tzagaritos Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Εγκαθιστώντας ένα πρόγραμμα ο επεξεργαστής λογικά δουλεύει στο μέγιστο δυνατό. Μπορεί εκεί που το έχεις ανεβάσει να κολλάει και να κάνει επανεκκίνηση μετά από λίγο. Δοκίμασε το πάντως. Ποτέ δε ξέρεις.. θα το δοκιμασω αλλα πως διαγραφτηκε μονη της η εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ούτε αυτό το ξέρω δυστυχώς. Μήπως κάποιο θέμα της κάρτας μνήμης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Ούτε αυτό το ξέρω δυστυχώς. Μήπως κάποιο θέμα της κάρτας μνήμης;; δεν νομιζω....ποποοοοοο εδω βλεπω οτι σβηστηκαν πολλα!!!!!!!! δεν νομιζω....ποποοοοοο εδω βλεπω οτι σβηστηκαν πολλα!!!!!!!! ποοο με νευριασε η παλιομπακατελααααα δεν μπορω να κανω τπτ εγκατασταση κανει αμεσως επανακινηση επιστρεφω με ρεστορε στην 025 μπας και δω αλλαγη Edited May 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Σβήστηκαν όλα; Μου φαίνεται όλο και περισσότερο η κάρτα μνήμης... Νομίζω και ο superuser_78 είχε πάθει παλαιότερα κάτι τέτοιο έτσι στο άκυρο.. Αν θυμάται να μας πει τι έφταιγε τελικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) δεν νομιζω....ποποοοοοο εδω βλεπω οτι σβηστηκαν πολλα!!!!!!!! ποοο με νευριασε η παλιομπακατελααααα δεν μπορω να κανω τπτ εγκατασταση κανει αμεσως επανακινηση επιστρεφω με ρεστορε στην 025 μπας και δω αλλαγη Το είχα παθει κι εγω με την πρωτη καρτα μνημης..... Ξαφνικα μου την εμφανιζε κενη και ζητουσε να κανω διαμορφωση.... το κινητο ηταν απλα rooted τοτε.... οταν την εφτιαξα μετα απο μια βδομαδα μου ξανακανε τα ιδια και αγορασα αλλη τελικα.......... Τι καρτα εχεις??? Παρακαλώ τον zxr να μην ενώσει αυτό το ποστ με το από πάνω για να ανανεωθεί το θέμα... Λοιπόν. Τα παρακάτω αρχεία είναι απαραίτητα για το ξεκλείδωμα του bootloader και εγκατάσταση custom kernel.. S1tool--->Εδώ msm7227--->Εδώ Flashtool--->Εδώ Ακολουθούμε τις οδηγίες από εδώ. Είναι πολύ αναλυτικές και εύκολος ο τρόπος. Να τονίσω ότι για να ξεκινήσετε τη διαδικασία πρέπει να δείτε την ημερομηνία παραγωγής του κινητού σας. Κλείστε το κινητό, ανοίξτε το πίσω καπάκι, βγάλτε τη μπαταρία και κοιτάξτε στο πίσω μέρος για να βρείτε μια ημερομηνία. Θα έχει μορφή 11W29. Αν το κινητό σας έχει ημερομηνία μετά από αυτή (πχ 11W30) μην προσπαθήσετε τη διαδικασία γιατί μπορεί να brickαρει το κινητό σας.. Καλή επιτυχία Φυσικά δε φέρω καμία ευθύνη για ότι πάθει το κινητό σας. Εγώ απλά δίνω τα αρχεία για τη διαδικασία (να το τονίσουμε και αυτό!:p) Thank you!!!!!!!!!!!!!!!! ξεκλειδωσα χθες βραδυ bootloader περασα και τον kernel κι ευτυχως μεχρι στιγμης ολα καλα!!!! Τωρα μενει να κανω overclock :happy: Edited May 25, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Καλημέρα παίδες!! Λοιπόν είχα την GDX 023b και το tweak του Jim το τελευταίο που έκανε αν θυμάμαι καλά, και από πάνω πέρασα την 026. Όλα δουλεύουν ρολόι κανένα πρόβλημα στις 3 μέρες που το έχω. Το μόνο που αντιμετωπίζω είναι ότι είναι λίγο αργός ο lancher που έχει.. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω custom kernel γιατί το κινητό θα brickαρει αν το προσπαθήσω. Οπότε αν μπορεί να μου πει κάποιος κανέναν πιο ελαφρή lancher... Α επίσης δεν έχει πολύ ελεύθερη μνήμη (γύρω στα 20-25 είναι πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Εγώ είμαι σταθερά στα 50 με 40+ εφαρμογές περασμένες και κάποια widgets στις οθόνες.. Χρησιμοποιώ τον Nemus Launcher.. Βέβαια έχω περάσει custom kernel.. Edited May 25, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Εγώ είμαι σταθερά στα 50 με 40+ εφαρμογές περασμένες και κάποια widgets στις οθόνες.. Χρησιμοποιώ τον Nemus Launcher.. Βέβαια έχω περάσει custom kernel.. κι εγώ το nemus έχω με 4 συντομεύσεις στην οθόνη και δεν έχω τόσες εφαρμογές μέσα.. σίγουρα παίζει ρόλο ο custom kernel!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 κι εγώ το nemus έχω με 4 συντομεύσεις στην οθόνη και δεν έχω τόσες εφαρμογές μέσα.. σίγουρα παίζει ρόλο ο custom kernel!! Είσαι σίγουρος ότι θα brickαρει αν το δοκιμάσεις; Τι ημερομηνία έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Είσαι σίγουρος ότι θα brickαρει αν το δοκιμάσεις; Τι ημερομηνία έχει; 12w03 είναι η ημερομηνία. Να πω την αλήθεια όταν το πήρα το κινητό και άρχισα να το πειράζω βλέποντας μέσα από το forum πήγα τα ξεκλειδώσω και bootloader και είχα κολλήσει στο msm77kati. ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θα το είχα τώρα το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 12w03 είναι η ημερομηνία. Να πω την αλήθεια όταν το πήρα το κινητό και άρχισα να το πειράζω βλέποντας μέσα από το forum πήγα τα ξεκλειδώσω και bootloader και είχα κολλήσει στο msm77kati. ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θα το είχα τώρα το κινητό. msm7227!:p Kαλύτερα που δε το προσπάθησες. Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και ρύθμισε το στο optimum ή στο strict. Θα δεις κάποια διαφορά λογικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 msm7227!:p Kαλύτερα που δε το προσπάθησες. Κατέβασε αυτή την εφαρμογή και ρύθμισε το στο optimum ή στο strict. Θα δεις κάποια διαφορά λογικά.. οκ φίλε μου θα το δοκιμάσω και βλέπουμε! ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1672477 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1672477 Καλώς τοοοον!! Ωραία!! Νωρίς ακόμα για να την περάσω οπότε θα περιμένω λίγο! Έβγαλε και ο nobodyAtall update για τη MiniCM9. Εδώ το λινκ.. Edited May 26, 2012 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Καλώς τοοοον!! Ωραία!! Νωρίς ακόμα για να την περάσω οπότε θα περιμένω λίγο! Έβγαλε και ο nobodyAtall update για τη MiniCM9. Εδώ το λινκ.. και τι το καινουριο προσθεσε στο update? Το σκεφτομαι το βραδυ να κατσω να την περασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 * MiniCM9 theme - to be used only with the MiniCM9 ROM * Kernel bootlogo animation now finishes before MiniCM9 boot animation starts * Autobrightness levels fixed * Recovery version in Settings -> About Phone * Updates for camerahal * camera: barcode scanners fix * camcoder: 352x288 resolution (higher resolution is possible but has audio/video sync issues due to missing codecs) * FM Radio app now enables bluetooth when it starts * SmartassV2 governor as default * Many fixes from CM: theme manager, lockscreen icons, Apollo, etc. * Fixed reboot hanging issues (when rebooting from power button) * Fixed some A2SD issues Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantsos87 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 το tweak του jim μπαίνει στη GDX 026? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. May 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2012 Μπαίνει αλλά μπορεί να βγάζει προβλήματα, μιας και δεν είναι φτιαγμένο πάνω σε αυτή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλημερες!!!!!!!!!!!!!!!!! Οταν ειχα την gingerdx v22 είχα παρατηρησει επανειλημενα οτι το κινητο εκανε επανεκκινηση μετα από καποιο τηλεφωνο και θεωρησα οτι ηταν καποιο bug της συγκεκριμενης εκδοσης ginger όμως κανα δυο φορες μου το χει κανει και με την v026... Εχει παρατηρησει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanSter Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλημέρα σας! Έχω το χ8 και χθές αγόρασα μια κάρτα μνήμης 16GB ( transcend microSDHC Class10) .Παρατήρησα το εξής πρόβλημα κατεβασα κάποιες εφαρμογές απο το market και τις πέρασα στην sd , ομως με ενα reboot το κινητο ή και χωρις να κανω δεν υπαρχουν οι συγκεκριμένες εφαρμογες ή και να υπαρχουν δεν έχουν το δικό τους εικονιδιο και δεν ανοίγουν, δε λειτουργουν . Έχω rom ginger dx v025 kai to tweak του jim δε νομίζω να φταιει αυτη η ρομ γιατι και πριν που την είχα με την 2αρα καρτα μνημης δεν μου παρουσίαζε το ιδιο προβλημα.... Καμια ιδέα για να το διορθωσω...?? ευχαριστω!!! Παράθεση Xperia x8 white + root + GingerDX 2.3.7 + JimdemDroid Tweak Package 24.1 + overclocked at 748Mhz + micro sd 8GB :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Καλημέρα σας! Έχω το χ8 και χθές αγόρασα μια κάρτα μνήμης 16GB ( transcend microSDHC Class10) .Παρατήρησα το εξής πρόβλημα κατεβασα κάποιες εφαρμογές απο το market και τις πέρασα στην sd , ομως με ενα reboot το κινητο ή και χωρις να κανω δεν υπαρχουν οι συγκεκριμένες εφαρμογες ή και να υπαρχουν δεν έχουν το δικό τους εικονιδιο και δεν ανοίγουν, δε λειτουργουν . Έχω rom ginger dx v025 kai to tweak του jim δε νομίζω να φταιει αυτη η ρομ γιατι και πριν που την είχα με την 2αρα καρτα μνημης δεν μου παρουσίαζε το ιδιο προβλημα.... Καμια ιδέα για να το διορθωσω...?? ευχαριστω!!! Γειά σου. Την έχεις γεμίσει την κάρτα? Εγώ θυμάμαι με 8άρα class 6 την είχα γεμίσει και αργούσε λίγο το κινητό να πάρει τα πάνω του όταν άνοιγε, όπως λές δεν εμφανίζονταν οι εφαρμογές της sd αλλά εμφανίζονταν σταδιακά. Αφού ανοίξει το κινητό μην το πειράζεις αμέσως άσ'το λίγο να φορτώσει και μετά δες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanSter Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δεν την εχω γεμίσει ειναι αδεια. αν δεν τις μεταφερω στην sd λειτουργουν κανονικα.. κατεβασα παλι 2 εφαρμογες τις περασα στην sd παω να τις ανοιξω κ παλι τπτ μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο .εκανα και reboot κ αυτο που μου ειπες αλλα δεν τις εμφανιζει καν τωρα στο μενου. στις ρυθμισεις - διαχειριση εφαρμογων φαινονται εκει οχι με το δικο τους εικονιδιο αλλα με εικονιδιο της sd κ αν παω να τις μεταφερω στο τηλ μου βγαζει ( η μετακίνηση της εφαρμογης απέτυχε. Η εφαρμογή δεν υπάρχει) Παράθεση Xperia x8 white + root + GingerDX 2.3.7 + JimdemDroid Tweak Package 24.1 + overclocked at 748Mhz + micro sd 8GB :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Τα προηγούμενα αρχεία της 2άρας τα έχεις; Αν ναι σύνδεσε το κινητό στο pc σαν αποθηκευτικός χώρος, δεξί κλικ στην κάρτα, format, σε fat32, και μετά αντιγραφή τα αρχεία της 2άρας στην καινούργια, αποσύνδεση από το pc, και μία επανεκκίνηση το κινητό Ελπίζω ότι θα στρώσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvanSter Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Το format σε fat32 δεν καταλαβα πως γινεται .δοκίμασα χωρις να κανω αυτη τη διαδικασια να περασω τα αρχεια της παλιας στην νεα και μ βγαλε σφαλμα στην αντιγραφη.ελεος δηλαδη. να ρωτησω κατι? μήπως επειδή οταν έκανα root το κινητο είχα την 2 αρα γι αυτο? μήπως πρέπει να αντιγράψω μόνο τα αρχεια που χρειαστηκανε για το ροοτ στην καινουργια.? δηλαδη μηπως εινα απαραιτητα για την λειτουργια του κινητου ως ροοτ και δεν υπαρχουν στην νεα sd?? δεν ξερω κ πολλα πολλα γι αυτα τα θέματα :D ευχαριστω!! Παράθεση Xperia x8 white + root + GingerDX 2.3.7 + JimdemDroid Tweak Package 24.1 + overclocked at 748Mhz + micro sd 8GB :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amylee069 Δημ. May 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2012 Δεν την εχω γεμίσει ειναι αδεια. αν δεν τις μεταφερω στην sd λειτουργουν κανονικα.. κατεβασα παλι 2 εφαρμογες τις περασα στην sd παω να τις ανοιξω κ παλι τπτ μου βγαζει αναγκαστικο κλεισιμο .εκανα και reboot κ αυτο που μου ειπες αλλα δεν τις εμφανιζει καν τωρα στο μενου. στις ρυθμισεις - διαχειριση εφαρμογων φαινονται εκει οχι με το δικο τους εικονιδιο αλλα με εικονιδιο της sd κ αν παω να τις μεταφερω στο τηλ μου βγαζει ( η μετακίνηση της εφαρμογης απέτυχε. Η εφαρμογή δεν υπάρχει) Αντιμετωπισα ακριβως το ιδιο προβλημα με την δευτερη καρτα ( SanDisk Mobile Ultra Class 6 microSDHC) που αγορασα συν το γεγονος οτι το κινητο κολλουσε οταν πηγαινα να κανω back up μεσω recovery..... Αφου δοκιμασα απειρες φορες να κανω διαμορφωση και να περασω τα αρχεια απ την εργοστασιακη 2gb (που δουλευει αψογα!!) και δεν καταφερα τιποτα την εστειλα για ελεγχο με την εγγυηση και με πηραν σημερα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν εχει τιποτα κι οτι λογικα δεν ειναι συμβατη με τη ρομ............... (δευτερη 8αρα sd που βγαινει off.....) :chair::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts