zxr Δημ. December 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Καλησπέρα και καλός σας βρήκα γιατί είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το forum Λοιπόν αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα : πατώ το εικονίδιο της κάμερας και ανοίγει κανονικά ,όταν πατώ το κουμπί για να τραβήξει φωτογραφία ακούγετε ο ήχος και η εικόνα γίνετε μαύρη και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πατήσω το κουμπί για να γυρίσω στο μενού .Να πω επίσης ότι δεν αποθηκεύετε τπτ και ότι το video λειτουργεί κανονικά. Αυτό το πρόβλημα το παρατήρησα όταν έβαλα το ανδροιδ 2.3.5 , επίσης έβαλα και άλλες εκδόσεις ανδροιδ αλλά με τα ίδια αποτελέσματα .τέλος γύρισα στο εργοστασιακό 2.1 και το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει…. Υπάρχει κάποια λύση ?? είναι θέμα hardwear? Και αν ναι με καλύπτει η εγγύηση? ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μιχάλης Καλώς ήρθες! Δοκίμασε να ξανά περάσεις το λειτουργικό με το SEUS. Αν και λες ότι το έχεις κάνει μπορεί κάτι να πήγε στραβά οπότε κάντο πάλι. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί τότε εδώ είμαστε. Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα hardware γιατί το βίντεο δουλεύει κανονικά. Υ.Γ.: Δεν χρειάζεται να ανοίγεις ξεχωριστά θέματα τη στιγμή που υπάρχει ήδη για το Χ8. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδια 1 ερωτηση. ισως να ειναι και οφφ τοπικ αλλα αναφερεται στο χ8. λετε να ανταλαξω το χ8 με το χ10 μινι προ ? :/ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1353653 το εχει δοκιμασει καποιος...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1353653 το εχει δοκιμασει καποιος...; Δυστυχώς σχεδόν όλοι εδώ μέσα δεν χρησιμοποιούμε παλαιολιθική CM6 :lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Παιδια 1 ερωτηση. ισως να ειναι και οφφ τοπικ αλλα αναφερεται στο χ8. λετε να ανταλαξω το χ8 με το χ10 μινι προ ? :/ Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) Δυστυχώς σχεδόν όλοι εδώ μέσα δεν χρησιμοποιούμε παλαιολιθική CM6 :lol::p με μηδενισες.....!!! εχω δηλαδη που χρησιμοποιω μπορω να το επιτυχω και να αλλαξω το dialer..; edit..! καλησπερα..! μπορω χρησιμοποιοντας το root explorer να παω στο φακελο system/apps και να αφαιρεσω τις αχριστες εφαρμογες απο τον developer η θα υπαρξει καποιο προβλημα...; μιλω για εφαρμογες οπως file manager, (εχω το astro ) system monitor,και κατι αλλα ακυρα...! Edited December 3, 2011 by Mr_Comple Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 με μηδενισες.....!!! εχω δηλαδη που χρησιμοποιω μπορω να το επιτυχω και να αλλαξω το dialer..; edit..! καλησπερα..! μπορω χρησιμοποιοντας το root explorer να παω στο φακελο system/apps και να αφαιρεσω τις αχριστες εφαρμογες απο τον developer η θα υπαρξει καποιο προβλημα...; μιλω για εφαρμογες οπως file manager, (εχω το astro ) system monitor,και κατι αλλα ακυρα...! αυτη τη δουλεια μπορεις να την κανεις πολυ ευκολα με το titanium backup.. Oo yes χωρις o.c... Κ συ καλα πας!με ποσες προσπαθειες το βγαλες το σκορ; Εγω με δυο Sent from my X8 black using Tapatalk και εγω με δυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Παιδιά σας αρέσει το stock keyboard που έχει το x8 στην 2.1? Εμένα πάρα πολύ και οι προτάσεις λέξεων είναι πολύ πιο εύστοχες και γρήγορες απ'ότι του htc ime. Οπότε το έφερα στα μέτρα μας, ταιριάζει τέλεια το δοκίμασα. Όλα δουλεύουν ρολόι. Θα περιλαμβάνεται στο tweak 20.2 που θα βγεί αργότερα σήμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Παιδιά σας αρέσει το stock keyboard που έχει το x8 στην 2.1? Εμένα πάρα πολύ και οι προτάσεις λέξεων είναι πολύ πιο εύστοχες και γρήγορες απ'ότι του htc ime. Οπότε το έφερα στα μέτρα μας, ταιριάζει τέλεια το δοκίμασα. Όλα δουλεύουν ρολόι. Θα περιλαμβάνεται στο tweak 20.2 που θα βγεί αργότερα σήμερα. για να το εφερες στα μετρα μας Jim δεν νομιζω να μην μας αρεσει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Παιδιά σας αρέσει το stock keyboard που έχει το x8 στην 2.1? Εμένα πάρα πολύ και οι προτάσεις λέξεων είναι πολύ πιο εύστοχες και γρήγορες απ'ότι του htc ime. Οπότε το έφερα στα μέτρα μας, ταιριάζει τέλεια το δοκίμασα. Όλα δουλεύουν ρολόι. Θα περιλαμβάνεται στο tweak 20.2 που θα βγεί αργότερα σήμερα. Πας καλα;;;;;!!! Το θελω προσωπικα παρα πολυ! Για στοκ 2.1 slide to unlock γινεται κατι; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Πας καλα;;;;;!!! Το θελω προσωπικα παρα πολυ! Για στοκ 2.1 slide to unlock γινεται κατι; Sent from my X8 black using Tapatalk Θα το ερευνήσω! Το πληκτρολόγιο δουλεύει σούπερ πάντως. Σε λίγα λεπτά θα το δοκιμάσεις ;) Δεν θα περιλαμβάνεται το framework που πήρε ο superuser απο την xgin γιατί δεν είναι του γούστου μου τελικά και μπλέκει android policies Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Θα το ερευνήσω! Το πληκτρολόγιο δουλεύει σούπερ πάντως. Σε λίγα λεπτά θα το δοκιμάσεις ;) Δεν θα περιλαμβάνεται το framework που πήρε ο superuser απο την xgin γιατί δεν είναι του γούστου μου τελικά και μπλέκει android policies ααα..κριμα ρε γ@μωτο..και μου αρεσε πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) Changelog: 3/12/2011 Έκδοση 20.2 -Upgrade for GingerDX 020 -(FIX) Float-point fix (Performance increase) -Deleted boot sound -Stock Xperia keyboard + dictionary -Fixed original 20.1 version problems Edited December 3, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enp Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Καλώς ήρθες! Δοκίμασε να ξανά περάσεις το λειτουργικό με το SEUS. Αν και λες ότι το έχεις κάνει μπορεί κάτι να πήγε στραβά οπότε κάντο πάλι. Αν το πρόβλημα δεν λυθεί τότε εδώ είμαστε. Δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα hardware γιατί το βίντεο δουλεύει κανονικά. Υ.Γ.: Δεν χρειάζεται να ανοίγεις ξεχωριστά θέματα τη στιγμή που υπάρχει ήδη για το Χ8. ;) Ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει…. υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να το διορθώσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Changelog: 3/12/2011 Έκδοση 20.2 -Upgrade for GingerDX 020 -(FIX) Float-point fix (Performance increase) -Deleted boot sound -Stock Xperia keyboard + dictionary -Fixed original 20.1 version problems εγω που εχω περασει το update του superuser θα δουλευει κανονικα το tweak? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 εγω που εχω περασει το update του superuser θα δουλευει κανονικα το tweak? Λογικά ναι, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. ΠΑΝΙΚΟΣ! Σχεδόν ολοκλήρωσα δικό μου framework + systemui εμπνευσμένο απο stock android 2.3, xperia arc stock, xgin, gingerdx. Σε λίγο θα έχετε screenshots. Μπορεί να βγεί και 20.3 απόψε το βράδυ :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 (edited) Λογικά ναι, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. ΠΑΝΙΚΟΣ! Σχεδόν ολοκλήρωσα δικό μου framework + systemui εμπνευσμένο απο stock android 2.3, xperia arc stock, xgin, gingerdx. Σε λίγο θα έχετε screenshots. Μπορεί να βγεί και 20.3 απόψε το βράδυ :D Πληκτρολογιο πως αλλαζω;δε θυμαμαι:( Παιζει να ειναι η γρηγοροτερη εκδοση που εχω βαλει jim:) Sent from my X8 black using Tapatalk Edited December 3, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Πληκτρολογιο πως αλλαζω;δε θυμαμαι:( Παιζει να ειναι η γρηγοροτερη εκδοση που εχω βαλει jim:) Sent from my X8 black using Tapatalk Εκεί που γράφεις, πατάς παρατεταμένα και επιλέγεις μέθοδος εισόδου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Εκεί που γράφεις, πατάς παρατεταμένα και επιλέγεις μέθοδος εισόδου Πω πω ειχα ξεχασει πως ηταν το στοκ πληκτρολογιο!ειχα μαθει στα αλλα κ μου φαινεται καπως!! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Ταχύτερη και ομορφότερη απο ποτέ!!! (Προστέθηκαν και νέα screenshots) Changelog: 3/11/2011 Έκδοση 20.3 -(FIX)Settings.apk -Faster response -Xperia 2011 Series look & feel -(FIX)Build.prop -Installation script optimization -(FIX) ICS lockscreen icons -Deleted HTC IME -Αφαίρεση υπογραφής lockscreen (για λόγους συμβατότητας) Θα τη βρείτε στην υπογραφή μου. Enjoy και περιμένω το feedback σας. Περιλαμβάνει μερικά στοιχεία απο το update του superuser_78 αλλά βελτιωμένα και καλύτερα συνδεδεμένα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Ταχύτερη και ομορφότερη απο ποτέ!!! (Προστέθηκαν και νέα screenshots) Changelog: 3/11/2011 Έκδοση 20.3 -(FIX)Settings.apk -Faster response -Xperia 2011 Series look & feel -(FIX)Build.prop -Installation script optimization -(FIX) ICS lockscreen icons -Deleted HTC IME -Αφαίρεση υπογραφής lockscreen (για λόγους συμβατότητας) Θα τη βρείτε στην υπογραφή μου. Enjoy και περιμένω το feedback σας. Περιλαμβάνει μερικά στοιχεία απο το update του superuser_78 αλλά βελτιωμένα και καλύτερα συνδεδεμένα. ;) ωραιος ρε μεγαλε. πες μου λιγο εχω καστομ κερνελ. δουλευει το tweak ? Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 ωραιος ρε μεγαλε. πες μου λιγο εχω καστομ κερνελ. δουλευει το tweak ? Λογικά ναι. Αλλά κάνε ένα backup πρώτα και σβήσε απο το zip του tweak τον φάκελο /system/lib/modules (επειδή σε custom kernel περιλαμβάνονται ήδη τα modules) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Λογικά ναι. Αλλά κάνε ένα backup πρώτα και σβήσε απο το zip του tweak τον φάκελο /system/lib/modules (επειδή σε custom kernel περιλαμβάνονται ήδη τα modules) Τα σπασες παλι!!σουπερ αλλαγες,καλα εκανες κ κρατησες μερικα στοιχεια του superuser!το μπλε τα σπαει,σα στοκ s.e!! Πιο σβελτο απο ποτε! Καταπληκτικη δουλεια! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Λογικά ναι. Αλλά κάνε ένα backup πρώτα και σβήσε απο το zip του tweak τον φάκελο /system/lib/modules (επειδή σε custom kernel περιλαμβάνονται ήδη τα modules) οκ θα το κανω. να σου πω ξερεις να κανεις compile kernel ?Δηλαδη να βαλεις 1 φιξ για τους Cypress Users για να αναγνωρισει η ICS 4.0 rom to cypress? Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Τα σπασες παλι!!σουπερ αλλαγες,καλα εκανες κ κρατησες μερικα στοιχεια του superuser!το μπλε τα σπαει,σα στοκ s.e!! Πιο σβελτο απο ποτε! Καταπληκτικη δουλεια! Sent from my X8 black using Tapatalk Γι αυτό δεν είχα δοκιμάσει το framework της xgin επειδή είχε άσχημο φόντο μενού και ηλίθια εφέ παραθύρων. Έτσι κάθισα σήμερα και μετά απο πάρα πολλή προσπάθεια, bootloops και νεύρα, έκανα το δικό μου framework :happy: οκ θα το κανω. να σου πω ξερεις να κανεις compile kernel ?Δηλαδη να βαλεις 1 φιξ για τους Cypress Users για να αναγνωρισει η ICS 4.0 rom to cypress? Δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια πράγματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts