amylee069 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Έχεις ενεργοποιημενο τον εντοπισμό σφαλμάτων; ω ναι......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 ω ναι......... Τώρα να υποθέσω ότι το ω ναι είναι έκπληξης και τώρα το θυμήθηκες ότι δε το έχεις ενεργοποιήσει ή ότι το έχεις από πριν; Θα υποθέσω το 2ο και θα σου πω ότι είναι περίεργο που το x8toolbox σου βρίσκει ότι έχεις περασμένη custom rom μέσα. Οι drivers του κινητού είναι εγκατεστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Τώρα να υποθέσω ότι το ω ναι είναι έκπληξης και τώρα το θυμήθηκες ότι δε το έχεις ενεργοποιήσει ή ότι το έχεις από πριν; Θα υποθέσω το 2ο και θα σου πω ότι είναι περίεργο που το x8toolbox σου βρίσκει ότι έχεις περασμένη custom rom μέσα. Οι drivers του κινητού είναι εγκατεστημένοι; χαχα καλα κανεις και υποθετεις το δευτερο... ειναι απο τοτε που πήρα το κινητο και δεν εχω πειραξει καθολου τον υπολογιστη..... το x8toolbox στην αρχη ξεκινουσε το root κανονικα αλλο που δεν το εκανε..... ξαφνικα μετα απο τοσες προσπαθειες του ρθε φλασια να διαβασει custom rom..... (που τετοια τυχη.....) τους drivers που μπορω να τους βρω για να τους ξαναπερασω??? αν και δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το προβλημα..... υπαρχει περιπτωση να χει πειραξει τπτ η se στο λογισμικο για να μη μπορουμε να το πειραζουμε?????? (το πήγα πολυ μακρια ε????:shifty:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 η μπαταρια του x8 μου πεφτει 10% με ελαχιστη χρηση, καθε περιπου 40-42 λεπτα. εβαλα και την ginger dx 028b. μηπως να παω για καινουρια μπαταρια 1200mAh?? Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) amylee κλείσε το κινητό και συνέδεσε το στο pc κλειστό. Μετά πατά συνεχόμενα το πληκτρο back και θα τους περάσει.. ElectroFunk κανε μέσα από το CWM ένα wipe battery stats.. Πέρασα την ν028b αλλά στις ρυθμίσεις που λέει ότι έχω την 027. Εσάς τι λέει; Edited June 27, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Άρα τους εχω σίγουρα γιατι εχω κάνει επανειλημμένα αυτή τη διαδικασία... Βέβαια τελικά μπορεί η όλη κατάσταση να οφείλεται στο laptop μου γιατί μετά από κάτι κολληματα τις τελευταίες δύο μέρες σήμερα τεζαρε..... Οπότε είναι για σερβις..... όλα τα καλά μαζί ως συνήθως.... Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια πάντως... Μόλις βγάλω άκρη με τον υπολογιστή θα ξαναδοκιμασω να κάνω root και θ ενημερώσω για τυχών εξελίξεις... (απειλή... :-P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 (edited) ElectroFunk κανε μέσα από το CWM ένα wipe battery stats.. το εχω κανει 3-4 φορες. δεν κερδισα και τπτ. ισα ισα, που αναγκαστηκα να το βαλω σε some animations και μαυρο background. http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/screenshot-1340899208024.png 028b μου λεει εμενα... Edited June 28, 2012 by ElectroFunk Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδια καιρο εχω να μπω και εμεινα πισω..κανενα νεο??τιποτα καλυτεροο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris24best Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 καλησπερα φιλοι μου, επειδη ψαχνω και δεν βρισκω ... υπαρχει τροπος, οδηγος για root στο Χ8 ??? Παράθεση "Music Is My Life" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 καλησπερα φιλοι μου, επειδη ψαχνω και δεν βρισκω ... υπαρχει τροπος, οδηγος για root στο Χ8 ??? Εδώ είσαι:) Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 prime hd ή ginger dx??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 prime hd ή ginger dx??? GingerDX με μικρή διαφορά. Η 028b έχει battery drain... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2012 GingerDX με μικρή διαφορά. Η 028b έχει battery drain... Έχω φάει το κόσμο να βάλω δικό μου ringtone κ δε βρίσκω πως μπορώ να το κάνω σε gdx 26 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Έχω φάει το κόσμο να βάλω δικό μου ringtone κ δε βρίσκω πως μπορώ να το κάνω σε gdx 26 :lol: Στα εύκολα κολλάς εσύ; Εγώ έχω περάσει τον PowerAMP για μουσική. Δυστυχώς η τελευταία έκδοση του δεν ανοίγει με custom rom οπότε βρες αν μπορείς την αμέσως προηγούμενη. Αν δε τη βρεις, πες μου!;) Μόλις βρεις το κομμάτι που θες, το πατάς παρατεταμένα και έχει επιλογή για ringtone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 για μας που εχουμε 028β, πως περναμε σε 027 μπας και σωθουμε απο το battery drain? απλα κανουμε update απο custom.zip δηλωνοντας το zip του rom? Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Όπως βάζεις όλα τα updates.. Απλά εγκατάσταση μέσω CWM και εγκατάσταση των alfs addons αν έχεις custom rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 τα settings απο τη 028β τα κραταει στη 027? Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 Τις δικές σου ρυθμίσεις ναι (δηλαδή αυτά που έχεις ρυθμίσει στο μενού Cyanogen Mod μένουνε).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 και δε θελει wipe stats κλπ?! sorry παιδες, ειμαι noob... :lol: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 και δε θελει wipe stats κλπ?! sorry παιδες, ειμαι noob... :lol: Τίποτα. Βέβαια δεν είναι ποτέ κακό μετά την πρώτη φόρτιση να κάνεις ένα wipe battery stats.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 :lol: Στα εύκολα κολλάς εσύ; Εγώ έχω περάσει τον PowerAMP για μουσική. Δυστυχώς η τελευταία έκδοση του δεν ανοίγει με custom rom οπότε βρες αν μπορείς την αμέσως προηγούμενη. Αν δε τη βρεις, πες μου!;) Μόλις βρεις το κομμάτι που θες, το πατάς παρατεταμένα και έχει επιλογή για ringtone! Θυμόμουν οτι έμπαινα στη μουσική παταγα παρατεταμένα κ το έκανα ήχο κλήσεις,πλέον έχει γίνει walkman κ δε μου δίνει επιλογή!βρήκα τη λύση αργά χθες:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. June 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2012 (edited) λοιπον παιδες, δοκιμασα να βαλω την 027 αλλα δεν πετυχε (error code 7) και αφου εκανα restore τη 028β, μου κολλαει στο λογοτυπο της sony eicsson... τεσπα το επανεφερα με το sony updater service, αλλα μαλλον ακομα δεν εχω πιασει τη λογικη του custom rom... Edited July 2, 2012 by ElectroFunk Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 (edited) guysssssss τι κανετε?????πωωω εχω να ποσταρω μηνες τωρα!!κανενα καλο νεο..το χ8 μου εγω το εχω αφησει εδω και 1μηνα τωρα με την ρομ 2.2 και παει 1χρα..(λιγο κολληματακια αλλα τι να κανουμε με τα 600mhz..ηλια κ αλκη βλεπω ακομα Helparete!;) επισης ο jimdem που χαθηκε ασχολητε ακομα με το αθλημα?:P Edited July 2, 2012 by mpa3 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 guysssssss τι κανετε?????πωωω εχω να ποσταρω μηνες τωρα!!κανενα καλο νεο..το χ8 μου εγω το εχω αφησει εδω και 1μηνα τωρα με την ρομ 2.2 και παει 1χρα..(λιγο κολληματακια αλλα τι να κανουμε με τα 600mhz..ηλια κ αλκη βλεπω ακομα Helparete!;) επισης ο jimdem που χαθηκε ασχολητε ακομα με το αθλημα?:P Βρε καλώς τον Θανάση!!!Που εξαφανίστηκες;! Εδώ φλασαρουν τα παλικάρια κάτι prime κάτι gdx:p Ο Άλκης βοηθάει περισσότερο:p:p Έχει πάρει μεταγραφή στη nexus ο jimdem!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ElectroFunk Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 ρε αφηστε τις χαιρετουρες και πειτε γιατι εχουμε battery drain! :ninja: Παράθεση Heisenberg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts