panmark21 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 εγω να ρωτησω κατι εντελως διαφορετικο μεσα σε αυτο το χαμο που γινεται εδω περα για το ποτε θα βγει. αμα το παρω κλειδωμενο, το ξεκλειδωνω με το jailbreak σωστα? και μετα θα εχω καποιο προβλημα στην λειτουργια του? Η θα ειναι ολα καλα? Πρωτα θα κανεις jailbreak και μετα unlock και θα εισαι οκ..... δεν θα εχεις καποιο προβλημα οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 δν θα υστερει σε τιποτα 100%? δηλαδη δεν θα εχω προβλημα σε αναβαθμισεις? στο να κατεβαζω apps? γενικα με οτιδηποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Οχι πουθενα.... θα ειναι κανονικο το τηλεφωνο δεν θα εχει καποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 δν θα υστερει σε τιποτα 100%? δηλαδη δεν θα εχω προβλημα σε αναβαθμισεις? στο να κατεβαζω apps? γενικα με οτιδηποτε? Όχι δε θα έχει πρόβλημα...απλά θα προσέχεις να μην αναβαθμίζεις πριν το unlock+jail για να μην σου κλειδώνει... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 δν θα υστερει σε τιποτα 100%? δηλαδη δεν θα εχω προβλημα σε αναβαθμισεις? στο να κατεβαζω apps? γενικα με οτιδηποτε? Όποτε θα βγαίνει νέο firmware θα περιμένεις πρώτα να βγει το Unlock και μετά θα κάνεις αναβάθμιση. Καριολίκι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Πηρε φωτια το thread σημερα. Πραγματι κατι λενε για iPhone 5. Αντε να ανοιξει topic με τιτλο Apple iPhone 5 παρακαλω. :lol: Παντως ειλικρινα δεν ξερω τι θα γινει με την ολη φημολογια. Λετε στο τελος η Αpple να ξεπουλησει ολα τα iPhone 4 και να βγαλει καινουργιο? :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Διαβαζω τα μηνυματα και μου θυμιζουν τα παιδακια που ανυπομονουν να πανε στα jumbo που τους υποσχεθηκε ο μπαμπας τους:p Εσεις που θελετε το μαυρο,(απο το καλο:lol: ) μεχρι τελος του μηνα θα το εχετε στα χερια σας.. Εμεις που θελουμε το λευκο μεχρι ποτε θα περιμενουμε?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Όχι δε θα έχει πρόβλημα...απλά θα προσέχεις να μην αναβαθμίζεις πριν το unlock+jail για να μην σου κλειδώνει... μονο αυτο παρουσιαζεται ως προβλημα δηλαδη? και το unlock βγαινει μετα απο ποσο καιρο απο το κανονικο? και να φανταστω οτι κανω το update μεσω του jailbreak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panmark21 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 αναβαθμηση κανεις κανονικα οπως και τωρα μεσω iTunes... τωρα το ποσο καιρο μετα απο καθε αναβαθμηση βγαινει το unlock και το jailbreak της αναβαθμησης ειναι αγνωστο παντως δεν αργει πολυ αλλα δεν σε επιρεαζει αυτο απλα θα περιμενεις λιγο παραπανω για τιν αναβαθμηση χςρις ομως να εχεις καποιο προβλημμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 δεν εχω το 3 οποτε το πως κανω αναβαθμιση μου φαινεται αγνωστο γιαυτο ρωταω τοσα.. δηλαδη θα κανω την αναβαθμιση και μετα θα πρεπει να περιμενω to jailbreak για να ξαναλειτουργησει η συσκευη για να μην ειναι κλειδωμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 δεν εχω το 3 οποτε το πως κανω αναβαθμιση μου φαινεται αγνωστο γιαυτο ρωταω τοσα.. δηλαδη θα κανω την αναβαθμιση και μετα θα πρεπει να περιμενω to jailbreak για να ξαναλειτουργησει η συσκευη για να μην ειναι κλειδωμενο? Οχι καλε μου δε θα κανεις αναβαθμιση μεχρι να βγει το unlock...γιατι αν κανεις θα το χρησιμοποιεις για ολες τις αλλες λειτουργιες εκτος απο τηλεφωνο...δε χανεις κ τιποτα αν δεν αναβαθμισεις αμεσως! Κ για να αστειευτω κ γω μιας κ ειμαι fun ή fan girl...ετσι κ αλλιως δε θα χρησιμοποιουμε το 4 για τηλεφωνα!!!! :) Περα απο αυτα διαβασε λιγο τα θεματα των αρχαριων στα iphone... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 δεν εχω το 3 οποτε το πως κανω αναβαθμιση μου φαινεται αγνωστο γιαυτο ρωταω τοσα.. δηλαδη θα κανω την αναβαθμιση και μετα θα πρεπει να περιμενω to jailbreak για να ξαναλειτουργησει η συσκευη για να μην ειναι κλειδωμενο? Οχι πρώτα θα περιμένεις το jailbreak/unlock και μετά θα κάνεις αναβάθμιση γιατί αλλιώς δεν θα μπορείς να έχεις κινητό.Δηλαδή περιμένεις να βγει jailbreak/unlock κανεις αναβάθμισσή και μετά κάνεις το jailbreak/unlock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahill2 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ισως το "νεο" iphone 5 να εχει σχέση με τους νεους φορτιστες που εχουν συμφωνησει οι 10 μεγαλες εταιρειες κινητής μαζί και η apple για τα κινητά. H με το iphone για την Verizon που τοσο καιρό ακούγετε οτι ετοιμαζει η apple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 φιλε νικο με μπερδεψες ετσι οπως το ειπες...παντως νομιζω καταλαβα τι θες να πεις οτι πρεπει να περιμενω μεχρι να το κρακαρουν ουσιαστικα.. η αναβαθμιση γινεται κανονικα μεσω itunes η χρησημοποιω μονο το jailbreak? και ξανα ρωταω περα απο αυτο με τις αναβαθμισεις δεν υπαρχει αλλο προβλημα με το κλειδωμενο iphone ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 φιλε νικο με μπερδεψες ετσι οπως το ειπες...παντως νομιζω καταλαβα τι θες να πεις οτι πρεπει να περιμενω μεχρι να το κρακαρουν ουσιαστικα.. η αναβαθμιση γινεται κανονικα μεσω itunes η χρησημοποιω μονο το jailbreak? και ξανα ρωταω περα απο αυτο με τις αναβαθμισεις δεν υπαρχει αλλο προβλημα με το κλειδωμενο iphone ετσι? Και 200 ακομα φορες να το ρωτησεις, παλι θα σου απαντησουν οχι. Θα ειναι μια χαρα το κινητο. Η αναβαθμιση δεν μπορει να γινει απο αλλου περα απο το itunes. Απλα θα περιμενεις πρωτα να βγει το jb και το unlock για να τα κανεις. Αλλιως θα εχεις μια κλειδωμενη συσκευη αν κανεις αμεσως αναβαθμιση. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Δειτε εδω τιμη http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7420/Apple-iPhone-4-16GB-Black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Δειτε εδω τιμη http://www.ebw.gr/el-GR/Product/7420/Apple-iPhone-4-16GB-Black Εχουμε δει και πιο πολλα.... :D:D Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 εγω το πηρα κλειδωμενο απο Αμερικη $630 καντε τα μαθηματικα να δειτε το ευρω... ευχαριστω για την βοηθεια περι αναβαθμισης.. οταν φτασει η ωρα ειμαι σιγουρος οτι θα ξανα ρωτησω... προς το παρων αν και ακομα δεν το εχω, εχω μαθει να κανω το jailbreak μεσα απο διαφορα βιντεακια που εχω δει... χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Παιδιά ενημέρωση πριν απο λίγο απο Γερμανό(απο ''μέσα") το iphone είναι στις αποθήκες αλλά ακόμα δεν έχει κοστολογηθεί.Μεγάλη πιθανότητα για τελευταία βδομάδα του αυγούστου. Αυτά. Ποιες αποθηκες ρε παιδια και δεν εχει κοστολογηθει? Θα υπηρχαν iphone 4 και δε θα τιμολογουνταν την ιδια μερα, αλλα θα πηγαιναν για... τελος Αυγουστου? Διχως καμια ανακοινωση απο Κοσμοτε, που θα... τσακιζοταν για την πρωτια (εστω κι αν ειχει μονο... 10 κομματια)? Ζουμε εποχες Νοκια 7650 με 2000 κομματια στην αποθηκη της Νοκια και αλλα τετοια ομορφα (οι παλιοτεροι εδω μεσα θα τα θυμουνται)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 (edited) Ποιες αποθηκες ρε παιδια και δεν εχει κοστολογηθει? Θα υπηρχαν iphone 4 και δε θα τιμολογουνταν την ιδια μερα, αλλα θα πηγαιναν για... τελος Αυγουστου? Διχως καμια ανακοινωση απο Κοσμοτε, που θα... τσακιζοταν για την πρωτια (εστω κι αν ειχει μονο... 10 κομματια)? Ζουμε εποχες Νοκια 7650 με 2000 κομματια στην αποθηκη της Νοκια και αλλα τετοια ομορφα (οι παλιοτεροι εδω μεσα θα τα θυμουνται)... Τότε γιατί μας τάζουν iPhone 4 σε σύντομο χρονικό διάστημα??.Εγώ προσωπικά θα πάω αυριο να τους τα ψαλω καθώς μου είπαν πως θα μου έρθει μεσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.Όχι τίποτα απλώς με εκνευρίζει πως πήραν τηλεφωνο στα κεντρικά και εγώ είμουν μπροστά!!Τσαμπα η χαρα??Αν μου ξαναπούν θα έρθει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει :mad: :mad:.Αν δεν τα είχαν τουλάχιστον να μην το έλεγαν.Εγώ πάντως έχασα πάση εμπιστοσύνη για την cosmote.Όταν πήρα το πρώτο μου iphone 3g απο vodafone δεν είχα κανένα θέμα μου είπαν μέσα στην εβδομάδα θα έρθει και μου ήρθε τη Τρίτη .Τυπικότατοι!!:happy:Καλά κάνω τελικά και έχω vodafone και οχι cosmote.σήμα καμπάνα και αηδίες ,αν δεν έχεις καλό service και εξυπηρέτηση τι να το κάνεις το σήμα?? Αχχχ να δούμε τι θα κάνουμε και με την microsim θα πιάσουμε ψαλιδάκι.Μήπως αυτό περιμένει η cosmote??Τις καινούργιες sim???:worry::worry: Edited August 5, 2010 by nikos1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Ποιες αποθηκες ρε παιδια και δεν εχει κοστολογηθει? Θα υπηρχαν iphone 4 και δε θα τιμολογουνταν την ιδια μερα, αλλα θα πηγαιναν για... τελος Αυγουστου? Διχως καμια ανακοινωση απο Κοσμοτε, που θα... τσακιζοταν για την πρωτια (εστω κι αν ειχει μονο... 10 κομματια)? Ζουμε εποχες Νοκια 7650 με 2000 κομματια στην αποθηκη της Νοκια και αλλα τετοια ομορφα (οι παλιοτεροι εδω μεσα θα τα θυμουνται)... Συγνώμη κιόλας αλλά αυτή η ενημέρωση είναι απο περιφερειάρχη που μιλάω συνέχεια για το ο,τι. Αν μου λέει βλακείες κ αυτός πάω πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Συγνώμη κιόλας αλλά αυτή η ενημέρωση είναι απο περιφερειάρχη που μιλάω συνέχεια για το ο,τι. Αν μου λέει βλακείες κ αυτός πάω πάσο. Και γω πιστεύω έτσι είναι...τελευτάια στιγμή θα έρχονταν? με τσάρτερ? Είναι ήδη εδώ και περιμένουν να τα δώσουν... Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Και γω πιστεύω έτσι είναι...τελευτάια στιγμή θα έρχονταν? με τσάρτερ? Είναι ήδη εδώ και περιμένουν να τα δώσουν... Τι περιμένουν δηλαδή κανένα θάυμα?? Killer δεν μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες γιατί καίγωμαι!!!!!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killer22 Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Τι περιμένουν δηλαδή κανένα θάυμα?? Killer δεν μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες γιατί καίγωμαι!!!!!!:rolleyes: Sorry φίλε μου.. Αυτά μου είπε αυτά σου λέω.Τελευταία βδομάδα του Αυγούστου κατά 95%. Αν προκύψει κάτι νεώτερο εννοείται θα υπάρξει ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2010 Το λογικο ειναι να υπαρχουν στις αποθηκες. Δεν μπορει η apple να βγει να πει οτι απο τωρα γινεται η διαθεση στην ελλαδα και να μην υπαρχουν καπου. Πρεπει να υπαρχει καπου το αποθεμα ωστε με την ανακοινωση, την ιδια μερα να ξεκινησει και η διαθεση. Απλα τους υπαλληλους γιατι να τους ενημερωσουν; Αυτοι ειναι αναλωσιμοι. Σημερα ειναι, αυριο δεν ειναι. Οποτε λιγη υπομονη για τα επισημα απο τις εταιριες και την apple. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts