπως και τοσα αλλα ατομα που το εκαναν και δεν ειχαν προβλημα. Δεν αντιλεγω οτι καποια εχουν προβλημα, εγω αλλα 2 που βρηκα και δοκιμασα δεν ειχαν προβλημα. Και σε σημεια με ασθενες σημα, οπως υπογεια. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Φίλε μου εμένα η zagg πάντως μου κάνει δουλειά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ουτε φαν ειμαι, ουτε hater, ουτε ηρθα για αντιπαραθεση. Εχω στα χερια μου μια συσκευη, που της εκανα οσα δειχνουν τοσα βιντεο, και δεν αντιμετωπισε αυτο το προβλημα. Οπως και τοσα αλλα ατομα που το εκαναν και δεν ειχαν προβλημα. Δεν αντιλεγω οτι καποια εχουν προβλημα, εγω αλλα 2 που βρηκα και δοκιμασα δεν ειχαν προβλημα. Και σε σημεια με ασθενες σημα, οπως υπογεια. δεν παιζει ρολο αν ειναι σε υπογειο η καταπακτη διαφυγης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 δεν παιζει ρολο αν ειναι σε υπογειο η καταπακτη διαφυγης. Παιζει απο την αποψη οτι με αλλα κινητα που ειχα κατεβει στα συγκεκριμενα σημεια και μιλουσα εκανε διακοπες, και μερικες φορες εκλεινε η γραμμη, ενω τωρα δεν κλεινει. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeph Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Κατάλαβα...Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...Θα παω για θήκη.Να ρωτήσω κάτι που μου'ρθε μόλις.Τί θα γίνει αν κάποια στιγμή η apple λύσει το πρόβλημα? Θα μας το επισκευάσουν έστω επί πληρωμή ή ότι πουλήθηκε πουλήθηκε? Αν επισκευάζεται βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Παιζει απο την αποψη οτι με αλλα κινητα που ειχα κατεβει στα συγκεκριμενα σημεια και μιλουσα εκανε διακοπες, και μερικες φορες εκλεινε η γραμμη, ενω τωρα δεν κλεινει. ναι αλλα αυτο σου εξηγησα και πριν φιλε μου,οτι δεν παιζει ρολο αυτο με το death grip.θα ηθελα καποια στιγμη παντως να τα πουμε απο κοντα να το δω αυτο που λες γιατι πρεπει να εισαι απο τις λιγες περιπτωσεις. Κατάλαβα...Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...Θα παω για θήκη.Να ρωτήσω κάτι που μου'ρθε μόλις.Τί θα γίνει αν κάποια στιγμή η apple λύσει το πρόβλημα? Θα μας το επισκευάσουν έστω επί πληρωμή ή ότι πουλήθηκε πουλήθηκε? Αν επισκευάζεται βέβαια... σε αυτο δεν μπορω να σου απαντησω αλλα μπορω να σου πω οτι αν πιθανον βγαλει νεες παρτιδες με φτιαχμενο το προβλημα τοτε θα χασει πολλους πελατες να εισαι σιγουρος.πιο πολυ το κοβω να βγαζει iphone 5 παρα διορθωμενη παρτιδα Iphone 4.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ουτε φαν ειμαι, ουτε hater, ουτε ηρθα για αντιπαραθεση. Εχω στα χερια μου μια συσκευη, που της εκανα οσα δειχνουν τοσα βιντεο, και δεν αντιμετωπισε αυτο το προβλημα. Οπως και τοσα αλλα ατομα που το εκαναν και δεν ειχαν προβλημα. Δεν αντιλεγω οτι καποια εχουν προβλημα, εγω αλλα 2 που βρηκα και δοκιμασα δεν ειχαν προβλημα. Και σε σημεια με ασθενες σημα, οπως υπογεια. Tα ιδια με Αρειανο ,και άλλα παιδια.. Σε υπόγειο και είχα σήμα και μίλαγα κίολας!!! Τωρα όσον αφορά το θέμα "ότι μόλις βάλεις το χερακι στην κεραία σταματάει το download ",άλλη μια φορά δεν το έχω παρατήρησει ... Μαλλον έχω άλλο ένα κινητό που προορίζονταν για τον steve ή συγκενικό του πρόσωπο! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeph Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Ουτε φαν ειμαι, ουτε hater, ουτε ηρθα για αντιπαραθεση. Εχω στα χερια μου μια συσκευη, που της εκανα οσα δειχνουν τοσα βιντεο, και δεν αντιμετωπισε αυτο το προβλημα. Οπως και τοσα αλλα ατομα που το εκαναν και δεν ειχαν προβλημα. Δεν αντιλεγω οτι καποια εχουν προβλημα, εγω αλλα 2 που βρηκα και δοκιμασα δεν ειχαν προβλημα. Και σε σημεια με ασθενες σημα, οπως υπογεια. Θα κάνω μια προσπάθει αύριο στο istorm που το πήρα και θα τους το δείξω.Έτσι κι αλλιώς θα πάω για θήκη.Αλλά το θέμα είναι αν το αλλάζουν ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 ναι αλλα αυτο σου εξηγησα και πριν φιλε μου,οτι δεν παιζει ρολο αυτο με το death grip.θα ηθελα καποια στιγμη παντως να τα πουμε απο κοντα να το δω αυτο που λες γιατι πρεπει να εισαι απο τις λιγες περιπτωσεις. Αν δεν το ειχα καλυμενο, δε θα ειχα κανενα προβλημα να κανονιζαμε. Δε νομιζω ομως να ειμαι απο τις λιγες περιπτωσεις. Δε με θεωρω τοσο τυχερο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 (edited) Θα κάνω μια προσπάθει αύριο στο istorm που το πήρα και θα τους το δείξω.Έτσι κι αλλιώς θα πάω για θήκη.Αλλά το θέμα είναι αν το αλλάζουν ή όχι? οχι φιλε μου δε θα τους το δειξεις μη μπεις σε τετοια διαδικασια.καλυτερα πες δεν εχω καθολου σημα και δεν μπορω να κανω τηλεφωνο...θα απαιτησεις αλλαγη συσκευης αλλιως δε θα βγαλεις ακρη με τους ''γνωστες'' εκει :lol: Αν δεν το ειχα καλυμενο, δε θα ειχα κανενα προβλημα να κανονιζαμε. Δε νομιζω ομως να ειμαι απο τις λιγες περιπτωσεις. Δε με θεωρω τοσο τυχερο. αν δεν το ειχες καλυμενο τι εννοεις? στα τεστ σου? Edited October 9, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Πολλαπλή Παράθεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 αν δεν το ειχες καλυμενο τι εννοεις? στα τεστ σου? Οπως προειπα, εχω βαλει γυρω γυρω απο το μεταλλικο περιβλημα ενα αυτοκολλητο. Τα τεστ τα εκανα οταν το πρωτοπηρα για να δω αν οντως εχω θεμα. Απο τη στιγμη που δε μου εκανε τιποτα, ειπα να το διακοσμησω. Και επειδη μπορει να υπαρξουν και καχυποπτα ατομα, αυτο εδω εννοω οτι εχω βαλει γυρω γυρω. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeph Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 οχι φιλε μου δε θα τους το δειξεις μη μπεις σε τετοια διαδικασια.καλυτερα πες δεν εχω καθολου σημα και δεν μπορω να κανω τηλεφωνο...θα απαιτησεις αλλαγη συσκευης αλλιως δε θα βγαλεις ακρη με τους ''γνωστες'' εκει :lol: Και αν και το άλλο είναι το ίδιο?? Τι να κάνω να το ανοίξω εκει μπροστά τους??? Μάλλον με καμια θήκη με βλέπω και να λέω και ευχαριστώ...Κρίμα πάντως γιατί το τηλέφωνο είναι τέλειο κατα τα άλλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Οπως προειπα, εχω βαλει γυρω γυρω απο το μεταλλικο περιβλημα ενα αυτοκολλητο. Τα τεστ τα εκανα οταν το πρωτοπηρα για να δω αν οντως εχω θεμα. Απο τη στιγμη που δε μου εκανε τιποτα, ειπα να το διακοσμησω. βρε αδερφε πως εισαι σιγουρος τοτε οτι δεν ειχες προβλημα εφοσον εχεις βαλει αυτοκολλητο :confused: οταν το πρωτοπηρες ηξερες για το προβλημα και το τεσταρες αναλογα; anyway...καλα να ειμαστε σε υγεια και ας παρουμε στο μελλον και iphone 12.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 βρε αδερφε πως εισαι σιγουρος τοτε οτι δεν ειχες προβλημα εφοσον εχεις βαλει αυτοκολλητο :confused: οταν το πρωτοπηρες ηξερες για το προβλημα και το τεσταρες αναλογα; anyway...καλα να ειμαστε σε υγεια και ας παρουμε στο μελλον και iphone 12.... ;) Ε ναι... Του εκανα τα τεστ του, οπως ειδα στο internet, και διαπιστωσα οτι δεν εχει κατι το δικο μου. Σε μια περιπτωση μαλιστα, στο υπογειο που ημουν, ενα νοκια εχασε 4 γραμμες, εμενα ανεβηκε 1. Και το χουφτωμα, χουφτωμα. Οχι το απλο ακουμπημα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deeph Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Οπως προειπα, εχω βαλει γυρω γυρω απο το μεταλλικο περιβλημα ενα αυτοκολλητο. Τα τεστ τα εκανα οταν το πρωτοπηρα για να δω αν οντως εχω θεμα. Απο τη στιγμη που δε μου εκανε τιποτα, ειπα να το διακοσμησω. Και επειδη μπορει να υπαρξουν και καχυποπτα ατομα, αυτο εδω εννοω οτι εχω βαλει γυρω γυρω. Τι αυτοκόλλητο είναι αυτό φίλε Αρειανος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. October 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2010 Και αν και το άλλο είναι το ίδιο?? Τι να κάνω να το ανοίξω εκει μπροστά τους??? Μάλλον με καμια θήκη με βλέπω και να λέω και ευχαριστώ...Κρίμα πάντως γιατί το τηλέφωνο είναι τέλειο κατα τα άλλα... οπως σου ειπα και πιο πανω αν δε βαλεις θηκη κανε αντικατασταση.αν πεσεις παλι σε ιδιο προβλημα τι να πω...εχεις σκοπο να βαλεις θηκη? εγω προσωπικα σε οτι κινητο ειχα εβαζα θηκη.οταν αγοραζεις ειδικα τοσο ακριβη συσκευη πιστευω κατα την γνωμη μου οτι επιβαλλεται να εχεις θηκη(εκτος αν μενεις προς εκαλη μερια). το προβλημα το εχω οπως και εσυ παντως αλλα δεν με απασχολησε καθολου γιατι πριν το παρω ημουν ετοιμος να αντιμετοπισω το προβλημα π.χ. μια παρεμβαση που εκανα στα σωθικα του οταν δεν ειχα βαλει θηκη ακομα.αλλα μετα που φοβηθηκα μηπως καποια στιγμη μου πεσει κατω το ξανασκεφτηκα και εβαλα θηκη με την μια... Ε ναι... Του εκανα τα τεστ του, οπως ειδα στο internet, και διαπιστωσα οτι δεν εχει κατι το δικο μου. Σε μια περιπτωση μαλιστα, στο υπογειο που ημουν, ενα νοκια εχασε 4 γραμμες, εμενα ανεβηκε 1. Και το χουφτωμα, χουφτωμα. Οχι το απλο ακουμπημα. ειτε χουφτωμα ειτε ακουμπημα παντως να ξερεις συμφορουμιτη το ιδιο ειναι ετσι για το off the record :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts