George_Rapths77 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Αν εχεις τon στοκ κερνελ καντον flash mesw flashtool οπως εκανες και τον custom. δε χρειαζεται να στο αναγνωριζει. απλα οταν 8α βαλεις το USB θα πατας το πισω κουμπι συνεχεια μεχρι να αναψει το πρασινο φοτακι και αρχιζει το install. αν δεν το εχεις πες μου να βρω λινκ να σου δωσω Φίλε το πήγα το κινητό στην vodafone σε έναν τεχνικό και μου είπε πως θα το στείλει στην Αθήνα μήπως και το φτιάξουν....αν δεν το φτιάξουν και μου το στείλουν πίσω τότε θα κάνω αυτό που μου είπες........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Παιδια η 18.1 πεταειιι :):wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Φίλε το πήγα το κινητό στην vodafone σε έναν τεχνικό και μου είπε πως θα το στείλει στην Αθήνα μήπως και το φτιάξουν....αν δεν το φτιάξουν και μου το στείλουν πίσω τότε θα κάνω αυτό που μου είπες........ ειναι ευκολο ρε συ απλα πρεπει να ψαχτεις λιγο. το εχω κανει brick 20 φορες και συνεχιζωωω. :Ρ δεν επρεπε να το στειλεις αμεσως. μπορουσεςς να το δοκιμασεις αυτο ;Ρ Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Νομίζω είσαι εντάξει. Κάνε ένα reboot το κινητό και μόλις εμφανιστεί το Sony Ericsson πάτα πολλές φορές την οθόνη. Αν μπεί σε ένα πορτοκαλί μενού, καλώς! Συνεχίζεις με τα βήματα που έγραψα μετά Φιλε μου πατάω αλλα τίποτα. Λογικά δεν έγινε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Παιδια η 18.1 πεταειιι :):wink: Εχει κανει αψογη δουλεια!ειμαι στο 49% με αρκετη χρηση tapatalk,internet κ.α!αλλος εντυπωσεις απο μπαταρια; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Εχει κανει αψογη δουλεια!ειμαι στο 49% με αρκετη χρηση tapatalk,internet κ.α!αλλος εντυπωσεις απο μπαταρια; Sent from my X8 black using Tapatalk και εμενα η μπαταρια πεταει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Φοβερο το 18.1 οντως! Τωρα το εβαλα και έχω πάθει πλάκα [Για μπαταρία αυριο...] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Παιδιά έβαλα με xrecovery την GingerDX v017 που μου πρότεινε ο jim και κολλάει στο bootanimation .. τι φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Παιδιά έβαλα με xrecovery την GingerDX v017 που μου πρότεινε ο jim και κολλάει στο bootanimation .. τι φταίει? Έκανες full wipe πιο πριν;(με αυτό χάνεις εφαρμογές κτλ) Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έκανες full wipe πιο πριν;(με αυτό χάνεις εφαρμογές κτλ) Το πέρασα και μετά έκανα full wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το πέρασα και μετά έκανα full wipe. Για ξανακανε μια προσπαθεια να τη περασεις,εκτος αν θελει καποια συγκριμενη ωρα μεχρι να ανοιξει. Νομιζω οτι απο τη gingerdx v16κ μετα θελει το clockworkmod για να τη περασεις,εγω τις ειχα περασει με xrecovery κ παιζαν. Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Παιδιά έβαλα με xrecovery την GingerDX v017 που μου πρότεινε ο jim και κολλάει στο bootanimation .. τι φταίει? Γιατί την έβαλες με xrecovery δεν σου είπα με Clockworkmod?? (πορτοκαλί γράμματα) Edited November 1, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Για ξανακανε μια προσπαθεια να τη περασεις,εκτος αν θελει καποια συγκριμενη ωρα μεχρι να ανοιξει. Νομιζω οτι απο τη gingerdx v16κ μετα θελει το clockworkmod για να τη περασεις,εγω τις ειχα περασει με xrecovery κ παιζαν. Sent from my X8 black using Tapatalk Εγώ ακολούθησα ότι έλεγε το παιδί εδώ : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3836595#post3836595 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Παιδιά έβαλα με xrecovery την GingerDX v017 που μου πρότεινε ο jim και κολλάει στο bootanimation .. τι φταίει? http://www.4shared.com/get/UqaIOIGF/ClockworkMod_Recovery_v3005.html Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Γιατί την έβαλες με xrecovery δεν σου είπα με Clockworkmod?? (πορτοκαλί γράμματα) Πέρασα τώρα το " update-GingerDX.v013 ". Τι να κάνω μετά? Λογικα θα υπαρχει απο μονο του πλεον το cwm,πατα το κουμπι που κλεινει,πατα reboot κ δες τι επιλογες σου δινει κ πες μας Sent from my X8 black using Tapatalk Αυτό το σημείο δεν το καταλαβαίνω.. Πότε να το πατήσω αυτό ? Την διαδικασία εξηγήστε μου plz Edited November 2, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Αυτό το σημείο δεν το καταλαβαίνω.. Πότε να το πατήσω αυτό ? Την διαδικασία εξηγήστε μου plz Ακυρα τα παραπανω,ενα ενα γιατι με μπερδεψες!νομιζα ειχες εγκαταστησει με επιτυχια τη rom,περασες στην sd card την ginger13;την εκανες install; Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το χα δοκιμάσει αυτό που λες και δε ικανοποίησε,το χεις δοκιμάσει εσύ; Ναι το έχω βάλει και παίζει super. Όχι στον Opera, άλλα στο μαμίσιο browser παίζει κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Το πέρασα και μετά έκανα full wipe. Η Gingerdx μετά την v14 πρέπει να φλασάριστει με CWMrecovery και όχι με XRECOVERY άλλα script φλασάρει το ένα recovery και άλλα το άλλο Σε εσένα προτείνω να περάσεις με xrecovery (είναι το μπλε μενού) την v14 πρώτα με full wipe Μετά ρίξε στην κάρτα την v18 και τα addons που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα της rom Πάτησε παρατεταμένα το power button(είναι το κουμπί που βρίσκεται πάνω πάνω)/θα σου βγάλει ένα μενού/reboot/clockworkMod/θα σου βγάλει πορτοκαλί μενού/install zip from sd card/choose zip from sd/install/πίσω με το πλήκτρο back/reboot phone Άνοιγμα την rom ξανα σε clockwork και install τα addons (modules για τον stock kernel) Αφού κάνεις μία φορά full wipe την προηγούμενη στις επόμενες δεν χρειάζεται Απλώς όταν βγαίνει μία νέα θα κάνεις install και reboot μόνο και θα ξαναφλασάρεις τα addons (modules) και τα tweaks αν θες... Απλά πράγματα Αν τα καταφέρεις σε λίγο καιρό θα τα παίζεις στα δάκτυλα... Άσε που τολμώ να πω ότι θα είσαι έτοιμος και για το δημοψήφισμα:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 (edited) Παιδιά καλημέρα. Έβαλα χτες τη v.18 και μετά το zip του jimdem582 κανονικά όπως πάντα. Το κινητό μέχρι να φορτώσει εντελώς τη ρομ, έφαγε άπειρα κολλήματα, έκανε (ούτε που θυμάμαι πόσα) restart και τελικά με τα χίλια ζόρια άνοιξε και μάλιστα πήγαινε σφαίρα. Το έβαλα λοιπόν πριν από μισή ώρα να το φορτίσω. Mόλις συνέδεσα το USB έκανε πάλι restart (αυτό το γνωστό που έκανε και με τη v.14) και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανοίξει εντελώς. Είναι νορμάλ να κάνει τόση ώρα και τόσα reboots πριν ανοίξει; Μπορώ να κάνω κάτι πριν καταφύγω στο full wipe; Edited November 2, 2011 by katergaris1979 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Παιδιά καλημέρα. Έβαλα χτες τη v.18 και μετά το zip του jimdem582 κανονικά όπως πάντα. Το κινητό μέχρι να φορτώσει εντελώς τη ρομ, έφαγε άπειρα κολλήματα, έκανε (ούτε που θυμάμαι πόσα) restart και τελικά με τα χίλια ζόρια άνοιξε και μάλιστα πήγαινε σφαίρα. Το έβαλα λοιπόν πριν από μισή ώρα να το φορτίσω. Mόλις συνέδεσα το USB έκανε πάλι restart (αυτό το γνωστό που έκανε και με τη v.14) και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανοίξει εντελώς. Είναι νορμάλ να κάνει τόση ώρα και τόσα reboots πριν ανοίξει; Μπορώ να κάνω κάτι πριν καταφύγω στο full wipe; Δεν είναι φυσιολογικό να κάνει τόσα restarts! Την πρώτη φορά με τη rom και το tweak δικαιολογημένα να αργήσει λίγο αλλα και πάλι όχι τόσο πολύ. Κάτι παίζει με το κινητό σου κάποια ρύθμιση ίσως. Δοκίμασε με full wipe να δεις τι θα γίνει. Εσύ μου είχες προτείνει για flash στον stock browser? Πές πως έγινε στην 18.2 ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Καλημερα κ απο μενα παιδες. Απο χθες παρατηρησα οτι στη taskbar κατι εμφανιζεται για κλασματα δευτερολεπτου,το συγχρονισμο τον εχω απενεργοποιηση Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Καλημερα κ απο μενα παιδες. Απο χθες παρατηρησα οτι στη taskbar κατι εμφανιζεται για κλασματα δευτερολεπτου,το συγχρονισμο τον εχω απενεργοποιηση Sent from my X8 black using Tapatalk Όταν λες κατι εμφανίζεται τι εννοείς?? Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Όταν λες κατι εμφανίζεται τι εννοείς?? Sent from my X8 using Tapatalk Δε ξερω τι ειναι,σα συμβολο μοιαζει,σε κλασματα δευτερολεπτου το κανει Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veliouras Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 αξιότιμοι συνφορουμίτες, μετά από 2+ εβδομάδες νορμάλ λειτουργίας, επανήλθαμε στην παλιά υπερκατανάλωση της μπαταρίας. η μόνη αλλαγή από τότε ήταν η εγκατάσταση του viber το οποίο σημειωτέον δεν τρέχει συνέχεια. και ξαναρωτάω: αν επαναφέρω το Χ8 στην παλιά ρομ της μάνας του, υπάρχει τρόπος να στοιχίσω τις επαφές με "επώνυμο, ονομα" ή θα βλέπεω 45 γιάννηδες στοιχισμένους; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Δε ξερω τι ειναι,σα συμβολο μοιαζει,σε κλασματα δευτερολεπτου το κανει Sent from my X8 black using Tapatalk αν ειναι μονο για τοσο λογικα δεν θα ειναι τιποτα σημαντικο...φανταζομαι.. αξιότιμοι συνφορουμίτες, μετά από 2+ εβδομάδες νορμάλ λειτουργίας, επανήλθαμε στην παλιά υπερκατανάλωση της μπαταρίας. η μόνη αλλαγή από τότε ήταν η εγκατάσταση του viber το οποίο σημειωτέον δεν τρέχει συνέχεια. και ξαναρωτάω: αν επαναφέρω το Χ8 στην παλιά ρομ της μάνας του, υπάρχει τρόπος να στοιχίσω τις επαφές με "επώνυμο, ονομα" ή θα βλέπεω 45 γιάννηδες στοιχισμένους; :cool: μαλλον πως θα βλεπεις 45 γιαννηδες στοιχισμενους..δοκιμασε να κανεις ενα wipe battery stats..θα βελτιωθει η διαρκεια της μπαταριας αισθητα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts