tasioskis Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 ξερετε αν στη βουλγαρια το iphone 4 θα ειναι ξεκλειδωτο? Παράθεση ps3forums.gr οτι θελετε να μαθετε για την αγαπημενη μας κονσολα... η μοναδικη κοινοτητα του ps3 στην ελλαδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδιά, έχει κανείς πρόβλημα με τα mail; Εμένα, 9 στις 10 φορές αφού μπω και κατεβάσω τα e-mails μου, με πετάει έξω στη home screen και πρέπει να ξαναμπώ για να τα διαβάσω. Έχω τη μαμά 4.1. Κανένα πρόβλημα. Λαμβάνω και στέλνω κανονικά. Έχω OS 4.1 & mail Yahoo & Gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 8 μηνες με 2G, 1 χρονο με 3G, αλλο ενα χρονο με το 3GS και τωρα μερικες εβδομαδες με το 4. Ολα μα ολα απο την πρωτη μερα με jailbreak δεν συναντησα το παραμικρο προβλημα ποτε, μηδεν, τιποτα. :D Τυχαιο, δεν νομιζω. απλά σε μερικούs τυχαίνει να έχουνε πρόβλημα και σε άλλους όχι τίποτα δεν είναι στάνταρ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Παιδια μολις κατεστρεψα την καρτα σιμ μου στη προσπαθεια να την κανω μικρη , ξερετε αν δινουν αλλες αλλα για καρτοκινητο οχι για συμβολαιο Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo1 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Mηπως μερικες φορες φταινε και καποιες εφαρμογες που μπαινουν με το κιλο μεσα στο iphone και προκαλουν καποια τετοιου ειδους προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ειμαι στην 4η ημερα με 57% μπαταρια αρχιζει και μου αρεσει περισσοτερο το τηλεφωνακι μου Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ξερει κανεις να μου απαντησει ? :(:O Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ξερει κανεις να μου απαντησει ? :(:O Φυσικά και δίνουν. Πες απλά ότι έχασες την κάρτα σου και θα σου δώσουν άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ladybirda Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 στο istorm που έχει ανοίξει η τιμή του iphone 4 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τη τιμή που το πουλάει η vodafone; ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 στο istorm που έχει ανοίξει η τιμή του iphone 4 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με τη τιμή που το πουλάει η vodafone; ξέρει κανείς; Ακριβως η ιδια τιμη ειναι και εκει Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Για τη χρηση συσκευης και αυτονομιας που προβληματιζει τον φιλο Manospalin, να προσθεσω και εγω ενα προηγουμενο και πλεον κλασσικο ποστ μου. :) Δηλαδή θες να μου πεις πως υπό τις συνθήκες που περιγράφεις μπορεί να πέσει μέσα σε δέκα ώρες όλη η μπαταρία; Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Δηλαδή θες να μου πεις πως υπό τις συνθήκες που περιγράφεις μπορεί να πέσει μέσα σε δέκα ώρες όλη η μπαταρία; Δοκίμασε να παίξεις ενα παιχνίδι απαιτητικό σε γραφικά για το χρονικό διάστημα που αναφέρεις και θα καταλάβεις τι εννοεί ο φίλος. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Χμμμ οχι και τόσο τραγικά για τόσο μεγάλη διάφορα στην αυτονομία... Να αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να εχει πρόβλημα η μπαταρία μου;; μπα δεν εχει...ετσι ελεγα και εγω ωσπου το πηρε και ενας φιλος μου...αν το δουλευεις ιντερνετ και παιχνιδια η μπαταρια τελειωνει για πλακα...μην ανησυχεις ολα ετσι ειναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 μπα δεν εχει...ετσι ελεγα και εγω ωσπου το πηρε και ενας φιλος μου...αν το δουλευεις ιντερνετ και παιχνιδια η μπαταρια τελειωνει για πλακα...μην ανησυχεις ολα ετσι ειναι..... η τόσο εξελιγμένη οθόνη κάνει τι ζημια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 η τόσο εξελιγμένη οθόνη κάνει τι ζημια Η οθόνη δεν καταναλώνει ούτε το εικοστό της μπαταρίας που καταναλώνει η βαθμίδα RF ή ο επεξεργαστής σε heavy load. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Ποιές είναι οι ρυθμίσεις που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση της μπαταρίας; Location Services: Μπορείτε να τα κλείσετε αν δεν τα χρησιμοποιείτε αλλά έχετε υπόψη σας ότι έτσι δεν θα λειτουργεί το GPS ενώ δε θα μπορείτε να εκμεταλλευθείτε κάποιες υπηρεσίες που προσφέρουν ορισμένες εφαρμογές, οι οποίες χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες τοποθεσίας μπορούν να σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες. Φωτεινότητα: Η φωτεινότητα της οθόνης είναι κάτι το οποίο επίσης μπορεί να επηρεάσει την απόδοση. Προσωπικά συστήνω να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ρύθμιση και να τοποθετήσετε τη φωτεινότητα κάπου στο 1/3 ή 1/4 της συνολικής ώστε η οθόνη να είναι ευανάγνωστη μέσα σε σπίτι αλλά και σε εξωτερικό χώρο με αρκετό ήλιο. Σήμα: Όταν η συσκευή βρίσκεται σε περιοχή με κακό ή καθόλου σήμα καταναλώνει αρκετή μπαταρία. Αν είστε σε κάποιο σημείο που ξέρετε ότι δεν έχει σήμα βάλτε τη συσκευή σε Airplane mode για να αποφύγετε γρήγορο άδειασμά της. 3G: Όταν είστε συνδεδεμένοι σε 3G δίκτυο η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη. Αν δεν έχετε ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο δεδομένων απενεργοποιήστε το 3G δίκτυο από τις ρυθμίσεις της συσκευής. (αν κλείσετε το 3G υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χάνετε κλήσεις αν έχετε πακέτο δεδομένων) Push Notifications: Οι ειδοποιήσεις είναι ακόμα μια υπηρεσία που καταναλώνει μπαταρία. Προφανώς και η κατανάλωση είναι μικρότερη όταν δε λαμβάνετε ειδοποιήσεις αλλά αν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή όπως το Messi ή το Ping που στέλνουν γραπτά μηνύματα μέσω PN και συνομιλείτε με κάποιον τότε σίγουρα η μπαταρία θα πέσει γρηγορότερα. Emails: Σαφώς και υπάρχει διαφορά στην κατανάλωση όταν έχετε πολλούς λογαριασμούς email περασμένους στη συσκευή και κάποιοι από αυτούς κάνουν Fetch για νέα emails ανά 15 λεπτά ενώ κάποιοι άλλοι (π.χ. Exchange) λαμβάνουν emails με Push. Αν θέλετε μπορείτε να αυξήσετε το χρονικό διάστημα ελέγχου για νέα emails. Εφαρμογές: Υπάρχουν επίσης κάποιες εφαρμογές οι οποίες όταν λειτουργούν από τη φύση τους είναι πολύ πιο ενεργοβόρες από τις υπόλοιπες. Τέτοιες είναι όλες αυτές που κάνουν radio, audio ή video streaming, τα παιχνίδια, και IM clients που σας κρατάνε online αφού χρησιμοποιούν push notifications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Πολύ σωστή η παρατήρηση του Θάνου (foxx) αλλά και η παρέμβαση του φίλου saiko με τους παράγοντες που επηρεάζουν την κατανάλωση. Εάν και έχει δοθεί στο παρελθόν, ξανά δίνω το αντίστοιχο link από το support της Apple σχετικά με το θέμα της μπαταρίας για όποιον τον ενδιαφέρει. Apple - Batteries - iPhone Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 thx for the info :) Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Χθες παρέλαβα κι εγώ την μαύρη bumper θήκη δωρεάν από την apple. Πολύ καλή, δε νομίζω ότι χαλάει το design του iPhone 4, ίσα-ίσα το προστατεύει από πτώσεις και επιτέλους δεν γλιστράει σε γυαλιστερές επιφάνειες. Το μόνο κακό είναι ότι πλέον το iPhone δεν ταιριάζει στις βάσεις αυτοκινήτου... Πρέπει κάθε φορά να βγάζω την bumper για να μπαίνει στην βάση του αμαξιού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Χθες παρέλαβα κι εγώ την μαύρη bumper θήκη δωρεάν από την apple. Πολύ καλή, δε νομίζω ότι χαλάει το design του iPhone 4, ίσα-ίσα το προστατεύει από πτώσεις και επιτέλους δεν γλιστράει σε γυαλιστερές επιφάνειες. Το μόνο κακό είναι ότι πλέον το iPhone δεν ταιριάζει στις βάσεις αυτοκινήτου... Πρέπει κάθε φορά να βγάζω την bumper για να μπαίνει στην βάση του αμαξιού... Να ψάξεις να βρεις universal βάση αυτοκινήτου. Αυτές συνήθως έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης του πάχους της συσκευής ώστε να δέχεται διαφορετικές και διαφόρων διαστάσεων. Αλλοίμονο αν κάθε λίγο και λιγάκι βάζεις - βγάζεις το τηλέφωνο από την οποιαδήποτε θήκη του. Στο τέλος από την φθορά δεν θα έχεις ούτε θήκη ούτε τηλέφωνο. :) Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Να ψάξεις να βρεις universal βάση αυτοκινήτου. Αυτές συνήθως έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης του πάχους της συσκευής ώστε να δέχεται διαφορετικές και διαφόρων διαστάσεων. Αλλοίμονο αν κάθε λίγο και λιγάκι βάζεις - βγάζεις το τηλέφωνο από την οποιαδήποτε θήκη του. Στο τέλος από την φθορά δεν θα έχεις ούτε θήκη ούτε τηλέφωνο. :) Έχω και universal... Το είδαμε το χαΐρι κι απ'αυτή... Σε καθε λακούβα (δεν είναι και λίγες), πάρτο κάτω το iPhone... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Έχω και universal... Το είδαμε το χαΐρι κι απ'αυτή... Σε καθε λακούβα (δεν είναι και λίγες), πάρτο κάτω το iPhone... :( Δεν έιναι όλες έτσι. Έχει και εξαιρετικές και απολύτως ασφαλείς βάσεις με κούμπωμα από επάνω, και εσωτερική προστασία από κραδασμούς. Απλά θέλει ψάξιμο σε shops του εξωτερικού καθώς στην Ελλάδα ότι σχεδόν κυκλοφορεί είναι φτηνιάρικο κινεζο-σκουπίδι. Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Χθες παρέλαβα κι εγώ την μαύρη bumper θήκη δωρεάν από την apple. Πολύ καλή, δε νομίζω ότι χαλάει το design του iPhone 4, ίσα-ίσα το προστατεύει από πτώσεις και επιτέλους δεν γλιστράει σε γυαλιστερές επιφάνειες. Το μόνο κακό είναι ότι πλέον το iPhone δεν ταιριάζει στις βάσεις αυτοκινήτου... Πρέπει κάθε φορά να βγάζω την bumper για να μπαίνει στην βάση του αμαξιού... Γιατί δωρεάν ; :p έχεις καμία φωτό ? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 Λόγω του προβλήματος με το σήμα στο iPhone 4, η Apple ξεκίνησε ένα πρόγραμμα διάθεσης δωρεάν bumpers στους κατόχους του iphone 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2010 (edited) Ενημερωτικά μόλις κυκλοφόρησε η αναβάθμιση 10.0.1.22 του iTunes. Ακολουθεί το changelog: Makes it easier to share your favorite music with your friends on Ping. You can now Like or Post about music right from your iTunes library. You can also easily see the recent activity of a selected artist in your library, or of all artists and friends you follow on Ping using the new Ping Sidebar. Addresses an issue where the picture quality of a video changes depending on whether the on-screen controls are visible. Resolves an issue where iTunes may unexpectedly quit while interacting with album artwork viewed in a separate window. Fixes a problem that affects the performance of some third-party visualizers. Addresses an issue where the iTunes library and playlists appear empty. Resolves an issue that created an incompatibility with some third-party shared libraries. http://www.apple.com/itunes/download/ Edited September 25, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts