Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει καταφέρει κανείς με παλιότερο x8 να εγκαταστήσει το NDrive με την προσφορά των δωρεάν χαρτών και τις φωνές των Μήτσων?

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

έχει καταφέρει κανείς με παλιότερο x8 να εγκαταστήσει το NDrive με την προσφορά των δωρεάν χαρτών και τις φωνές των Μήτσων?

Το είχα δοκιμάσει. Μόλις κατέβηκε μου ελεγε να κατεβάσω κάτι αρχεία που λείπουν αλλά δεν είχε χώρο η κάρτα και το ακύρωσα. Γενικά απο όσα δοκίμασα το navigon μου άρεσε περισσότερο και ειδικά στην τελευταία έκδοση 3.6 είναι τέλειο

Πολύ καλή προσπάθεια και πολύ βελτιωμένη σε σχέση με άλλες. Μόλις επιδιορθωθεί και η "Αχίλλειος πτέρνα" του Gingerbread στο Χ8, δηλαδή κάμερα (υψηλή ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο) λέω να τη δοκιμάσω ;)

Ποια ανάλυση κάμερας; για φωτογραφίες, αγοράζεις φωτογραφική μηχανή..

Είναι άρτια...

γεια σας.. θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι.. κατεβασα καποιες εφαρμογες (ADW launcher, XPERIA flashlight) αλλα δεν εχω καταφερει να τις λειτουργησω..δλδ παω ας πουμε στην εφαρμογη flashlight παταων on..παταω off ...δε κανει τπτ, μονο δειχνει το εικονιδιο του κινητου που αναβει..αλλα στο κινητο δε γινεται κατι :confused: προφανως κανω κατι λαθος..αλλα τι..... οπως επισης και στην αλλη εφαρμογη που κατεβασα δε τη βρισκω στο μενουυυ για να μπορεσω ν ασχοληθω με την οθονη....πφφ :O και συνηθως τα καταφερνω...

α και μια τελευταια απορια! οταν πηγα στην καθε εφαρμογη να τη κατεβασω ειχε μια λιστα που λεγε σε τι θα εχει προσβαση η εφαρμογη..δλδ ο κατασκευαστης ή οποιοσδηποτε αλλος να χει προσβαση στα μηνυματα μου, τηλ.καταλογο κλπ ...?? :worry:

γεια σας.. θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι.. κατεβασα καποιες εφαρμογες (ADW launcher, XPERIA flashlight) αλλα δεν εχω καταφερει να τις λειτουργησω..δλδ παω ας πουμε στην εφαρμογη flashlight παταων on..παταω off ...δε κανει τπτ, μονο δειχνει το εικονιδιο του κινητου που αναβει..αλλα στο κινητο δε γινεται κατι :confused: προφανως κανω κατι λαθος..αλλα τι..... οπως επισης και στην αλλη εφαρμογη που κατεβασα δε τη βρισκω στο μενουυυ για να μπορεσω ν ασχοληθω με την οθονη....πφφ :O και συνηθως τα καταφερνω...

α και μια τελευταια απορια! οταν πηγα στην καθε εφαρμογη να τη κατεβασω ειχε μια λιστα που λεγε σε τι θα εχει προσβαση η εφαρμογη..δλδ ο κατασκευαστης ή οποιοσδηποτε αλλος να χει προσβαση στα μηνυματα μου, τηλ.καταλογο κλπ ...?? :worry:

Καλημέρα! η εφαρμογή adw launcher αλλάζει την εμφάνιση του κινητού σου. μπορείς να την επιλέξεις αν πατήσεις το κεντρικό κουμπί του κινητού. Την εφαρμογή flashlight μπορείς να την απεγκαταστησεις γιατί είναι άχρηστη στο Χ8 διότι το κινητό δεν έχει φλας. Με την εφαρμογή ελέγχεις το φλας της συσκευής. Τώρα με την τελευταία απορία σου δεν ξέρω τι γίνεται για να βοηθήσω

μπορει καπιος να μου πει παιρνοντας μια costum room στο κινητο μου. . . . θα πρεπει μετα να χρειαστει να ξανακανω παλι την καρτα μου partitation. . .??? και να περασω παλι την app link2sd ???? και ενα τελευταιο. . . μπορει καπιος να μου δωσει το link που εχει τα αρχεια για να κανω εγκατασταση το xrecovery. . . . και αν γινετε να μου πειτε πια room εχει τα λιγοτερα bugs και ειναι πιο smooth. . . .!!!

ευχαρηστω !!!!

Καλημέρα! η εφαρμογή adw launcher αλλάζει την εμφάνιση του κινητού σου. μπορείς να την επιλέξεις αν πατήσεις το κεντρικό κουμπί του κινητού. Την εφαρμογή flashlight μπορείς να την απεγκαταστησεις γιατί είναι άχρηστη στο Χ8 διότι το κινητό δεν έχει φλας. Με την εφαρμογή ελέγχεις το φλας της συσκευής. Τώρα με την τελευταία απορία σου δεν ξέρω τι γίνεται για να βοηθήσω

αα μαλιστα, εγω νομιζα πως ειναι και για το x8 αυτο με το φλας.. τωρα οσο για την αλλη με την εμφανιση του κινητου την εβαλα μια φορα και τοτε μου ανοιγε με το κεντρικο κουμπι που λες..αλλα μετα τπτ, δε ξερω ισως κατι πατησα..:worry: και την εχω ξανα-εγκαταστησει κανα δυο φορες αλλα τπτ...:/

αυτο που ελεγα, ειναι σχετικα με την προσβαση που χουν οι εφαρμογες στα δεδομενα..ελπιζω να ξερει καποιος να βοηθησει.. σ ευχαριστω παντως :)

Το είχα δοκιμάσει. Μόλις κατέβηκε μου ελεγε να κατεβάσω κάτι αρχεία που λείπουν αλλά δεν είχε χώρο η κάρτα και το ακύρωσα. Γενικά απο όσα δοκίμασα το navigon μου άρεσε περισσότερο και ειδικά στην τελευταία έκδοση 3.6 είναι τέλειο

Ναι... δεν αντιλέγω ότι το navigon είναι καλύτερο (κι εγώ αυτό έχω) αλλά εγώ ρώτησα αν μπόρεσε κανείς να εγκαταστήσει την συγκεκριμένη εφαρμογή με τα δώρα αυτά σε παλιότερα αγορασμένο x8 ;);):ninja::ninja:

μπορει καπιος να μου πει παιρνοντας μια costum room στο κινητο μου. . . . θα πρεπει μετα να χρειαστει να ξανακανω παλι την καρτα μου partitation. . .??? και να περασω παλι την app link2sd ???? και ενα τελευταιο. . . μπορει καπιος να μου δωσει το link που εχει τα αρχεια για να κανω εγκατασταση το xrecovery. . . . και αν γινετε να μου πειτε πια room εχει τα λιγοτερα bugs και ειναι πιο smooth. . . .!!!

ευχαρηστω !!!!

λογικά όχι δεν χρειάζεται, γιατί σχεδόν όλεες οι custom rom για το x8 πλέον είναι android 2.2 και άνω που σημαίνει ότι το λογισμικό υποστηρίζει native (από μόνο του δηλαδή) την μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα SD

αα μαλιστα, εγω νομιζα πως ειναι και για το x8 αυτο με το φλας.. τωρα οσο για την αλλη με την εμφανιση του κινητου την εβαλα μια φορα και τοτε μου ανοιγε με το κεντρικο κουμπι που λες..αλλα μετα τπτ, δε ξερω ισως κατι πατησα..:worry: και την εχω ξανα-εγκαταστησει κανα δυο φορες αλλα τπτ...:/

αυτο που ελεγα, ειναι σχετικα με την προσβαση που χουν οι εφαρμογες στα δεδομενα..ελπιζω να ξερει καποιος να βοηθησει.. σ ευχαριστω παντως :)

Αν την έχεις εγκατεστημένη σίγουρα θα υπάρχει μέσα στις εφαρμογές του κινητού

απλά λέει ότι η εφαρμογή μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα αυτά, όχι ο εκδότης της εφαρμογής αλλά ούτε και ότι ντε και σε θα χρησιμοποιήσει τέτοιες πληροφορίες, μάλλον (κατά τη γνώμη μου) μπαίνει υποχρεωτικά σε όλες τις εφαρμογές για να γλιτώσει η μαμά Google πιθανά προβλήματα με προσωπικά δεδομένα κ.λ.π.

λογικά όχι δεν χρειάζεται, γιατί σχεδόν όλεες οι custom rom για το x8 πλέον είναι android 2.2 και άνω που σημαίνει ότι το λογισμικό υποστηρίζει native (από μόνο του δηλαδή) την μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα SD

σε ευχαρηστω φιλε μου. . .

αν μπορει και καπιος να μου δωσει τα λινκ για τις εφαρμογες που χρειαζονται για να κανεις εγκατασταση το xrecovery θα ειμουν comple. . . . . και κατι τελευταιο βγηκε και costum room 2.3.3 ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911364 )

ακομα δε μπορω να βρω και να λειτουργησω την εφαρμογη ADW launcher..ελεγα και προηγουμενως γι αυτο το θεμα...για να καταλαβετε την εγκαθιστα και μετα αν πατησω αν πανω στην ειδοποιηση οτι εγκαταστηθηκε η εφαρμογη με μεταφερει στο περιβαλλον του μαρκετ.. και ενα κουμπι που λεει "ανοιγμα" δεν πατιεται..και γενικα δε τη βρισκω μες το μενου, σοβαρα! εκανα restart..ειναι φορτισμενο, γιατι νωριτερα η μπαταρια ηταν εντελως πεσμενη κι ελεγα μηπως εφταιγε αυτο...:worry::worry:

ακομα δε μπορω να βρω και να λειτουργησω την εφαρμογη ADW launcher..ελεγα και προηγουμενως γι αυτο το θεμα...για να καταλαβετε την εγκαθιστα και μετα αν πατησω αν πανω στην ειδοποιηση οτι εγκαταστηθηκε η εφαρμογη με μεταφερει στο περιβαλλον του μαρκετ.. και ενα κουμπι που λεει "ανοιγμα" δεν πατιεται..και γενικα δε τη βρισκω μες το μενου, σοβαρα! εκανα restart..ειναι φορτισμενο, γιατι νωριτερα η μπαταρια ηταν εντελως πεσμενη κι ελεγα μηπως εφταιγε αυτο...:worry::worry:

δεν υπαρχει καποιο εικονιδιο για να τρεξεις την εφαρμογη, και αυτο γιατι εκτελειται ηδη απο την στιγμη που ανοιγεις το κινητο. στην αρχικη οθονη, πατας το μεσαιο πληκτρο και σου εχει την επιλογη.

ναι ξερω.. και την πρωτη φορα που την εβαλα πατησα το μεσαιο πληκτρο..την εμφανισε, μετα δε ξερω τι εγινε και απο τοτε τιποτα... το παταω και με πηγαινει στο μενου (οπως εκανε παντα)..και αυτο, οσες φορες κι αν την ξανα-ματα-περασα...μηπως αλλαζε κατι..

ναι ξερω.. και την πρωτη φορα που την εβαλα πατησα το μεσαιο πληκτρο..την εμφανισε, μετα δε ξερω τι εγινε και απο τοτε τιποτα... το παταω και με πηγαινει στο μενου (οπως εκανε παντα)..και αυτο, οσες φορες κι αν την ξανα-ματα-περασα...μηπως αλλαζε κατι..

Αυτή τη στιγμή έχεις τον launcher της sony ericsson δηλαδή και όχι το ADW? Μήπως είχες επιλέξει (πατώντας το ν που έβγαζε από κάτω από τις 2 επιλογές όταν πατούσες το Home κουμπί) σαν προεπιλογή να ανοίγει με την αρχική οθόνη της SE.

Αν ναι πας:

Ρυθμίσεις -> Εφαρμογές -> Διαχείριση εφαρμογών -> Αρχική οθόνη

Εκεί προς τα κάτω γράφει: Εκκίνηση από προεπιλογή. Σε αυτό θα επιλέξεις να κάνει "εκκαθάριση των προεπιλογών". Λογικά μετά θα σου ζητάει να επιλέξεις ποιον launcher να τρέξει.

Μάλλον αυτό έχει συμβεί τώρα που το δοκίμασα... Ενδέχεται να μην βρίσκεις την εφαρμογή "αρχική οθόνη" στο μενού "διαχείριση εφαρμογών". Για να το βρεις πάτα το menu button όταν είσαι μέσα στη διαχείριση εφαρμογών και μετά πάτα "φιλτρο" και "όλα" και ψάξε στη λίστα.

Edited by miledent

ευχαρηστω !!!!

Google it...

Βαλε αυτή που εχω στην υπογραφή μου

Κανε την unrar και τον φάκελο xgin, μετέφερε τον. στ

ον φάκελο,xrecovery/ backup / μαζί με το backup της Rom που φοράς (που εννοείτε ότι είναι το πρώτο που θα κάνεις) με xrecovery

Και απλώς μετά, reboot σε xrecovery/ backup and restore/ r

estore xgin/ reboot

Edited by superuser_78

miledent ναιι αυτο ητανε..ευχαριστω :) πωω τοση ωρα το ψαχουλευα..ενθουσιαστηκα, χαχα! εχει πολλα πραγματα να κανεις και μπορεις να το αλλαξεις αρκετα... αλλα σκεφτομαι μηπως το να χρησιμοποιω καποιον αλλον launcher εκτος απ την προεπιλογη..μηπως επιβαρυνει το κινητο γενικα? ειτε σε ταχυτητα..ειτε στη μπαταρια...χμμ, παντως φαινεται πολυ καλο!!

Google it...

Βαλε αυτή που εχω στην υπογραφή μου

Κανε την unrar και τον φάκελο xgin, μετέφερε τον. στ

ον φάκελο,xrecovery/ backup / μαζί με το backup της Rom που φοράς (που εννοείτε ότι είναι το πρώτο που θα κάνεις) με xrecovery

Και απλώς μετά, reboot σε xrecovery/ backup and restore/ r

estore xgin/ reboot

τα αρχεια για το xrevovery που μπορω να τα βρω???

δεν θελω το βιντεο . . . . . ξερω πως το κανουμε εγκατασταση. . . . θελω τα αρχεια για να μπορεσω να προχωρησω στην εγκατασταση. . . . . . τα αρχεια που χρειαζονται για την εγκατασταση του xrecovery. . . . . .!!!!!!!! :shifty:

miledent ναιι αυτο ητανε..ευχαριστω :) πωω τοση ωρα το ψαχουλευα..ενθουσιαστηκα, χαχα! εχει πολλα πραγματα να κανεις και μπορεις να το αλλαξεις αρκετα... αλλα σκεφτομαι μηπως το να χρησιμοποιω καποιον αλλον launcher εκτος απ την προεπιλογη..μηπως επιβαρυνει το κινητο γενικα? ειτε σε ταχυτητα..ειτε στη μπαταρια...χμμ, παντως φαινεται πολυ καλο!!

το εχω εδω και πολυ καιρο το adw. στην μπαταρια επιβαρυνση δεν εχω δει, αλλα εχω παρατηρησει μια απειροελαχιστη καθυστερηση που και που. αλλα εγω εχω αλλαξει και την lockscreen και γενικα στο δικο μου τρεχουν πολλα προγραμματα ταυτοχρονα.

παιδια να κανω μια ερωτηση θυμμαι καπου στο forum ειχα βρει απαντηση για το θεμα αυτο αλλα τωρα δεν το βρισκω...

κερδισα δωρεαν intenet αλλα δεν μπορω να το ενεργοποιησω.... τι να κανω ....??? ευχαριστω για το χρονο σας...:)

Κανείς τίποτα?? Θα λήξει κ ολας... Σας παρακαλω αν ξέρετε κάτι πειτε μου....

δεν θελω το βιντεο . . . . . ξερω πως το κανουμε εγκατασταση. . . . θελω τα αρχεια για να μπορεσω να προχωρησω στην εγκατασταση. . . . . . τα αρχεια που χρειαζονται για την εγκατασταση του xrecovery. . . . . .!!!!!!!! :shifty:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878426

Edited by superuser_78

Εγω ειχα κατεβασει και μου επαιξε και παιζει μια χαρα! :)

Κανείς τίποτα?? Θα λήξει κιολας... Σας παρακαλω αν ξέρετε κάτι πειτε μου....

Βαλε widjet την μεταφορά-κίνηση δεδομένων

ή εναλλακτικά, ρυθμίσεις/ασύρματο και δίκτυα/ δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/ενεργοποίηση δεδομένων

Εγω ειχα κατεβασει και μου επαιξε και παιζει μια χαρα! :)

Έχω κι εγώ ένα Χ8 που το είχα πάρει το Νοέμβριο..

To κατέβασα λοιπόν το NDrive από το Market και το εγκατέστησε κανονικά, αλλά δεν είδα να μου δείχνει κανένα χάρτη.. Μόλις ξεκίνησε εν τω μεταξύ μου κατέβασε 46 ΜΒ. Αλλά όταν το άνοιξα το μόνο που έβλεπα ήταν μια κουκίδα "Αθήνα" σε λευκό φόντο..

Μπας κι έκανα καμιά χαζομάρα? :(

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8