cellphone Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κοιτα, το καλο με το 4αρι (και με ολα τα iPhone) ειναι οτι υπαρχει λυση στη περιπτωση που παθει καποιο ραγισμα ακομα και πισω. Δηλαδη στη χειροτερη μπορουμε να το παμε εδω και να το φτιαξουμε. :lol: Κοιταξε να προσεχεις τη συσκευη περισσοτερο διοτι παιζεις με τη φωτια ή καλυτερα... με το πατωμα! :D Κοιτα Μάριε (αν θυμάμαι καλά το όνομα σου,έχουμε γνωριστεί κιόλας ),τώρα το έβαλα στην θηκούλα του και δεν βγαίνει από εκεί ούτε για φόρτιση...:lol: Θα του αλλάξω μόνο θήκη όταν βρω μια carbon που να μου αρέσει. Γιατί 2 φορες είμαι τυχερός ε στην 3η θα κλαίω μάλλον χαχαχα!! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάτι που ρώτησα και στο topic της vodafone Ο μετρητής των mb είναι ακριβής στο iphone? Μου γράφει 123Mb ληφθέντα και 17,5 Mb απεσταλμένα. Κοιτάζω στο myaccount της vodafone το λογαριασμό που βγήκε χθες και βλέπω κίνηση από τότε που το πήρα 28/8 41.882 Kb κίνηση τα οποία μου φαίνονται πολύ λίγα για τη χρήση που του κάνω. Ρωτάω και στη vodafone και μου λένε ότι δεν έχω άλλα Mb να καταναλώσω. Μα τους λέω έχω το πακέτο με τα 300Mb. Τελικά έκανα αίτημα αμφισβήτησης και περιμένω. Θυμήθηκα ότι όταν έκανα αναβάθμιση σε καινούργια έκδοση στο τηλέφωνο, άλλαξε το apn σε webonly.vodafone.gr από internet.vodafone.gr και από τότε δεν εμφανίζεται τίποτα στο λογαριασμό που να έχει να κάνει με χρεώσεις σε δεδομένα. Έτσι πρέπει να γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp07ky Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Αν καποια στιγμη στο pc σου ειχες κανει downgrade το 3gs που ειχες η καποιο αλλο iphone τοτε πιθανοτατα αυτο σου δημιουργουσε το προβλημα και το οποιο διορθωνεται βρισκοντας το host αρχειο στο c:\windows\system32\drivers\etc\hosts...ανοιγμα σαν admin με notepad και διαγραφη της σειρας gs.apple......αποθηκευση και τελος. Το μόνο που είχα κάνει είναι update στο 3gs στην 4.1 . Τέλος πάντων αφού λύθηκε το πρόβλημα ας είναι. Σ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάτι που ρώτησα και στο topic της vodafone Ο μετρητής των mb είναι ακριβής στο iphone? Μου γράφει 123Mb ληφθέντα και 17,5 Mb απεσταλμένα. Κοιτάζω στο myaccount της vodafone το λογαριασμό που βγήκε χθες και βλέπω κίνηση από τότε που το πήρα 28/8 41.882 Kb κίνηση τα οποία μου φαίνονται πολύ λίγα για τη χρήση που του κάνω. Ρωτάω και στη vodafone και μου λένε ότι δεν έχω άλλα Mb να καταναλώσω. Μα τους λέω έχω το πακέτο με τα 300Mb. Τελικά έκανα αίτημα αμφισβήτησης και περιμένω. Θυμήθηκα ότι όταν έκανα αναβάθμιση σε καινούργια έκδοση στο τηλέφωνο, άλλαξε το apn σε webonly.vodafone.gr από internet.vodafone.gr και από τότε δεν εμφανίζεται τίποτα στο λογαριασμό που να έχει να κάνει με χρεώσεις σε δεδομένα. Έτσι πρέπει να γίνεται? Το ίδιο σχεδόν ερώτημα έχω κι εγώ :confused: Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Κάτι που ρώτησα και στο topic της vodafone Ο μετρητής των mb είναι ακριβής στο iphone? Μου γράφει 123Mb ληφθέντα και 17,5 Mb απεσταλμένα. Κοιτάζω στο myaccount της vodafone το λογαριασμό που βγήκε χθες και βλέπω κίνηση από τότε που το πήρα 28/8 41.882 Kb κίνηση τα οποία μου φαίνονται πολύ λίγα για τη χρήση που του κάνω. Ρωτάω και στη vodafone και μου λένε ότι δεν έχω άλλα Mb να καταναλώσω. Μα τους λέω έχω το πακέτο με τα 300Mb. Τελικά έκανα αίτημα αμφισβήτησης και περιμένω. Θυμήθηκα ότι όταν έκανα αναβάθμιση σε καινούργια έκδοση στο τηλέφωνο, άλλαξε το apn σε webonly.vodafone.gr από internet.vodafone.gr και από τότε δεν εμφανίζεται τίποτα στο λογαριασμό που να έχει να κάνει με χρεώσεις σε δεδομένα. Έτσι πρέπει να γίνεται? Kοίτα αυτό που ξέρω είναι ότι το apn το κατεβάζει αυτόματα από carrier settings από το itunes. Για να έδωσε η vodafone αυτές τις ρυθμίσεις στο itunes σημαίνει ότι αυτές είναι και οι σωστές. Τώρα δεν κατάλαβα το άλλο... Στον οnline λογαριασμό φαίνεται ότι έχεις καταναλώσει 40 περίπου MB ενώ στην εξυπηρέτηση πελατών σου λένε άλλο νούμερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Μολις μου ηρθε το apple bumper. Καλη ποιοτητα αλλα χανει σαν αισθηση τι κινητο...... Συμφωνώ το παρέλαβα και εγώ, το κινητό ειναι άχαρο, συνηθισμένο και χάνει το ιδιαίτερο desigh του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 συμφωνω επισης,θα το αφησω cava για τον επομενο,εναι κριμα να κρυβεις το σασι με πλαστικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Kοίτα αυτό που ξέρω είναι ότι το apn το κατεβάζει αυτόματα από carrier settings από το itunes. Για να έδωσε η vodafone αυτές τις ρυθμίσεις στο itunes σημαίνει ότι αυτές είναι και οι σωστές. Τώρα δεν κατάλαβα το άλλο... Στον οnline λογαριασμό φαίνεται ότι έχεις καταναλώσει 40 περίπου MB ενώ στην εξυπηρέτηση πελατών σου λένε άλλο νούμερο; Αυτό που λένε είναι ότι δεν υπάρχουν αλλα mb, χωρίς να λένε όμως και πόσα έχω χαλάσει. Και στο λογαριασμό μετά απο μια ημερομηνία δεν αναφέρει καθόλου καταναλωσεις σε data. Και μ έχουν να περιμένω καμμιά βδομάδα μέχρι να μου δώσουν απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 4η φόρτιση... Είμαι στο 26% μπαταρίας αυτή τη στιγμή, με 6 ώρες χρήση (ΠΑΝΤΑ WiFi ανοιχτό, browsing, games) ... Αναμονή 1ημέρα & 13ώρες (push notifications, wifi, 2g mode) .... Καλά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 ξερει καποιος κατοχος ακουστικων bluetooth mw600 sony ericsson γιατι δεν ακουμε τα βιντεακια απο το ipod στα ακουστικα?? η κλησεις δουλεουν κανονικα,ολοι η αλλοι ηχοι δεν παιζουν στα ακουστικα αλλα στο εξωτερικο ηχειο!! θελει καποια ρυθμιση?? :mad: εχω την 4.0.1 σε iphone 4 32gb. Τι γινεται ρε παλικαρια?? ευχαριστω εκ των προτερων!! :) Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 παιδες να κανω μια ερωτηση..εχω το 4 8g και μου εκανε το εξης για 2η φορα απο τοτε που το εχω παρει.ενω το βαζω να φορτισει μου βγαζει ενα κιτρινο ταμπελακι και μου λεει το εξαρτημα που τοποθετησατε για φορτιση δεν ειναι το σωστο..βεβαια κανενα προβλημα εβγαλα και ξαναεβαλα τον φορτιστη και φορτισε κανονικα..το εχει κανει σε κανεναν σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 παιδες να κανω μια ερωτηση..εχω το 4 8g και μου εκανε το εξης για 2η φορα απο τοτε που το εχω παρει.ενω το βαζω να φορτισει μου βγαζει ενα κιτρινο ταμπελακι και μου λεει το εξαρτημα που τοποθετησατε για φορτιση δεν ειναι το σωστο..βεβαια κανενα προβλημα εβγαλα και ξαναεβαλα τον φορτιστη και φορτισε κανονικα..το εχει κανει σε κανεναν σας? Είσαι σίγουρος ότι έχεις iphone 4 8gb? ,γιατί iphone 4 έχουμε μόνο 16GB & 32GB.. Έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο? Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hariss3 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Είσαι σίγουρος ότι έχεις iphone 4 8gb? ,γιατί iphone 4 έχουμε μόνο 16GB & 32GB.. Έχεις την δυνατότητα να δοκιμάσεις με άλλο καλώδιο? Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. τωρα ειδα το λαθος μου...ναι 16αρι...οχι δεν εχω αλλο καλωδιο αλλα ειναι η πριζα που το βαζω καπως ξεχιλωμενη και κοθνιεται πολυ οταν το βαζω για φορτιση..ισως φταιει και αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 τωρα ειδα το λαθος μου...ναι 16αρι...οχι δεν εχω αλλο καλωδιο αλλα ειναι η πριζα που το βαζω καπως ξεχιλωμενη και κοθνιεται πολυ οταν το βαζω για φορτιση..ισως φταιει και αυτο.. ok :O, δοκίμασε σε άλλη πρίζα ,λογικά αυτό θα φταίει :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ερώτηση... Πήγα στη wind πριν λίγο και ρώτησα για το 4 και μου είπαν οτι θα το έχουν με τον καινούριο χρόνο!!!! :wacko::wacko: Επειδή έχω πολύ μεγάλη επιδότηση.... Υπάρχει τρόπος να το πάρω από αλλού (όπως γίνεται παράδειγμα cosmote-γερμανός)? Μπορώ να πάω σε άλλη εταιρεία χωρίς να χάσω την επιδότηση? Μπορώ να "πουλήσω" την επιδότηση σε άλλον και να πάρω τα μετρητά να το πάρω σκέτη συσκευή? Πέρ'απο τις λύσεις που προτείνουν τα υπόλοιπα παιδιά,γιατι δε δοκιμάζεις να αναθέσεις άμεσα στη Wind να σου βρουν ένα? Είναι μια διαδεδομένη πρακτική,και γνωρίζω τουλάχιστον 2 υποκαταστήματα που την εφρμόζουν τακτικά.Προμηθεύονται οι ίδιοι τα iPhones,συνήθως απο κάποιο Γερμανό.Αν έχεις πρόσβαση σε αρκετά υποκαταστήματα,δε χάνεις τίποτε,να πας σε 4-5 και να το ζητήσεις-μόνο χρόνο. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 4η φόρτιση... Είμαι στο 26% μπαταρίας αυτή τη στιγμή, με 6 ώρες χρήση (ΠΑΝΤΑ WiFi ανοιχτό, browsing, games) ... Αναμονή 1ημέρα & 13ώρες (push notifications, wifi, 2g mode) .... Καλά είναι; μια χαρά είσαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 4η φόρτιση... Είμαι στο 26% μπαταρίας αυτή τη στιγμή, με 6 ώρες χρήση (ΠΑΝΤΑ WiFi ανοιχτό, browsing, games) ... Αναμονή 1ημέρα & 13ώρες (push notifications, wifi, 2g mode) .... Καλά είναι; Ειμαι στο 72% με 3 μερες χρηση μονο τηλεφωνο και μηνυματα και ελαχιστο wi-fi Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saiko Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ειμαι στο 72% με 3 μερες χρηση μονο τηλεφωνο και μηνυματα και ελαχιστο wi-fi και αν συνέχισης έτσι θα σου πάρει ακόμα 3 μερούλες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Εγώ βγάζω με το ζόρι πάντως μια μέρα με μια φόρτιση... Σχεδόν πρέπει να το φόρτιση λίγο πάλι το απόγευμα. Βέβαια δουλεύω πολυ 3G και είναι on όλα τα push settings και με καμία ώρα ομιλία τη μέρα... Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 (edited) Εγώ βγάζω με το ζόρι πάντως μια μέρα με μια φόρτιση... Σχεδόν πρέπει να το φόρτιση λίγο πάλι το απόγευμα. Βέβαια δουλεύω πολυ 3G και είναι on όλα τα push settings και με καμία ώρα ομιλία τη μέρα... Να υποθέσω πως το "φορτώνεις" το κινητό κατά τη διάρκεια της ημέρας (web surfing, gaming, ipod ή κάτι άλλο) γιατί με τις ίδιες συνθήκες που περιγράφεις και όλα τα options ανοιχτά αλλά χωρίς "φόρτωμα" μου βγάζει άνετα δύο ημέρες (και νύχτες) ενώ χωρίς push notifications αλλά fetch τριών accounts κάθε 15" φτάνει τις τέσσερεις. Edited September 24, 2010 by foxx Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλημερα!να ρωτησω κι εγω κατι?γινεται να δωσω απο το iphone internet στο laptop? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Να υποθέσω πως το "φορτώνεις" το κινητό κατά τη διάρκεια της ημέρας (web surfing, gaming, ipod ή κάτι άλλο) γιατί με τις ίδιες συνθήκες που περιγράφεις και όλα τα options ανοιχτά αλλά χωρίς "φόρτωμα" μου βγάζει άνετα δύο ημέρες (και νύχτες) ενώ χωρίς push notifications αλλά fetch τριών accounts κάθε 15" φτάνει τις τέσσερεις. Χμμμ οχι και τόσο τραγικά για τόσο μεγάλη διάφορα στην αυτονομία... Να αρχίσω να σκέφτομαι το ενδεχόμενο να εχει πρόβλημα η μπαταρία μου;; Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Καλημερα!να ρωτησω κι εγω κατι?γινεται να δωσω απο το iphone internet στο laptop? Ναι, μπορεις. Πηγαινεις Settings > General > Network > Internet Tethering και μετα επιλεγεις ON. Μπορεις να επιλεξεις μετεπειτα συνδεση μεσω USB ή μεσω Bluetooth. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Πέρ'απο τις λύσεις που προτείνουν τα υπόλοιπα παιδιά,γιατι δε δοκιμάζεις να αναθέσεις άμεσα στη Wind να σου βρουν ένα? Είναι μια διαδεδομένη πρακτική,και γνωρίζω τουλάχιστον 2 υποκαταστήματα που την εφρμόζουν τακτικά.Προμηθεύονται οι ίδιοι τα iPhones,συνήθως απο κάποιο Γερμανό.Αν έχεις πρόσβαση σε αρκετά υποκαταστήματα,δε χάνεις τίποτε,να πας σε 4-5 και να το ζητήσεις-μόνο χρόνο. Καταρχήν ευχαριστώ για όλες τις απανήσεις... Χτές πήγα σε 3 καταστήματα να ρωτήσω αν και πότε θα το φέρουν...και ας το ήξερα ήδη,απλά δεν είχα τίποτα να χάσω...είχα και μια κρυφή ελπίδα οτι θα μου έλεγαν κάτι διαφορετικό... :p Αυτό που μου λες δεν το ήξερα και δεν το ρώτησα,αλλά απ' την άλλη δε μου το πρότεινε κανείς απ' τους τρείς σαν λύση... :mad: Και μάλιστα σ' ένα κατάστημα η απάντηση ήταν η εξής...(από τον υπεύθυνο του καταστήματος,όχι από έναν απλό υπάλληλο!!!) "Μην το πάρεις,είναι προβλήματικό"!!!!!!!!!!! Και του λέω... "Στο myphone έχω διαβάσει τα καλύτερα" Απάντηση... "Τι είναι αυτό?...Πάντως δε θα το βρείς γενικά,δεν υπάρχουν άλλα κομμάτια" :lol: :lol: Ότι να 'ναι!!!! (Να κάνω καμιά καταγγελία στην apple για δυσφήμιση? :rolleyes:) Μπορείς να μου πείς σε ποιά υποκαταστήματα το είχαν κάνει,να πάω να ρωτήσω κι εκεί? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. September 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2010 Ναι, μπορεις. Πηγαινεις Settings > General > Network > Internet Tethering και μετα επιλεγεις ON. Μπορεις να επιλεξεις μετεπειτα συνδεση μεσω USB ή μεσω Bluetooth. Ευχαριστω φιλε!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts