Billys_GT193 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Έχω ακριβώς την ίδια rom την οποία πέρασα χθες και έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Γενικά με αρχεία μεγαλύτερα των 5mb νομίζω, υπάρχει πρόβλημα σ'αυτες τις rom. Και σε μια άλλη που είχα πάλι τα ίδια έκανε. Κάπου διάβασα ότι πρέπει να καθαρίσουμε το cache του market. Το έκανα αλλά δεν έγινε τίποτα. Αυτή τη στιγμή το ψάχνω και εάν βρώ κάτι θα ενημερώσω, όπως επίσης και οποιοσδήποτε άλλος γνωρίζει κάτι. Είσαι ευχαριστημένος γενικά με τη rom έχεις να αναφέρεις κάτι? Μεχρι στιγμης ευχαριστημενος ειμαι! Τωρα με αυτο το προβληματακι που ειδα δεν ξερω γιατι π.χ. μπηκα στο android market απο το pc και βλεπω στις παραγγελιες μου οπως λεει το Ndrive for xperia οτι ειναι εγκατεστημενο ενω στο κινητο δεν υπαρχει ουτε κατεβηκε ποτε... Αμα ειναι οντως προβλημα της Rom και δεν φτιαχνετε δεν νομιζω να την κρατησω... αν και μου αρεσει σε σχεση με την "μαμα" :( Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα της Rom? Εχει καποιο προβλημα π.χ. το μαρκετ αυτη τη στιγμη? Εχει τυχει σε κανεναν? Καμια λυση?:wacko: Η v3 έχει προβλήματα..την έβαλα σήμερα και χωρίς full wipe με full wipe.νομίζω ότι φταίει το 4 corner port.προσπαθώ να το βρω για να το διαγράψω αλλά δεν μπορώ..το βάλανε επειδή το ζητούσε οι κόσμος και νομίζω ότι βγάζει bugs. Η v2 είναι αψεγάδιαστη τελικά.. Αμα βρεις και εσυ καμια ακρη θα ειμουν ευγνωμον (οπως και οι υπολοιποι με αυτη τη ρομ φανταζομαι) αλλιως να βαλουμε την V2 αλλα θα πρεπει να τα ξαναφτιαξω ολα απο την αρχη σωστα??? :cry: Edited May 22, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Η v3 έχει προβλήματα..την έβαλα σήμερα και χωρίς full wipe με full wipe.νομίζω ότι φταίει το 4 corner port.προσπαθώ να το βρω για να το διαγράψω αλλά δεν μπορώ..το βάλανε επειδή το ζητούσε οι κόσμος και νομίζω ότι βγάζει bugs. Η v2 είναι αψεγάδιαστη τελικά.. Το 4corner πρέπει να είναι το "Αρχική οθόνη 2.0.0" που εμφανίζεται στο Titanium Backup. Ρίξε μια ματιά αν θές 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Παιδια αμα βρειτε ακρη πειτε γιατι δεν καταλαβαινω και τι λετε :P YΓ: Μολις εστειλα και ενα pm στον developer της εφαρμογης στο XDA μπας και βοηθησει μιας και δεν με αφηνε να γραψω στο τοπικ επειδη μολις γραφτηκα. Αν καποιος μπορει να το γραψει και εκει το προβλημα να το δουνε και αλλοι χρηστες μπας και.. Edited May 21, 2011 by Billys_GT193 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Παιδια αμα βρειτε ακρη πειτε γιατι δεν καταλαβαινω και τι λετε :P YΓ: Μολις εστειλα και ενα pm στον developer της εφαρμογης στο XDA μπας και βοηθησει μιας και δεν με αφηνε να γραψω στο τοπικ επειδη μολις γραφτηκα. Αν καποιος μπορει να το γραψει και εκει το προβλημα να το δουνε και αλλοι χρηστες μπας και.. Απ'ότι είδα σε άλλους το πρόβλημα λύθηκε με καθαρισμό του cache απο xrecovery και σε άλλους με επανεγκατάσταση της rom χωρίς full wipe. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 (edited) Απ'ότι είδα σε άλλους το πρόβλημα λύθηκε με καθαρισμό του cache απο xrecovery και σε άλλους με επανεγκατάσταση της rom χωρίς full wipe. Originally Posted by exonn after install i have made a full wipe and clear cash but i cant download anything from market, it seems that download starts but instantly ends. In "my apps" section i can see selected program (game) but its not installed. Any ideas how to fix? Reinstall rom and dont do again full wipe..... Παντως εγω οταν εκανα την εγκατασταση πρωτα εκανα install την ρομ απο xrecovery και μετα αφου δεν φορτωνε εκανα το full wipe. Αμα χρειαστει π.χ. να την ξαναβαλω θα πρεπει να τα ξαναπερασω ολα απο την αρχη και να ρυθμιζω παλι??? :cry: Edited May 21, 2011 by Billys_GT193 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Μήπως μπερδεύτηκες? Στην 2.2.1 τα λέει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13959623&postcount=143 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Μήπως μπερδεύτηκες? Στην 2.2.1 τα λέει http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13959623&postcount=143 Ναι το διορθωσα! Βρηκα την απαντηση! Την ποσταρα πιο πανω.. αλλα τωρα αυτο πως γινεται? Να την ξαναβαλουμε δηλαδη... ανοιγω xrecovery, install rom και μετα παλι απο την αρχη εγκατασταση και ρυθμιση ολων? :cry: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Ναι το διορθωσα! Βρηκα την απαντηση! Την ποσταρα πιο πανω.. αλλα τωρα αυτο πως γινεται? Να την ξαναβαλουμε δηλαδη... ανοιγω xrecovery, install rom και μετα παλι απο την αρχη εγκατασταση και ρυθμιση ολων? :cry: Δεν είμαι σίγουρος για το τι θα γίνει γιατί είμαι νέος στο android :P Αλλά από τη στιγμή που δεν κάνεις wipe λογικά δεν σβήνεται τίποτα γιατί μόνο τα αρχεία συστήματος αντικαθίστανται. Αν ξέρει κάποιος άλλος, μπορεί να το επιβεβαιώσει. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Η απαντηση του δημιουργου ειναι: Κανε full wipe και wipe cache μεσω xrecovery. Επειδη οπως προειπαμε δεν καταλαβαινω. Καταρχας εγω ειχα κανει το full wipe. Αυτο ομως τι ειναι? Factory reset? Δηλαδη θα σβησει οτι εχω κανει μεχρι τωρα και θα πρεπει να τα ξαναβαλω ολα απο την αρχη??? Επισης το wipe cache τι ειναι? Αν μπορει καποιος να εξηγησει αυτες τις ορολογιες γιατι δεν καταλαβαινω τπτ και να πει και τι θα γινει αν τα κανουμε αυτα που λεει. Ευχαριστω! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Η απαντηση του δημιουργου ειναι: Κανε full wipe και wipe cache μεσω xrecovery. Επειδη οπως προειπαμε δεν καταλαβαινω. Καταρχας εγω ειχα κανει το full wipe. Αυτο ομως τι ειναι? Factory reset? Δηλαδη θα σβησει οτι εχω κανει μεχρι τωρα και θα πρεπει να τα ξαναβαλω ολα απο την αρχη??? Επισης το wipe cache τι ειναι? Αν μπορει καποιος να εξηγησει αυτες τις ορολογιες γιατι δεν καταλαβαινω τπτ και να πει και τι θα γινει αν τα κανουμε αυτα που λεει. Ευχαριστω! Και wipe cache και full wipe και wipe dalvik και fix permissions έκανα και διαγραφή δεδομένων του market και διαγραφή δεδομένων του διαχειριστή λήψεων, μέχρι και το 4 Corner port (root explorer).μήπως έχει πρόβλημα το market; Δοκιμάζω το angry birds τίποτα..ενώ το pro evolution 11, που είναι εκτός market και 50 mb, άνετα.. Edited May 22, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Και wipe cache και full wipe και wipe dalvik και fix permissions έκανα και διαγραφή δεδομένων του market και διαγραφή δεδομένων του διαχειριστή λήψεων, μέχρι και το 4 Corner port (root explorer).μήπως έχει πρόβλημα το market; Δοκιμάζω το angry birds τίποτα..ενώ το pro evolution 11, που είναι εκτός marketκαι 50 mb, άνετα.. Πραγματικα δεν ξερω... δεν γραφει και κανεις αλλος αμα εχει προβλημα... εγω π.χ. χτες δοκιμασα να κατεβασω το Ndrive 10 και ενω δεν το κατεβαζε σε καποια φαση το κατεβασε... ισως να ειναι προβλημα του Μαρκετ αλλα δεν γραφει κανεις αλλος να δουμε οτι οντως ειναι. Γιατι ειναι φανταζομαι και λιγο πακετο να τα κανω αυτα που λεει και δεν θελω να αρχισω να "παιζω" και τελικα να ειναι προβλημα του Μαρκετ. :( 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Πραγματικα δεν ξερω... δεν γραφει και κανεις αλλος αμα εχει προβλημα... εγω π.χ. χτες δοκιμασα να κατεβασω το Ndrive 10 και ενω δεν το κατεβαζε σε καποια φαση το κατεβασε... ισως να ειναι προβλημα του Μαρκετ αλλα δεν γραφει κανεις αλλος να δουμε οτι οντως ειναι. Γιατι ειναι φανταζομαι και λιγο πακετο να τα κανω αυτα που λεει και δεν θελω να αρχισω να "παιζω" και τελικα να ειναι προβλημα του Μαρκετ. :( Είναι γενικό πρόβλημα των custom roms γιατί πριν λίγο καιρό είχα δοκιμάσει μια άλλη αλλά και με αυτή δεν μπορούσα να κατεβάσω σχετικά μεγάλες εφαρμογές. Τέλος πάντων, αναμένουμε τους developers να δούμε αν θα βρούνε μια λύση γενική γιατί οι λύσεις που προτείνουν τώρα δεν δουλεύουν σε όλους. By the way, η 2.2.1 V3 Srom είναι λίγο φορτωμένη με προεγκατεστημένα προγράμματα. Μερικά καθυστερούν το τηλέφωνο πράγμα που παραδέχτηκε και ο developer σε ένα post του στο xda. Έτσι, με την παρότρυνση του developer, έσβησα μερικές χθες και τώρα το τηλέφωνο ανοίγει πιο γρήγορα, αποκρίνεται πιο γρήγορα και είναι λίγο πιο σταθερό γιατί δεν κρασάρουν που και πού άκυρες εφαρμογές. Προτείνω σε όσους έχουν την v3 Srom 2.2.1 να κατεβάσουν απο το market το titanium backup και να σβήσουν τις εφαρμογές: -Επέκταση αρχείου κλήσεων -Επέκταση αρχείου μηνυμάτων -Timescape -Timescape plugin -Timescape widget -Twitter (αν το χρειάζεστε βγάλτε το και βάλτε το απο το market) -Twitter Plugin -Αρχική οθόνη 2.0.0 -DSP Manager -Car Home 2.0.0 -Car Home 2.2.1 -Astro file manager (αν το χρειάζεστε βγάλτε το και βάλτε το απο το market) -Terminal Emulator (αν το χρειάζεστε βγάλτε το και βάλτε το απο το market) -Root explorer (αν το χρειάζεστε βγάλτε το και βάλτε το απο το market) -Walkman -Μουσική (αν το χρειάζεστε βγάλτε το και βάλτε κάτι απο το market. Μπορείτε να βάλετε και τον νέο player Google Music 3) -Launcher pro (αν το χρειάζεστε βγάλτε το και βάλτε το απο το market. Προσωπικά χρησιμοποιώ GO Launcher) -Ψηφιακό ρολόι 1.0 (Προτείνω το πιο ελαφρύ και με καλύτερες δυνατότητες Advanced Clock Pro) -QuickOffice (αν το χρειάζεστε βγάλτε το και βάλτε το απο το market) -HTC Ime (Keyboard) -Ένα ακόμη άθλιο keyboard που δε θυμάμαι πως λέγεται. Αφήστε μόνο το προεπιλεγμένο (Προσωπικά χρησιμοποιώ το Smart Keyboard) -RenderFX Widget Δεν νομίζω να ξέχασα κάτι. Αυτά έβγαλα και γενικά ανοίγει πιο γρήγορα το κινητό και σε standby έχει περίπου 10MB περισσότερα μνήμης Ram. Δεν θα πάθετε πλάκα απο την ταχύτητα αλλά υπάρχει ένα σχετικό boost! Μπορείτε βέβαια να πειραματιστείτε και μόνοι σας και να αφήσετε μερικά απο τα ανωτέρω που μπορεί να σας εξυπηρετούν και ίσως να βγάλετε και ακόμη περισσότερα ;) ΠΡΟΣΟΧΗ! Μη βγάλετε όλους τους launchers γιατί θα έχετε πρόβλημα. Όπως επίσης μη βγάλετε και όλα τα πληκτρολόγια. Τέλος, προτείνω να εγκαταστήσετε την εφαρμογή "Autostarts" ώστε να ελέγχετε το τί εκκινείται μαζί με το τηλέφωνο. Απλά ανοίξτε αυτό το πρόγραμμα, περιμένετε να φορτώσει και πατήστε την καρτέλα "After Startup" Εκεί επιλέξτε ποιές εφαρμογές πιστεύετε οτι δεν έχουν λόγο να εκκινούνται στην αρχή. Με κίτρινο είναι οι εφαρμογές συστήματος. Και για να είμαστε τυπικοί, όλα τα παραπάνω γίνονται με δική σας ευθύνη. ;) Edited May 22, 2011 by jimdem582 Εμπλουτισμός περιεχομένου 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλά τα διέγραψες με titanium, reboot έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλά τα διέγραψες με titanium, reboot έκανες; Μα αφού λέω ότι τώρα ανοίγει πιο γρήγορα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι πιο επικίνδυνες απο αυτές τις εφαρμογές μου φαινόταν οτι είναι η επέκταση αρχείου κλήσεων και μηνυμάτων. Αλλά δεν είναι τίποτα, μόνο κάτι βοηθητικά για το timescape. Εδώ μπορείς να δεις οτι ο developer μου λέει να τα σβήσω άφοβα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060654&page=17 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Μα αφού λέω ότι τώρα ανοίγει πιο γρήγορα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Οι πιο επικίνδυνες απο αυτές τις εφαρμογές μου φαινόταν οτι είναι η επέκταση αρχείου κλήσεων και μηνυμάτων. Αλλά δεν είναι τίποτα, μόνο κάτι βοηθητικά για το timescape. Εδώ μπορείς να δεις οτι ο developer μου λέει να τα σβήσω άφοβα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1060654&page=17 σβήνονται με Titanium οι εφαρμογές συστήματος; δεν το χρησιμοποιώ επειδή για κάθε είδους backup τα κάνω με xrecovery και για διαγραφή εφαρμογών συστήματος τον root explorer.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Kαλα ολα αυτα, αλλα αμα δεν παιζει το μαρκετ ποιος ο λογος να κρατησω την ρομ (εφοσον δεν φτιαχνεται αυτο..) Θα την αφησω ως εχει και αμα δω οτι δεν γινεται τπτ θα το γυρισω σε στοκ ΥΓ:Μου απαντησε το παιδι που την εφτιαξε οτι θα μας απαντησει εδω σε ενα πμ που του στειλα. Οποτε ας περιμενουμε και την απαντηση του μηπως βρουμε καποια ακρη. ΥΓ2: Εβαλα την απαντηση του superuser78 στο πμ που εστειλα. Edited May 22, 2011 by Billys_GT193 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 σβήνονται με Titanium οι εφαρμογές συστήματος; δεν το χρησιμοποιώ επειδή για κάθε είδους backup τα κάνω με xrecovery και για διαγραφή εφαρμογών συστήματος τον root explorer.. Μη σε ξεγελάει ο τίτλος "Titanium Backup". Μπορείς να σβησεις και εφαρμογές συστήματος αλλά και να κρατήσεις backup εφαρμογές και τα αρχεία τους δηλαδή τις ρυθμίσεις ή την πρόοδο στα παιχνίδια. Kαλα ολα αυτα, αλλα αμα δεν παιζει το μαρκετ ποιος ο λογος να κρατησω την ρομ (εφοσον δεν φτιαχνεται αυτο..) Θα την αφησω ως εχει και αμα δω οτι δεν γινεται τπτ θα το γυρισω σε στοκ. :( Εγώ όλα όσα έβαλα απο το market μπήκαν εκτός απο το angry birds. Λογικά και σε άλλες μεγάλες εφαρμογές υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Κατέβαζε απο market και αν σε κάποια σκαλώσεις, βρέσ'την στο ίντερνετ και πέρνα την χειροκίνητα. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Αυτό το post είναι ένα ένα pm που έστειλα σε κάποιον που με ρώτησε αν πρέπει να γυρίσει στη 2.1 για να βάλει 2.2.πως θα το κάνει και τι πρέπει να αποφύγει. Και έτσι το postαρω για αποφυγή λαθών γι αυτούς που πειραματίζονται.. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την ρομ που θες στην κάρτα και το xrecovery. δεν χρειάζεσαι να βάλεις την 2.1 πρώτα θα κάνεις μέσο xrecovery ένα Backup την ρομ που έχεις τώρα (αυτό το backup αποθηκεύεται στον φάκελο xrecovery/backups με ονομασία την ημερομηνία που το έκανες) Αν κάνεις χωρίς full wipe ότι εφαρμογή, δεδομένα, επαφές, σελιδοδείκτες, κτλ έχεις δεν χάνονται. Τώρα, αν κάνεις full wipe όλα τα προηγούμενα χάνονται. Αλλά πάλι μπορείς να τα μεταφέρεις. Πως; μέσο του backupπου έκανες με το xrecovery Πες ότι φλασαρες με full wipe άνοιξες την ρομ και σου ζητάει στοιχεία, γλώσσα, gmail, κτλ.πάτα skip σε όλα, περίμενε να ανοίξει καλά η ρομ και: reboot σε xrecovery πάλι.πας backup και restore/restore/Advanced restore/restore data και πάλι reboot Θα ανοίξει η ρομ με ότι ακριβώς είχες + ότι καινούργιο θα έχει αυτή. Αν μάθεις το xrecovery θα τις παίζεις στα δάκτυλα.. Αν ποτέ κάτι τύχει και σου κολλήσει στο reboot, μην πανικοβληθείς, απλώς βγάλε την μπαταρία, ξαναβάλ' τη, και μόλις εμφανιστεί το sony ericsson πάτα το πλήκτρο back πολλές φορές μέχρι να εμφανιστεί το xrecovery για να κάνεις restore το backup της ρομ που ΠΑΝΤΑ θα έχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) μέσο του backupπου έκανες με το xrecovery Πες ότι φλασαρες με full wipe άνοιξες την ρομ και σου ζητάει στοιχεία, γλώσσα, gmail, κτλ.πάτα skip σε όλα, περίμενε να ανοίξει καλά η ρομ και: reboot σε xrecovery πάλι.πας backup και restore/restore/Advanced restore/restore data και πάλι reboot Θα ανοίξει η ρομ με ότι ακριβώς είχες + ότι καινούργιο θα έχει αυτή. Δεν το ήξερα αυτό και πραγματικά εκπλήσσομαι. Δεν το είχα δει κάπου να το αναφέρει κανείς. Πραγματικά μου έλυσες τα χέρια τώρα thanks :) (είμαι ψιλο-noob στο android :P) edit: Αυτό γίνεται μόνο πχ. αν έχεις το backup της 2.1 , βάλεις μια custom αλλά μετανιώσεις και επιστρέψεις στο backup, ή γενικά ο,τι rom και να βάλεις μπορείς να επαναφέρεις τα δεδομένα απο τη rom που έχεις backup? Edited May 22, 2011 by jimdem582 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Δεν το ήξερα αυτό και πραγματικά εκπλήσσομαι. Δεν το είχα δει κάπου να το αναφέρει κανείς. Πραγματικά μου έλυσες τα χέρια τώρα thanks :) (είμαι ψιλο-noob στο android :P) edit: Αυτό γίνεται μόνο πχ. αν έχεις το backup της 2.1 , βάλεις μια custom αλλά μετανιώσεις και επιστρέψεις στο backup, ή γενικά ο,τι rom και να βάλεις μπορείς να επαναφέρεις τα δεδομένα απο τη rom που έχεις backup? Με ότι rom έχεις φίλε μου.δοκιμασμένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Με ότι rom έχεις φίλε μου.δοκιμασμένο.. Thanks! Να σε ρωτήσω. Τι σκορ έχεις στο quadrant? Εγώ 850+. Άλλοι που έχουν την floyo 0.20 αναφέρουν πάνω από 1000 χωρίς overclock και 1200+ με overclock! Επίσης πολλοί λένε ότι η elelinux είναι η καλύτερη γιατί είναι πολύ γρήγορη σαν την floyo, πολύ σταθερή, και επιτρέπει το κατέβασμα μεγάλων εφαρμογών από το market όπως angry birds κλπ! (Δηλαδή δεν έχει το πρόβλημα που έχουμε σχεδόν όλοι :P) Λέω να κάνω μια δοκιμή την άλλη βδομάδα να δω πως είναι και οι 2. Όποιος άλλος θέλει ας προσπαθήσει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Thanks! Να σε ρωτήσω. Τι σκορ έχεις στο quadrant? Εγώ 850+. Άλλοι που έχουν την floyo 0.20 αναφέρουν πάνω από 1000 χωρίς overclock και 1200+ με overclock! Επίσης πολλοί λένε ότι η elelinux είναι η καλύτερη γιατί είναι πολύ γρήγορη σαν την floyo, πολύ σταθερή, και επιτρέπει το κατέβασμα μεγάλων εφαρμογών από το market όπως angry birds κλπ! (Δηλαδή δεν έχει το πρόβλημα που έχουμε σχεδόν όλοι :P) Λέω να κάνω μια δοκιμή την άλλη βδομάδα να δω πως είναι και οι 2. Όποιος άλλος θέλει ας προσπαθήσει! Τη Floyo 0.20 την είχα δοκιμάσει. Είναι όντως πολύ γρήγορη αλλά η μπαταρία κατεβαίνει μέσα σε μια-μιάμιση μέρα το πολύ με normal χρήση (για να μη σου πω με οικονομία). Την elelinux που λες δεν την έχω δοκιμάσει. Λέει ότι δεν έχει ράδιο και με αποτρέπει αλλά μπορεί να της δώσω μια ευκαιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 (edited) Thanks! Να σε ρωτήσω. Τι σκορ έχεις στο quadrant? Εγώ 850+. Άλλοι που έχουν την floyo 0.20 αναφέρουν πάνω από 1000 χωρίς overclock και 1200+ με overclock! Επίσης πολλοί λένε ότι η elelinux είναι η καλύτερη γιατί είναι πολύ γρήγορη σαν την floyo, πολύ σταθερή, και επιτρέπει το κατέβασμα μεγάλων εφαρμογών από το market όπως angry birds κλπ! (Δηλαδή δεν έχει το πρόβλημα που έχουμε σχεδόν όλοι :P) Λέω να κάνω μια δοκιμή την άλλη βδομάδα να δω πως είναι και οι 2. Όποιος άλλος θέλει ας προσπαθήσει! Με κάποιες εφαρμογές συστήματος απεγκαταστημένες και καθαρισμό cache με το cache mate έχω πιάσει 1143 στην V2.Στο quadrant advanced έτσι, όχι στο standard.είχα χρονισμένο τον επεξεργαστή στα 748 όμως Edited May 23, 2011 by superuser_78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Τελικα παιδια (με τις οδηγιες του Superuser_78) εκανα μεσω xrecovery Full Wipe & Wipe Cache (εχοντας παρει backup) και επειτα restore μονο τα data και το Market λειτουργει κανονικα! Καταφερα και κατεβασα και το Drag Racing και το Ndrive for Xperia που ειχα θεμα και δεν τα κατεβαζε. Και ολα ειναι οπως ακριβως τα ειχα. Τελικα το xrecovery ειναι αρκετα απλο (μετα τις οδηγιες που μου ειχε στειλει ο φιλος Superuser με pm) και εν συνεχεια ποσταρε στο site. Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για την βοηθεια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Μόλις έβαλα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=964223 Είναι port από το x10 mini.Και αυτή από έλληνες, του nobodyAtall και του dark dog Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts