Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι πρέπει να λέει 100%.

Αυτά που υποψιάζομαι είναι το framework γιατί ο doixanh έβαλε το ρολόι στη μέση και κάτι πείραξε στις ρυθμίσεις άρα θέλει ένα tweak και το settings.apk (μιάς που μου είπες για το fc)

Υπομονή! Είχα γενικά τρεξίματα (και driving licence :P) γι'αυτό δεν είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω και είδατε :p Άλλη φορά θα το βγάζω μετά απο δοκιμή όπως και όλα τα προηγούμενα

Τα προβληματα ηταν

1)fc στις εφαρμογες που εκτελουνται

2)οταν παταγα να κλεισω τη συσκευη κ εβγαινε το μενου για reboot κτλ εβγαζε αντι για screenshot κατι αλλο που δε θυμαμαι

3)αργουσε παααρα πολυ να μπει στα μενου

Sent from my X8 black using Tapatalk

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εβαλα την 2.1 και οταν παω να κανω ροοτ λεει Waiting FOr Device Και κολλαει εκει. τι να φτεει;

edit: το φτιαξα. ειμαι της παλιας σχολης και βρηκα την v1.5 που ειχα ;Ρ

Edited by eu8umhc
problem fixed.
Just in love with my Sole :)

jim μην το σκευτεσαι καθολου εκτιμαμε την δουλεια σου και αναμενουμε γα το διορθομενο tweak;)

παιδια δεν ηερω πως εγινε αυτη η πατατα..εχω την καθε επαφη μου απο 6 φορες..τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?μου εχει σπασει τα νευρα ετοιμο ειναι για σουτι!

ty all!

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

εχω και γω παρομοιο προβλημα με το παραπανω.. δηλαδη η καθε εγγραφη μου ηταν απο δυο φορες.. μια απ το gmail και μια απ την καρτα μνημης που την ειχα περασει. απ το gmail για καποιον λογο δε μ'αρεσαν. τα εβγαζε καπως μπερδεμενα. τεσπα τωρα το χω να εμφανιζονται μονο οι επαφες της καρτα μνημης και οκ. αλλα αυτες του gmail πως μπορω να τις διαγραψω? γιατι και οταν παταω να στειλω μηνυμα απ το handcentSMS ανοιγοντας τη λιστα με τον τηλ.καταλογο ωστε να διαλεξω παραληπτη, εχει την καθε επαφη 2 φορες.. και μαλιστα κανα δυο ονοματα τα χει λαθος :/ δηλαδη αλλο τηλ αντι το σωστο. και κατι ακομα, οταν περασα τις επαφες απ τη καρτα μνημης ολες ηθραν καπως ετσι "693-456-7890" αυτο δε γινεται ν αλλαξει?? εχω το κινητο rooted, και rom την gingerDX 0.19 .

ΥΓ:: τζιμυ μεγειεεες για το καινουριο πακετακι, αν κι εγω καλα καλα ακομα δεν εχω βαλει το προηγουμενο..:Ρ ουτε που πηρα χαμπαρι οτι βγηκε νεα εκδοση της ρομ βασικα.. να τακτοποιηθω απο κατι τρεξιματα που χω κι εγω και θα τις δοκιμασω xD

Βρήκα διάφορα προγράμματα που λένε remove dublicate contacts όπως αυτό δεν έχω δοκιμάσει κανένα όμως και φυσικά δεν φέρω ευθύνη αν χάσετε επαφές που θέλετε. Πριν κάνετε οτιδήποτε καλύτερα κάντε μια εξαγωγή στην κάρτα μνήμης.

(jimdem όταν βρεις χρόνο σε παρακαλώ δες το thread που αφορά το φλασάρισμα του LG Arena. Έχω ποστάρει εκεί και κανείς δεν απαντάει :( ευχαριστώ! )

Βρήκα διάφορα προγράμματα που λένε remove dublicate contacts όπως αυτό δεν έχω δοκιμάσει κανένα όμως και φυσικά δεν φέρω ευθύνη αν χάσετε επαφές που θέλετε. Πριν κάνετε οτιδήποτε καλύτερα κάντε μια εξαγωγή στην κάρτα μνήμης.

σ'ευχαριστω !! αφου το κατεβασα αυτο που προτεινες παρατηρησα οτι δε μου σβησε οσες επαφες ειναι περασμενες 2 και 3 φορες..αλλα ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι να σβηνει τα διπλοπερασμενα νουμερα απ τη καθε εγγραφη...δε ξερω αν το περιγραφω σωστα..πχ εχω στη λιστα μου: Αθηνα Αθηνα Αθηνα Αλεξια Αλεξια Αλεξια ...... και ετσι εμφανιζεται στη λιστα για τους παραληπτες μηνυματος που λεγα οτι τα βγαζει 2 και 3 φορες..

Τα κατάφερα:grin:

Έκανα port όλο τo framework της xgin στην GingerDx v20

Και δουλεύει ..

μπραβο ρε μεγαλε!!αλλα τωρα ποιες οι διαφορες???

Έγινε πιο όμορφη οπτικά

nice!για να κανουμε και εμεις,αν μπορουσαμε,κατι παρομοιο θα πρεπει να εχουμε περασμενη την xgin ετσι?

Έγινε πιο όμορφη οπτικά

βαλε καμια εικονα με το αποτελεσματα αν ειναι ευκολο :-D

nice!για να κανουμε και εμεις,αν μπορουσαμε,κατι παρομοιο θα πρεπει να εχουμε περασμενη την xgin ετσι?

Νομιζω οτι εχει gingerdx.

Εκανε port το framework της xgin και το περασε στη ginger

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

βαλε καμια εικονα με το αποτελεσματα αν ειναι ευκολο :-D

Είναι ακριβώς όπως η xgin 6.1(είχα ποσταρει screenshots σε προηγούμενη σελίδα)

Απλώς είναι Gingerdx based.

Οι διαφορές είναι ότι έχω καλύτερο multitasking και καλύτερο scrolling (σε αυτό δεν παίζετε η gingerdx)

καλησπέρα και από μένα , είμαι καινούργιος με το x8 , βρίσκομαι στη σελίδα 229 και θέλω να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα , με αυτήν την κάρτα θα δουλεύει το τηλέφωνο ; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DA2180589E976144A0FB600ECCA67E3D&pa=E52B3AC23C7E3243B16E8D6B00AE861C Edited by yo_rover

• Administrators
καλησπέρα και από μένα , είμαι καινούργιος με το x8 , βρίσκομαι στη σελίδα 229 και θέλω να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα , με αυτήν την κάρτα θα δουλεύει το τηλέφωνο ; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DA2180589E976144A0FB600ECCA67E3D&pa=E52B3AC23C7E3243B16E8D6B00AE861C

Κανονικότατα.

Modpic.gif

Είναι ακριβώς όπως η xgin 6.1(είχα ποσταρει screenshots σε προηγούμενη σελίδα)

Απλώς είναι Gingerdx based.

Οι διαφορές είναι ότι έχω καλύτερο multitasking και καλύτερο scrolling (σε αυτό δεν παίζετε η gingerdx)

αα . πως το καταφερες ? :Ρ μπορουμε να κανουμε και εμεις το ιδιο ;

Ωστοσο Δειτε. Εφτασε η v01 ICS για το χ8 μας. βεβαια δεν δουλευουν και πολλα. εγω θα την βαλω για πλακα να δω :happy:

Ωστοσο Δειτε. Εφτασε η v01 ICS για το χ8 μας. βεβαια δεν δουλευουν και πολλα. εγω θα την βαλω για πλακα να δω :happy:

Αν και παραμένει κακάσχημο το android τουλάχιστον η ICS είναι πιο όμορφη απο τις προηγούμενες. Πολύ "πεθαμενατζίδικο" το το android. Κορακί! :p

Ανεβασε screenshots σου οταν τη βαλεις!

Απο το να χουμε μπουρμπουληθρες καλυτερα αυτο αγαπητε δημητρη:p:p:p

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι η v01 ICS και που χρησιμευει?(Ειναι εκδοση σαν την ginger παραδειγμα?)

Edited by tzagaritos

Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι η v01 ICS και που χρησιμευει?(Ειναι εκδοση σαν την ginger παραδειγμα?)

η πρωτη custom rom ics (ice cream sandwich) για το χ8 μας!!

παιδια καλησπερα. θα ηθελα τα φωτα σας γιατι θελω να βοηθησω τον ανηψιο μου και δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη συσκευη. υπαρχουν καπου συγκεντρωμενα οι διαδικασιες για root και αλλαγη rom για το συγκεκριμενο τηλεφωνο; ποια rom να προτιμησω και τι δυνατοτητες για oc εχει το τηλεφωνο; ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για το αν εχουν χιλιοερωτηθει τα παραπανω,

Κανεις για βοηθεια;;;;;

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

Ανεβασε screenshots σου οταν τη βαλεις!

Απο το να χουμε μπουρμπουληθρες καλυτερα αυτο αγαπητε δημητρη:p:p:p

βασικα την εβαλα αλλα δεν μπορω να πατησω στην αφη to cypress δεν φιξαριστικε ακομα.

μισο ενα λινκ : http://img215.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc07488s.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8