arghles Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 τελικα τιποτα, μου ειπαν να παω σημερα και να γραφτω σε λιστα πληρωνοντας προκαταβολη και οτι το παραπανω συμβολαιο ηταν για το 16αρι και οχι το 32αρι οποτε ακυρο θα περιμενω και οταν εχω τα λεφτα θα το παρω ντουκου.Παντως μια εταιρεια εδω στην ιταλια Η3G το δινει 599 και 699 16αρι και 32αρι αντιστοιχα ξεκλειδωτο και χωρις δεσμευσεις αυτα απο ιταλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Αργή πολύ παντός για την ελλάδα. Μας έχουν γραμμένους εμάς εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Αργή πολύ παντός για την ελλάδα. Μας έχουν γραμμένους εμάς εδώ. Και γιατί να μην μας έχουν; Για την Apple είμασταν και είμαστε μια από τις μικρότερες, αδιάφορες σχεδόν αγορές ενώ ταυτόχρονα οι πάροχοι - εισαγωγείς του iPhone την παρουσιάζουν ακόμα μικρότερη από ότι είναι ώστε να μην υποχρεωθούν σε μεγαλύτερη αριθμητικά εισαγωγή. Γι'αυτό στο τέλος τους κυνηγάμε μήπως και προλάβουμε κανένα κομμάτι από τα λίγα που τελικά φέρνουν. :mad: Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. July 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2010 Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα και με τους άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Αργή πολύ παντός για την ελλάδα. Μας έχουν γραμμένους εμάς εδώ. Δεν αργούν καθόλου.Όσοι έχετε κάνει την παραγγελεία σας απο cosmote πηγέντε σήμερα για να σας πούν πια μέρα θα έρθει (κάποια μέρα σε αυτή την εβδομάδα).Ο αδερφός μου παράγγειλε το iphone 4 καθώς σζήλεψε απο το δικό μου(πολύ λογκό)!!!και την ΠΑρασκευή μας ειδοποίησε πως την πέμπτη 5 Αυγούστου θα έρθει το iphone 4 .Δυστηχώς δεν μπόρεσε να μου πεί πως μπορεί οι cosmote να έχει αυτά τα κομμάτια καθώς όπως θα ξέρετε δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση.Μέχρι την Πέμπτη θα μάθω και λεπτομέρειες:lol:):):):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforos258 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα και με τους άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων; γιατι απλα δεν πουλανε 1 εκατομυριο σε 1 ημερα! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxx Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα και με τους άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων; Αυτό ακριβώς που είπε ο Χριστόφορος. Όταν ένα και μόνο ένα μοντέλο πουλάει τρία εκατομμύρια συσκευές σε μια εβδομάδα τα πράγματα γίνονται δύσκολα στην παραγωγή και τις προθεσμίες. Και όταν από την άλλη έχεις Άγγλους, Γερμανούς, Αμερικανούς, Ιταλούς, Γάλλους παρόχους να δεσμεύουν σε παραγγελίες εκατοντάδες χιλιάδες κομμάτια μήνες πριν την κυκλοφορία του μοντέλου, ενώ οι Έλληνες να παραγγέλουν τελευταία στιγμή μερικές εικοσάδες, τι θες μετά να κάνει η Apple; Ας δέσμευαν οι πάροχοι, όχι πολλά, έστω δυό-τρεις χιλιάδες κομμάτια που έτσι και αλλιώς θα τα πουλούσαν μέσα σε λίγες ημέρες και να δεις τι καλά που θα είμασταν στην φουρνιά του Ιουλίου. Αλλά που να το κάνουν οι "γύφτοι". Εδώ τηλεφωνάκια των 150€ και τα φέρνουν κομμάτι - κομμάτι κανένα εξάμηνο μετά την κυκλοφορία τους στον υπόλοιπο κόσμο. :p Παράθεση Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 τιμουλα τελικα ξερουμε...; :P Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1995 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 τιμουλα τελικα ξερουμε...; :P Η τιμούλα φωτιά και λαύρα 640!!Αντε χαλάλει τα ευρώ:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο πρόβλημα και με τους άλλους κατασκευαστές τηλεφώνων; Κυρίως για 2 λόγους,όπως ανέφεραν και τα παιδιά: 1)Τα χαρακτηριστικά και η δυναμική της ελληνικής αγοράς όσον αφορά στην προοπτική της εμπορικής πορείας του/των Iphones,μπορούν να χαρακτηριστούν με κριτήρια logistics & marketing,ως ανεπαρκή για να τραβήξουν την προσοχή της Apple.Συνεπώς ακόμα κι όταν υπάρχουν πιέσεις απο την πλευρά των Ελλήνων παρόχων(γνωρίζω οτι η Cosmote είχε προπαραγγείλει σεβαστή ποσότητα 3GS) η Apple,δικαιολογημένα διστάζει να δεσμεύσει μεγαλύτερη ποσότητα,με κίνδυνο αυτή να παραμένει αδιάθετη,στο peak της εμπορικής πορείας του μοντέλο.Κι αυτός ο λόγος δένει με τον δεύτερο, 2)Το μεγαλύτερο "πρόβλημα" που αντιμετωπίζει η Apple με το IP4(κατα τη γνώμη μου),δεν είναι ούτε το Antennagate,ούτε οι δωρεαν θήκες,ούτε καν η αρνητική δημοσιότητα.Είναι το οτι δεν μπορεί να το κατασκευάζει με ικανό ρυθμό ώστε να ικανοποιεί την τρέχουσα ζήτηση.Πιστεύω δηλαδή,οτι η Apple χάνει λεφτά επειδή δεν μπορεί να το προσφέρει εγκαίρως στην αγορά.Υπάρχει κόσμος που ενώ επιθυμεί και δύναται να αγοράσει το IP4,δεν το βρίσκει διαθέσιμο,γυρίζει σπίτι του και αναγκαστικά στρέφεται σε κάποια άλλη συσκευή που αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του.Και φυσικά δεν έχει νόημα να περιμένει τη στιγμή που μπορεί να έχει ένα στενό χρονικό περιθώριο για αναβάθμιση,αλλα και λαμβάνοντας υπόψιν οτι δύο ή τρείς μήνες στο ανταγωνιστικό τομέα των smartphones,είναι πάρα πολυς χρόνος,για να περιμένει κανείς. Κάποια άλλη εταιρεία με πιο ευέλικτες δυνατότητες κατασκευής(λόγω κρίσιμης μάζας.π.χ Nokia),ή με μικρότερη ζήτηση των προιόντων της ,είναι λογικό να μην αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα. Edited August 1, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ερωτηση: εχω ενα φιλο που ερχεται σε μια εβδομαδα ελλαδα απο Αμερικη. Αμα του πω να μου φερει ενα iphone 4 εδω περα θα εχω προβλημα? θα ειναι κλειδωμενο ετσι? Ο φιλος μου θα περασει και μια βολτα απο Καναδα πριν ερθει εδω μηπως απο εκει δν θα ειναι κλειδωμενο? Για λυστε μου την απορια αμα το φερω απο εξω... τι γινεται αμα ειναι κλειδωμενο? πως ξεκλειδωνει? μετα ειανι το ιδιο ή ειναι σαν μαϊμου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Aπό Αμερική είναι κλειδωμένο και μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί το εργαλείο για ξεκλείδωμα. Από Καναδά είναι ξεκλείδωτο (σκέτη συσκευή πάντα) Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo_com_3 Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 ...2)Το μεγαλύτερο "πρόβλημα" που αντιμετωπίζει η Apple με το IP4(κατα τη γνώμη μου),δεν είναι ούτε το Antennagate,ούτε οι δωρεαν θήκες,ούτε καν η αρνητική δημοσιότητα.Είναι το οτι δεν μπορεί να το κατασκευάζει με ικανό ρυθμό ώστε να ικανοποιεί την τρέχουσα ζήτηση.Πιστεύω δηλαδή,οτι η Apple χάνει λεφτά επειδή δεν μπορεί να το προσφέρει εγκαίρως στην αγορά.Υπάρχει κόσμος που ενώ επιθυμεί και δύναται να αγοράσει το IP4,δεν το βρίσκει διαθέσιμο,γυρίζει σπίτι του και αναγκαστικά στρέφεται σε κάποια άλλη συσκευή που αποτελεί τη δεύτερη επιλογή του.Και φυσικά δεν έχει νόημα να περιμένει τη στιγμή που μπορεί να έχει ένα στενό χρονικό περιθώριο για αναβάθμιση,αλλα και λαμβάνοντας υπόψιν οτι δύο ή τρείς μήνες στο ανταγωνιστικό τομέα των smartphones,είναι πάρα πολυς χρόνος,για να περιμένει κανείς... Συμφωνώ απόλυτα. Ίσα, ίσα που το antenna-gate μάλλον τζάμπα διαφήμιση τους έδωσε - αυτό έλεγα και στους haters, πως όσο γράφουν για αυτό, τόσος μεγαλύτερος ντόρος γίνεται και οι πωλήσεις μάλλον θα ανεβαίνουν. Το να το θέλει ο κόσμος και να μην μπορείς να το παραδώσεις, ΝΑΙ, αυτό είναι θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 (edited) Ενά πολύ ενδιαφέρον γράφημα στο οποίο απεικόνιζονται οι τιμές για τα δύο iPhone 4 μοντέλα στις χώρες που αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη η συσκευή. http://img.skitch.com/20100801-1f3u5djqsx7m8rfrg32mdiitkt.jpg Πηγή: http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=10940 Edited August 3, 2010 by nervous Ξεχείλωσε η σελίδα !! Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Aπό Αμερική είναι κλειδωμένο και μέχρι στιγμής δεν έχει δημοσιευτεί το εργαλείο για ξεκλείδωμα. Από Καναδά είναι ξεκλείδωτο (σκέτη συσκευή πάντα) κατα ποσο εισαι σιγουρος οτι στον καναδα ειναι ξεκλειδωτο και θα δουλευει 100% εδω περα? για Αμερικη ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειναι κλειδωμενο, δηλαδη δεν αξιζει να το φερω εδω περα ετσι..?? εφοσον ακομα δεν γινεται να ξεκλειδωθει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 κατα ποσο εισαι σιγουρος οτι στον καναδα ειναι ξεκλειδωτο και θα δουλευει 100% εδω περα? για Αμερικη ημουν σχεδον σιγουρος οτι ειναι κλειδωμενο, δηλαδη δεν αξιζει να το φερω εδω περα ετσι..?? εφοσον ακομα δεν γινεται να ξεκλειδωθει.. Αναδημοσίευση της σχετικής είδησης από το iClarified. Το iPhone 4 πουλιέται ξεκλείδωτο στον Καναδά αλλά μόνο από Appstore. http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=10827 Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Σε ένα σαΐτ διάβασα ότι η apple κατέβασε τα βίντεο που έδειχνε ότι και αλλά κινητά ότι χανανε το σήμα τους. Τι λέτε να σημαίνει αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Αναδημοσίευση της σχετικής είδησης από το iClarified. Το iPhone 4 πουλιέται ξεκλείδωτο στον Καναδά αλλά μόνο από Appstore. http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=10827 κατα ποσο ειναι εγκυρο αυτο το σαιτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 κατα ποσο ειναι εγκυρο αυτο το σαιτ? Από τα πλέον έγκυρα ανά το κόσμο… ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 βλεπω αυριο να στελνω τον γνωστο μου στο apple shop απλα φοβαμαι μην δενβ ρει γαιτι αμα δεν κανω λαθος για αυτους πρεμιερα ητανε την παρασκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 βλεπω αυριο να στελνω τον γνωστο μου στο apple shop απλα φοβαμαι μην δενβ ρει γαιτι αμα δεν κανω λαθος για αυτους πρεμιερα ητανε την παρασκευη? Πριν τον στειλεις, πες του να παρει ενα τηλ αν το εχουν, γιατι απ οτι ειδα στο apple store του καναδα, θελει παραγγελια και σε 3 βδομαδες στο στελνουν... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 νομιζω μονο αμα το παραγκειλεις μεσω ιντερνετ.. αμα πας απο το μαγαζι το εχεις εκεινη την στιγμη.. αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος ουτε για αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 Αρκει να τους εχει μεινει κανενα διαθεσιμο, γιατι πεφτουν σαν τις ακριδες.... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sportguy Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 θα δειξει συντομα.. και εγω το ελπιζω...και ειναι πιο φθηνο αποτι δειχνει το τσαρτ που ανεβασε καποιος εδω περα... γυρω στα 500 το απλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. August 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2010 θα δειξει συντομα.. και εγω το ελπιζω...και ειναι πιο φθηνο αποτι δειχνει το τσαρτ που ανεβασε καποιος εδω περα... γυρω στα 500 το απλο. 557 ευρώ το 16άρι. Θα πρέπει όμως να συμπεριλάβεις και τον φόρο ο οποίος για να πω την αλήθεια δεν γνωρίζω πόσος είναι. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts