Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε αφηστε τις χαιρετουρες και πειτε γιατι εχουμε battery drain! :ninja:

Κάτσε βρε είχε να μπει καιρό το παλικάρι:p

Κανά battery calibration έκανες;;

Έχεις τίποτα που τρέχει στο παρασκήνιο;;;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

ειμαι με φρεσκο gdx028. στο bg τρεχει ο nemus launcher και το android keyboard. αν τρεχουν αλλα που δεν τα βλεπει η gdx, δεν ξερω...

εχω φουλ σημα στο σπιτι αρα το cell standby στο 22% και το phone idle sto 19% πως εξηγειται?

το brightness παιζει στο πιο χαμηλο της dgx χωρις auto. εννοειται πως δεν εχω ανοιχτο wifi/gps, και κλειστο background data. υπαρχει καποιο widget που να το ανοιγει γρηγορα χωρις να χρειαζεται να μπαινω settings?

battery calibration εκανα με το μπατερυ αππ που αρχιζε να παιζει μουσικη κλπ. τα ιδια ομως. το μεγιστο που εχω δει στην αναμονη ειναι ~9 ωρες.

battery health: good/900mAh μπαταρια.

Heisenberg

ειμαι με φρεσκο gdx028. στο bg τρεχει ο nemus launcher και το android keyboard. αν τρεχουν αλλα που δεν τα βλεπει η gdx, δεν ξερω...

εχω φουλ σημα στο σπιτι αρα το cell standby στο 22% και το phone idle sto 19% πως εξηγειται?

το brightness παιζει στο πιο χαμηλο της dgx χωρις auto. εννοειται πως δεν εχω ανοιχτο wifi/gps, και κλειστο background data. υπαρχει καποιο widget που να το ανοιγει γρηγορα χωρις να χρειαζεται να μπαινω settings?

battery calibration εκανα με το μπατερυ αππ που αρχιζε να παιζει μουσικη κλπ. τα ιδια ομως. το μεγιστο που εχω δει στην αναμονη ειναι ~9 ωρες.

battery health: good/900mAh μπαταρια.

Μήπως στη κάνει τη ζημιά ο launcher;

Με άλλες εκδόσεις gdx είχες τέτοιο θέμα;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Μήπως στη κάνει τη ζημιά ο launcher;

Με άλλες εκδόσεις gdx είχες τέτοιο θέμα;

ο λατσερ ειναι το μοντιουλακι που κραταει 4 αππ για γρηγορη προσβαση. μηνυματα, επαφες, browser κι ετσι..

και με μαμα 2.1 ετσι εκανε... μηπως πεθαινει η μπαταρια? παραξενο...

Heisenberg

ο λατσερ ειναι το μοντιουλακι που κραταει 4 αππ για γρηγορη προσβαση. μηνυματα, επαφες, browser κι ετσι..

και με μαμα 2.1 ετσι εκανε... μηπως πεθαινει η μπαταρια? παραξενο...

Πόσο καιρό το χεις;

δε μπορει να μην εχει κανενας το ιδιο προβηλημα. εγω το γοογλαρα και γινεται χαμος...

70% idle usage? :lol:

http://i482.photobucket.com/albums/rr186/soulnick/screenshot-1341298746571.png

Heisenberg

Δεν αγοράζεις καμιά μπαταρία;!:p

I think you guys are missing the point entirely. A few of you may have rom issues, software issues or even hacker issues. 70% of battery issues are due to a dead or dying battery . If you do the research you will find batteries are made to last 1 year with moderate usage and that is only if you follow the manufacturer's charging instructions to the letter. Come on guys how do you think the capitalist make their money? Lol I guess you thought they were gonna give you an atomic battery that would never die! It's probably banned by the trade federation even though it does exist. Anyway congratulations it's time to go shopping.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387243

σωστη η κινεζια για 7 ευρω!

Heisenberg

Εγώ το χω δώσει στη γυναίκα το x8 κ είναι η δεύτερη μέρα χωρίς φόρτιση,περιττό να πω ότι είναι το πρώτο της smart κ δε το χρησιμοποιεί ακόμη για ίντερνετ:p

Στα χέρια μου βία μέρα να έβγαζε

εμενα 9 ωρες tops.

τωρα μολις καταλαβα οτι το 78% που μου δινει ο τασκ κιλλερ, δεν ειναι καταναλωση, αλλα idle. smartphone noob god damn!:lol: μπαταριουλα και παμε μπροστα!

ξεχασα να πω πως η μπαταρια δεν παει ποτε 100%. μεχρι 99%!!!

Edited by ElectroFunk
Heisenberg

Καλησπερα foroum...παρακολου8ω αυτο το θεμα εδω και καιρο και αυτη ειναι η πρωτη μου αναρτηση .... θελω να αγορασω ενα καλο και οικονομικο smartphone (μεχρι 150 ευρω,αντε λιγο παραπανω και σκεφτηκα οτι το το sony ericsson xperia x8 ειναι το ιδανικο επειδη:

1) ειναι οικονομικο

2) εχει android

3) διαθετει διαφορεσ εξπνεσ εφαρμογεσ

4) εχει wi-fi

Θα ηθελα εαν μπορειτε να μου ανεφερετε τα θετικα και τα αρνητικα χαρακτηριστικα του κινητου αυτου...επισησ να μου απαντησετε(εαν γινετε) στισ παρακατω ερωτησεισ:

1) το ιντερνετ κολλαει ή ειναι γρηγορο

2) το youtube ανοιγει κανονικα τα βιντεο

3) Η πιο βασικη και σημαντικη ερωτηση για εμενα--> ειδα πολλα αρθρα στο ιντερνετ που αναβαθμιζετε το android ..εαν το αναβαθμισω θα μου διαγραφτουν ολεσ οι εφαρμογεσ που ειχαν απο8ηκευτει εωσ τοτε στο κινητο??

4)αξιζει ή θα μου προτεινατε καποιο αλλο κινητο οπωσ το vodafone smartphone ||(2) που βγηκε τωρα με ανδροιδ 2.3 ή καποιο αλλο

Σας παρακαλω απαντηστε μου ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!:)

Φίλε σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το Xperia Mini που είναι καθολα καλύτερο του X8.
-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Φίλε σε αυτά τα λεφτά παίρνεις το Xperia Mini που είναι καθολα καλύτερο του X8.

ναι ομωσ το xperia mini εχει μικροτερη οθονη και ετσι χειροτερη αναληση:blink:

παντωσ ευχαριστω για το σχολιο σου :)

Edited by wannabuyaphone

@wannabuyaphone Πατα καλυτερα xperia mini 2011 στο google και θα δεις ποιο σου λεει!!

Εσυ λες το x10 mini που οντως εχει χειροτερη αναλυση και μικροτερη οθονη!!

Και κατι αλλο μπορειτε να μου στειλετε ενα link με μια αυθεντικη μπαταρια X8 γιατι ρωτησα σημερα και μου ειπα οτι εχει 40 ευρω :X καινουργια και στο internet στο ebay βασικα τη βρισκω με 5 ευρω :blink: σχεδον και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυθεντικη!!

οριστε το link ->http://viewitem.eim.ebay.gr/Replacement-1200mAh-EP500-Battery-For-Sony-Ericsson-Vivaz-U5i-Pro-U8i-Xperia-X8/190680940948/item

Επειδη δεν εχω ξαναγοραση απο το internet αν θα γινοταν να την αγορασω με paysafe!!

Sony Ericsson Xperia X8 με Custom Rom Ginger-DX 2.3.7 και overclock στα 787MHz

@wannabuyaphone Πατα καλυτερα xperia mini 2011 στο google και θα δεις ποιο σου λεει!!

Εσυ λες το x10 mini που οντως εχει χειροτερη αναλυση και μικροτερη οθονη!!

Και κατι αλλο μπορειτε να μου στειλετε ενα link με μια αυθεντικη μπαταρια X8 γιατι ρωτησα σημερα και μου ειπα οτι εχει 40 ευρω :X καινουργια και στο internet στο ebay βασικα τη βρισκω με 5 ευρω :blink: σχεδον και δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αυθεντικη!!

οριστε το link ->http://viewitem.eim.ebay.gr/Replacement-1200mAh-EP500-Battery-For-Sony-Ericsson-Vivaz-U5i-Pro-U8i-Xperia-X8/190680940948/item

Επειδη δεν εχω ξαναγοραση απο το internet αν θα γινοταν να την αγορασω με paysafe!!

μπαααα μενω λιγουλακι σταθερη...ευχαριστω που απαντησεσ γρηγορα αλλα μιασ και εισαι κατοχοσ του κινητου x8 σε παρακαλω αν μπορεισ δωσε μου τισ πληροφοριεσ που ζηταω πιο πανω...Επισης..εγω ειδα το link που εστειλεσ και πιστευω πωσ ειναι ιδανικο....κανει 5 ευρω και αντε να σου δωσει 3-5 ευρω τα εξοδα αποστολησ, α3ιζει να το δοκιμασεις οχι μονο επειδη ειναι φθηνο και δεν εχεισ τιποταα να χασεισ αλλα επειση σου δινει και τη δυνατοτητα αποστολησ πισω.....:D ...ευχαριστω

παιδιά βοήθεια. πέρασα την ρομ ixperia και τώρα το κινητό κολάει στην οθονη που γράφει sony ericsson. προσπάθησα με seus και flashtool αλλά ενώ βγάζω μπαταρία την βάζω συνδέω καλώδιο κ πατάω το κουμπί πίσω δεν μπαίνει σε flash mode για να αλλάξω το οτιδήποτε... τί πρέπει να κάνω;;

παιδιά βοήθεια. πέρασα την ρομ ixperia και τώρα το κινητό κολάει στην οθονη που γράφει sony ericsson. προσπάθησα με seus και flashtool αλλά ενώ βγάζω μπαταρία την βάζω συνδέω καλώδιο κ πατάω το κουμπί πίσω δεν μπαίνει σε flash mode για να αλλάξω το οτιδήποτε... τί πρέπει να κάνω;;

Πριν τη βάλεις έκανες full wipe;

Κ σε μένα με δυσκολία έμπαινα για flash mode αλλά με τα πολλά έμπαινε

έκανα. τώρα το έχω κλειστό, τρέχω το flashtool συνδέω το usb ακουω στο pc πως το βρήκε αλλά το flash tool δεν τον βλέπει και μένει το ογότυπο sony ericsson

έκανα. τώρα το έχω κλειστό, τρέχω το flashtool συνδέω το usb ακουω στο pc πως το βρήκε αλλά το flash tool δεν τον βλέπει και μένει το ογότυπο sony ericsson

Μπορεί να πω χαζομάρα,αν έκανες καμιά αναβάθμιση του flashtool κ δοκιμαζες πάλι;

Βρε καλώς τον Θανάση!!!Που εξαφανίστηκες;!

Εδώ φλασαρουν τα παλικάρια κάτι prime κάτι gdx:p

Ο Άλκης βοηθάει περισσότερο:p:p

Έχει πάρει μεταγραφή στη nexus ο jimdem!!

εμ παννεληνιες ηλια εδινα..;)..επιτελους τελειωσα!prime?(kalh einai?):)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Καλημέρα φίλοι μου! Έχω ένα θεματάκι με το κινητό.. όταν γράφω μήνυμα, χωράει μόνο 60 χαρακτήρες αντί για 160 που είναι το κανονικό.. αυτό μόνο όταν γράφω Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι οκ.. έχω βάλει Ginger Dx και για πληκτρολόγιο το GO Keyboard.. αυτό μου το έκανε και πριν αλλάξω την εφαρμογή πληκτρολόγησης... γνωρίζει κανείς σας τι μπορεί να φταίει;

εμ παννεληνιες ηλια εδινα..;)..επιτελους τελειωσα!prime?(kalh einai?):)

Εγινε ενα σουσουρο τελευταια με τον τυπο που έφτιαξε την prime, γιατι η εκδοση για στοκ κερνελ ηταν καθαρη κοπια της GingerDX, κατι που αναγκαστηκε να παραδεχτει και ο ιδιος αφου τον καταλαβαν τα παλικαρια που εχουν αναλαβει πλεον τη GingerDX. Μαλιστα, ενας απο τους dev ανακοινωσε οτι αποσυρεται απο την ομαδα αναπτυξης της GingerDX

ΥΓ. καλα αποτελεσματα να εχεις!

Καλημέρα φίλοι μου! Έχω ένα θεματάκι με το κινητό.. όταν γράφω μήνυμα, χωράει μόνο 60 χαρακτήρες αντί για 160 που είναι το κανονικό.. αυτό μόνο όταν γράφω Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι οκ.. έχω βάλει Ginger Dx και για πληκτρολόγιο το GO Keyboard.. αυτό μου το έκανε και πριν αλλάξω την εφαρμογή πληκτρολόγησης... γνωρίζει κανείς σας τι μπορεί να φταίει;

κι εμενα το ιδιο και το εχω ρυθμισει στα 160... *******...

Heisenberg

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8