Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μη σε αγχώνει αυτό. Σε όλες τις rom το κάνει. Λόγω της rom παίζει κάτι με την αναγνώριση της χώρας κλπ. Δε θυμάμαι ακριβώς τώρα. Πατάς παράβλεψη και δε σε νοιάζει..

Νομίζω ότι στην 026 πρόσθεσαν την επιλογή να μπορείς να αλλάξεις εικονίδια από τις ρυθμίσεις Cyanogen. Για κοίτα το λίγο..

εικονιδια αλλαζω μεσα απο το Go Ex Launcher :)

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Εννοώ τα εικονίδια της μπαταρίας, σήματος κλπ. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Όποιος την έχει περάσει ας το επιβεβαιώσει αν μπορεί..

Εννοώ τα εικονίδια της μπαταρίας, σήματος κλπ. Δεν είμαι σίγουρος όμως. Όποιος την έχει περάσει ας το επιβεβαιώσει αν μπορεί..

ααα κατι ειδα αλλα νομιζωδν εχει χρωμα εεχει μονο μια γραμμη να το βαλεις ως μπαταρια και εκει αλλαζει χρωμα αλλα ειναι χαζοο..

ααα κατι ειδα αλλα νομιζωδν εχει χρωμα εεχει μονο μια γραμμη να το βαλεις ως μπαταρια και εκει αλλαζει χρωμα αλλα ειναι χαζοο..

Κατάλαβα. Η καλύτερη λύση είναι τα θέματα!

Καλησπέρα, παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ με αυτά που λέτε και μπορώ να πω ότι το χ8 το έχω κάνει φύλλο και φτερό. Από εχθές έχω όμως ένα μικρο προβληματάκι, εγκατέστησα την primehd και από εκείνη την ώρα δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο xrecovery ούτε μεσώ της επιλογής όταν κάνω reboot ούτε πατώντας το back την ώρα που ξεκινάει το κινητό.... για τώρα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά οποίος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί καλή η primehd αλλά χρειάζεται και λίγο ποικιλία. Sorry για το μεγάλο post και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα σε όλους.Μόλις απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Χ8 και έχει μέσα περασμένο GDX 017 Android 2.3.7 και δεν έχει multitouch.

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη και να έχει και multitouch?

Ζουμάρει με τα δύο δάκτυλα;

Προφανώς ναι!!

Τώρα πρέπει να δεις τι digitizer οθόνη έχεις αν έχεις cypress θα έχεις κανονικό multitouch

Αν έχεις synaptic θα έχεις fake dualtouch

Δες εδώ πως θα μάθεις τι digitizer έχεις:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1136083

τα βαζω τοτε η οχι? :D

Όχι δεν τα βάζεις από την v25 και μετά τσ έχει ενσωματωμένα.

Απλώς όταν έχεις custom kernel φλασάρωντας τα addons του alfs παράλληλα σβήνει τα modules για stock...

οκ ετοιμο σε ευχαριστω... ν ασε ρωτησω κατι αλλο στς φωτογραφιες στν σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 σε καποιες φωτογραφιες η μπαταρια πανω δεξια ειναι μπλε γινεται να τν αλλαξουμε?

Έχει ics theme η rom πάνε στον theme choser,επέλεξε ics και κανε ένα reboot

Καλησπέρα, παρακολουθώ το forum αρκετό καιρό και με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ με αυτά που λέτε και μπορώ να πω ότι το χ8 το έχω κάνει φύλλο και φτερό. Από εχθές έχω όμως ένα μικρο προβληματάκι, εγκατέστησα την primehd και από εκείνη την ώρα δεν μπορώ με τίποτα να μπω στο xrecovery ούτε μεσώ της επιλογής όταν κάνω reboot ούτε πατώντας το back την ώρα που ξεκινάει το κινητό.... για τώρα δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά οποίος μπορεί ας με βοηθήσει γιατί καλή η primehd αλλά χρειάζεται και λίγο ποικιλία. Sorry για το μεγάλο post και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν έχει xrecovery έχει μόνο CWMrecovery

ταπ ταπ την οθόνη...

παιδια και γω την εβαλα χτες, αργα το βραδυ... και ασχολιομουν πολλες ωρες.... καλα μιλαμε εχω ενθουσιαστει. εχει και καποια πιο γρηγορη αποκριση, ή ισως παιζει ρολο το γεγονος οτι εβγαλα golauncher(ο launcher που δινει η 026 με τρελανε <3), εβαλα παλι handcent αντι για gosms. και προφανως αφαιρεθηκαν κι ολα τα γυρω γυρω γι αυτες τις εφαρμογες. οποτε τωρα βλεπω να πηγαινει καλυτερα, ισως εφταιγε αυτο. και γενικαα, μ'αρεσε πολυ η 026..ειδικα για μενα που με την 025 δε τρελαθηκα, αυτη μου ρθε μια χαρα!

ναι..ελπιζω μονο μην εκραγει!χαχα! να σου πω..περι addons, δε μπαινουν αυτοματα? γιατι ετσι οπως ειδα τα παραπανω σχολια καταλαβα οτι θελει και τα addons, αλλα δε βρηκα κατι συγκεκριμενο να κατεβασω.

ναι..ελπιζω μονο μην εκραγει!χαχα! να σου πω..περι addons, δε μπαινουν αυτοματα? γιατι ετσι οπως ειδα τα παραπανω σχολια καταλαβα οτι θελει και τα addons, αλλα δε βρηκα κατι συγκεκριμενο να κατεβασω.

Όπως είπε και ο superuser είναι ενσωματωμένα στην rom, πράγμα που μου είχε διαφύγει. Οπότε δε κατεβάζεις τίποτα.. Είσαι εντάξει!!

Ευχαριστω πολυ superuser_78 ..αλλα που παω μετα για να το επιλεξω αυτο που κατεβασα?

Αν εννοείς το ics theme,στο συρτάρι των εφαρμογών στην εφαρμογή θέματα,ότι θέμα εγκαταστήσεις εκεί θα το βρείς..

Θα σου βγάλει error στην αρχή αλλά σημείωσέ το και τικαρε εφαρμογή οπωσδήποτε..

και σε κάθε εφαρμογή θέματος μετά κάνε reboot για να θεματιστούν και τα εικονίδια των εφαρμογών..

Ποοο ξενερωσα παλι...παρατηρησα οτι μου βγαζει παλι σφαλμα το wifi...να πω οτι εβαλα απο naa..ξανα alfs και στην συνεχεια περασα το backup της ginger που ειχα....μετα περασα απο πανω την 026..και το tweak του τζιμ

Περίεργο.. Τι να πω. Εμένα μια χαρά λειτουργεί...

και κατι αλλο που ξεχασα περασα και απο πανω update-GingerDX-Alfs-addon

και κατι αλλο που ξεχασα περασα και απο πανω update-GingerDX-Alfs-addon

Λέω και εγώ αύριο αφού τελείωσω με Ιστορία-Χημεία:wacko::wacko::cry::cry: να περάσω πάλι τη GDX. Να δω τι λέει η νέα!

Λέω και εγώ αύριο αφού τελείωσω με Ιστορία-Χημεία:wacko::wacko::cry::cry: να περάσω πάλι τη GDX. Να δω τι λέει η νέα!

καμια προταση για εμενα η οποια αν γινεται να μην περιχει ως λυση το full wipe :P

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8