Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα. εβαλα την 2.3 gingerdx και το κινητο κολλαει στο logo του cyanogen. καμια ιδεα; δεν εκανα full wipe γιατι στο xda ελεγε οτι δεν χρειαζεται, μονο σε περιπτωση που υπαρχει καποιο Bug.

edit: ηθελε foul wipe τελικα. ολα μια χαρα τωρα.

γιατι δεν με αφηνει να βαλω τραγουδι ως ηχο κλησης;;; στην official ειχε επιλογη.

Edited by dspug7

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά!!!!

Το κινητό το έχω μια εβδομάδα περίπου και στις προηγούμενες φορτίσεις (το είχα κλειστό) μου εμφάνιζε απλά μια μπαταρία με την ένδειξη ότι φορτίζει... τώρα που το βάζω να φορτίσει ανοίγει κανονικά το κινητό ότι και να κάνω!!!

Μήπως ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;;

Έχω την official 2.1 (+root, xrecovery κτλ)

Το δοκίμασες; είμαι διακοπές και δεν έχω wifi και το 3G μου είναι ασθενές..

Backup πρώτα..και με root explorer..

Κάνε copy την εφαρμογή και paste στο system/app, μετά πάτησε την παρατεταμένα, και τίκαρε permissions.Στα permission:

Στην κάθετη στήλη read, τίκαρε user, group, others

Στην κάθετη στήλη write, τίκαρε μόνο user

Στην κάθετη στήλη Execute όλα κενά

Και reboot.Η εφαρμογή θα είναι πλέον εγκατεστημένη στο σύστημα και μετά δοκίμασε να διαγράψεις την default και να δεις αν μπορεί να σταθεί μόνη της

Λέω να το δοκιμάσω σήμερα, μόλις φλασάρω την τελευταία έκδοση της [ROM] kuyaDROID(με 3MP Camera :clap: ) Αναμένετε αποτελέσματα λίαν συντόμως ..

Παιδιά έχω μια τρομερή απορία. Γιατί ενώ έχω ελεύθερη μνήμη στο κινητό 213ΜΒ όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι καινούριο μου λέει ότι δεν έχω χώρο; Χρησιμοποιώ την [ROM] kuyaDROID | v3.1.149 και τα έχω όλα στην sd, οπότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα .. :confused:

Edit: Βασικά μόλις παρατήρησα το εξής: Όταν ανοίγω τo titanium backup γράφει Εσωτερική μνήμη: 222ΜΒ(213 FREE), Μνήμη ROM: 216ΜΒ(13,9 FREE). Μήπως φταίει αυτό; Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι;

Edited by anna88_VS

Ρε παιδια κατεβαζω εφαρμογες απο το Μαρκετ και δεν μου επιτρεπει να τα εγκαταστησω λογο αποθηκευτικου χωρου ενω ολες τις εφαρμογες τις εχω στην sd με gingerbread 2.3.4 ειμαι.αν ξερει καποιος κατι ας δωσει τα φωτα του.
X8 Root|Xrecovery|Gingerbread 2.3.4|ax8mt.v005|MDDI.v001|SetCPU 768mhz

Παιδιά έχω μια τρομερή απορία. Γιατί ενώ έχω ελεύθερη μνήμη στο κινητό 213ΜΒ όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι καινούριο μου λέει ότι δεν έχω χώρο; Χρησιμοποιώ την [ROM] kuyaDROID | v3.1.149 και τα έχω όλα στην sd, οπότε πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα .. :confused:

Edit: Βασικά μόλις παρατήρησα το εξής: Όταν ανοίγω τo titanium backup γράφει Εσωτερική μνήμη: 222ΜΒ(213 FREE), Μνήμη ROM: 216ΜΒ(13,9 FREE). Μήπως φταίει αυτό; Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι;

Ρε παιδια κατεβαζω εφαρμογες απο το Μαρκετ και δεν μου επιτρεπει να τα εγκαταστησω λογο αποθηκευτικου χωρου ενω ολες τις εφαρμογες τις εχω στην sd με gingerbread 2.3.4 ειμαι.αν ξερει καποιος κατι ας δωσει τα φωτα του.

Το οτι έχετε εφαρμογές στην sd δε σημαίνει οτι δεν πιάνουν καθόλου χώρο στην εσωτερική μνήμη rom! Εάν η rom πέσει κάτω απο τα 20mb δεν επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων εφαρμογών

Το οτι έχετε εφαρμογές στην sd δε σημαίνει οτι δεν πιάνουν καθόλου χώρο στην εσωτερική μνήμη rom! Εάν η rom πέσει κάτω απο τα 20mb δεν επιτρέπει την εγκατάσταση άλλων εφαρμογών

Ναι οντως αλλα το θεμα ειναι(για μενα τουλαχιστον) πως ολα μαζι ζητημα να ειναι 10mb ολα.

παιδια θελω για αλλη μια φορα την βοηθεια σας!!χρειαζομαι οπωςδηποτε καποιο προγραμμα για εξοικονομιση μπαταριας!!τελειωνει με τρελους ρυθμους!!καποια ιδεα???ειδα το setCPU κατι σελιδες πιο πριν..θα κανει δουλεια???

παιδια θελω για αλλη μια φορα την βοηθεια σας!!χρειαζομαι οπωςδηποτε καποιο προγραμμα για εξοικονομιση μπαταριας!!τελειωνει με τρελους ρυθμους!!καποια ιδεα???ειδα το setCPU κατι σελιδες πιο πριν..θα κανει δουλεια???

Το smartass κάνει δουλειά αλλά το τηλέφωνο γίνεται πολύ αργό. Έκανες εκκαθάριση τα battery stats μετά την αναβάθμιση? Κι εγώ gingerdx έχω και η μπαταρία μειώνεται με λογικούς ρυθμούς. Άνετα βγάζω 2 μέρες με σχετικά συχνή χρήση.

Ναι απλώς με μπέρδεψε το 213ΜΒ Free στην εσωτερική μνήμη. Πάντως τις εφαρμογές αυτές που πήγα να εγκαταστήσω τις είχα από πριν εγκατεστημένες(στην προηγούμενη rom)και πήγα απλώς να τις κάνω restore από το titanium backup. Κ πριν τελειώσει ούτε η μισή διαδικασία σταμάτησε. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.. Αφού πριν είχα αυτές και άλλες τόσες μέσα.. :worry:

Ναι απλώς με μπέρδεψε το 213ΜΒ Free στην εσωτερική μνήμη. Πάντως τις εφαρμογές αυτές που πήγα να εγκαταστήσω τις είχα από πριν εγκατεστημένες(στην προηγούμενη rom)και πήγα απλώς να τις κάνω restore από το titanium backup. Κ πριν τελειώσει ούτε η μισή διαδικασία σταμάτησε. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό.. Αφού πριν είχα αυτές και άλλες τόσες μέσα.. :worry:

Το default install location για κάθε rom είναι στην internal.έπρεπε να τσεκάρεις πρώτα external στις ρυθμίσεις...

Μόλις έβαλα στο system το gosms και διέγραψα την default.στέκει μόνη της άνετα..θα την αφήσω να δω πως πάει...

Το smartass κάνει δουλειά αλλά το τηλέφωνο γίνεται πολύ αργό. Έκανες εκκαθάριση τα battery stats μετά την αναβάθμιση? Κι εγώ gingerdx έχω και η μπαταρία μειώνεται με λογικούς ρυθμούς. Άνετα βγάζω 2 μέρες με σχετικά συχνή χρήση.

Δεν έκανα κάτι τέτοιο αλλα εγώ κάνω ιδιαίτερα αυξημένη χρήση οπότε μπορεί να μου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα... και κάτι άλλο.. τώρα που εχω την 2. 3. 5 γιατί δεν μπορώ να εγκαταστησω το Adobe flash player???

Πέρασα την Floyo (2.2.5) v1.0b HACKDROID και νομίζω ότι δουλεύει μια χαρά....

απλά μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να σβήσω κάποιες εφαρμογές (και συγκεκριμένα ποιες δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα)...

και πως μπορώ να κάνω το ράδιο να μην ξεκινάει από το ηχείο αλλά από τα ακουστικά;;;;;;;

Επίσης μήπως ξέρετε γιατί όταν πάω να το φορτίσω ενώ είναι κλειστό ανοίγει από μόνο του αντί να μένει με την μπαταρία και τον κεραυνό στη μέση;;;; (παλιό ερώτημα)

Ευχαριστώ εκ τον προτέρον :)

Δεν έκανα κάτι τέτοιο αλλα εγώ κάνω ιδιαίτερα αυξημένη χρήση οπότε μπορεί να μου φαίνεται ότι τελειώνει γρήγορα... και κάτι άλλο.. τώρα που εχω την 2. 3. 5 γιατί δεν μπορώ να εγκαταστησω το Adobe flash player???

Μα επιβάλλεται καθαρισμός battery stats. Κανε και θα δεις διαφορά. Flash player μόνο μια custom version για arm6 που θα βρεις στο xda

Sent from my X8 using Tapatalk

Το default install location για κάθε rom είναι στην internal.έπρεπε να τσεκάρεις πρώτα external στις ρυθμίσεις...

Μόλις έβαλα στο system το gosms και διέγραψα την default.στέκει μόνη της άνετα..θα την αφήσω να δω πως πάει...

Καλημέρα σε όλους. Βασικά αυτό που αντιμετωπίζω πραγματικά πρώτη φορά μου συμβαίνει από τότε που χρησιμοποιώ custom roms. Βάζω την rom και μάλιστα από την αρχή με full wipe για να είναι άδεια. Οι εφαρμογές που έχει μέσα είναι μόνο της rom και καμία απολύτως δικιά μου. Επιλέγω external στις ρυθμίσεις και πάω από τον file manager που έχει μέσα να κάνω install το titanium backup και από εκεί restore τις εφαρμογές μου. Με το που πάω να εγκαταστήσω το titanium backup μου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος και με παραπέμπει στη διαχείρηση εφαρμογών, στην οποία φυσικά οι μόνες εφαρμογές που υπάρχουν είναι αυτές από τη rom και δεν μπορώ να μετακινήσω καμία στην sd.. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει.. :(

Πέρασα την Floyo (2.2.5) v1.0b HACKDROID και νομίζω ότι δουλεύει μια χαρά....

απλά μήπως μπορείτε να μου πείτε πως να σβήσω κάποιες εφαρμογές (και συγκεκριμένα ποιες δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα)...

και πως μπορώ να κάνω το ράδιο να μην ξεκινάει από το ηχείο αλλά από τα ακουστικά;;;;;;;

Επίσης μήπως ξέρετε γιατί όταν πάω να το φορτίσω ενώ είναι κλειστό ανοίγει από μόνο του αντί να μένει με την μπαταρία και τον κεραυνό στη μέση;;;; (παλιό ερώτημα)

Ευχαριστώ εκ τον προτέρον :)

Αυτα ειναι bugs της Rom λογικα.Δεν υπαρχει η τελεια Rom συμβιβαζεσαι η βαζεις official :P

Αυτα ειναι bugs της Rom λογικα.Δεν υπαρχει η τελεια Rom συμβιβαζεσαι η βαζεις official :P

Αυτό με τη φόρτιση γίνεται και με την official............. :(

Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που δεν το έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί. Εχω βάλει στο κινητό μου το task manager και μου κλείνει όσες εφαρμογές δεν χρειάζονται για βελτίωση διάρκειας της μπαταρίας και για να τρέχει καλύτερα το κινητό. Συνεχώς όμως μου δειχνει ότι περίπου 20-40M μνήμης είναι ελεύθερα. Αυτό είναι rom? Και αν ναι είναι αρκετά; Πως γίνεται να μένουν τόσα λιγα άμα δεν λειτουργεί καμία εφαρμογή;; :blink:

Παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που δεν το έχω καταλάβει ακόμα πως λειτουργεί. Εχω βάλει στο κινητό μου το task manager και μου κλείνει όσες εφαρμογές δεν χρειάζονται για βελτίωση διάρκειας της μπαταρίας και για να τρέχει καλύτερα το κινητό. Συνεχώς όμως μου δειχνει ότι περίπου 20-40M μνήμης είναι ελεύθερα. Αυτό είναι rom? Και αν ναι είναι αρκετά; Πως γίνεται να μένουν τόσα λιγα άμα δεν λειτουργεί καμία εφαρμογή;; :blink:

Μη βάζεις task killers και τέτοια. Περισσότερο κακό κάνουν παρά καλό. Κι εμένα τόσα μου λέει ελεύθερα. 35-25mb. Ram μνήμη είναι. H rom είναι για εφαρμογές και αρχεία συστήματος. Το οτι δεν τρέχουν εφαρμογές στο προσκήνιο δε σημαίνει οτι και στο παρασκήνιο δεν εκτελείται καμία. Τα widgets, το τηλέφωνο, οι ρυθμίσεις, τα μηνύματα, ο launcher και άλλα διάφορα που απαιτούνται για τη λειτουργία του κινητού τρέχουν συνεχώς στο background. Οπότε πές για απελευθέρωση μνήμης κάνεις kill διάφορα προγράμματα. Αυτά αμέσως επανεκκινούνται. Μόλις εκκινηθούν, πάλι τα κάνει kill ο task manager που έβαλες! Οπότε αυτό γίνεται συνέχεια. Και τί συνεπάγεται? Φυσικά υψηλότερη κατανάλωση μπαταρίας και μικροπροβλήματα σταθερότητας.

Και κάτι άλλο. Υπάρχει ενα supercharger script που λέει οτι κάνει καλύτερη διαχείρηση μνήμης. Το δοκίμασα και μετά απο επανεκκίνηση έφαγε τέτοιο κόλλημα το κινητό που κόλλησε στο λογότυπο sony ericsson και δεν προχωρούσε. Ούτε σε xrecovery έμπαινε ούτε τίποτα. Ευτυχώς είχα κάνει backup. Το σύνδεσα στον υπολογιστή, έβαλα μέσω update service την 2.1, μετά busybox, root, xrecovery, full wipe, install custom rom, restore data και είναι όπως ήταν πρίν :D Τώρα φορτίζει για να καθαρίσω και τα battery stats :p

Edited by jimdem582

Η αλήθεια είναι ότι το κινητό μου κολλούσε πάρα πολύ και δεν ήξερα γιατί.. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω 2-3 προγράμματα μήπως έφταιγαν αυτά αλλά μάταια. Τώρα απεγκατέστησα και το task killer και περιμένουμε να δούμε ;-)

Άσχετο! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να επεξεργάζεσαι τις επαφές σου από τον υπολογιστή;; Και ποιες εφαρμογές προτίνεται για επαφές και μηνύματα;; Αν έπρεπε να τα ρωτήσω αυτά σε άλλο topic σόρρυ. :)

Η αλήθεια είναι ότι το κινητό μου κολλούσε πάρα πολύ και δεν ήξερα γιατί.. Δοκίμασα να απεγκαταστήσω 2-3 προγράμματα μήπως έφταιγαν αυτά αλλά μάταια. Τώρα απεγκατέστησα και το task killer και περιμένουμε να δούμε ;-)

Άσχετο! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να επεξεργάζεσαι τις επαφές σου από τον υπολογιστή;; Και ποιες εφαρμογές προτίνεται για επαφές και μηνύματα;; Αν έπρεπε να τα ρωτήσω αυτά σε άλλο topic σόρρυ. :)

Απλά κάνε συγχρονισμό με google contacts μετά μπές εκεί και επεξεργάσου τες. Για επαφές εγώ με την stock είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για μηνύματα θα κάνω σε λίγο το trick του φίλου superuser. Εγκατάσταση go sms ως εφαρμογή συστήματος, απεγκατάσταση stock sms και βλέπουμε πως πάει ;)

Α τέλεια! Το google contacts είναι αυτό που έψαχνα!! ;-) Όταν λες stock εννοείς την εφαρμογή που είχε εξ αρχής η συσκευή; Δηλαδή δεν θα εγκαταστήσεις απλά το go sms αλλά με άλλο κολπάκι ε; Έτσι είναι ελαφρύτερο;

Απλά κάνε συγχρονισμό με google contacts μετά μπές εκεί και επεξεργάσου τες. Για επαφές εγώ με την stock είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για μηνύματα θα κάνω σε λίγο το trick του φίλου superuser. Εγκατάσταση go sms ως εφαρμογή συστήματος, απεγκατάσταση stock sms και βλέπουμε πως πάει ;)

Δουλεύει φίλε προς το παρόν..εφαρμογή στο σύστημα και τα υπόλοιπα πρόσθετα στην sd.το ίδιο έκανα και με το market (δεν μου αρέσει η καινούργια τρώει κολλήματα) και δουλεύει και αυτό ρολόι.αν θες να το αλλάξεις και εσύ, και όποιος άλλος θέλει.

Κατέβασέ το από εδώ: http://db.tt/uqx2LRa

Α τέλεια! Το google contacts είναι αυτό που έψαχνα!! ;-) Όταν λες stock εννοείς την εφαρμογή που είχε εξ αρχής η συσκευή; Δηλαδή δεν θα εγκαταστήσεις απλά το go sms αλλά με άλλο κολπάκι ε; Έτσι είναι ελαφρύτερο;

Ναι αυτή που είχε εξ αρχής. Θα το βάλω αλλιώς γιατί με τον συνηθισμένο τρόπο, το σύστημα (σε κατάσταση χαμηλής μνήμης) το κάνει kill και δεν λαμβάνεις μηνύματα. Έτσι, βγάζοντας την stock εφαρμογή, απελευθερώνεις χώρο στη ram (αφού έχεις μόνο 1 εφαρμογή sms) και κάνοντας το go sms εφαρμογή συστήματος (είτε εγκαθιστώντας το σε system\app είτε μέσω titanium->μετατροπή σε εφαρμογή συστήματος) θα είναι λιγότερο πιθανό να το κάνει το σύστημα kill όταν έχει λίγη μνήμη.

Δουλεύει φίλε προς το παρόν..εφαρμογή στο σύστημα και τα υπόλοιπα πρόσθετα στην sd.το ίδιο έκανα και με το market (δεν μου αρέσει η καινούργια τρώει κολλήματα) και δουλεύει και αυτό ρολόι.αν θες να το αλλάξεις και εσύ, και όποιος άλλος θέλει.

Κατέβασέ το από εδώ: http://db.tt/uqx2LRa

Θα το βάλω σε λίγο. Επιτέλους έγινε signed ο xperia active launcher και όσοι είχαν προβλήματα μπορούν τώρα να τον δοκιμάσουν. Κατεβάστε το "4H" για 4 οθόνες ή το "5H" για 5 οθόνες.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8