iliasx8 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Ναι πρέπει να λέει 100%. Αυτά που υποψιάζομαι είναι το framework γιατί ο doixanh έβαλε το ρολόι στη μέση και κάτι πείραξε στις ρυθμίσεις άρα θέλει ένα tweak και το settings.apk (μιάς που μου είπες για το fc) Υπομονή! Είχα γενικά τρεξίματα (και driving licence :P) γι'αυτό δεν είχα ευκαιρία να το δοκιμάσω και είδατε :p Άλλη φορά θα το βγάζω μετά απο δοκιμή όπως και όλα τα προηγούμενα Τα προβληματα ηταν 1)fc στις εφαρμογες που εκτελουνται 2)οταν παταγα να κλεισω τη συσκευη κ εβγαινε το μενου για reboot κτλ εβγαζε αντι για screenshot κατι αλλο που δε θυμαμαι 3)αργουσε παααρα πολυ να μπει στα μενου Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 (edited) εβαλα την 2.1 και οταν παω να κανω ροοτ λεει Waiting FOr Device Και κολλαει εκει. τι να φτεει; edit: το φτιαξα. ειμαι της παλιας σχολης και βρηκα την v1.5 που ειχα ;Ρ Edited November 26, 2011 by eu8umhc problem fixed. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 jim μην το σκευτεσαι καθολου εκτιμαμε την δουλεια σου και αναμενουμε γα το διορθομενο tweak;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 παιδια δεν ηερω πως εγινε αυτη η πατατα..εχω την καθε επαφη μου απο 6 φορες..τι μπορω να κανω για να το διορθωσω?μου εχει σπασει τα νευρα ετοιμο ειναι για σουτι! ty all! Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 εχω και γω παρομοιο προβλημα με το παραπανω.. δηλαδη η καθε εγγραφη μου ηταν απο δυο φορες.. μια απ το gmail και μια απ την καρτα μνημης που την ειχα περασει. απ το gmail για καποιον λογο δε μ'αρεσαν. τα εβγαζε καπως μπερδεμενα. τεσπα τωρα το χω να εμφανιζονται μονο οι επαφες της καρτα μνημης και οκ. αλλα αυτες του gmail πως μπορω να τις διαγραψω? γιατι και οταν παταω να στειλω μηνυμα απ το handcentSMS ανοιγοντας τη λιστα με τον τηλ.καταλογο ωστε να διαλεξω παραληπτη, εχει την καθε επαφη 2 φορες.. και μαλιστα κανα δυο ονοματα τα χει λαθος :/ δηλαδη αλλο τηλ αντι το σωστο. και κατι ακομα, οταν περασα τις επαφες απ τη καρτα μνημης ολες ηθραν καπως ετσι "693-456-7890" αυτο δε γινεται ν αλλαξει?? εχω το κινητο rooted, και rom την gingerDX 0.19 . ΥΓ:: τζιμυ μεγειεεες για το καινουριο πακετακι, αν κι εγω καλα καλα ακομα δεν εχω βαλει το προηγουμενο..:Ρ ουτε που πηρα χαμπαρι οτι βγηκε νεα εκδοση της ρομ βασικα.. να τακτοποιηθω απο κατι τρεξιματα που χω κι εγω και θα τις δοκιμασω xD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Βρήκα διάφορα προγράμματα που λένε remove dublicate contacts όπως αυτό δεν έχω δοκιμάσει κανένα όμως και φυσικά δεν φέρω ευθύνη αν χάσετε επαφές που θέλετε. Πριν κάνετε οτιδήποτε καλύτερα κάντε μια εξαγωγή στην κάρτα μνήμης. (jimdem όταν βρεις χρόνο σε παρακαλώ δες το thread που αφορά το φλασάρισμα του LG Arena. Έχω ποστάρει εκεί και κανείς δεν απαντάει :( ευχαριστώ! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anthoulaki1989 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Βρήκα διάφορα προγράμματα που λένε remove dublicate contacts όπως αυτό δεν έχω δοκιμάσει κανένα όμως και φυσικά δεν φέρω ευθύνη αν χάσετε επαφές που θέλετε. Πριν κάνετε οτιδήποτε καλύτερα κάντε μια εξαγωγή στην κάρτα μνήμης. σ'ευχαριστω !! αφου το κατεβασα αυτο που προτεινες παρατηρησα οτι δε μου σβησε οσες επαφες ειναι περασμενες 2 και 3 φορες..αλλα ουσιαστικα αυτο που κανει ειναι να σβηνει τα διπλοπερασμενα νουμερα απ τη καθε εγγραφη...δε ξερω αν το περιγραφω σωστα..πχ εχω στη λιστα μου: Αθηνα Αθηνα Αθηνα Αλεξια Αλεξια Αλεξια ...... και ετσι εμφανιζεται στη λιστα για τους παραληπτες μηνυματος που λεγα οτι τα βγαζει 2 και 3 φορες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τα κατάφερα:grin: Έκανα port όλο τo framework της xgin στην GingerDx v20 Και δουλεύει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Τα κατάφερα:grin: Έκανα port όλο τo framework της xgin στην GingerDx v20 Και δουλεύει .. μπραβο ρε μεγαλε!!αλλα τωρα ποιες οι διαφορες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 μπραβο ρε μεγαλε!!αλλα τωρα ποιες οι διαφορες??? Έγινε πιο όμορφη οπτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έγινε πιο όμορφη οπτικά nice!για να κανουμε και εμεις,αν μπορουσαμε,κατι παρομοιο θα πρεπει να εχουμε περασμενη την xgin ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Έγινε πιο όμορφη οπτικά βαλε καμια εικονα με το αποτελεσματα αν ειναι ευκολο :-D Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) nice!για να κανουμε και εμεις,αν μπορουσαμε,κατι παρομοιο θα πρεπει να εχουμε περασμενη την xgin ετσι? Νομιζω οτι εχει gingerdx. Εκανε port το framework της xgin και το περασε στη ginger Sent from my X8 black using Tapatalk Edited November 27, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ευχαριστα νεα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1365077 χαρηκα πολυ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 βαλε καμια εικονα με το αποτελεσματα αν ειναι ευκολο :-D Είναι ακριβώς όπως η xgin 6.1(είχα ποσταρει screenshots σε προηγούμενη σελίδα) Απλώς είναι Gingerdx based. Οι διαφορές είναι ότι έχω καλύτερο multitasking και καλύτερο scrolling (σε αυτό δεν παίζετε η gingerdx) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) καλησπέρα και από μένα , είμαι καινούργιος με το x8 , βρίσκομαι στη σελίδα 229 και θέλω να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα , με αυτήν την κάρτα θα δουλεύει το τηλέφωνο ; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DA2180589E976144A0FB600ECCA67E3D&pa=E52B3AC23C7E3243B16E8D6B00AE861C Edited November 27, 2011 by yo_rover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 καλησπέρα και από μένα , είμαι καινούργιος με το x8 , βρίσκομαι στη σελίδα 229 και θέλω να ρωτήσω κάτι στα γρήγορα , με αυτήν την κάρτα θα δουλεύει το τηλέφωνο ; http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=DA2180589E976144A0FB600ECCA67E3D&pa=E52B3AC23C7E3243B16E8D6B00AE861C Κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Είναι ακριβώς όπως η xgin 6.1(είχα ποσταρει screenshots σε προηγούμενη σελίδα) Απλώς είναι Gingerdx based. Οι διαφορές είναι ότι έχω καλύτερο multitasking και καλύτερο scrolling (σε αυτό δεν παίζετε η gingerdx) αα . πως το καταφερες ? :Ρ μπορουμε να κανουμε και εμεις το ιδιο ; Ωστοσο Δειτε. Εφτασε η v01 ICS για το χ8 μας. βεβαια δεν δουλευουν και πολλα. εγω θα την βαλω για πλακα να δω :happy: Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 αα . πως το καταφερες ? :Ρ μπορουμε να κανουμε και εμεις το ιδιο ; Ωστοσο Δειτε. Εφτασε η v01 ICS για το χ8 μας. βεβαια δεν δουλευουν και πολλα. εγω θα την βαλω για πλακα να δω :happy: Αν και παραμένει κακάσχημο το android τουλάχιστον η ICS είναι πιο όμορφη απο τις προηγούμενες. Πολύ "πεθαμενατζίδικο" το το android. Κορακί! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 αα . πως το καταφερες ? :Ρ μπορουμε να κανουμε και εμεις το ιδιο ; Ωστοσο Δειτε. Εφτασε η v01 ICS για το χ8 μας. βεβαια δεν δουλευουν και πολλα. εγω θα την βαλω για πλακα να δω :happy: Ανεβασε screenshots σου οταν τη βαλεις! Απο το να χουμε μπουρμπουληθρες καλυτερα αυτο αγαπητε δημητρη:p:p:p Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 (edited) Ωστοσο Δειτε. Εφτασε η v01 ICS για το χ8 μας. βεβαια δεν δουλευουν και πολλα. εγω θα την βαλω για πλακα να δω :happy: Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι η v01 ICS και που χρησιμευει?(Ειναι εκδοση σαν την ginger παραδειγμα?) Edited November 27, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι η v01 ICS και που χρησιμευει?(Ειναι εκδοση σαν την ginger παραδειγμα?) η πρωτη custom rom ics (ice cream sandwich) για το χ8 μας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 παιδια καλησπερα. θα ηθελα τα φωτα σας γιατι θελω να βοηθησω τον ανηψιο μου και δεν εχω ασχοληθει με την συγκεκριμενη συσκευη. υπαρχουν καπου συγκεντρωμενα οι διαδικασιες για root και αλλαγη rom για το συγκεκριμενο τηλεφωνο; ποια rom να προτιμησω και τι δυνατοτητες για oc εχει το τηλεφωνο; ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για το αν εχουν χιλιοερωτηθει τα παραπανω, Κανεις για βοηθεια;;;;; Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Ανεβασε screenshots σου οταν τη βαλεις! Απο το να χουμε μπουρμπουληθρες καλυτερα αυτο αγαπητε δημητρη:p:p:p Sent from my X8 black using Tapatalk βασικα την εβαλα αλλα δεν μπορω να πατησω στην αφη to cypress δεν φιξαριστικε ακομα. μισο ενα λινκ : http://img215.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=dsc07488s.jpg Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 η πρωτη custom rom ics (ice cream sandwich) για το χ8 μας!! αλλα ειναι ακομα σε σταδιο δοκιμασιας εε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts