Mimh_chios Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 παιδια status ber battery color γιατι δε μου δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Τι λέει σε σχέση με την 025; ενταξει μην περιμενεις την τρελη διαφορα αλλα υπαρχει μια μικρη βελτιωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 οοο αυτα ειναι! αντε να δουμε καμια αλλαγη εστω μικρη, γιατι βαρεθηκα..χαχα! απο πανω περναμε και το πακετακι του τζιμ ή αν το εχουμε ηδη δε χρειαζεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 οοο αυτα ειναι! αντε να δουμε καμια αλλαγη εστω μικρη, γιατι βαρεθηκα..χαχα! απο πανω περναμε και το πακετακι του τζιμ ή αν το εχουμε ηδη δε χρειαζεται? περασε το...εγω το περασα παντως οπως και τα addons για stock kernel... Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Καλημέρα σε όλους.Μόλις απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Χ8 και έχει μέσα περασμένο GDX 017 Android 2.3.7 και δεν έχει multitouch. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη και να έχει και multitouch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 περασε το...εγω το περασα παντως οπως και τα addons για stock kernel... Kώστα είσαι με stock kernel τελικά; Γιατί αν δεν είσαι δε χρειάζονται τα addons για stock kernel.. Καλημέρα σε όλους.Μόλις απέκτησα ένα μεταχειρισμένο Χ8 και έχει μέσα περασμένο GDX 017 Android 2.3.7 και δεν έχει multitouch. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καλύτερη και να έχει και multitouch? Δυστυχώς dualtouch δεν υποστηρίζει το κινητό μας. Δε νομίζω πως μπορείς να βρεις κάτι καλύτερο. Σε όλες τις custom roms, ο doixanh έχει δώσει το fake dualtouch.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ευχαριστώ πολύ Άλκη.Mόλις έβαλα το update 026 και είναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 και το δικο μου ολα καλα...πρεπει να βαλω και εγω τα addons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 και το δικο μου ολα καλα...πρεπει να βαλω και εγω τα addons? Aν είσαι με stock kernel, ναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Kώστα είσαι με stock kernel τελικά; Γιατί αν δεν είσαι δε χρειάζονται τα addons για stock kernel... δυστυχώς ναι έχω stock kernel αφού έχω ημερομηνία κατασκευής 11w49 Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Aν είσαι με stock kernel, ναι! Πωσ θα το δω αν ειμαι με stock kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Πωσ θα το δω αν ειμαι με stock kernel? έχεις πειράξει καθόλου τον bootloader?το έχεις ξεκλειδώσει ?αν όχι τότε έχεις stock Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 έχεις πειράξει καθόλου τον bootloader?το έχεις ξεκλειδώσει ?αν όχι τότε έχεις stock ναι ναι τα εχω πειραξει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Πωσ θα το δω αν ειμαι με stock kernel? Λογικά με stock είσαι. Ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο. Θα έχει κάπου μια γραμμή και θα γράφει έκδοση kernel. Aν δεις stock, τα περνάς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas193 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ναι ναι τα εχω πειραξει :) eee δεν θυμάσαι αν έχεις περάσει άλλο kernel? Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Λογικά με stock είσαι. Ρυθμίσεις-σχετικά με το τηλέφωνο. Θα έχει κάπου μια γραμμή και θα γράφει έκδοση kernel. Aν δεις stock, τα περνάς.. μου λεει( 2.6.29 SEMCUser@SEMCHost#1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Stock είσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Stock είσαι.. τα βαζω τοτε η οχι? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 τα βαζω τοτε η οχι? :D Τα βάζεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τα βάζεις!! θα βαλω αυτα εδω που λεει στν σελιδα? Previous AddOns (Optional) NOTE: Flash these AFTER you flashed GingerDX Timescape for GingerDX v010+ Stock Kernel Modules (GingerDX v014 - v022) Flash with CWM. This package contains: AnDyX's Dualtouch for Cypress, AnDyX's smartass governor, ext3/4, X8Gesture, X8MDDI, X8UV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Άσε το timescape και κατέβασε τα Stock Kernel Modules (GingerDX v014 - v022).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Άσε το timescape και κατέβασε τα Stock Kernel Modules (GingerDX v014 - v022).. οκ ετοιμο σε ευχαριστω... ν ασε ρωτησω κατι αλλο στς φωτογραφιες στν σελιδα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 σε καποιες φωτογραφιες η μπαταρια πανω δεξια ειναι μπλε γινεται να τν αλλαξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Είναι theme της ICS. Αν γράψεις στο google play τη λέξη themes θα σου βγάλει και θέματα ICS. Κατεβάζεις και τα βάζεις μέσω theme chooser.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mimh_chios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Είναι theme της ICS. Αν γράψεις στο google play τη λέξη themes θα σου βγάλει και θέματα ICS. Κατεβάζεις και τα βάζεις μέσω theme chooser.. Ωραια ευχαριστω και ενα τελευταιο..γιατι καποιες φορες οταν ανοιγω το κινητο μου στν αρχη μου βγαζει μια οθονη και λεει ξεκλειδωμα pin αλλα δν ειναι αυτο που παταω για τν καρτα κατι αλλο ειναι :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ωραια ευχαριστω και ενα τελευταιο..γιατι καποιες φορες οταν ανοιγω το κινητο μου στν αρχη μου βγαζει μια οθονη και λεει ξεκλειδωμα pin αλλα δν ειναι αυτο που παταω για τν καρτα κατι αλλο ειναι :/ Μη σε αγχώνει αυτό. Σε όλες τις rom το κάνει. Λόγω της rom παίζει κάτι με την αναγνώριση της χώρας κλπ. Δε θυμάμαι ακριβώς τώρα. Πατάς παράβλεψη και δε σε νοιάζει.. Νομίζω ότι στην 026 πρόσθεσαν την επιλογή να μπορείς να αλλάξεις εικονίδια από τις ρυθμίσεις Cyanogen. Για κοίτα το λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts