zzzzz Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Μόλις έβαλα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964223 Είναι port από το x10 mini.Και αυτή από έλληνες, του nobodyAtall και του dark dog Για να δούμε... ειναι πολυ σταθερη αλλα η μπαταρια...δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 ειναι πολυ σταθερη αλλα η μπαταρια...δεν Ναι είναι.Αλλά κάτι δεν μου αρέσει..το interface λίγο παρωχημένο, τα εικονίδια κάπως Δεν ξέρω.. δεν με τραβάει, να την θέλω.. Άσε που πήγα να δω αν κατεβάζει από market.κατέβαζε αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω την λήψη Πίσω στην srom... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Αυτό το post είναι ένα ένα pm που έστειλα σε κάποιον που με ρώτησε αν πρέπει να γυρίσει στη 2.1 για να βάλει 2.2.πως θα το κάνει και τι πρέπει να αποφύγει. Και έτσι το postαρω για αποφυγή λαθών γι αυτούς που πειραματίζονται.. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την ρομ που θες στην κάρτα και το xrecovery. δεν χρειάζεσαι να βάλεις την 2.1 πρώτα θα κάνεις μέσο xrecovery ένα Backup την ρομ που έχεις τώρα (αυτό το backup αποθηκεύεται στον φάκελο xrecovery/backups με ονομασία την ημερομηνία που το έκανες) Αν κάνεις χωρίς full wipe ότι εφαρμογή, δεδομένα, επαφές, σελιδοδείκτες, κτλ έχεις δεν χάνονται. Τώρα, αν κάνεις full wipe όλα τα προηγούμενα χάνονται. Αλλά πάλι μπορείς να τα μεταφέρεις. Πως; μέσο του backupπου έκανες με το xrecovery Πες ότι φλασαρες με full wipe άνοιξες την ρομ και σου ζητάει στοιχεία, γλώσσα, gmail, κτλ.πάτα skip σε όλα, περίμενε να ανοίξει καλά η ρομ και: reboot σε xrecovery πάλι.πας backup και restore/restore/Advanced restore/restore data και πάλι reboot Θα ανοίξει η ρομ με ότι ακριβώς είχες + ότι καινούργιο θα έχει αυτή. Αν μάθεις το xrecovery θα τις παίζεις στα δάκτυλα.. Αν ποτέ κάτι τύχει και σου κολλήσει στο reboot, μην πανικοβληθείς, απλώς βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλ' τη, και μόλις εμφανιστεί το sony ericsson πάτα το πλήκτρο back πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί το xrecovery για να κάνεις restore το backup της ρομ που ΠΑΝΤΑ θα έχεις... Δοκίμασα τον εξαιρετικό τρόπο που προτείνεις εδώ για να επαναφέρεις ό,τι είχες στην καινούρια rom, όμως κάτι δεν πάει καλά. Αφού ακολουθώ τις οδηγίες σου μετά το τελικό reboot από το xrecovery, την ώρα που φορτώνει το κινητό για να ανοίξει η καινούρια rom κολλάει κ δεν την ανοίγει με τίποτα. Το δοκίμασα με 2-3 διαφορετικές, μήπως έφταιγε κάποια rom, αλλά πάντα κολλάει στο ίδιο σημείο. Τι μπορεί να φταίει; (Όταν πρωτοανοίγω τη rom, πριν κάνω advance restore δηλαδή, πατάω σε όλα skip και next, όπως γράφεις) .. :worry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Παρεπιπτοντως κατεβασα σημερα απο το Μαρκετ το Ndrive for Xperia με τις φωνες του Λαζοπουλου απο τους 10 μικρους Μητσους και παιζει κανονικα. Κατεβαστε το τελικα παιζει μαλλον σε ολους :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Παρεπιπτοντως κατεβασα σημερα απο το Μαρκετ το Ndrive for Xperia με τις φωνες του Λαζοπουλου απο τους 10 μικρους Μητσους και παιζει κανονικα. Κατεβαστε το τελικα παιζει μαλλον σε ολους :) Πως πέρασες τους χάρτες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Δοκίμασα τον εξαιρετικό τρόπο που προτείνεις εδώ για να επαναφέρεις ό,τι είχες στην καινούρια rom, όμως κάτι δεν πάει καλά. Αφού ακολουθώ τις οδηγίες σου μετά το τελικό reboot από το xrecovery, την ώρα που φορτώνει το κινητό για να ανοίξει η καινούρια rom κολλάει κ δεν την ανοίγει με τίποτα. Το δοκίμασα με 2-3 διαφορετικές, μήπως έφταιγε κάποια rom, αλλά πάντα κολλάει στο ίδιο σημείο. Τι μπορεί να φταίει; (Όταν πρωτοανοίγω τη rom, πριν κάνω advance restore δηλαδή, πατάω σε όλα skip και next, όπως γράφεις) .. :worry: κάτι κάνεις λάθος..έχω αλλάξει 5 Ρομ και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Edited May 24, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Πως πέρασες τους χάρτες? Κατεβασα το Ndrive for Xperia. Στην συνεχεια το εκανα εγκατασταση μεσω wifi 41ΜΒ μολις τελειωσε μου ζητησε να περασει τους χαρτες που ηταν γυρω στα 300ΜΒ το αφησα εκανε καμποση ωρα τους περασα το σεταρα με ρωτησε ποια φωνη θελω και ειχε κανονικα του Λαζοπουλου τις φωνες. Οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην παιζει και σε αλλους. ( το κινητο το ειχα αγορασει σκετη συσκευη πριν κανα μηνα και..) ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Απο το market το κατέβασες? Εγώ αυτό που βρίσκω ειναι 11 mb περιπου και δεν μου βγάζει τίποτα από αυτά...:( Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Κατεβασα το Ndrive for Xperia. Στην συνεχεια το εκανα εγκατασταση μεσω wifi 41ΜΒ μολις τελειωσε μου ζητησε να περασει τους χαρτες που ηταν γυρω στα 300ΜΒ το αφησα εκανε καμποση ωρα τους περασα το σεταρα με ρωτησε ποια φωνη θελω και ειχε κανονικα του Λαζοπουλου τις φωνες. Οποτε δεν βλεπω τον λογο να μην παιζει και σε αλλους. ( το κινητο το ειχα αγορασει σκετη συσκευη πριν κανα μηνα και..) ;) ειχε κανενα αυτοκολητο επανω η συσκευασια οταν το αγορασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 κάτι κάνεις λάθος..έχω αλλάξει 5 Ρομ και δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Ναι και 'γω αυτό πιστεύω, ότι κάνω κάτι λάθος όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι .. Κάνω κανονικά install τη rom μέσα από το xrecovery, στη συνέχεια επιλέγω factory reset (full wipe), κάνω reboot, μου ανοίγει τη rom κανονικότατα, επιλέγω σε όλα skip και next, περιμένω να φορτώσει, κάνω reboot, μπαίνω στο xrecovery και από εκεί επιλέγω advance restore > restore data. Πραγματοποιείται το restore, κάνω reboot, αλλά όταν φορτώνει για να ανοίξει τη rom κολλάει και δεν την ανοίγει ποτέ .. Προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει κάτι που κάνω την πρώτη φορά που ανοίγω την καινούρια rom .. Για παράδειγμα έχει αυτόματα τικαρισμένα κάποια πράγματα περί google account κλπ, μήπως πρέπει να τα ξετικάρω ή κάτι τέτοιο..; Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει .. :lost: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Ναι και 'γω αυτό πιστεύω, ότι κάνω κάτι λάθος όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι .. Κάνω κανονικά install τη rom μέσα από το xrecovery, στη συνέχεια επιλέγω factory reset (full wipe), κάνω reboot, μου ανοίγει τη rom κανονικότατα, επιλέγω σε όλα skip και next, περιμένω να φορτώσει, κάνω reboot, μπαίνω στο xrecovery και από εκεί επιλέγω advance restore > restore data. Πραγματοποιείται το restore, κάνω reboot, αλλά όταν φορτώνει για να ανοίξει τη rom κολλάει και δεν την ανοίγει ποτέ .. Προσπαθώ να καταλάβω αν φταίει κάτι που κάνω την πρώτη φορά που ανοίγω την καινούρια rom .. Για παράδειγμα έχει αυτόματα τικαρισμένα κάποια πράγματα περί google account κλπ, μήπως πρέπει να τα ξετικάρω ή κάτι τέτοιο..; Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να φταίει .. :lost: Περίεργο.Για δοκίμασε full wipe, wipe partition cache και wipe dalvik cache με αυτή την σειρά.Επίσης δοκίμασε και μια άλλη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Περίεργο.Για δοκίμασε full wipe, wipe partition cache και wipe dalvik cache με αυτή την σειρά.Επίσης δοκίμασε και μια άλλη rom Καλώς, θα το δοκιμάσω τώρα .. Να σε ρωτήσω, αφού κάνω αυτά που μου γράφεις μετά θα επιλέξω restore data; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Καλώς, θα το δοκιμάσω τώρα .. Να σε ρωτήσω, αφού κάνω αυτά που μου γράφεις μετά θα επιλέξω restore data; μετά το άνοιγμα της rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna88_VS Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Περίεργο.Για δοκίμασε full wipe, wipe partition cache και wipe dalvik cache με αυτή την σειρά.Επίσης δοκίμασε και μια άλλη rom Το δοκίμασα μόλις αλλά τίποτα .. Πάλι κολλάει στο ίδιο σημείο .. Το είχα δοκιμάσει και με άλλες rom .. Τέλος πάντων, μη σε ζαλίζω :rolleyes: Το πολύ πολύ να τα εγκαταστήσω ξανά ένα ένα μέσα από το titanium backup.. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως :) EDIT: Βασικά μόλις παρατήρησα κάτι. Όποια rom και να βάλω, χωρίς να κάνω restore data, όταν μου την ανοίγει αρχικά και μπαίνω στο menu υπάρχουν 4-5 εφαρμογές που είχα στην αρχική rom. Πώς έγινε αυτό; Και δεν τις έχω κατεβάσει καν απ' το market. Μήπως φταίει αυτό και κάπου κολλάει; Edited May 24, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς την froyobread? Σκέφτομαι να την δοκιμάσω την άλλη βδομάδα. Είναι νέα, την έκανε αυτός που έκανε το dual-touch, overclock, undervold και mddi fix. Απ'ότι λένε είναι πολύ σταθερή ελαφριά και γρήγορη και έχει μερικά χαρακτηριστικά του gingerbread όπως πχ. όταν σβήνεις την οθόνη κάνει εκείνο το εφέ που είχαν οι παλιές τηλεοράσεις. Εαν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τη βρει εδώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex789 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 καλησπερα.την δευτερα θα παω να αγορασω κηνιτο ειμαι αναμεσα σε τρια 1)x10mini 2)x10mini pro 3)x8.ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω smartphone.πιο θα μου προτεινατε απο τα τρια που ανεφερα?.βασικα θελω να πεζω λιγο games λιγο internet να βλεπω videos γιατι κινουμαι πολυ με τα μεσα μαζικης μεταφορας.να προτημισω pro που εχει πληκτρολογιο για μιν βγαλω την οθονη off γριγορα απο την χρηση? το πληκτρολογιο τουx10 pro σε τι εφαρμογες χρησιμευει?μπορεις να πεζεις παιχνιδια?μπορεις να κινησε στο menu μαφτο?και ακουσα οτι το x10mini εχει ενα μειον εχει ενσωματομενη μπαταρια και αν κολισει πρεπει να το πας αντιπροσοπεια. και τελος ειδα οτι το x8 καλυτερη αναλυση οθονης μεγαλη διαφορα απο το μικρο για games videos internet?σε παρακαλω κωστα απαντησε μου και οπιοι αλλοι θελετε και γνωριζετε.ειμαι ασχετος και ρωτησα πολλα συγνωμη περιμενω την συμβουλη σας παρακαλω.sos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefan0s Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 καλησπερα.την δευτερα θα παω να αγορασω κηνιτο ειμαι αναμεσα σε τρια 1)x10mini 2)x10mini pro 3)x8.ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω smartphone.πιο θα μου προτεινατε απο τα τρια που ανεφερα?.βασικα θελω να πεζω λιγο games λιγο internet να βλεπω videos γιατι κινουμαι πολυ με τα μεσα μαζικης μεταφορας.να προτημισω pro που εχει πληκτρολογιο για μιν βγαλω την οθονη off γριγορα απο την χρηση? το πληκτρολογιο τουx10 pro σε τι εφαρμογες χρησιμευει?μπορεις να πεζεις παιχνιδια?μπορεις να κινησε στο menu μαφτο?και ακουσα οτι το x10mini εχει ενα μειον εχει ενσωματομενη μπαταρια και αν κολισει πρεπει να το πας αντιπροσοπεια. και τελος ειδα οτι το x8 καλυτερη αναλυση οθονης μεγαλη διαφορα απο το μικρο για games videos internet?σε παρακαλω κωστα απαντησε μου και οπιοι αλλοι θελετε και γνωριζετε.ειμαι ασχετος και ρωτησα πολλα συγνωμη περιμενω την συμβουλη σας παρακαλω.sos Εκ των 3ων το Χ8 ασυζητιτί. Η μικρή οθόνη θα σε κουράσει , η ανάλυση των mini θα σου δημιουργίσει προβλήματα ειδικά για την χρήση που θέλεις να του κάνεις. Το Hardware πληκτρολόγιο όχι οτι δεν είναι καλό , απλά δεν θα σου λείψει στο X8 (θα κάνεις τη δουλειά σου σχετικά άνετα). Αυτά που χάνεις σε σχέση με το pro είναι η 5mp κάμερα με autofocus (3 το X8 χωρίς autofocus) και το flash. Σε αυτή την τιμή υπάρχουν και καλύτερα πάντως (απο Κίνα μεριά). 1 Παράθεση Philips Savvy -> Ericsson A2618 -> S.E. T630 -> Nokia 3510 -> S.E. K700 -> S.E. K800 -> S.E. XPERIA X1 -> S.E. C510 -> S.E. XPERIA X8->Samsung Galaxy S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 καλησπερα.την δευτερα θα παω να αγορασω κηνιτο ειμαι αναμεσα σε τρια 1)x10mini 2)x10mini pro 3)x8.ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω smartphone.πιο θα μου προτεινατε απο τα τρια που ανεφερα?.βασικα θελω να πεζω λιγο games λιγο internet να βλεπω videos γιατι κινουμαι πολυ με τα μεσα μαζικης μεταφορας.να προτημισω pro που εχει πληκτρολογιο για μιν βγαλω την οθονη off γριγορα απο την χρηση? το πληκτρολογιο τουx10 pro σε τι εφαρμογες χρησιμευει?μπορεις να πεζεις παιχνιδια?μπορεις να κινησε στο menu μαφτο?και ακουσα οτι το x10mini εχει ενα μειον εχει ενσωματομενη μπαταρια και αν κολισει πρεπει να το πας αντιπροσοπεια. και τελος ειδα οτι το x8 καλυτερη αναλυση οθονης μεγαλη διαφορα απο το μικρο για games videos internet?σε παρακαλω κωστα απαντησε μου και οπιοι αλλοι θελετε και γνωριζετε.ειμαι ασχετος και ρωτησα πολλα συγνωμη περιμενω την συμβουλη σας παρακαλω.sos Γειά σου! Λοιπόν έχω το x8 και το x10 mini συγγενικό μου πρόσωπο οπότε μπορώ να σου πώ γι αυτά τα 2. Για games και videos το x8 είναι καλύτερο 1ον γιατί έχει μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη οθόνη και 2ον γιατί έχει μεγαλύτερη ανάλυση οπότε πιο πολλά παιχνίδια είναι συμβατά με το x8 παρά με το x10 mini. Τώρα αυτό που λές για το πληκτρολόγιο ανάλογα με τα γούστα του καθενός. Εννοείται οτι δεν θα βγει η οθόνη off με την παραπάνω χρήση!! Χρησιμεύει στα μηνύματα, στο browsing και σε παιχνίδια emulators (πχ gameboy, ps1 κλπ.) στα οποία ορίζεις εσύ τι πλήκτρα θα χρησιμοποιείς. Για άλλα παιχνίδια δεν ξέρω αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, όμως γενικά τα κουμπάκια είναι πάρα πολύ μικρά!! Επίσης ισχύει αυτό που λές για την μπαταρία του mini. Το mini όμως έχει καλύτερη κάμερα, 5mp με φλάς. Όπως επίσης και καλύτερο πίσω κάλυμμα απ'οτι το x8. Για ο,τι άλλο θές μπορείς να ρίξεις μια ματιά στα αντίστοιχα topics και f.a.q ;) Θα βοηθούσε πολύ και η προσωπική επαφή σου με τα κινητά σε κάποιο κατάστημα με προϊόντα τεχνολογίας 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Απο το market το κατέβασες? Εγώ αυτό που βρίσκω ειναι 11 mb περιπου και δεν μου βγάζει τίποτα από αυτά...:( Τι κάνω λάθος? Οταν μπεις στο μαρκετ κανε αναζητηση Ndrive θα σου βγαλει το Ndrive 10 και απο κατω το Ndrive for Xperia. Kατεβαζεις αυτο ειναι γυρω στα 4 ΜΒ αν θυμαμαι καλα. Το κατεβαζεις απο το μαρκετ στο κανει εγκατασταση και το εχεις μεσα στο μενου του κινητου σου. Μετα πατας πανω του και οταν ανοιξει σου λεει οτι πρεπει να κατεβασει 41ΜΒ ειναι το βασικο installation. Το κανεις και μολις τελειωσει σου ζηταει παλι να κατεβασει 300ΜΒ χαρτες και τα λοιπα. Τα κανεις αυτα με το που τελειωσει και αυτο (θα παρει λιγη ωρα) κανεις τις ρυθμισεις σου και παιζεις. Ενοειται οτι ειναι FREE και οτι χρησιμοποιει το GPS και οχι ιντερνετ. ειχε κανενα αυτοκολητο επανω η συσκευασια οταν το αγορασες; Οχι δεν ειχε το ειχα αγορασει σκετη συσκευη απο ενα μαγαζι πριν κανα 1,5-2 μηνες οποτε δεν ειναι αυτα που λενε. Δοκιμαστε το και θα δειτε ;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Οταν μπεις στο μαρκετ κανε αναζητηση Ndrive θα σου βγαλει το Ndrive 10 και απο κατω το Ndrive for Xperia. Kατεβαζεις αυτο ειναι γυρω στα 4 ΜΒ αν θυμαμαι καλα. Το κατεβαζεις απο το μαρκετ στο κανει εγκατασταση και το εχεις μεσα στο μενου του κινητου σου. Μετα πατας πανω του και οταν ανοιξει σου λεει οτι πρεπει να κατεβασει 41ΜΒ ειναι το βασικο installation. Το κανεις και μολις τελειωσει σου ζηταει παλι να κατεβασει 300ΜΒ χαρτες και τα λοιπα. Τα κανεις αυτα με το που τελειωσει και αυτο (θα παρει λιγη ωρα) κανεις τις ρυθμισεις σου και παιζεις. Ενοειται οτι ειναι FREE και οτι χρησιμοποιει το GPS και οχι ιντερνετ. Οχι δεν ειχε το ειχα αγορασει σκετη συσκευη απο ενα μαγαζι πριν κανα 1,5-2 μηνες οποτε δεν ειναι αυτα που λενε. Δοκιμαστε το και θα δειτε ;) Τι να σου πω φίλε μου. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Έχω κατεβάσει 3 φορές την εφαρμογή NDrive for xperia. Ενδεχομένως την πρωτη φορά να μου ζήτησε αυτά τα 41MB που λες για να το εγκαταστήσει αλλά πουθενά δεν μου ζήτησε να κατεβάσω 300mb για χαρτες (μου λέει ότι δεν έχω χάρτες αλλά μετά με οδηγεί στο store όπου όλοι οι χάρτες έχουν μια τιμή) και φυσικα ουτε λέξη για λαζόπουλο κτλ (και καλά δε μας νοιάζει η φωνή, ο χάρτης είναι το θέμα). Οι επιλογές για φωνή είναι 2 και είναι george και matina. Όταν πάω να επιλέξω χάρτη ο χάρτης της Ελλάδας κοστίζει 29.90€ Ερώτηση: Στη διαχείριση εφαρμογών σου πόσα mb είναι η εφαρμογή και πως ακριβώς ονομάζεται? Edited May 24, 2011 by miledent Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Παιδια και εμενα λειτουργη το Ndrive for xperia με τους χαρτες δωρεαν το δοκιμασα και στο Seat Leon που εχω :p και λειτουργουν ολα, ισως επειδη το εχω 2 εβδομαδες και 3 μερες το κινητο και ειναι καινουργιο γι'αυτο τα κατεβασα δωρεαν... :D:D Οδηγιες τι εκανα: 1) κατεβασα απο το android market το NDrive for Xperia 2) εβαλα την ελληνικη γλωσσα George που λεει 3) μου εβγαλε να κατεβασω 41MB 4) αφου τα κατεβασει τα 41MB σας βγαζει την γη 5) πατατε μενου-> μετα καταστημα -> τα προιοντα μου και εκει θα τα βρειτε ολα και τους χαρτες και τις φωνες του λακη (Οι χαρτες ποιανουν 179MB και οχι 300MB και οι φωνες απο 5ΜΒ η καθε μια και ολα αθτα αποθηκευονται στην καρτα μνημης) Edited May 24, 2011 by Antrikos1990 1 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miledent Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 Εμένα στο "Τα προιόντα μου" έχει μόνο τη φωνή George και το safety cameras που είχα κατεβάσει εγώ. Άρα μάλλον έχει να κάνει με το πότε το αγοράσατε... Σιχτίρ...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 (edited) Εμένα στο "Τα προιόντα μου" έχει μόνο τη φωνή George και το safety cameras που είχα κατεβάσει εγώ. Άρα μάλλον έχει να κάνει με το πότε το αγοράσατε... Σιχτίρ...:p εσυ ποτε το αγορασες το εχεις καιρο;; ισως να δινουν τους χαρτες σιγα σιγα σε ολους αναλογα με την ημερομηνια αγορα που το εχουν παρει δεν ξερω μια ιδεα λεω!!! Edited May 24, 2011 by Antrikos1990 1 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 το εβαλα κι εγω το ndrive αλλα μου βγαζει τους χαρτες επι πληρωμη, συγκρκριμενα το πακετο που εχει μεσα την ελλαδα εχει 40 ευρω. οταν κανεις εγκατασταση το προγραμμα λεει οτι οι χαρτες ειναι δωρεαν για τις συσκευες που εχουν το αντιστοιχο σημα στην συσκευασια τους. οποτε λογικα ισχυει μονο για τα καινουργια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antrikos1990 Δημ. May 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2011 το εβαλα κι εγω το ndrive αλλα μου βγαζει τους χαρτες επι πληρωμη, συγκρκριμενα το πακετο που εχει μεσα την ελλαδα εχει 40 ευρω. οταν κανεις εγκατασταση το προγραμμα λεει οτι οι χαρτες ειναι δωρεαν για τις συσκευες που εχουν το αντιστοιχο σημα στην συσκευασια τους. οποτε λογικα ισχυει μονο για τα καινουργια. εμενα φιλε μου δεν ειχε κανενα σημα πανω στην συσκευασια μου και ομως ειναι δωρεαν μαλλον θα το δινουν σιγα σιγα σε ολους!!! 1 Παράθεση Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts