alkis_7 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Γεια σας,ο αδερφός μου και ο θείος μου έχουν το εν λόγω κινητό,πέρασαν κάποια ελληνικά τραγούδια και τα δείχνει κινέζικα τους τίτλους... Πως μπορεί να φτιαχτεί αυτό?? Ευχαριστώ πολύ.... Υ.Γ. στον αδερφό μου έχω βάλει ginderx και πάλι τα ίδια..... χρησιμοποιουν καποιον music player η με τον μαμα ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Γεια σας,ο αδερφός μου και ο θείος μου έχουν το εν λόγω κινητό,πέρασαν κάποια ελληνικά τραγούδια και τα δείχνει κινέζικα τους τίτλους... Πως μπορεί να φτιαχτεί αυτό?? Ευχαριστώ πολύ.... Υ.Γ. στον αδερφό μου έχω βάλει ginderx και πάλι τα ίδια..... Λογικά έχουν τον stock music player γιατί εγώ με τον poweramp δεν έχω πρόβλημα. Λύση: Μετονομασία σε greeklish! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Λογικά έχουν τον stock music player γιατί εγώ με τον poweramp δεν έχω πρόβλημα. Λύση: Μετονομασία σε greeklish! η αν εχουν poweramp και τους τα βγαζει σε κινεζικα,διαγραφη του τιτλου και επανεγγραφη..εμενα ετσι μου τα εβγαλε στα ελληνικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Τους έχω δοκιμάσει όλους πειραματικοί όλοι τους... Edit: δες μερικά screenshots..: http://db.tt/lVfxLtWI Λέω να να περάσω το framework της stornmix... τι να σου πω.. με εχει ξετρελανει η GingerCruzt. βασικα μου την σπαει αλλα και μου αρεσει π εχει αναποδα την μπαταρια το σημα κ τα λοιπα... Αν μπορεις κανε τπτ. βασικα να βγαλουμε και την διαφανεια απο την TaskBar. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 τι να σου πω.. με εχει ξετρελανει η GingerCruzt. βασικα μου την σπαει αλλα και μου αρεσει π εχει αναποδα την μπαταρια το σημα κ τα λοιπα... Αν μπορεις κανε τπτ. βασικα να βγαλουμε και την διαφανεια απο την TaskBar. Ωραία η stornmix. Θα βάλω μερικά χαρακτηριστικά της στο jimdemdroid. Stay tuned ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) εχεις κανεισ Sony Ericsson Home Launcher ,που να ειναι γρηγορος και Smooth? edited: τελικα τον βρηκα... Edited December 10, 2011 by eu8umhc Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Επίσης με φωτογράφησε το αυτοκίνητο της google να πίνω καφέ. Χαχα ενδιαφέρουσες μέρες. Τράβα τους μήνυση επειδή σε βγάλαν φωτό για προστασία προσωπικών δεδομένων!!:p Άλκη ώρα για μεταγραφή στην ΑΕΚ:X:X Εγώ σήμερα σηκώθηκα 19:00 και θα φύγω στις 22:30 για δουλειά και θα γυρίσω 11:00 το πρωί λόγω άσκησης ετοιμότητας! Καμιά πρόταση για την επόμενη έκδοση;;θα σκεφτούμε και θα σου πούμε! Μέχρι στιγμής απροβλημάτιστα όλα!! Το βγάλα από τη φόρτιση χθες στις 21:00 και γύρισα σπίτι στις 10:00 και ήμουν στο 58% με σχετικά νορμάλ χρήση(με ξέρεις τώρα)!!!! Edited December 10, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Άλκη ώρα για μεταγραφή στην ΑΕΚ:X:X μας ειναι και κοντα τωρα το προπονητικο..περασα και μια φαση απο τον Ολυμπιακο αλλα δυσκολα τα πραγματα εκει..:ninja::ninja: εχω μια ιδεα αλλα δε ξερω αν ειναι εφικτη..οταν κατεβαζουμε την task bar εχει πανω τα εικονιδια του wi-fi,bluetooth,gps και ηχου..γινεται να προσθεσουμε και κινηση δεδομενων η φωτεινοτητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 http://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-2.jpghttp://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-3.jpghttp://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-4.jpghttp://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-5.jpghttp://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-6.jpghttp://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-7.jpg http://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-8.jpghttp://dl.dropbox.com/u/17925888/BluMagic2.2-1.jpg Τι λετε καλο το θεματακι ? Blumagic Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 μας ειναι και κοντα τωρα το προπονητικο..περασα και μια φαση απο τον Ολυμπιακο αλλα δυσκολα τα πραγματα εκει..:ninja::ninja: εχω μια ιδεα αλλα δε ξερω αν ειναι εφικτη..οταν κατεβαζουμε την task bar εχει πανω τα εικονιδια του wi-fi,bluetooth,gps και ηχου..γινεται να προσθεσουμε και κινηση δεδομενων η φωτεινοτητα?? Γινεται,πηγαινε cyanogen settings διεπαφη power widget κ βαλε οτι θες Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Γινεται,πηγαινε cyanogen settings διεπαφη power widget κ βαλε οτι θες Sent from my X8 black using Tapatalk Δεν το είχα δει!!ευχαριστώ!!! Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Παιδια υπαρχει καμια font που να υππστηριΖει ελληνικα; Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Παιδια υπαρχει καμια font που να υππστηριΖει ελληνικα; Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 Τι πρόβλημα έχεις ακριβώς; οταν βαζω μια font απο τον Font Changer καποια συμφωνα και καποια τονισμενα φωνηεντα φεντονται καπως ετσι [] Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα σε ολους ,ειμαι καινουριος με το χ8 καθως ειχα και εχω ακομα το htc hd (το χ8 εναι της γυναικας μου). το αγορασα μολις εχθες και ειμαι πολυ απογοητευμενος με την ρομ την μαμησια που εχει σαν κινητο... εψαξα μεσα στην ενοτητα αυτη για το χ8 να βρω μπας και λεει πως μπορουμε να φλασαρουμε αλλη ρομ,πραγμα που δεν βρηκα γιατι οπως καταλαβενεται ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 360 + σελιδες! θα μπορουσε καποιος να μου πει πως περναω μια ρομ που κατεβασα απο το xda? δεν μπορω να το βρω μεσα στο xda γιατι απο αγγλικα δεν τα παμε καθολου καλα... μια οποιαδηποτε βοηθεια στα ελληνικα 1 προς 1 τα βηματα θα ηταν πολυ χρησιμη... ευχαριστω εκ των προταιρων με εκτιμηση Τακης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 καλησπερα σε ολους ,ειμαι καινουριος με το χ8 καθως ειχα και εχω ακομα το htc hd (το χ8 εναι της γυναικας μου). το αγορασα μολις εχθες και ειμαι πολυ απογοητευμενος με την ρομ την μαμησια που εχει σαν κινητο... εψαξα μεσα στην ενοτητα αυτη για το χ8 να βρω μπας και λεει πως μπορουμε να φλασαρουμε αλλη ρομ,πραγμα που δεν βρηκα γιατι οπως καταλαβενεται ειναι λιγο δυσκολο να διαβασω 360 + σελιδες! θα μπορουσε καποιος να μου πει πως περναω μια ρομ που κατεβασα απο το xda? δεν μπορω να το βρω μεσα στο xda γιατι απο αγγλικα δεν τα παμε καθολου καλα... μια οποιαδηποτε βοηθεια στα ελληνικα 1 προς 1 τα βηματα θα ηταν πολυ χρησιμη... ευχαριστω εκ των προταιρων με εκτιμηση Τακης! ποια ρομ κατεβασες?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) ποια ρομ κατεβασες?? αυτην εδω >>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1332836 μπορεις σε παρακαλω να μου πεις αν ειναι καλη? γενικα ψαχνω μια που να ειναι σαν την super ram στο htc hd2 που χω... γενικα παντος θελω μια πολυ σταθερη ρομ και να μην εχει αυτα τα τετραγονακια γυρω γυρω απο την οθονη του τηλεφωνου οπψς η μαμησια... μπορεις να προτεινεις κατι για να δοκιμασω?> edit: και προπαντος αν εχει και ελληνικα το menu! Edited December 11, 2011 by takisxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 αυτην εδω >>> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1332836 μπορεις σε παρακαλω να μου πεις αν ειναι καλη? γενικα ψαχνω μια που να ειναι σαν την super ram στο htc hd2 που χω... γενικα παντος θελω μια πολυ σταθερη ρομ και να μην εχει αυτα τα τετραγονακια γυρω γυρω απο την οθονη του τηλεφωνου οπψς η μαμησια... μπορεις να προτεινεις κατι για να δοκιμασω?> απαπα..πιο παλια δεν εβρισκες??:p:p θα σου πω σε λιγακι τη ρομ που θα κατεβασεις..με αυτον τον οδηγο κανε root το κινητο σου,αν δεν το εχεις κανει ηδη..οταν τελειωσεις πες μου να σου πω το επομενο βημα!! EDIT:Τα ελληνικα εννοουνται!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 απαπα..πιο παλια δεν εβρισκες??:p:p θα σου πω σε λιγακι τη ρομ που θα κατεβασεις..με αυτον τον οδηγο κανε root το κινητο σου,αν δεν το εχεις κανει ηδη..οταν τελειωσεις πες μου να σου πω το επομενο βημα!! EDIT:Τα ελληνικα εννοουνται!! eεχω windows 7 στο pc πειραζει? ρωταω γιατι ο οδηγος λει για windows xp περα απο αυτο το πρωτο λινκ δεν ανοιγει ,αυτο δηλαδη >>>>http://developer.sonyericsson.com/cws/download/1/825/493/1279522538/X8_drivers.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 απαπα..πιο παλια δεν εβρισκες??:p:p θα σου πω σε λιγακι τη ρομ που θα κατεβασεις..με αυτον τον οδηγο κανε root το κινητο σου,αν δεν το εχεις κανει ηδη..οταν τελειωσεις πες μου να σου πω το επομενο βημα!! EDIT:Τα ελληνικα εννοουνται!! Βαλτον στις καλες ρομ αλκη ξερεις εσυ!!! Τωρα για τις 4γωνιες μπορεις να κατεβασεις οταν βαλεις τη ρομ που θες τον sony ericsson active launcher θα το βρεις στο google Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 (edited) eεχω windows 7 στο pc πειραζει? ρωταω γιατι ο οδηγος λει για windows xp περα απο αυτο το πρωτο λινκ δεν ανοιγει ,αυτο δηλαδη >>>>http://developer.sonyericsson.com/cws/download/1/825/493/1279522538/X8_drivers.zip και εγω με 7αρια το εκανα..απλα κατεβαζεις MONO το superoneclick... EDIT:Ηλια πηδας λεξεις??:P:P:P ΔΕΝ θελει τις 4 γωνιες λεει!!! Edited December 11, 2011 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 και εγω με 7αρια το εκανα..απλα κατεβαζεις MONO το superoneclick... EDIT:Ηλια πηδας λεξεις??:P:P:P ΔΕΝ θελει τις 4 γωνιες λεει!!! ειμαι ετοιμος φιλε μου περιμενω τα παρακατω.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 ειμαι ετοιμος φιλε μου περιμενω τα παρακατω.! λογικα θα σου εμφανιστηκε το εικονιδιο του superuser στο μενου οποτε ολα καλα..τωρα περναμε το xrecovery..τωρα μπες εδω και δες το 2ο ποστ του superuser_78 απ το 2ο λινκ και κατω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 και εγω με 7αρια το εκανα..απλα κατεβαζεις MONO το superoneclick... EDIT:Ηλια πηδας λεξεις??:P:P:P ΔΕΝ θελει τις 4 γωνιες λεει!!! Πω πω σορρυ!!Μην με παρεξηγεις πριν 1ωρα σηκωθηκα ολο το βραδυ τρεχαμε στη δουλεια κ γυρισα 10 το πρωι Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. December 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2011 λογικα θα σου εμφανιστηκε το εικονιδιο του superuser στο μενου οποτε ολα καλα..τωρα περναμε το xrecovery..τωρα μπες εδω και δες το 2ο ποστ του superuser_78 απ το 2ο λινκ και κατω!!! παταω να κανω εγκατασταση το xrecovery αλλα δεν κανει τιποτα ετσςι πρεπει να ειναι? επισης αυτο το βημα που λεει οτι : Για επαλήθευση, κάνε επανεκκίνηση το κινητό και μόλις εμφανιστεί το logo της sony ericsson πάτα πολλές φορές το πλήκτρο back.Αν σου εμφανίσει ένα μενού που δεν έχεις ξαναδεί, είσαι οκ εγω παταω το πληκτρο back αλλα δεν μου εμφανιζει αλλο μενυ...οποτε κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts