kwstas193 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Kwstas193,η ρομ αυτη απλως τα σπαει!Ειναι κορυφη.Αν δεν εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader του Χ8 πρεπει να βαλεις αυτην:http://www.mediafire.com/?wap9c39h1aemeul Αν εχεις ξεκλειδωμενο τον bootloader περασε τον nAa-11 kernel και περνα την αντιστοιχη για αυτον.Για μενα ειναι κορυφαια ρομ.Σε οτι benchmark εχω κανει βγαζει μεγαλυτερο σκορ απο ολες τις αλλες ρομς.Και απ'οτι βλεπω ετοιμαζεται να βγει MOD4.Just great.! δεν εχω ξεκλειδωσει τον bootloader του Χ8.απλως για τις επαφες με νοιαζει..αντε να τις ξαναβρω Παράθεση GR Mobiles (Gcam, mods & custom) - Ελληνικό Telegram Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Δεν θα χασεις τιποτα.Θα κανει απλως update.Ωστοσο,κανε ενα back up ωστε αν προκειψει κατι,να κανεις restore. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Δεν θα χασεις τιποτα.Θα κανει απλως update.Ωστοσο,κανε ενα back up ωστε αν προκειψει κατι,να κανεις restore. Αν ΔΕΝ την έχει ήδη εγκαταστήσει και θέλει να την περάσει πάνω από κάποια άλλη rom, αναγκαστικά πρέπει να κάνει full wipe άρα θα τα χάσει όλα. Κώστα τις επαφές συγχρονισμό με το gmail και έτσι δε τις χάνεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Εγω παντως δεν χρειαστηκε να κανω full wipe..Και να την εχει βαλει,ελπιζω να εχει κανει backup ωστε να μην εχει προβλημα. Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Πω πω έχω μείνει πίσω εγώ!! Σας χαίρομαι που το πειραζεται ακόμη!!!:thumbup: Εγώ έχω κάτσει με το neo v:p:p Η μόνη αλλαγή είναι που άλλαξα καλύμματα:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Πω πω έχω μείνει πίσω εγώ!! Σας χαίρομαι που το πειραζεται ακόμη!!!:thumbup: Εγώ έχω κάτσει με το neo v:p:p Η μόνη αλλαγή είναι που άλλαξα καλύμματα:p Κάτι είναι και αυτό ρε Ηλία! Απ ότι βλέπω πάει καλά και με custom rom/kernel το Neo V!! Έχεις μια ειδοποίηση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Κάτι είναι και αυτό ρε Ηλία! Απ ότι βλέπω πάει καλά και με custom rom/kernel το Neo V!! Έχεις μια ειδοποίηση!!! Έχω αράξει στο παγωτακι εγώ!!Είναι κ περιορισμένος ο χρόνος πια!! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @alkis τον ιδιο κερνελ αφησες ??και τι σαβουρα εσβησες γιατι ειχα σβησει λιγα και εγω οταν την ειχα βαλει αλλα φοβηθηκα να σβησω κιαλα μην εκανα καμια πατατα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 @alkis τον ιδιο κερνελ αφησες ??και τι σαβουρα εσβησες γιατι ειχα σβησει λιγα και εγω οταν την ειχα βαλει αλλα φοβηθηκα να σβησω κιαλα μην εκανα καμια πατατα :P Μιλάς για τη Shin Engine; Έβαλα τον nAa αντί του Alfs. Πραγματικά δε μπορείς να φανταστείς τι πράγμα έσβησα. Μέχρι και το ξυπνητήρι κατά λάθος!:p Αλλά ε θυμάμαι τίποτα μιας και δεν υπάρχουν στοιχεία γι αυτά στο titanium. Κάνε ένα backup και ξεκίνα να σβήνεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 Μιλάς για τη Shin Engine; Έβαλα τον nAa αντί του Alfs. Πραγματικά δε μπορείς να φανταστείς τι πράγμα έσβησα. Μέχρι και το ξυπνητήρι κατά λάθος!:p Αλλά ε θυμάμαι τίποτα μιας και δεν υπάρχουν στοιχεία γι αυτά στο titanium. Κάνε ένα backup και ξεκίνα να σβήνεις!!! εαν η γνωμη σου ειναι οτι αξιζει παραπανω και εχει κατι καλυτερο εστω και μικρο θα το κανω....οπως και να το κανουμε εχεις μια παραπανω εμπειρια η γνωμη σου μετραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2012 εαν η γνωμη σου ειναι οτι αξιζει παραπανω και εχει κατι καλυτερο εστω και μικρο θα το κανω....οπως και να το κανουμε εχεις μια παραπανω εμπειρια η γνωμη σου μετραει Τσέκαρε. Μετά από πολύ σβήσιμο, είναι στα ίδια με τη GDX. Πραγματικά την αδικεί η πολύ σαβούρα που έχει πάνω. Αν έχεις χρόνο να σβήσεις, πέρασε την. Αλλιώς μείνε με GDX που πιστεύω ότι χωρίς να χρειαστεί να σβήσεις τίποτα είναι από τις ταχύτερες αν όχι η ταχύτερη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παιδιά τα φώτα σας παρακαλώ γιατί κάνει κάτι νούμερα το τηλέφωνο και πριν μου μείνει στα χέρια θέλω καμιά συμβουλή. Λοιπόν αποφάσισα χτες διαβάζοντας τα μηνύματά σας να ξεκλειδώσω τον bootloader. Ακολούθησα τα βήματα από εδώ . Είχα 11w03, όλα πήγαν καλά, ξεκλείδωσε. Πάω μετά εδώ βάζω τον Alfs όλα τέλεια. Πάω μετά κοτσάρω από πάνω και την v25 βάζω το AddOn του Kernel, βάζω και τα adreno_libs να μη σας τα πολυλογώ όλα πήγαν καλά μέχρι εκεί, δούλευε το κινητάκι μια χαρά. Το φορτίζω στο 100%, του κάνω ένα Battery Calibration μ' αυτό εδώ και το αφήνω να κλείσει από μόνο του όταν φτάσει 0% όπως λένε οι οδηγίες. Αφότου κλείνει λοιπόν, το βάζω να το φορτίσω...τίποτα. Αναβόσβηνε το κόκκινο ledάκι, και η συσκευή νεκρή. Πάτησα το power, δοκίμασα με το Flash να το συνδέσω με το πίσω βελάκι πατημένο τίποτα. Να μη σας τα πολυλογώ με τα 1000 ζόρια και μετά από κάνα μισάωρο (χωρίς να καθορίσω αν φταίει κάτι που πάτησα ή αν πήρε μόνο του μπρος) ακούστηκε ο ήχος στο PC ότι βρήκε συσκευή και άρχισε να φορτίζει. Τώρα τι κάνω; Το αφήνω έτσι και προσέχω μην τύχει και μου κλείσει ποτέ από μπαταρία γιατί θα έχω τα ίδια; Του κάνω από την αρχή calibration; Ξαναflashaρω κάτι; Για πείτε καμιά ιδέα γιατί Σαββατιάτικο τα έπαιξα ότι θα μείνω με το τηλέφωνο brick. Σόρι για το τεράστιο ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 @katergaris1979 Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Απλά αν κλείσει απο μπαταρία και το βάλεις να φορτίσει κλειστό, αργεί λίγο να ανοίξει όπως λέει και στο εγχειρίδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Jim ευχαριστώ πολύ, με καθησύχασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Πάντως νομίζω πως έχει καλύτερη διάρκεια μπαταρίας η Shin από την GDX.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Χμμ μυριζομαι δουλίτσα αύριο Άλκη!!!αν μείνει χρόνος θα την εγκαταστήσω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Χμμ μυριζομαι δουλίτσα αύριο Άλκη!!!αν μείνει χρόνος θα την εγκαταστήσω! Πρέπει να σβήσεις πολύ πράμα, Ηλία! Θες αρκετό χρόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Πρέπει να σβήσεις πολύ πράμα, Ηλία! Θες αρκετό χρόνο... Πολλές εφαρμογές του dev; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Πολλές εφαρμογές του dev; Ναι. Κάτι χαζοθέματα, κάτι ρυθμίσεις του fb-tweeter μαζί με τις εφαρμογές και κάτι άχρηστες εφαρμογές του dev... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ναι. Κάτι χαζοθέματα, κάτι ρυθμίσεις του fb-tweeter μαζί με τις εφαρμογές και κάτι άχρηστες εφαρμογές του dev... Λογικά κ άλλο κερνελ ή παίζει κ με τον alfs? Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Λογικά κ άλλο κερνελ ή παίζει κ με τον alfs? Παίζει και με τον Alfs αλλά με τον nAa πιστεύω πάει καλύτερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Παίζει και με τον Alfs αλλά με τον nAa πιστεύω πάει καλύτερα! Ωραία θα δοκιμάσω κ θα πω εντυπώσεις! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2012 Ωραία θα δοκιμάσω κ θα πω εντυπώσεις! Δοκίμασε και όταν τη βαρεθούμε πάμε για CM9!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndroX Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Αγαπητα μου παιδακια:grin:Μολις δοκιμασα την MiniCM9-3.0.1-shakira. Απο: 1)Εμφανιση:Η ΚΟΡΥΦΗ. 2)Επιδοσεις:Οτι χειροτερο εχω δοκιμασει..(χωρις υπερβολες)Στα 806 mhz στο quadrant advanced μου εβγαλε 1201 score:blink: Επισης με αυτην την ρομ οταν παω τον cpu στα 825 το κινητο μετα απο λιγο brickαρει... 3)Μικροπροβληματα με cypress screens. Την δοκιμασα και με τους 2 κερνελς : E15_nAa-ics-01_2.6.29.6-nAa-ics-01 +02. Δοκιμασα σημερα επισης : 1)PetrukDROID-2.3.7-X8.V3. Πολυ γρηγορη ρομ.Εχει προβλημα με την status bar,δεν εμφανιζεται καθολου ακομα και με το patch. 2)Xperience 6.0. Καλη.Δεν μου αρεσαν οι επιδοσεις. 3)Xperience6.2 Χειροτερη απο την 6.0. Συμπερασμα:Shin Engine and nothing else matters..(προσωπικη αποψη παντα)..Μολις την ξαναεγκατεστησα.:grin: Παράθεση Η συσκευη μου : Xperia X8, 11w19 , cypress digitizer:grin: , 825 mhz , 16 gb sd class 4 , Shin_Engin3_RNR_IX_MM , Alfs SDE final by Pilu . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Μην πολυεμπιστεύεσαι το quadrant. Στίσε το κινητό, όπως το είχες με τη Shin και μείνε 2-3 μέρες με κάθε ρομ. Έτσι θα δεις διαφορές.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts