mmaria_82 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Αυτό εννοείται. ε δεν εχω κανει..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Υπάρχει το YourTube στο Cydia Λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για ios4... Θελει το YourTube 2... Και κανει και 5$ Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 εκοψα μια sim ανενεργη κοσμοτε και μια ενεργη wind και μου λεει no sim put a valid sim with no pin κατι τετοιο ξερει κανεις τιποτααα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για ios4... Θελει το YourTube 2... Και κανει και 5$ Κάποια στιγμή θα πρέπει "να μπει και το χέρι στην τσέπη",;) Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Το κατεβαζω στο λαπτοπακι μου με το Youtube downloader, το κανω μια μετατροπη και το περναω. ;) Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) πηρα σημερα ενα και μεχρι αυριο να παρω μινι σιμ δοκιμασα κοβοντασ μια σιμ ανενεργη κοσμοτε και μετα μια ενεργη γουιντ και μου λεει no sim put a valid sim with no pin κατι τετοιο εχει προβλημα? καποιος να μου πει? εχω αγχωθει βοηθειαααααα Edited September 20, 2010 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Το κατεβαζω στο λαπτοπακι μου με το Youtube downloader, το κανω μια μετατροπη και το περναω. ;) Δεν κάνεις κι άσχημα.Και φυσικά για κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλά workarounds,εύκολα ή δύσκολα,νόμιμα ή παράνομα κτλ. Εγώ φιλοσοφικά το αντιμετωπίζω το ζήτημα,στη βάση του κατα πόσο είναι ανακόλουθο να δίνεις 600+ ευρώ για ένα εργαλείο και να φείδεσαι των 1,2 και 5 ευρώ,για να το αξιοποιήσεις. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Δεν κάνεις κι άσχημα.Και φυσικά για κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλά workarounds,εύκολα ή δύσκολα,νόμιμα ή παράνομα κτλ. Εγώ φιλοσοφικά το αντιμετωπίζω το ζήτημα,στη βάση του κατα πόσο είναι ανακόλουθο να δίνεις 600+ ευρώ για ένα εργαλείο και να φείδεσαι των 1,2 και 5 ευρώ,για να το αξιοποιήσεις. φιλε μου ξερεις τιποτα για την προηγουμενη ερωτηση μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 σου βγάζει αυτή την οθόνη? http://img543.imageshack.us/img543/808/nosimcardinstalledpinlo.jpg Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 σου βγάζει αυτή την οθόνη? http://img543.imageshack.us/img543/808/nosimcardinstalledpinlo.jpg ναι να ανυσηχω εεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Δεν κάνεις κι άσχημα.Και φυσικά για κάθε περίπτωση υπάρχουν πολλά workarounds,εύκολα ή δύσκολα,νόμιμα ή παράνομα κτλ. Εγώ φιλοσοφικά το αντιμετωπίζω το ζήτημα,στη βάση του κατα πόσο είναι ανακόλουθο να δίνεις 600+ ευρώ για ένα εργαλείο και να φείδεσαι των 1,2 και 5 ευρώ,για να το αξιοποιήσεις. Ναι, αλλα αν για καθε μια εφαρμογη απο 40-50 που μπορει να βαλει κανεις σε ενα κινητο, θελει εστω απο 2-3€, ειναι καμια 100αρια το λιγοτερο. Και αν αυτος που πηρε το κινητο, μαζευε τα λεφτα λιγα λιγα για να το παρει, μπορει να μην αντεχει οικονομικα για αυτα τα παραπανω... Μιλαω γενικα παντα.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 ναι να ανυσηχω εεε Αν είναι unlocked η συσκευή σου,δηλαδή την αγόρασες απο επίσημο κανάλι διανομής και δεν είναι κλειδωμένη σε κάποιο δίκτυο,τοτε εικάζω πως δεν εφαρμόζουν σωστά οι κάρτες που χρησιμοποίησες,οπότε δεν τις "βλέπει" η συσκευή σου.Μπορείς να περιμένεις μέχρι αύριο για να δοκιμάσεις με την micro SIM. Κάποια άλλη επιλογή ξεκλειδώματος π.χ. εισαγωγή PIN δε βγαζει,έτσι? Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Αν είναι unlocked η συσκευή σου,δηλαδή την αγόρασες απο επίσημο κανάλι διανομής και δεν είναι κλειδωμένη σε κάποιο δίκτυο,τοτε εικάζω πως δεν εφαρμόζουν σωστά οι κάρτες που χρησιμοποίησες,οπότε δεν τις "βλέπει" η συσκευή σου.Μπορείς να περιμένεις μέχρι αύριο για να δοκιμάσεις με την micro SIM. Κάποια άλλη επιλογή ξεκλειδώματος π.χ. εισαγωγή PIN δε βγαζει,έτσι? οχι .την πηρα απο γερμανο σημερα δεν το εβαλα στο ι τιουνσ να ξεκλειδωσει Edited September 20, 2010 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 οχι .την πηρα απο γερμανο σημερα δεν το εβαλα στο ι τιουνσ να ξεκλειδωσει Πρέπει να το συνδέσεις με το Itunes για να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Πρέπει να το συνδέσεις με το Itunes για να το ενεργοποιήσεις. το ξερω φιλε μου εχω και 3gs αλλα επειδη δεν πηρα ακομα microsim εβαλα κομενες καρτες και δεν τισ βλεπει αυτο ειναι που με ανυσηχει δεσ πιο πριν την ερωτηση και τι μου βγαζει απο τον φιλο που μου εδειξε φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 το ξερω φιλε μου εχω και 3gs αλλα επειδη δεν πηρα ακομα microsim εβαλα κομενες καρτες και δεν τισ βλεπει αυτο ειναι που με ανυσηχει δεσ πιο πριν την ερωτηση και τι μου βγαζει απο τον φιλο που μου εδειξε φωτο Μηπως πρεπει πρωτα να συνδεσεις το κινητο με το itunes, να το αναγνωρισει, και μετα να σου δωσει προσβαση στην καρτα; Αυτο θελει να πει ο cellphone νομιζω.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanoss Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 παιδες. ποσες ωρες θελει φορτιση ? Παράθεση Manager at http://www.mikesirishbar.com and http://www.oldithaki.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μηπως πρεπει πρωτα να συνδεσεις το κινητο με το itunes, να το αναγνωρισει, και μετα να σου δωσει προσβαση στην καρτα; Αυτο θελει να πει ο cellphone νομιζω.... οχι φιλε μου δεν ξεκλειδωνει χωρις σιμ εσυ πως το ξεκλειδωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 οχι φιλε μου δεν ξεκλειδωνει χωρις σιμ εσυ πως το ξεκλειδωσες Εγω πηρα τη σιμ και τα εκανα ταυτοχρονα. Δε θυμαμαι... παιδες. ποσες ωρες θελει φορτιση ? Μεχρι να δειξει στη μπαταρια μια πριζουλα.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 Μηπως πρεπει πρωτα να συνδεσεις το κινητο με το itunes, να το αναγνωρισει, και μετα να σου δωσει προσβαση στην καρτα; Αυτο θελει να πει ο cellphone νομιζω.... Οντως αυτό ήθελα να πω..αλλά ρε ****το δεν είμαι 100 % σίγουρος τι έκανα με το δικό μου 4αρι. @Stelios Σιγουρα του έβαλα πρώτα την micro sim,έπειτα το συνέδεσα με Itunes ,το ενεργοποίησα και μετά ζήτησε ΡΙΝ... για να κάνει unlock την κάρτα . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Οντως αυτό ήθελα να πω..αλλά ρε ****το δεν είμαι 100 % σίγουρος τι έκανα με το δικό μου 4αρι. @Stelios Σιγουρα του έβαλα πρώτα την micro sim,έπειτα το συνέδεσα με Itunes ,το ενεργοποίησα και μετά ζήτησε ΡΙΝ... για να κάνει unlock την κάρτα . Το θεμα ειναι με τη σιμ μεσα, να συνδεθει στο itunes, και απο εκει και περα οτι γινει πρωτο... Απλα να γινουν αυτα τα 2! Πριν λιγο καιρο, ειχε τεθει το ερωτημα αν οι εφαρμογες .ipa που κατεβαζουμε απο τον installous, οταν παταμε delete, αν αφαιρειται ο ογκος απο τη μνημη. Τελικα αφαιρειται. Edited September 21, 2010 by nervous Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 οχι φιλε μου δεν ξεκλειδωνει χωρις σιμ εσυ πως το ξεκλειδωσες Προφανώς φίλε μου δεν έχει γίνει σωστά η μετατροπή της sim σε micro-sim. Η διαδικασία που ακολούθησες manually εμπεριέχει πολλές παγίδες και στις περισσότερες των περιπτώσεων εάν δεν τον έχεις ξανά κάνει οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα. Η εικόνα που σου λέει ότι δεν αναγνωρίζει την sim φανερώνει ακριβώς αυτό. Καλό θα είναι να προμηθευτείς μία original micro-sim. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία που μπορεί να έχεις για να χρησιμοποιήσεις την συσκευή σου αλλά καλό θα είναι να μην βιαστείς και προκαλέσεις κάποια επιπλέον δυσλειτουργία στην υποδοχή της micro-sim. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 Προφανώς φίλε μου δεν έχει γίνει σωστά η μετατροπή της sim σε micro-sim. Η διαδικασία που ακολούθησες manually εμπεριέχει πολλές παγίδες και στις περισσότερες των περιπτώσεων εάν δεν τον έχεις ξανά κάνει οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα. Η εικόνα που σου λέει ότι δεν αναγνωρίζει την sim φανερώνει ακριβώς αυτό. Καλό θα είναι να προμηθευτείς μία original micro-sim. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία που μπορεί να έχεις για να χρησιμοποιήσεις την συσκευή σου αλλά καλό θα είναι να μην βιαστείς και προκαλέσεις κάποια επιπλέον δυσλειτουργία στην υποδοχή της micro-sim. ;) Συμφωνω, εκτος κι αν τη κοψει πιο μικρη και με σελοτειπ να παιξει πανω κατω. Δεν το συνιστω αυτο, παρα μονο αν εχει μια microSIM διαθεσιμη για να συγκρινει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 οχι φιλε μου δεν ξεκλειδωνει χωρις σιμ εσυ πως το ξεκλειδωσες Tη SIM τη βλεπει απ τη στιγμη που στο εχει βγαλει αυτο...Σημαινει οτι ρην εκοψες καλα. Απλά ειναι ανενενεργη. Το ιδιο ειχα κανει κι εγω. Επειδη φοβομουν να κοψω κατευθειαν τη δικια μου, εκοψα μια ανενεργη πρωτα και μου εμφανιζε το ιδιο μηνυμα. Αν δεν στην εβλεπε θα σου εμαφνιζε ''no sim card'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. September 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2010 (edited) Πριν διαβασετε αυτο το ποστ μου, ας μη κανουμε αλλα σχολια για θηκες, αλλιως θα πρεπει να κανουν οι moderators παλι μεταφορα των ποστ μας και εχουν δικιο. Απλα να ενημερωσω οσους εχουν ακολoυθησει τα βηματα για το δωρεαν προγραμμα διανομης που προσφερει η Apple σε αυτο το link, οτι πριν μια ωρα περιπου παρεδοθη στα χερια μου. Υποψην οτι η αποστολη του πακετου εγινε και ηρθε απο Αγγλια. Ενημερωτικα επειδη αρκετοι εκφραζουν στο τοπικ την απορια τους για το χρονο παραδοσης, συμπληρωσα τη φορμα 01/09/10 (απογευμα) και παρελαβα το πακετο σημερα 21/09/10. Οριστε και μια photo που εβγαλα. :) Edited September 21, 2010 by energetic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts