MixMasteR Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Ξέχασα να σου δώσω το toolbox. κατέβασέ το απο εδώ, ξεζιπάρισέ το και εκεί μέσα θα υπάρχει το αρχείο που λέω εδω ειναι οκ ? http://i41.tinypic.com/2whdwqo.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 εδω ειναι οκ ? http://i41.tinypic.com/2whdwqo.png Νομίζω είσαι εντάξει. Κάνε ένα reboot το κινητό και μόλις εμφανιστεί το Sony Ericsson πάτα πολλές φορές την οθόνη. Αν μπεί σε ένα πορτοκαλί μενού, καλώς! Συνεχίζεις με τα βήματα που έγραψα μετά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) εχει κανεις το σαιτ οπου φτιαχνεις δικες σου ρομ βασισμενη σε οποια ρομ απο το Xda-devs 8εσ εσυ; edited: http://rommodgen.com/en/make το βρηκα :ΡΡ Edited November 1, 2011 by eu8umhc Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 εχει κανεις το σαιτ οπου φτιαχνεις δικες σου ρομ βασισμενη σε οποια ρομ απο το Xda-devs 8εσ εσυ; Όχι αλλά έδωσα στον δημιουργό του site την τεχνογνωσία για να αλλάζεις (και να σβήνεις) τα γράμματα που βάζει ο developer στη lockscreen ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω πολύ καιρό το forum αλλά γράφω πρώτη φορά. Σύντομα πρόκειται να αποχωριστώ το X8 που μου κράτησε συντροφιά για έναν χρόνο, και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει πού αποθηκεύονται τα sms στο τηλέφωνο, ώστε να βρω έναν τρόπο να τα μεταφέρω στο νέο μου κινητό (θα είναι επίσης android, το ideos X5 pro). Επίσης, αν γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή που να μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, θα με βοηθούσε! Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει ανάλογη μεταφορά με το myphoneexplorer; Ευχαριστώ! δεν αποθηκευει μονο του το κινητο τα μηνυματα..μια εφαρμογη για αποθηκευση μηνυματων ειναι το sms backup & restore..θα τα αποθηκευει σε φακελο στην sd και θα μπορεις ετσι να τα μεταφερεις στο αλλο κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) εχει κανεις το σαιτ οπου φτιαχνεις δικες σου ρομ βασισμενη σε οποια ρομ απο το Xda-devs 8εσ εσυ; edited: http://rommodgen.com/en/make το βρηκα :ΡΡ eu8umhcdroid;;;!!!!! Πέρνεις μια έτοιμη και απλά βάζεις ή βγάζεις ότι δε σ'αρέσει,προσωπικά το βρίσκω χωρίς νόημα αυτό. Edited November 1, 2011 by iliasx8 Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 eu8umhcdroid;;;!!!!! Πέρνεις μια έτοιμη και απλά βάζεις ή βγάζεις ότι δε σ'αρέσει.. Έτσι είχα πάει κι εγώ στην αρχή για rom επειδή ήταν τρομερά εύκολο, αλλά κολλούσε πολύ, δεν είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελα, μεγάλο zip 80+MB. Έτσι έκανα το tweak που ήταν αρκετά πιο δύσκολο αλλά και πιο δυνατό με μόλις 12MB μέγεθος (απαιτεί όμως να υπάρχει η rom). Ακούω προτάσεις για το JimdemDroid 18.2 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έτσι είχα πάει κι εγώ στην αρχή για rom επειδή ήταν τρομερά εύκολο, αλλά κολλούσε πολύ, δεν είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελα, μεγάλο zip 80+MB. Έτσι έκανα το tweak που ήταν αρκετά πιο δύσκολο αλλά και πιο δυνατό με μόλις 12MB μέγεθος (απαιτεί όμως να υπάρχει η rom). Ακούω προτάσεις για το JimdemDroid 18.2 :) μμμ..τι λες για προσθηκη διαφορων θεματων??θα ανεβει το μεγεθος του tweak ετσι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Έτσι είχα πάει κι εγώ στην αρχή για rom επειδή ήταν τρομερά εύκολο, αλλά κολλούσε πολύ, δεν είχε τα χαρακτηριστικά που ήθελα, μεγάλο zip 80+MB. Έτσι έκανα το tweak που ήταν αρκετά πιο δύσκολο αλλά και πιο δυνατό με μόλις 12MB μέγεθος (απαιτεί όμως να υπάρχει η rom). Ακούω προτάσεις για το JimdemDroid 18.2 :) Μα αυτό είναι το νόημα να το κάνεις μόνος σου από την αρχή! Καλύτερα κάποια πράγματα να τα αφήνουμε στους ειδικούς! Πέρα από το ics theme το οποίο λογικά περιμένεις δε ξέρω κατά πόσο είναι τεχνικά εφικτό να ενσωματώσεις στη κάμερα zoom(μη βαράς αν είπα βλακεία):chair::chair::chair: Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Μα αυτό είναι το νόημα να το κάνεις μόνος σου από την αρχή! Καλύτερα κάποια πράγματα να τα αφήνουμε στους ειδικούς! Πέρα από το ics theme το οποίο λογικά περιμένεις δε ξέρω κατά πόσο είναι τεχνικά εφικτό να ενσωματώσεις στη κάμερα zoom(μη βαράς αν είπα βλακεία):chair::chair::chair: μμμ..ενδιαφερον αλλα το zoom δεν ειναι μια παραπανω λειτουργια της καμερας?αρα αν τα λεω καλα και να θελει δεν μπορει λογω της κατασκευης της καμερας..νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 μμμ..τι λες για προσθηκη διαφορων θεματων??θα ανεβει το μεγεθος του tweak ετσι ε? Και μεγαλώνει το μέγεθος αλλά μπορεί να τα βρεί και οποιοσδήποτε εύκολα και απλά να τα εγκαταστήσει σαν πρόγραμμα :) Μα αυτό είναι το νόημα να το κάνεις μόνος σου από την αρχή! Καλύτερα κάποια πράγματα να τα αφήνουμε στους ειδικούς! Πέρα από το ics theme το οποίο λογικά περιμένεις δε ξέρω κατά πόσο είναι τεχνικά εφικτό να ενσωματώσεις στη κάμερα zoom(μη βαράς αν είπα βλακεία):chair::chair::chair: Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που το κάνουν αυτό αλλά πιο πολύ σαν τέχνασμα μου φαίνεται. (Vignette, FX Camera) τώρα για αλλαγή του κώδικα για ζουμ (έστω και ψευτο-ζουμ) στην κανονική εφαρμογή κάμερας είναι πολύ δύσκολο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 τώρα για αλλαγή του κώδικα για ζουμ (έστω και ψευτο-ζουμ) στην κανονική εφαρμογή κάμερας είναι πολύ δύσκολο! Αυτό ήταν τέλος....Δε σε ξαναπροτιμώ:p:p :lol::lol: Αααα που'σαι...Φτιάξε κανά Iris ή Siris δικό σου όμως!!! Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.. Μήπως καμιά ρύθμιση στο να συνδέεται ακόμη πιο γρήγορα στο wi-fi;; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Αυτό ήταν τέλος....Δε σε ξαναπροτιμώ:p:p :lol::lol: Αααα που'σαι...Φτιάξε κανά Iris ή Siris δικό σου όμως!!! Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.. Μήπως καμιά ρύθμιση στο να συνδέεται ακόμη πιο γρήγορα στο wi-fi;; Σκέφτομαι να ενσωματώσω ρυθμίσεις όπως έχουν κάτι άλλες ρομ και δεν έχει η gingerdx. δηλαδή κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποίησης overclock, επιλογή συχνότητας, ενεργοποίηση-απενεργοποίηση undervolt, sd card cache changer (τώρα το έχω στα 2048kb σε άλλον μπορεί στα 4096kb πχ να δουλεύει καλύτερα οπότε να μπορεί να το αλλάξει εύκολα). Δεν υπόσχομαι τίποτα όμως :P θα προσπαθήσω ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Θα μπορούσες ίσως να συμπεριλάβεις αυτό που έχουν βγάλει στο xda για το Flash στο Χ8. Παίζει μόνο στον default browser, αλλά από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Σκέφτομαι να ενσωματώσω ρυθμίσεις όπως έχουν κάτι άλλες ρομ και δεν έχει η gingerdx. δηλαδή κουμπί ενεργοποίησης-απενεργοποίησης overclock, επιλογή συχνότητας, ενεργοποίηση-απενεργοποίηση undervolt, sd card cache changer (τώρα το έχω στα 2048kb σε άλλον μπορεί στα 4096kb πχ να δουλεύει καλύτερα οπότε να μπορεί να το αλλάξει εύκολα). Δεν υπόσχομαι τίποτα όμως :P θα προσπαθήσω ;) Ωραία πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις,οτι και να βγάλεις θα το δοκιμάσω. Κανά κουμπί επιλογής να κάνει battery wipe;Ξέρω υπάρχει και η εφαρμογή και το xrecovery απλά για ευκολία. Δε γίνεται να επιλέγουμε και τη διαθέσιμη μνήμη που θέλουμε για το κινητό(εμένα με ικανοποιεί όπως το χεις φτιάξει),ιδέες ρίχνω! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejsalonica Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα κι από μένα. Με το X8 υπάρχει ένα θέμα συχνών επανεκκινήσεων, κολλήματα όχι και τόσο συχνά είναι η αλήθεια και συνεπώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος εύκολος και γρήγορος τρόπος να περάσω κάποια άλλη Version από την ίδια που φοράει. Έχει γίνει αναβάθμιση λογισμικού πριν λίγο καιρό, φορά την τελευταία έκδοση δηλαδή, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Επειδή είναι της κοπέλας μου - όχι περίεργα πράγματα λοιπόν, δύσκολα που μπορεί να την μπερδέψουν - υπάρχει κάτι να το κάνω εγώ και να της το δώσω μετά έτοιμο; Συγνώμη που τα ρωτάω έτσι αυτά αλλά με android δεν έχω ιδέα - iphone έχω - και θα ήθελα τα φώτα σας. Απλά όχι κάτι πολύ δύσκολο ή επικίνδυνο γιατί δεν κατέχω και πολλά όπως είπα με android. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα κι από μένα. Με το X8 υπάρχει ένα θέμα συχνών επανεκκινήσεων, κολλήματα όχι και τόσο συχνά είναι η αλήθεια και συνεπώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος εύκολος και γρήγορος τρόπος να περάσω κάποια άλλη Version από την ίδια που φοράει. Έχει γίνει αναβάθμιση λογισμικού πριν λίγο καιρό, φορά την τελευταία έκδοση δηλαδή, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος. Επειδή είναι της κοπέλας μου - όχι περίεργα πράγματα λοιπόν, δύσκολα που μπορεί να την μπερδέψουν - υπάρχει κάτι να το κάνω εγώ και να της το δώσω μετά έτοιμο; Συγνώμη που τα ρωτάω έτσι αυτά αλλά με android δεν έχω ιδέα - iphone έχω - και θα ήθελα τα φώτα σας. Απλά όχι κάτι πολύ δύσκολο ή επικίνδυνο γιατί δεν κατέχω και πολλά όπως είπα με android. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Καλησπέρα φίλε! Δες ΕΔΩ Θα μπορούσες ίσως να συμπεριλάβεις αυτό που έχουν βγάλει στο xda για το Flash στο Χ8. Παίζει μόνο στον default browser, αλλά από το τίποτα, κάτι είναι κι αυτό! Το χα δοκιμάσει αυτό που λες και δε ικανοποίησε,το χεις δοκιμάσει εσύ; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια απο που θα κατεβασω την gingerdx v018? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παιδια απο που θα κατεβασω την gingerdx v018? forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 Sent from my X8 black using Tapatalk Ευχαριστω....Μηπως μπορω να κανω backup τις ρυθμισεις συστηματος ωστε να μην τα ξανακανω ολα μετα??και αν ναι πως? Edited November 1, 2011 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Ευχαριστω....Μηπως μπορω να κανω backup τις ρυθμισεις συστηματος ωστε να μην τα ξανακανω ολα μετα??και αν ναι πως? Titanium backup για εφαρμογες,δεν αλλαζουν οι ρυθμισεις συστηματος.οσες gingerdx εχω αναβαθμιση δεν μου αλλαζε ρυθμισεις.αν κανεις ομως full wipe τα χανεις ολα Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Titanium backup για εφαρμογες,δεν αλλαζουν οι ρυθμισεις συστηματος.οσες gingerdx εχω αναβαθμιση δεν μου αλλαζε ρυθμισεις.αν κανεις ομως full wipe τα χανεις ολα Sent from my X8 black using Tapatalk δηλαδη αυτην την φορα δεν χρειαζεται να κανω full wipe?(ειχα κανει προσφατα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 δηλαδη αυτην την φορα δεν χρειαζεται να κανω full wipe?(ειχα κανει προσφατα) Εφ'οσον δε σου κολλαει κ τρεχει κανονικα οχι μη κανεις Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Κανά κουμπί επιλογής να κάνει battery wipe; Δε γίνεται να επιλέγουμε και τη διαθέσιμη μνήμη που θέλουμε για το κινητό(εμένα με ικανοποιεί όπως το χεις φτιάξει),ιδέες ρίχνω! 1. Πολύ καλή ιδέα! Έτσι κι αλλιώς μια εντολή είναι. Θα το προσπαθήσω 2. Λίγο δύσκολο! Σίγουρα θα δημιουργεί προβλήματα. Καλύτερα άσε το android να την ελευθερώνει για σένα (Με το νέο ramscript που έβαλα ελευθερώνει περισσότερη μνήμη απ'ότι με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις!) Τα λέμε πάω για μπύρες (Γι'αυτό μπαίνω αργά το βράδυ τότε γυρνάω :lol::p) ΥΓ: Πώς σου φαίνεται η taskbar? Αισθητή βελτίωση στην 18.1 ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 1. Πολύ καλή ιδέα! Έτσι κι αλλιώς μια εντολή είναι. Θα το προσπαθήσω 2. Λίγο δύσκολο! Σίγουρα θα δημιουργεί προβλήματα. Καλύτερα άσε το android να την ελευθερώνει για σένα (Με το νέο ramscript που έβαλα ελευθερώνει περισσότερη μνήμη απ'ότι με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις!) Τα λέμε πάω για μπύρες (Γι'αυτό μπαίνω αργά το βράδυ τότε γυρνάω :lol::p) ΥΓ: Πώς σου φαίνεται η taskbar? Αισθητή βελτίωση στην 18.1 ε? Η taskbar απλα δε παιζεται! Αντε καλα να περασεις,καλο βραδυ! Καλο μηνα σε ολους! Sent from my X8 black using Tapatalk Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts