George_Rapths77 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ειναι ευκολο ρε συ απλα πρεπει να ψαχτεις λιγο. το εχω κανει brick 20 φορες και συνεχιζωωω. :Ρ δεν επρεπε να το στειλεις αμεσως. μπορουσεςς να το δοκιμασεις αυτο ;Ρ Δηλαδή σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να αναγνωρίζει τη συσκευή ως xperia για να βάλω τον stock kernel?????Γιατί δεν με άφηνε να κάνω flash μια rom....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδια εκανα και δυο μετρησεις με το quadrant advanced και ειχα αποτελεσμα στην πρωτη 1165 και στη δευτερη 1201με το κινητο overclocked..πως σας φαινεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Nα ρωτήσω αυτό http://www.androidcampus.in/2011/07/app-working-adobe-flash-player-for.html το έχει δοκιμάσει κανεις παίζει σε X8 και ειδικά σε GingerDX v018 Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Nα ρωτήσω αυτό http://www.androidcampus.in/2011/07/app-working-adobe-flash-player-for.html το έχει δοκιμάσει κανεις παίζει σε X8 και ειδικά σε GingerDX v018 το εχουν δοκιμασει 2-3 παιδια απο εδω αλλα απ οτι καταλαβα δεν ικανοποιηθηκαν..προσωπικα ουτε εγω..δεν δουλεψε ποτε..καποιοι λενε οτι δουλευει με τον stock browser αλλα εμενα δεν δουλεψε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpmx5 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 το εχουν δοκιμασει 2-3 παιδια απο εδω αλλα απ οτι καταλαβα δεν ικανοποιηθηκαν..προσωπικα ουτε εγω..δεν δουλεψε ποτε..καποιοι λενε οτι δουλευει με τον stock browser αλλα εμενα δεν δουλεψε.. Μάλιστα, ευχαριστώ Το αφήνω δεν το δοκιμάζω καν, μην ξανά στήνω από την αρχή. Παράθεση Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδια εκανα και δυο μετρησεις με το quadrant advanced και ειχα αποτελεσμα στην πρωτη 1165 και στη δευτερη 1201με το κινητο overclocked..πως σας φαινεται?? Ωραιο σκορακι:-) Εγω χωρις over χθες επιασα 980 Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 παιδια εκανα και δυο μετρησεις με το quadrant advanced και ειχα αποτελεσμα στην πρωτη 1165 και στη δευτερη 1201με το κινητο overclocked..πως σας φαινεται?? Μια χαρά είσαι :) Φυσάει το κινητό με το 18.1. Η taskbar έχει άμεση απόκριση, το κινητό το έχω 2 μέρες χωρίς να το κλείσω, εκτέλεσα διάφορα προγράμματα και αρκετές κλήσεις-sms. Η μπαταρία είναι αυτή τη στιγμή στο 54% (το φόρτισα Δευτέρα απόγευμα 100%), scrolling, πλοήγηση σε μενού και τέτοια είναι απίστευτα γρήγορο και ομαλό. Γενικά τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό μου :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Μια χαρά είσαι :) Φυσάει το κινητό με το 18.1. Η taskbar έχει άμεση απόκριση, το κινητό το έχω 2 μέρες χωρίς να το κλείσω, εκτέλεσα διάφορα προγράμματα και αρκετές κλήσεις-sms. Η μπαταρία είναι αυτή τη στιγμή στο 54% (το φόρτισα Δευτέρα απόγευμα 100%), scrolling, πλοήγηση σε μενού και τέτοια είναι απίστευτα γρήγορο και ομαλό. Γενικά τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το κινητό μου :D πως γινεται να μην εισαι ευχαριστημενος jim??αφου δειχνεις πως αν ενδιαφερθεις λιγο το κινητο μπορει να γινει απιστευτα γρηγορο..btw με την 18.1 δεν εχω πεσει κατω απο 30μβ ελευθερη μνημη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παδιά ακόμα δεν κατάφερα ΤΙΠΟΤΑ με custom rom :( Προσπαθώ 3 μέρες τώρα και δεν έχω καταφέρει τίποτα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παδιά ακόμα δεν κατάφερα ΤΙΠΟΤΑ με custom rom :( Προσπαθώ 3 μέρες τώρα και δεν έχω καταφέρει τίποτα! :( ποια θες να περασεις και που εχεις κολλησει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ποια θες να περασεις και που εχεις κολλησει?? Αυτό του jim.. έχω κολλήσει παντού.. έχω περάσει το xrecovery , έκανα root το κινητό , τα πέρασα στην sdcard και κολλάω αυτό με το clock work mod.. Το έχω κάνει 5 φορες re-install και άλλα διάφορα .. μιλάμε έχω κολλήσει :) ζήτησα πολλές φορες βοήθεια από το myphone.gr , δεν λέω με βοήθησαν τα παιδιά και ευχαριστώ για αυτό αλλα δεν κατάφερα τίποτα έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Αυτό του jim.. έχω κολλήσει παντού.. έχω περάσει το xrecovery , έκανα root το κινητό , τα πέρασα στην sdcard και κολλάω αυτό με το clock work mod.. Το έχω κάνει 5 φορες re-install και άλλα διάφορα .. μιλάμε έχω κολλήσει :) ζήτησα πολλές φορες βοήθεια από το myphone.gr , δεν λέω με βοήθησαν τα παιδιά και ευχαριστώ για αυτό αλλα δεν κατάφερα τίποτα έτσι. ακολουθα αυτα που θα σου πω ετσι οπως θα στα πω..καταρχην μπες εδω και κατεβασε τη gingerdx v013..βαλτην στην sd(οχι σε καποιο φακελο,απλα πετα το μεσα)κλεισε το κινητο,μπες στο xrecovery,πηγαινε install custom zip-choose zip from sd card και βρες τη rom(θα βρισκεται λογικα κατω κατω)..μολις τελειωσεις πες μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Εβγαλα το κινητο 5.40 το πρωι απο τη φορτιση στο 95%,μπολικες κλησεις,αρκετα μηνυματα,λιγο 3g,αρκετο wifi,πολυ tapatalk οπως διαπιστωνεται κ λιγο opera και ειμαι στο 45% http://tapatalk.com/mu/58dac1fa-8f64-da82.jpghttp://tapatalk.com/mu/58dac1fa-8f72-ae03.jpg http://tapatalk.com/mu/58dac1fa-8fa4-9786.jpg Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 v19 is out http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 v19 is out http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 και τι το νεο εχει; Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 v19 is out http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 v019 is out but without jimdem's tweak...οποτε προσωπικα θα περιμενω το tweak του jim και μετα περναω την 019!!μου αρεσει το γρηγορο κινητο μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ρε παιδια πως μπορω να αλλαξω τα εικονιδια στον Launcher Pro ; ψαχνω εδω και 2 μερες και δε βρικα τιποτα.. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ρε παιδια πως μπορω να αλλαξω τα εικονιδια στον Launcher Pro ; ψαχνω εδω και 2 μερες και δε βρικα τιποτα.. οταν λες εικονιδια εννοεις στην μπαρα κατω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 οταν λες εικονιδια εννοεις στην μπαρα κατω?? ναι στην αρχικη οθονη ;) Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ναι στην αρχικη οθονη ;) αν πατησεις λιγα δευτερολεπτα πανω στα εικονιδια σου βγαζει διαφορες επιλογες..ψαξ' το ετσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 αν πατησεις λιγα δευτερολεπτα πανω στα εικονιδια σου βγαζει διαφορες επιλογες..ψαξ' το ετσι! ναι το ξερω. εικονιδια δε ξερω που θα βρω να βαλω! Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 ναι το ξερω. εικονιδια δε ξερω που θα βρω να βαλω! Δες εδώ και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) v19 is out http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Δεν προσφέρει τίποτε ουσιαστικό οπότε δεν νομίζω να αναβαθμίσω σύντομα. Θα δουλέψω αυτά που θέλω για το tweak και σε όποια έκδοση κάτσει θα τα βάλω (μπορεί και 20-21). Έχουμε φτάσει σε ένα ιδανικό επίπεδο μην περιμένετε παπάδες όπως στις αρχικές εκδόσεις :) Χαλαρά και μικρές βελτιώσεις θα έρχονται κάπου κάπου Εβγαλα το κινητο 5.40 το πρωι απο τη φορτιση στο 95%,μπολικες κλησεις,αρκετα μηνυματα,λιγο 3g,αρκετο wifi,πολυ tapatalk οπως διαπιστωνεται κ λιγο opera και ειμαι στο 45% Ευχαριστημένος? (Μιας που είσαι και battery-freak!) Edited November 2, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Ευχαριστημένος? (Μιας που είσαι και battery-freak!) Battery freak εγω;;;;;!!!με συκοφαντεις! Χαχα ναι αμε ευχαριστημενος!αν το αφησω σε ησυχια θα βγαζω 2μερες+ στο χαλαρο!η αληθεια ειναι οτι αν εχω καποια χαλαρη εργασια στη δουλεια ασχολουμε με το κιν.ενα 6ωρο οποτε το ξεζουμιζω(λογικο να πεφτει) Σκεψου οτι εχω καβατζα το w595 κ οταν το δουλευω με παιχνιδια κ αργοοοοο ιντερνετ το τελειωνω κ αυτο!!!! Σημερα π.χ που ειχα δουλιτσα κ μονο για τηλεφωνηματα κ μηνυματα το χρησιμοποιουσα μεχρι τις 10το πρωι ημουν 88%(τηλ & sms).αν το αφηνα σε ησυχια οταν γυρισα σπιτι με εβγαζε κ αυριο ανετα! Το Σαββατο ξεκιναω 4ημερο ρεπο,στοχος να το φορτισω τη Τριτη:) Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Battery freak εγω;;;;;!!!με συκοφαντεις! Χαχα ναι αμε ευχαριστημενος!αν το αφησω σε ησυχια θα βγαζω 2μερες+ στο χαλαρο!η αληθεια ειναι οτι αν εχω καποια χαλαρη εργασια στη δουλεια ασχολουμε με το κιν.ενα 6ωρο οποτε το ξεζουμιζω(λογικο να πεφτει) Σκεψου οτι εχω καβατζα το w595 κ οταν το δουλευω με παιχνιδια κ αργοοοοο ιντερνετ το τελειωνω κ αυτο!!!! Σημερα π.χ που ειχα δουλιτσα κ μονο για τηλεφωνηματα κ μηνυματα το χρησιμοποιουσα μεχρι τις 10το πρωι ημουν 88%(τηλ & sms).αν το αφηνα σε ησυχια οταν γυρισα σπιτι με εβγαζε κ αυριο ανετα! Το Σαββατο ξεκιναω 4ημερο ρεπο,στοχος να το φορτισω τη Τριτη:) Sent from my X8 black using Tapatalk θα αντεξεις ρε θηριο 4 ολοκληρες μερες χωρις το x8 σου???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts