mel68 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 :thanks: για το super tweak σου jimdem τα σπας.... (ασχετου ερωτηση)που βρισκονται το xloud και το sony bravia; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 :thanks: για το super tweak σου jimdem τα σπας.... (ασχετου ερωτηση)που βρισκονται το xloud και το sony bravia; δεν ειναι προγραμματα που τα επιλεγεις να ξεκινησουν εσυ..ειναι περασμενα μεσα και κανουν 'κρυφη' δουλεια και δουλευουν μονα τους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ρε παιδια που και που παρατηρω καποιες επανακινισεις οχι συχνα αλα γινονται τι μπορει να φταιει? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ρε παιδια που και που παρατηρω καποιες επανακινισεις οχι συχνα αλα γινονται τι μπορει να φταιει? επανεκκινησεις???σε 1 περιπτωση μου κανει εμενα επανεκκινησεις..οταν παιζει το ραδιοφωνο για πανω απο 6-7 ωρες...και,ναι,εχω φτασει στις τοσες ωρες ραδιοφωνου και το ειδα να κανει επανεκκινηση χωρις κανενα λογο...μονο τοτε..εμενα τουλαχιστον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 μολις το περασα και εγω! παρα πολυ ωραιο φαινεται!jimdem τα συγχαρητηρια μου! :) μια ερωτηση μονο - αυτο το Rescan Media Root υποτιθεται οτι θα το εμφανιζει σαν εικονιδιο μαζι με τα υπολοιπες εφαρμογες σωστα?μον που εμενα δε μου δειχνει τιποτα νεο/διαφορετικο περα απο τις εφαρμογες που ειχε κ πριν η gingerdx.. α και κατι αλλο: η gingerdx εχει ενα dspmanager το οποιο δεν τρεχει, αλλα μεσα απο το apllications δε μ'αφηνει να το σβησω. πως μπορω να το σβησω? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dspug7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 φιλε jimdem συγχαρητηρια κι απο εμενα! καταπληκτικη δουλεια, πεταει το κινητο! δυο πραγματακια: εχτες μου εφαγε ενα χοντρο κολλημα και εκανε restart μονο του, και αφου ανοιξε δεν μπορουσα να κανω τιποτα γιατι σερνοτανε απιστευτα... δεν ξερω αν εχει σχεση ομως με το tweak σου γιατι περασα μαζι την v.17 με τα modules και το tweak. αν το ξανακανει θα επανελθω. ενα μικρο bug που παρατηρησα εχει να κανει με τον τονισμο των λεξεων. πιο συγκεκριμενα στα κεφαλαια γραμματα εχει τονο ακριβως απο πανω και οχι στα αριστερα του γραμματος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδιά πειράζει που κάνω calibration κάθε φορά που φορτίσει το κινητό;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Παιδιά πειράζει που κάνω calibration κάθε φορά που φορτίσει το κινητό;;;; ειπαμε calibration αλλα εσυ το παρακανες:PP καθε φορα που αλλαζεις ρομ-η αναβαθμιζεις αυτη που εχεις-κανε..μονο τοτε χρειαζεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Ρε παιδια που και που παρατηρω καποιες επανακινισεις οχι συχνα αλα γινονται τι μπορει να φταιει? Απο τότε που έβαλα το tweak δεν έκανε ποτέ επανεκκίνηση. Πρίν έκανε μόνο όταν με το που το άνοιγα άρχιζα να το πειράζω έντονα. Τότε μόνο. Αλλιώς μπορεί να έχεις κανένα προβληματικό πρόγραμμα που τρέχει στο background μολις το περασα και εγω! παρα πολυ ωραιο φαινεται!jimdem τα συγχαρητηρια μου! :) μια ερωτηση μονο - αυτο το Rescan Media Root υποτιθεται οτι θα το εμφανιζει σαν εικονιδιο μαζι με τα υπολοιπες εφαρμογες σωστα?μον που εμενα δε μου δειχνει τιποτα νεο/διαφορετικο περα απο τις εφαρμογες που ειχε κ πριν η gingerdx.. α και κατι αλλο: η gingerdx εχει ενα dspmanager το οποιο δεν τρεχει, αλλα μεσα απο το apllications δε μ'αφηνει να το σβησω. πως μπορω να το σβησω? Είναι πολύ μικρό προγραμματάκι, μερικά kb. Κάπου στον drawer με τις εφαρμογές βρίσκεται ψάξε και θα το βρείς. Για να βγάλεις εφαρμογές συστήματος βάλε το titanium backup. φιλε jimdem συγχαρητηρια κι απο εμενα! καταπληκτικη δουλεια, πεταει το κινητο! δυο πραγματακια: εχτες μου εφαγε ενα χοντρο κολλημα και εκανε restart μονο του, και αφου ανοιξε δεν μπορουσα να κανω τιποτα γιατι σερνοτανε απιστευτα... δεν ξερω αν εχει σχεση ομως με το tweak σου γιατι περασα μαζι την v.17 με τα modules και το tweak. αν το ξανακανει θα επανελθω. ενα μικρο bug που παρατηρησα εχει να κανει με τον τονισμο των λεξεων. πιο συγκεκριμενα στα κεφαλαια γραμματα εχει τονο ακριβως απο πανω και οχι στα αριστερα του γραμματος. Το μόνο χοντρό κόλλημα που είναι λογικό είναι μετά την πρώτη εκκίνηση αφότου βάλεις το tweak. Εσύ τα έβαλες όλα μονοκοπανιά και έφαγε τέτοιο κόλλημα :p Για τη γραμματοσειρά αυτό που λές δεν είναι bug. Έτσι είναι η νέα σχεδίαση και έτσι θα είναι όλα τα νεα android που θα βγαίνουν απο εδώ και στο εξής Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Είναι πολύ μικρό προγραμματάκι, μερικά kb. Κάπου στον drawer με τις εφαρμογές βρίσκεται ψάξε και θα το βρείς. Για να βγάλεις εφαρμογές συστήματος βάλε το titanium backup. Στο drawer δεν υπαρχει. 10 εφαρμογες ειναι ολες και ολες. Μπορώ να ξαναπερασω το tweak απο πάνω?αν και δε μου εβγαλε καποιο προβλημα την πρωτη φορα που το εκανα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 Στο drawer δεν υπαρχει. 10 εφαρμογες ειναι ολες και ολες. Μπορώ να ξαναπερασω το tweak απο πάνω?αν και δε μου εβγαλε καποιο προβλημα την πρωτη φορα που το εκανα Μπορεί να μη σου μπήκε. Ψάξτο υπάρχει στο μάρκετ μην κάνεις επανεγκατάσταση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) ενταξει. τωρα ομως εχω το εξης διλημμα: ειναι και κατι αλλο που δεν εχει εγκατασταθεί εκτος από το Rescan Media Root η οχι? μπορω να το διαπιστωσω καπως? α κατι τελευταιο. μετα την εγκατασταση του tweak [απο το cwm], εκανα reboot και μου ανοιξε το xrecovery. [το xrecovery το ειχα εγκαταστησει πρωτο, και εβαλα μεσω αυτου το cwm.] μετα πατησα reboot κ απο εκει και ξεκινησε κανονικα Edited October 25, 2011 by Homer 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 (edited) ενταξει. τωρα ομως εχω το εξης διλημμα: ειναι και κατι αλλο που δεν εχει εγκατασταθεί εκτος από το Rescan Media Root η οχι? μπορω να το διαπιστωσω καπως? Για δες στα widgets έχεις το ice cream sandwich clock? Το μόνο που αν δε μπήκε αυτό θα είναι. Μη φοβάσαι για τα υπόλοιπα. Ίσως επειδή είναι εφαρμογές αυτά μπορεί το κινητό σου να μην τα δέχτηκε α κατι τελευταιο. μετα την εγκατασταση του tweak [απο το cwm], εκανα reboot και μου ανοιξε το xrecovery. [το xrecovery το ειχα εγκαταστησει πρωτο, και εβαλα μεσω αυτου το cwm.] μετα πατησα reboot κ απο εκει και ξεκινησε κανονικα Δεν μου το έχει κάνει ποτέ πρώτη φορά το ακούω. Αλλά αφού όλα είναι εντάξει δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς Edited October 25, 2011 by jimdem582 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 υπάρχει το ice cream sandwich clock. νομιζω καταλαβα τι φταει. οταν εβαλα τη gingerdx δεν έκανα τιποτα, περα απο μια περιηγηση στο μενου. μετα καπακι restart και περασα το tweak σου. προφανως επρεπε να βάλω τα στοιχεια του google account και να ξανω ξανα root και να βαλω το busybox και ολα αυτα προτου περασω το tweak 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 υπάρχει το ice cream sandwich clock. νομιζω καταλαβα τι φταει. οταν εβαλα τη gingerdx δεν έκανα τιποτα, περα απο μια περιηγηση στο μενου. μετα καπακι restart και περασα το tweak σου. προφανως επρεπε να βάλω τα στοιχεια του google account και να ξανω ξανα root και να βαλω το busybox και ολα αυτα προτου περασω το tweak Το google account ναι ίσως είναι ο υπαίτιος γιατί το market ήταν κλειστό και ίσως να υπήρξε σκάλωμα εκεί. Αν δε βάλεις στοιχεία google account δεν ανοίγει το market. Δεν χρειάζεται root είναι ήδη rooted. Μή διανοηθείς να αλλάξεις busybox!!!!!!!! Θα γίνει brick το κινητό ούτε σε recovery θα μπαίνει ούτε πουθενά! Μόνο μέσω sony ericsson update απο το pc ίσως γίνει και αυτό αν είσαι τυχερός. Μετά θέλει flashtool και τέτοια. Πρόσεχε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2011 OK, θα το'χω υπόψη μου! Σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Jimdem μπορείς να μου πεις αν μπορώ εγώ, και πως, να αφαίρεσω τα modules από το zip σου μιας και ο Linuxdx kernel τα περιέχει ήδη; Όσο για εντυπώσεις που με είχες ρωτήσει... εχω δει μεγάλη διαφορά στην καταναλωση παρότι ακόμα δεν εχω μηδενίσει την μπαταρία για να κάνω φόρτιση και καλιμπράρισμα Sent from my X8 using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Jimdem μπορείς να μου πεις αν μπορώ εγώ, και πως, να αφαίρεσω τα modules από το zip σου μιας και ο Linuxdx kernel τα περιέχει ήδη; Όσο για εντυπώσεις που με είχες ρωτήσει... εχω δει μεγάλη διαφορά στην καταναλωση παρότι ακόμα δεν εχω μηδενίσει την μπαταρία για να κάνω φόρτιση και καλιμπράρισμα Sent from my X8 using Tapatalk Απλά θα πας system/lib/modules και σβήνεις αυτά που έχει μέσα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Απλά θα πας system/lib/modules και σβήνεις αυτά που έχει μέσα Nαι ΟΚ, το έκανα μόλις πριν 3 λεπτά, μάλιστα την απάντησή σου την είδα στο reboot :D απλά μια διευκρίνηση για να αποφύγουμε να δει αυτή την απάντησή σου κάποιος άλλος χρήστης και μπερδευτεί... Έσβησα τα περιεχόμενα του system/lib/modules από το .zip του Tweak Package και ΟΧΙ από το κινητό και αυτό το κάνω μόνο και μόνο επειδή έχω custom kernel και όχι τον stock btw έχει βγει και GingerDX v. 018 χωρίς όμως καμιά τρελή ανανέωση, αλλάζει κάτι στο πακέτο σου? ή βάζουμε την v. 018 χωρίς φόβο και πάθος; Edited October 26, 2011 by agriojohn 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Nαι ΟΚ, το έκανα μόλις πριν 3 λεπτά, μάλιστα την απάντησή σου την είδα στο reboot :D απλά μια διευκρίνηση για να αποφύγουμε να δει αυτή την απάντησή σου κάποιος άλλος χρήστης και μπερδευτεί... Έσβησα τα περιεχόμενα του system/lib/modules από το .zip του Tweak Package και ΟΧΙ από το κινητό και αυτό το κάνω μόνο και μόνο επειδή έχω custom kernel και όχι τον stock btw έχει βγει και GingerDX v. 018 χωρίς όμως καμιά τρελή ανανέωση, αλλάζει κάτι στο πακέτο σου? ή βάζουμε την v. 018 χωρίς φόβο και πάθος; Αν δεν είχες βάλει το tweak τότε σωστά τα έσβησες απο το zip, αλλιώς θα περνιούνταν στο κινητό και θα έπρεπε να τα σβήσεις απο εκεί. Όποιος δεν έχει custom kernel δε χρειάζεται να τα σβήσει ακόμα κι αν είναι περασμένα. Απλά θα γίνουν overwrite. Ναι είδα που βγήκε. Για να είμαι καλυμμένος θα αφήσω όλα τα 17.x tweaks και θα φτιάξω το 18.1. Δεν είναι τίποτα. Απλά ένας φίλος είχε την 015 και βάζοντας το tweak είχε bootloop. Γι αυτό όποιος βάλει 018 ας μη βάλει το tweak μην του βγάλει κανένα πρόβλημα. Να περιμένετε το 18.1 όσοι βάλατε την gingerdx018 (Μπορεί στο τέλος της εβδομάδας να το βγάλω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mel68 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 εχει κανεις ιδεα γιατι μου κανει συνεχεια reboot οταν το συνδεω στον υπολογιστη; εχω ginger dx 17.4 και custom kernel... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpa3 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Οποιος εχει δοκιμασει την 17.4 tweak ας μου πει εντυπωσεις..και διαφορες απο την 17.3..ευχαριστω 1 Παράθεση MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb MODEL: Samsung Galaxy J5 (6) MODEL: iPHONE 5 16GB MODEL: iPHONE 4 16Gb MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Xloud,bravia engine και είναι λίγο γρηγορότερη... Sent from my X8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 εχει κανεις ιδεα γιατι μου κανει συνεχεια reboot οταν το συνδεω στον υπολογιστη; εχω ginger dx 17.4 και custom kernel... Μου το έκανε κι εμένα. Όχι συνέχεια αλλά 8 στις 10 φορές το έκανε και δυστυχώς δε βρήκα λύση. Σταμάτησε μόνο όταν έβαλα τη 17.7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 βγηκε η gingerdx 018..δεν εχει και σημαντικες αλλαγες..κατι μεταφρασεις και κατι νεα cm Nightlies...προσωπικα θα μεινω στην 017 αφου σε αυτη δουλευει και το tweak του jim.. I am currently very busy, so future releases will not be frequent. Be patient. CM Nightlies Hero 223. CM 7.1.0. Temporarily removed recent apps on status bar. It works well for me though. A-Theme 0.8 Some translations added. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts