mmaria_82 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Αφου λοιπον δεν εχουν περασει 7 μερες απο την αγορα, και εχει ενα τοσο σοβαρο τεχνικο θεμα, να πας να τους πεις οτι δικαιουσαι το doa των 7 ημερων και ζητας, μη σου πω απαιτεις, αμεση αντικατασταση με καινουριο και μαλιστα επιτοπου, αν εχουν συσκευες. Και δε θα περιμενεις ελεγχους και επισκευες. ε αυτο επρεπε να το κανω απο την αρχη..τωρα να παω αυριο κ να πω θελω αλλο τηλεφωνο μου κανει καπως..θα κανω υπομονη μεχρι το σαββατο κ αν δεν εχουν βγαλει ακρη μεχρι τοτε θα πω οτι θελω αλλο η τα λεφτα πισω..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Μια υπενθύμιση: Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4 Αν δεν είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone 4 σου, μπορείς να το επιστρέψεις στην Apple, εφόσον το iPhone 4 δεν έχει υποστεί φθορά, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων του παρόχου κινητής τηλεφωνίας σου και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου. http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ Φυσικά το πως ερμηνεύεται κι αποδεικνύεται το "δεν έχει υποστεί φθορά",καθως και η διαθεση συνεργασίας του παρόχου,είναι διαφορετικά ζητήματα. Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ε αυτο επρεπε να το κανω απο την αρχη..τωρα να παω αυριο κ να πω θελω αλλο τηλεφωνο μου κανει καπως..θα κανω υπομονη μεχρι το σαββατο κ αν δεν εχουν βγαλει ακρη μεχρι τοτε θα πω οτι θελω αλλο η τα λεφτα πισω..:( Τι θα πει "κανει καπως"; Εδωσες 660€. Δεν ηξερες το doa. Τωρα το ξερεις και πας και το ζητας. Ειναι δικαιωμα σου απο το νομο. Αν παρεις επισκευασμενη συσκευη, αν την επισκευασουν, μετα και να παθει κατι δε θα κανεις τιποτα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ε αυτο επρεπε να το κανω απο την αρχη..τωρα να παω αυριο κ να πω θελω αλλο τηλεφωνο μου κανει καπως..θα κανω υπομονη μεχρι το σαββατο κ αν δεν εχουν βγαλει ακρη μεχρι τοτε θα πω οτι θελω αλλο η τα λεφτα πισω..:( ε τι να σου πω σορρυ αλλα ξανθια εισαι ?? τι σου κανει καπως ??? με τα χρηματα σου θα παιζουν ??? ελεος πια ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΙ , καλα κανε ο,τι θελεις εμεις να βοηθησουμε θελουμε Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Αυτο σου λεμε. Δε θα περιμενεις μεχρι το σαββατο γιατι τρεχει το doa. Δε χρειαζεται να τους χαριστεις. Δε θα σου κανουν χαρη. Ειναι νομος αυτος. Μιας και εχει σοβαρο προβλημα εξ αρχης. ε θα παω λοιπον αυριο κ θα τους πω πως αφου δικαιουμε καινουρια συσκευη την θελω αλλα κ παλι δεν νομιζω να βγαλω ακρη επεσα σε βλακες..:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ε θα παω λοιπον αυριο κ θα τους πω πως αφου δικαιουμε καινουρια συσκευη την θελω αλλα κ παλι δεν νομιζω να βγαλω ακρη επεσα σε βλακες..:O Αν επεσες σε βλακες, εκεινη τη στιγμη μπροστα τους παρε το 1520, ειναι το τμημα παραπονων του γραφειου καταναλωτη (φωναξε και τον υπευθυνο του τμηματος ν ακουει), πες τους τι εχει γινει, οτι δε σου δινουν, και μετα αναλαμβανουν αυτοι. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Αν επεσες σε βλακες, εκεινη τη στιγμη μπροστα τους παρε το 1520, ειναι το τμημα παραπονων του γραφειου καταναλωτη (φωναξε και τον υπευθυνο του τμηματος ν ακουει), πες τους τι εχει γινει, οτι δε σου δινουν, και μετα αναλαμβανουν αυτοι. ε εσυ το παρατραβας καλε..:pθα παω αυριο κ θα σας γραψω το βραδυ να σας πω τι εγινε...μα να μην προλαβω να το δω κ να ειναι ελλατωματικο..:(:(Σας ευχαριστω πολυ κ τους δυο για την βοηθεια!!!:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 ε εσυ το παρατραβας καλε..:pθα παω αυριο κ θα σας γραψω το βραδυ να σας πω τι εγινε...μα να μην προλαβω να το δω κ να ειναι ελλατωματικο..:(:(Σας ευχαριστω πολυ κ τους δυο για την βοηθεια!!!:):):) Δεν το παρατραβαω. Απλα αυτο δικαιουσαι και αυτο πρεπει να απαιτησεις. Θα περιμενουμε νεοτερα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Δεν το παρατραβαω. Απλα αυτο δικαιουσαι και αυτο πρεπει να απαιτησεις. Θα περιμενουμε νεοτερα. λαθος μου που δεν το απαιτησα σημερα...:(:(αντε να δουμε τι θα βγει αυριο..θα σας γραψω νεοτερα!ευχαριστω κ παλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Γιατί αργεί τόσο το JB για την 4.1? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Γιατί αργεί τόσο το JB για την 4.1? Δεν υπήρχε ποτε προγραμματισμένη ημερομηνία διάθεσης μεθόδου JB για την 4.1,επομένως δεν γίνεται να μιλάμε γι'αργοπορία. Περισσότερα εδώ Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 λαθος μου που δεν το απαιτησα σημερα...:(:(αντε να δουμε τι θα βγει αυριο..θα σας γραψω νεοτερα!ευχαριστω κ παλι!! Δεν πρεπει να το απαιτησεις καν. Απλως πας αυριο στο καταστημα που το πηρες και τους λες πολυ απλα μηπως θα επρεπε να με ενημερωσετε εχθες για το ντοα 7 ημερων? Γιατι δεν το κανατε αφου η δουλεια σας αυτη ειναι. Σαν καταστημα ξερουν τον νομο καλυτερα απο εσενα και επρεπε να σε ενημερωσουν. Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Παιδια μια ερωτηση. Εχω μια εφαρμογη facebook. Και ενω δεν εχω την συσκευη στο wifi και εχω απενεργοποιηση το 3g και δεν ετρεχε καν η εφαρμογη στο background μου ηρθε μηνυμα οτι εχω pm στο fb πως μπορει να γινετε αυτο? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisxali Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εμαθα οτι το iphone 4 το λευκο ουτε στην αμερικη δεν εχει βγει,ουτε καν η παραγωγη του δεν ξεκινησε.Μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθει στην ελλαδα?Κατι ακουσα για τελη του ετους.Οταν θα βγει ανακοινωσει στο σιτε της apple οτι θα ερθει στην ελλαδα μπορειτε να το γραψετε στο φορουμ?Ποτε πανω κατω πιστευετε οτι θα ερθει?Ας μου πει καποιος.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 λαθος μου που δεν το απαιτησα σημερα...:(:(αντε να δουμε τι θα βγει αυριο..θα σας γραψω νεοτερα!ευχαριστω κ παλι!! Οπως καταλαβες θα σε κανουμε να πας με το ζορι,στην αναγκη θα σε παρουμε αγκαλια ολοι οι συμφορουμιτες και θα παμε στο μαγαζι να κανουμε ζημια:lol::p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Εμαθα οτι το iphone 4 το λευκο ουτε στην αμερικη δεν εχει βγει,ουτε καν η παραγωγη του δεν ξεκινησε.Μηπως ξερει κανεις ποτε θα ερθει στην ελλαδα?Κατι ακουσα για τελη του ετους.Οταν θα βγει ανακοινωσει στο σιτε της apple οτι θα ερθει στην ελλαδα μπορειτε να το γραψετε στο φορουμ?Ποτε πανω κατω πιστευετε οτι θα ερθει?Ας μου πει καποιος.Ευχαριστω Πως να ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα όταν δεν κυκλοφορεί ΚΑΝ σε ολόκληρο το πλανήτη Γη?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsantakias Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Πως να ξέρουμε πότε θα έρθει Ελλάδα όταν δεν κυκλοφορεί ΚΑΝ σε ολόκληρο το πλανήτη Γη?? εχει κυκλοφορησει σε αλλο πλανητη δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 εχει κυκλοφορησει σε αλλο πλανητη δηλαδη? Στον δικο μου παντως οχι... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Aντι για ape planet καντε το apple planet :lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Παιδια μια ερωτηση. Εχω μια εφαρμογη facebook. Και ενω δεν εχω την συσκευη στο wifi και εχω απενεργοποιηση το 3g και δεν ετρεχε καν η εφαρμογη στο background μου ηρθε μηνυμα οτι εχω pm στο fb πως μπορει να γινετε αυτο? Τα push notifications της εφαρμογής είναι κλειστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Παιδια μια ερωτηση. Εχω μια εφαρμογη facebook. Και ενω δεν εχω την συσκευη στο wifi και εχω απενεργοποιηση το 3g και δεν ετρεχε καν η εφαρμογη στο background μου ηρθε μηνυμα οτι εχω pm στο fb πως μπορει να γινετε αυτο? Δεν φτάνει μόνο να απενεργοποιήσεις το 3G , αλλά και όλο το cellural data που σου έχει επιλογή.. Να κλείσεις δηλαδή τελείως το data. Αν δίπλα στο σήμα σου εμφανίζεται ένα κυκλάκι (GPRS) σημαίνει ότι έχεις data μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και αν έχεις ανοιχτά τα Notifications θα σου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Επίσης αν δεν θέλεις να σου έρχεται, θα πρέπει να κάνεις και log out από το fb (έτσι ώστε και με ανοιχτά τα notifications να μην σου έρχονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Τα push notifications της εφαρμογής είναι κλειστά? Δηλαδη :lol::lol: thx for the info Δεν φτάνει μόνο να απενεργοποιήσεις το 3G , αλλά και όλο το cellural data που σου έχει επιλογή.. Να κλείσεις δηλαδή τελείως το data. Αν δίπλα στο σήμα σου εμφανίζεται ένα κυκλάκι (GPRS) σημαίνει ότι έχεις data μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας και αν έχεις ανοιχτά τα Notifications θα σου έρχονται κανονικά ειδοποιήσεις. Επίσης αν δεν θέλεις να σου έρχεται, θα πρέπει να κάνεις και log out από το fb (έτσι ώστε και με ανοιχτά τα notifications να μην σου έρχονται) Πως κλεινω τα data και τα Notifications παλι πως τα ρυθμιζω? Μαλλον αφηστε το θα το ψαξω και αν δεν τα καταφερω θα σας ξαναγραψω :) thx for the info Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Δηλαδη :lol::lol: thx for the info Πως κλεινω τα data και τα Notifications παλι πως τα ρυθμιζω? Μαλλον αφηστε το θα το ψαξω και αν δεν τα καταφερω θα σας ξαναγραψω :) thx for the info Αν μπείς στις ρυθμίσεις θα δεις κάπου που λέει push.Εκεί έχει ξεχωριστά κάθε εφαρμογή που χρησιμοποιεί το internet ακόμα κ όταν δεν την χρησιμοποιείς εσύ(π.χ. όπως στο facebook που σου έρχονται τα μηνύματα). Τα υπόλοιπα που ανέφερες τα κλείνεις απο το Ρυθμίσεις/Δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cbb1987 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Oποιος θυμαται πριν αρκετες μερες ειχα στειλει το iphone στη voda επειδη ειχε γεμισει γρατζουνιες με πολυ ευκολο τροπο....ειχα ανεβασει και foto!!! Μολις με πηραν τηλ οτι θα μου την αλλαξουν.........λετε να ζητησω καινουρια σφραγισμενη συσκευη? Παράθεση I AM A MAC Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skarmi7 Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 καλησπερα σε ολους,μια ερωτηση,υπαρχει καποιο tip ωστε συνδεοντας την συσκευη στον υπολογιστή να μην αρχίσει να φορτίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts