Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

multiboot??:D:Dκαλο μου ακουγεται..με ενδιαφερει γιατι μερικες φορες βαριεμαι την gingerDX..αν μπορεις εξηγησε πως γινεται και τα λοιπα για να το κανουμε και εμεις!!:):)

τι ειναι το multiboot ρε παιδια ? :Ρ για πειτε μ κ μενα.

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr
Just in love with my Sole :)

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

τι ειναι το multiboot ρε παιδια ? :Ρ για πειτε μ κ μενα.

να εχεις 2 ρομ μαζι και μεσω την sd να εναλασεις την μια με την αλλη χωρις να χρειαζεται φλασαρισμα απ την αρχη και ολη τη διαδικασια αυτη..ψηνομαι να το κανω!!:p:p:p

ααα..και μην γραφεις με τον τροπο μηνυματων!προσωπικα δεν με ενοχλει αλλα κανονες ειναι αυτοι;)

Edited by alkis_7

Δοκίμασα και άλλους arc launcher αλλά κανείς δε ταίριαζε με την οθόνη:(

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

να εχεις 2 ρομ μαζι και μεσω την sd να εναλασεις την μια με την αλλη χωρις να χρειαζεται φλασαρισμα απ την αρχη και ολη τη διαδικασια αυτη..ψηνομαι να το κανω!!:p:p:p

ααα..και μην γραφεις με τον τροπο μηνυματων!προσωπικα δεν με ενοχλει αλλα κανονες ειναι αυτοι;)

Οταν λες με τροπο μηνυματων ? δν καταλαβα.. αυτο π ειπες καλο. Μπραβο αν δν ειχα κ εσας ρε παιδια :) . εκτοσ απο GingerXD k GIngerCruzt καμια αλλη καλη ρομ? τις βαρεθηκα :/

Οταν λες με τροπο μηνυματων ? δν καταλαβα.. αυτο π ειπες καλο. Μπραβο αν δν ειχα κ εσας ρε παιδια :) . εκτοσ απο GingerXD k GIngerCruzt καμια αλλη καλη ρομ? τις βαρεθηκα :/

εννοω με συντομευσεις!!οπως για παραδειγμα το:πειτε μ κ εμενα π εγραψες!!για να μην τρως παρατηρησεις στο λεω!!:p:p:p

αλλη ρομ εε??εγω εχω δοκιμασει μονο την gingerDX...και δεν νομιζω να την αλλαξω για μονιμα μεχρι να σταματησει να βγαζει updates ο doixanh!!υπαρχουν και froyo αλλα ειναι 2.2...δεν ξερω αν υπαρχει αλλη custom 2.3...

Δοκίμασε να της κάνεις ένα format σε σύστημα αρχείων FAT32 και μέγεθος εκχώρησης 4096Bytes. Κανονικό format, όχι γρήγορο!!

το δοκιμασα κι αυτο,ξαναφλασαρα τη rom(ginger dx),τιποτα:blink:

και οποια αλλη καρτα και να βαλα στο κινητο,δουλευει asap,αυτη παει να με τρελλανει:blink:

edit:σε αλλο x8 δουλευει η καρτα με τη μια,ατο δικο μου δε τη βλεπει κ μου βγαζει total space ,available space:unavailable

Edited by mel68

εννοω με συντομευσεις!!οπως για παραδειγμα το:πειτε μ κ εμενα π εγραψες!!για να μην τρως παρατηρησεις στο λεω!!:p:p:p

αλλη ρομ εε??εγω εχω δοκιμασει μονο την gingerDX...και δεν νομιζω να την αλλαξω για μονιμα μεχρι να σταματησει να βγαζει updates ο doixanh!!υπαρχουν και froyo αλλα ειναι 2.2...δεν ξερω αν υπαρχει αλλη custom 2.3...

δομακιμασα την froyo v023b αλλα ειχα καποια προβληματα.. οι αλλες Νexus 2.2 πχ εχουν Bugs :/ απλα την βαριεμαι ολο την ιδια :)

δομακιμασα την froyo v023b αλλα ειχα καποια προβληματα.. οι αλλες Νexus 2.2 πχ εχουν Bugs :/ απλα την βαριεμαι ολο την ιδια :)

ναι αλλα μου φαινεται πως ειναι οι πιο αξιοπιστες!!ελαχιστα ως κανενα bug και πολυ smooth..και φυσικα το μεγαλο πλεονεκτημα της gingerDX ειναι η καμερα!

Συμφωνώ και εγώ από τη μέρα που την έβαλα τη gingerDx στο σύνολο να είχα μόνο ένα reboot και αυτό επειδή εγώ το ζόρισα!

Πλέον με τις τελευταίες update έχω(πιστεύω)καλή μνήμη ram.Παίζω πλέον στα 60mb,είναι πολύ σταθερή rom!

Froyo 2.2 σωστά;;Αν ναι ήταν η πρώτη που έβαλα και είχα μείνει ικανοποιημένος αλλά μετά από κάποιες αναβαθμίσεις τα reboots ήταν συχνό φαινόμενο!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Συμφωνώ και εγώ από τη μέρα που την έβαλα τη gingerDx στο σύνολο να είχα μόνο ένα reboot και αυτό επειδή εγώ το ζόρισα!

Πλέον με τις τελευταίες update έχω(πιστεύω)καλή μνήμη ram.Παίζω πλέον στα 60mb,είναι πολύ σταθερή rom!

Froyo 2.2 σωστά;;Αν ναι ήταν η πρώτη που έβαλα και είχα μείνει ικανοποιημένος αλλά μετά από κάποιες αναβαθμίσεις τα reboots ήταν συχνό φαινόμενο!

60μβ??:O..εγω εγω μ.ο 25...αφου δεν μου κλεινει μηνυματα και ερχονται στην ωρα τους δεν με πειραζει!!froyo 2.2!!σωστα!!

εγκατεστησα το timescape που εχει σας add-on η gingerDX..απο τοτε που το περασα το κινητο δεν ειναι τοσο smooth στην εναλλαγη απο την μια οθονη στην αλλη..πως το απεγκαθιστω??ξερει κανεις?ενω το βρισκω στο astro παταω απεγκατασταση και μου βγαζει οτι δεν ειναι επιτυχης...:@

Edited by alkis_7

ναι αλλα μου φαινεται πως ειναι οι πιο αξιοπιστες!!ελαχιστα ως κανενα bug και πολυ smooth..και φυσικα το μεγαλο πλεονεκτημα της gingerDX ειναι η καμερα!

Οντως :) Ευχαριστω παντως

Σε ποια σελίδα???

Αυτό το link: http://db.tt/Id5wHfl

Τα κάνω upload στον λογαριασμό μου στο dropbox και δημιουργώ link για απευθείας κατέβασμα...

πως μπορω να μεταφερω τα αρχεια που εχω στο κινητο στη καρτα μνημης για να το ξελαφρωσω λιγο...;

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

πως μπορω να μεταφερω τα αρχεια που εχω στο κινητο στη καρτα μνημης για να το ξελαφρωσω λιγο...;

τα αρχεια ειναι ηδη στη καρτα μνημης νομιζω.

αν εννοεις τις εφαρμογες πρεπει να να εχεις κανει το κινητο σου root.

αν εισαι ηδη rooted mπορεις να μεταφερεις τις εφαρμογες στη καρτα μνημης με το titanium back up.

πφφ παιδια ελεος. εβαλα ενα κερνελ και εχει προβληματα.. στοκ στην 2.1 απο PC Companion. θα μου κλειδωσει το BootLoader Παλι?

πφφ παιδια ελεος. εβαλα ενα κερνελ και εχει προβληματα.. στοκ στην 2.1 απο PC Companion. θα μου κλειδωσει το BootLoader Παλι?

kernel βρηκα και εδω..ειναι του doixanh και ειναι σε πειραματικο σταδιο..αν περασες αυτο επρεπε να περιμενεις λιγο ακομα!!ο bootloader λογικα θα πρεπει να εχει κλειδωσει παλι...

kernel βρηκα και εδω..ειναι του doixanh και ειναι σε πειραματικο σταδιο..αν περασες αυτο επρεπε να περιμενεις λιγο ακομα!!ο bootloader λογικα θα πρεπει να εχει κλειδωσει παλι...

Οκ ευχαριστω.

Οκ ευχαριστω.

δεν παιρνω ομως και ορκο..η λογικη λεει ομως οτι θα πρεπει να εχει κλειδωσει...

δεν παιρνω ομως και ορκο..η λογικη λεει ομως οτι θα πρεπει να εχει κλειδωσει...

οκα θα το ψαξω. τεσπα καληνυχτα νυσταξα :Ρ

Βάλε πάλι τον επίσημο kernel με το flash tool

Δεν χρειάζεται να τα ξαναπεράσεις πάλι όλα επειδή έχει bugs ο custom

Βάλε πάλι τον επίσημο kernel με το flash tool

Δεν χρειάζεται να τα ξαναπεράσεις πάλι όλα επειδή έχει bugs ο custom

εκανα μεσω PC Companion repair. πιστευω επανηλθε γιατι εχει την εικονα της ΣΕ. ποτε θα υπαρχει Custom Kernel Να βαλουμε??

εκανα μεσω PC Companion repair. πιστευω επανηλθε γιατι εχει την εικονα της ΣΕ. ποτε θα υπαρχει Custom Kernel Να βαλουμε??

οπως ειχε πει,ο superuser νομιζω,δεν υπαρχει ακομα τουλαχιστον καποια ετοιμη kernel για το x8..ειναι ολες σε περαματικο σταδιο!

Έβαλα τη gingerdx και τώρα το κιν φοράει android 2.3.5. Πάει μια χαρά. 4 μέρες τώρα

χωρίς ούτε ένα restart. Έχω όμως 2 ερωτήσεις. Όταν βάζω τα ακουστικά και με καλούν, ο ήχος

ακούγεται μόνο μέσα από τα ακουστικά. Και το δεύτερο, πως μπορώ να βάλω διαφορετικό ήχο

κλήσης σε κάποιες επαφές? Βρήκα 1-2 εφαρμογές στο market αλλά μου αλλάζουν μόνο τον προεπιλεγμένο ήχο.

Ξέρω τι έκανες στο σεισμό του '99.....Έβλεπες Baywatch! :lol:

60μβ??:O..εγω εγω μ.ο 25...αφου δεν μου κλεινει μηνυματα και ερχονται στην ωρα τους δεν με πειραζει!!froyo 2.2!!σωστα!!

εγκατεστησα το timescape που εχει σας add-on η gingerDX..απο τοτε που το περασα το κινητο δεν ειναι τοσο smooth στην εναλλαγη απο την μια οθονη στην αλλη..πως το απεγκαθιστω??ξερει κανεις?ενω το βρισκω στο astro παταω απεγκατασταση και μου βγαζει οτι δεν ειναι επιτυχης...:@

Καλά βρε 60 δείχνει κάποιες φορές!

Το στανταρ του όμως είναι από 48 εώς 53 και αν κλείσω τελείως τους χαρτες πιάνω τα 60:p!

Το timescape είναι αυτό που είχε η stock 2.1;;

καλησπερα σας !!! ειδα οτι εχει βγει η νεα αναβαθμιση του v014 ( εχω την v013) μηπως θα ηταν ευκολο αν μπορουσατε να με βοηθησετε στο πως να την εγκαταστησω !! ευχαριστω εκ το προτερων ...

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8