Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδιά δεν μπορώ να κάνω με τίποτα repair το κινητό μου........... καταραμένη SONY!!!!!!!

Τι γράφει πίσω από την μπαταρία;

Διάβασε λίγο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481630

Πήγαινε το στο service με την εγγύηση και παίξτo κινέζος δεν πρόκειται να πάρουν χαμπάρι τίποτα..

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι γράφει πίσω από την μπαταρία;

Διάβασε λίγο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1481630

Πήγαινε το στο service με την εγγύηση και παίξτo κινέζος δεν πρόκειται να πάρουν χαμπάρι τίποτα..

εγω που εχω 11w41 μπορω να το κανω η οχι συμφωνα με το παραπανω ποστ..το εχει κανει κανεις που να εχει 11w41?

unbrick κατάφερα και το έκανα.....

το κινητό μου δουλεύει παιδιά απλά δεν θα έλεγα ότι δουλεύει τόσο καλά με gingerdx και το patch του jim, έκανα fullwipe κτλ αλλά δεν βλέπω να διορθώνετε :P απλά για κάποιο λόγο δε γίνεται repear!

@kwstas193

Είναι επικίνδυνο...

@rafinos

Πριν βάλεις το tweak πρέπει να διαγραψεις τον φάκελο modules που βρίσκεται στο system/lib του tweak

Τα modules πλέον τα έχει o kernel

@superuser αυτο το τελευταιο δεν το επιασα. Για ποιο λογο να σβησεις τον φακελο modules απο το system/lib;

@rafinos

Πριν βάλεις το tweak πρέπει να διαγραψεις τον φάκελο modules που βρίσκεται στο system/lib του tweak

Τα modules πλέον τα έχει o kernel

δεν το κατάλαβα αυτό :P

Αν έχει βάλει custom kernel πρέπει να τα διαγράψει

Τα modules είναι ΜΟΝΟ για τον stock

Aα. Τωρα σε καταλαβα. Απλα τονισε το για τυχων μπερδεματα!;)

δεν το κατάλαβα αυτό :P

Μου το εξηγει ακριβως απο πανω!

Sorry απλά απάντησα χωρίς να κάνω refresh :P

είχα βάλει custom kernel, μετά όμως ξαναπέρασα τον stock και ξανακλείδωσα τον bootloader.

Μετά έγινε το brick... ακολούθησε το unbrick και από τότε δεν μπορώ να κάνω repair!

Παιδιά μια ερωτησούλα γιατί ψάχνω και όσο ψάχνω τόσο πιο πολύ μπερδεύομαι. Πήρα το Χ8 και είναι καινούριο μοντέλο. Το έκανα root και να έβαλα xrecovery με την ελπίδα να βάλω custom 2.3. Την CM7 δεν την παίρνει, βαράει λάθος (θέλει πείραγμα ο bootloader από ότι κατάλαβα). Επίσης διάβασα ότι αν γίνει unlock στο boot loader τότε παίζει να γίνει hard brick στα καινούρια X8.

Τώρα θέλω να βάλω μία curom rom 2.3 που να μπαίνει με xrecovery αλλά να μην γίνεται unlock στο bootloader. Διαβασα στο XDA ότι η gingerDX μπαίνει με xrecovery και μετά σου βάζει και CWM. Είναι ακίνδυνο ή υπάρχει περίπτωση να του κάνω hard brick?

Γενικά υπάρχει καμιά καλή ROM που να μπορώ να βάλω με το xrecovery χωρίς να έχει φόβο να κάνω hard brick?

Ευχαριστώ

Βρες ενα σχολιο του jimdem582 σε καποια απο τις προηγουμενες σελιδες και στην υπογραφη του εχει εναν αναλυτικοτατο και πολυ συντομο οδηγο για περασμα CWM στο x8 και φλασαρισμα GDX και του tweak του!

Οκ το έκανα ήδη και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μία ερώτηση ακόμα όμως. Παίζει κάποια custom ROM να πάει να μου ξεκλειδώσει το bootloader και να μου κάνει μόνιμη ζημιά εξαιτίας αυτού? Φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που εγώ κάνω κάτι στραβά ή πέσω σε προβληματική ROM.

Ευχαριστώ

ρε παιδια μια μικρη βοηθεια. Στο κινητο της κοπελας μου ειχα βαλει τον αυγουστο την kuyadroid, τωρα θελω να βαλω την επισημη CM7.1 . H διαδικασια ειναι η κλασικη, boot cwm - flash zip ?

πρεπει να κανω κατι εξωτικο οπως ξεκλειδωμα bootloader κλπ?

επισης κατι αλλο, η εκδοση του CWM που εχει ειναι η 3.ΧΧ, για να βαλω την 4.ΧΧ απλα φλασαρω μεσα απο το xrecovery? θα αντικαταστησει την 3.ΧΧ ετσι?

ευχαριστω

All it takes is a swipe...

Οκ το έκανα ήδη και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μία ερώτηση ακόμα όμως. Παίζει κάποια custom ROM να πάει να μου ξεκλειδώσει το bootloader και να μου κάνει μόνιμη ζημιά εξαιτίας αυτού? Φυσικά δεν αναφέρομαι σε περιπτώσεις που εγώ κάνω κάτι στραβά ή πέσω σε προβληματική ROM.

Ευχαριστώ

Kαμια ρομ δεν παει να σου ξεκλειδωσει bootloader απο μονη της. Αυτη τη διαδικασια την κανεις εσυ οποτε δεν υπαρχει προβλημα στην εγκατασταση της ρομ!

ρε παιδια μια μικρη βοηθεια. Στο κινητο της κοπελας μου ειχα βαλει τον αυγουστο την kuyadroid, τωρα θελω να βαλω την επισημη CM7.1 . H διαδικασια ειναι η κλασικη, boot cwm - flash zip ?

πρεπει να κανω κατι εξωτικο οπως ξεκλειδωμα bootloader κλπ?

επισης κατι αλλο, η εκδοση του CWM που εχει ειναι η 3.ΧΧ, για να βαλω την 4.ΧΧ απλα φλασαρω μεσα απο το xrecovery? θα αντικαταστησει την 3.ΧΧ ετσι?

ευχαριστω

Για να δουλεψει η επισημη απο Cyanogen θελει ξεκλειδωμα bootloader και custom kernel (για το τελευταιο δεν παιρνω και ορκο). Για το CWΜ θεωρητικα παντα οπως εγκατεστησες το 3.χχ θα βαλεις και το 4.χχ..

Sorry απλά απάντησα χωρίς να κάνω refresh :P

είχα βάλει custom kernel, μετά όμως ξαναπέρασα τον stock και ξανακλείδωσα τον bootloader.

Μετά έγινε το brick... ακολούθησε το unbrick και από τότε δεν μπορώ να κάνω repair!

Και γιατί τον ξανακλείδωσες;

κάπου τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται...

Δεν παίζει ρόλο αν αν είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος...

Τον κλειδώνεις μόνο αν θες να έχεις την εγγύηση και μόνο με τον stock kernel..

Μπορείς να τρέχεις τον stock και παράλληλα να είναι και ξεκλείδωτος..

Προς ΌΛΟΥΣ:

ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ BOOTLOADER ΜΕ CUSTOM KERNEL ΘΑ ΝΕΚΡΩΣΕΙ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ

Kαμια ρομ δεν παει να σου ξεκλειδωσει bootloader απο μονη της. Αυτη τη διαδικασια την κανεις εσυ οποτε δεν υπαρχει προβλημα στην εγκατασταση της ρομ!

Για να δουλεψει η επισημη απο Cyanogen θελει ξεκλειδωμα bootloader και custom kernel (για το τελευταιο δεν παιρνω και ορκο). Για το CWΜ θεωρητικα παντα οπως εγκατεστησες το 3.χχ θα βαλεις και το 4.χχ..

μαλιστα, υπαρχει καποια λιστα με τι μπορω να βαλω που να μην χρειαζεται να αλλαξω κερνελ και να ξεκλειδωσω τον bootloader?

Τα ΠΑΝΤΑ μπορεις να βαλεις χωρις custom kernel και ξεκλειδωμα bootloader. Απλο!!

XDA λιστα εχει μερικες ρομ που δεν παιζουν με το μανισιο κερνελ. Πριν απο λιγο δεν μου ειπες οτι η CM δεν παιζει χωρις να βαλεις κερνελ :confused:? (που προυποθετει ξεκλειδωτο bootloader?)

μαλιστα, υπαρχει καποια λιστα με τι μπορω να βαλω που να μην χρειαζεται να αλλαξω κερνελ και να ξεκλειδωσω τον bootloader?

Θέλει sony ericsson style ή cyanogen style;

XDA λιστα εχει μερικες ρομ που δεν παιζουν με το μανισιο κερνελ. Πριν απο λιγο δεν μου ειπες οτι η CM δεν παιζει χωρις να βαλεις κερνελ :confused:? (που προυποθετει ξεκλειδωτο bootloader?)

Ααα. Τωρα καταλαβα τι θες να πεις. Η μονη ρομ που ξερω εγω και θελει custom kernel ειναι η Cyanogen. Επισης και η Gingercruzt 8.5 αλλα περνας την 8.4 που δεν εχει καμια διαφορα με την 8.5 και δουλευει με stock kernel. Τωρα δε μου ερχεται κατι αλλο. Ολες οι υπολοιπες το προτεινουν σαν προαιρετικη διαδικασια. Αλλα γενικα δεν κερδιζεις και τιποτα τρομερο αν βαλεις custom kernel στο συγκεκριμενο κινητο!

Ααα. Τωρα καταλαβα τι θες να πεις. Η μονη ρομ που ξερω εγω και θελει custom kernel ειναι η Cyanogen. Επισης και η Gingercruzt 8.5 αλλα περνας την 8.4 που δεν εχει καμια διαφορα με την 8.5 και δουλευει με stock kernel. Τωρα δε μου ερχεται κατι αλλο. Ολες οι υπολοιπες το προτεινουν σαν προαιρετικη διαδικασια. Αλλα γενικα δεν κερδιζεις και τιποτα τρομερο αν βαλεις custom kernel στο συγκεκριμενο κινητο!

ωραια, ευχαριστω για τη διευκρινηση, θα δοκιμασω να βαλω την 4.5.4 kuyadroid μιας και βλεπω παιζει με το μανισιο κερνελ.

Παντως μου εκανε εντυπωση που στο wiki του CM δεν εχει οδηγιες πως να βαλεις τη ρομ, φανταζομαι θα ειναι πολλοι που θα το πηραν στο χερι φλασαροντας καρφι τη ρομ χωρις να διαβασουν τη λεπτομερεια αυτη

ωραια, ευχαριστω για τη διευκρινηση, θα δοκιμασω να βαλω την 4.5.4 kuyadroid μιας και βλεπω παιζει με το μανισιο κερνελ.

Παντως μου εκανε εντυπωση που στο wiki του CM δεν εχει οδηγιες πως να βαλεις τη ρομ, φανταζομαι θα ειναι πολλοι που θα το πηραν στο χερι φλασαροντας καρφι τη ρομ χωρις να διαβασουν τη λεπτομερεια αυτη

Γιατί δεν βάζεις την Gingerdx;

Προφανως του αρεσει η Kuyadroid που παρεμπιπτοντως εχω δει καλα λογια τωρα τελευταια γι αυτην!

battery drain λενε στο XDA, αν τη περασω αργοτερα τη κοπαναω με το κλασικο τροπο ( install from zip κλπ κλπ ? :D )

ρωταω συνεχεια γιατι αν γινει λαλακια, θα με παρει ο διαολος (γυναικες γαρ)....

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8