Jump to content

Sony Ericsson Xperia X8

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Aπ οσο ξερω στην Gingercruzt βγαζει fc's. Περαν της GDX που δουλευει το κανονικο, σε ολες τις αλλες ρομ δοκιμασε το lite. Παντως εγω προτεινω Gingercruzt. Ειναι και ωραια στον οπτικο τομεα!

Aπ οσο ξερω στην Gingercruzt βγαζει fc's. Περαν της GDX που δουλευει το κανονικο, σε ολες τις αλλες ρομ δοκιμασε το lite. Παντως εγω προτεινω Gingercruzt. Ειναι και ωραια στον οπτικο τομεα!

Ο kernel της Gingercruzt επιτρεπει καποιες παραμετροποιησεις ή τον stock εχει?

Η εκδοση 8.4 ειναι με stock kernel. Η 8.5 θελει custom αλλα δε ξερω τι παραμετροποιησεις μπορεις να κανεις..

Η εκδοση 8.4 ειναι με stock kernel. Η 8.5 θελει custom αλλα δε ξερω τι παραμετροποιησεις μπορεις να κανεις..

Δηλαδη θελει πρωτα να βαλω την rom και καπακι kernel η 8.5?και η gingerDX με τον custom ειναι ετσι?

Μπορω με το imei να δω αν μπορω να βαλω custom kernel στο κινητο ή αν θα κανενα brick?

Edited by PAN_10

Στη GDX που ξερω στα σιγουρα πρωτα περνας τη ρομ και μετα τον kernel. Θεωρητικα και στην Gingercruzt το ιδιο θα ειναι.

Οσο για το imei, δε γνωριζω...:(

Στη GDX που ξερω στα σιγουρα πρωτα περνας τη ρομ και μετα τον kernel. Θεωρητικα και στην Gingercruzt το ιδιο θα ειναι.

Οσο για το imei, δε γνωριζω...:(

Ευχαριστω φιλε για τις απαντησεις! θα δοκιμασω πρωτα χωρις kernel μην εχω τιποτα απροοπτα και βλεπω για kernel.

Παιδιά καλημέρα

Έβαλα την GingerCruzt 8.4 (stock kernel) και το κινητό έχει μείνει στο logo της Sony και δεν ανταποκρίνεται . Πως μπορώ να το διορθώσω ???

Στις περισσοτερες πρεπει να μπω στο ραδιο και να αλλαξω στο ηχειο και μετα παλι στα ακουστικα για να ακουγεται η μουσικη στα ακουστικα...

Αυτο θελω να αποφυγω.

Στις περισσοτερες πρεπει να μπω στο ραδιο και να αλλαξω στο ηχειο και μετα παλι στα ακουστικα για να ακουγεται η μουσικη στα ακουστικα...

Αυτο θελω να αποφυγω.

Και σε μένα συμβαίνει κάποιες τυχαίες φορές αυτό....

Την πρώτη φορά δεν το είχα καταλάβει και νόμιζα ότι απλά ακουγόταν χαμηλά η μουσική....όταν όμως έβγαλα το ακουστικό..κατάλαβα γιατί με κοιτούσαν περίεργα οι γύρω μου :D:D:D

Εγώ μείωνα πρώτα την ένταση πολυμέσων στο μηδέν και όταν το άνοιγα και έδινα ένταση έπαιζε πάντα από τα ακουστικά. Το ebook μου για το Χ8 έγινε featured σε δημοφιλές νήμα του xda και το tweak μου έγινε featured σε διάφορες σελίδες και blogs από αμερική μέχρι πολωνία και ινδία

Mπραβο ρε Δημητρη! Μαλλον πως μπορεις να παραδεχτεις και εσυ οτι η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη!!

Στο ραδιοφωνο κανω ακριβως το ιδιο πραγμα. Μεχρι να ανοιξει κατεβαζω τερμα την ενταση και μετα ανεβαζω. Ετσι δουλευει μια χαρα!

Παιδια ειχα ασχοληθει αρκετα με τ Χ8 οταν το ειχα πρωτο παρει πριν καμια 10 μηνες.Ειχα περασει και μια custom rom(2.2.1 floyo αν δν κανω λαθος),εχω περασει και xrecovery.Θελω κατι πιο ομορφο(οσως και πιο γρηγορο).Τι μπορω να κανω και πως μπορω να το ξεκινησω(υπαρχουν οδηγοι;;)!!

Παιδια ειχα ασχοληθει αρκετα με τ Χ8 οταν το ειχα πρωτο παρει πριν καμια 10 μηνες.Ειχα περασει και μια custom rom(2.2.1 floyo αν δν κανω λαθος),εχω περασει και xrecovery.Θελω κατι πιο ομορφο(οσως και πιο γρηγορο).Τι μπορω να κανω και πως μπορω να το ξεκινησω(υπαρχουν οδηγοι;;)!!

Γειά σου. Μπορείς να δεις το ebook της υπογραφής μου που έχει πολλές οδηγίες και θα βρείς τα πάντα ;)

(Το tweak έγινε featuured και στο microsoftwindowmobile.com)

Παιδια τελικα δοκιμασα Gingercruzt και kuyandroid 4.5 την οποια και αφησα τελικα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω τα tweaks του jim σε αυτη?

Περασα την GingerCruzt 8.4. Αρκετα ομορφη αλλα παρατηρω καποια μικρα μεν αλλα σπαστικα κοληματα. Αν βαλω το tweak του jimdem582 (στην εκδοση Lite) υπαρχει περιπτωση να φτιαξει η αποδοση?

Οταν παω να εγκαταστησω το clockworkmod recovery παιρνω το εξης σφαλμα:"το 'adb'δεν αναγνωριζεται σαν εσωτερικη ή εξωτερικη εντολη,εκτελεσιμο προγραμμα ή αρχειο δεσμης ενεργειων"..Τι κανω λαθος;

Παιδια τελικα δοκιμασα Gingercruzt και kuyandroid 4.5 την οποια και αφησα τελικα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω τα tweaks του jim σε αυτη?

Kuyandroid 4.5 ?????

τι ρομ είναι αυτή;;;

εγώ ξέρω την

kuyaDROID 3.2......... πλάκα πλάκα ξέρουμε αν δουλεύει το Lite tweak σε αυτήν;;;

Edited by rafinos

ρε παιδια εχω να τραγουδι και θελω να το βαλω ηχο κλησης και δεν μπορω και εχουν σπασει τα νευρα μου

Edit:νομιζω βρηκα κατι https://market.android.com/details?id=net.dada.musicbox.ringtonepicker

Edited by tzagaritos

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X8