PAN_10 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Εχει κανενα 7μηνο το κινητο τι λες να δοκιμασω? Τα tweaks του jim μπαινουν με ολες τις roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Aπ οσο ξερω στην Gingercruzt βγαζει fc's. Περαν της GDX που δουλευει το κανονικο, σε ολες τις αλλες ρομ δοκιμασε το lite. Παντως εγω προτεινω Gingercruzt. Ειναι και ωραια στον οπτικο τομεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Aπ οσο ξερω στην Gingercruzt βγαζει fc's. Περαν της GDX που δουλευει το κανονικο, σε ολες τις αλλες ρομ δοκιμασε το lite. Παντως εγω προτεινω Gingercruzt. Ειναι και ωραια στον οπτικο τομεα! Ο kernel της Gingercruzt επιτρεπει καποιες παραμετροποιησεις ή τον stock εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Η εκδοση 8.4 ειναι με stock kernel. Η 8.5 θελει custom αλλα δε ξερω τι παραμετροποιησεις μπορεις να κανεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 (edited) Η εκδοση 8.4 ειναι με stock kernel. Η 8.5 θελει custom αλλα δε ξερω τι παραμετροποιησεις μπορεις να κανεις.. Δηλαδη θελει πρωτα να βαλω την rom και καπακι kernel η 8.5?και η gingerDX με τον custom ειναι ετσι? Μπορω με το imei να δω αν μπορω να βαλω custom kernel στο κινητο ή αν θα κανενα brick? Edited February 28, 2012 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Στη GDX που ξερω στα σιγουρα πρωτα περνας τη ρομ και μετα τον kernel. Θεωρητικα και στην Gingercruzt το ιδιο θα ειναι. Οσο για το imei, δε γνωριζω...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Στη GDX που ξερω στα σιγουρα πρωτα περνας τη ρομ και μετα τον kernel. Θεωρητικα και στην Gingercruzt το ιδιο θα ειναι. Οσο για το imei, δε γνωριζω...:( Ευχαριστω φιλε για τις απαντησεις! θα δοκιμασω πρωτα χωρις kernel μην εχω τιποτα απροοπτα και βλεπω για kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδιά υπάρχει κάποια ρομ που το ράδιο ανοίγει κατευθείαν στα ακουστικά; Εκτός από την stock βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TManolis Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παιδιά καλημέρα Έβαλα την GingerCruzt 8.4 (stock kernel) και το κινητό έχει μείνει στο logo της Sony και δεν ανταποκρίνεται . Πως μπορώ να το διορθώσω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 @rafinos ολες οι ρομ ανοιγουν στα ακουστικα το ραδιοφωνο... @TManolis full wipe εκανες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Στις περισσοτερες πρεπει να μπω στο ραδιο και να αλλαξω στο ηχειο και μετα παλι στα ακουστικα για να ακουγεται η μουσικη στα ακουστικα... Αυτο θελω να αποφυγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diafanos10 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Στις περισσοτερες πρεπει να μπω στο ραδιο και να αλλαξω στο ηχειο και μετα παλι στα ακουστικα για να ακουγεται η μουσικη στα ακουστικα... Αυτο θελω να αποφυγω. Και σε μένα συμβαίνει κάποιες τυχαίες φορές αυτό.... Την πρώτη φορά δεν το είχα καταλάβει και νόμιζα ότι απλά ακουγόταν χαμηλά η μουσική....όταν όμως έβγαλα το ακουστικό..κατάλαβα γιατί με κοιτούσαν περίεργα οι γύρω μου :D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Εγώ μείωνα πρώτα την ένταση πολυμέσων στο μηδέν και όταν το άνοιγα και έδινα ένταση έπαιζε πάντα από τα ακουστικά. Το ebook μου για το Χ8 έγινε featured σε δημοφιλές νήμα του xda και το tweak μου έγινε featured σε διάφορες σελίδες και blogs από αμερική μέχρι πολωνία και ινδία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Mπραβο ρε Δημητρη! Μαλλον πως μπορεις να παραδεχτεις και εσυ οτι η δουλεια σου ειναι εξαιρετικη!! Στο ραδιοφωνο κανω ακριβως το ιδιο πραγμα. Μεχρι να ανοιξει κατεβαζω τερμα την ενταση και μετα ανεβαζω. Ετσι δουλευει μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 όλοι το ίδιο κάνουμε μάλλον :P αυτό είναι που δεν θέλω!!! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ!!!!! ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΣΟΥ!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Δε νομιζω να υπαρχει καποια λυση για το συγκεκριμενο bugακι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keski Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια ειχα ασχοληθει αρκετα με τ Χ8 οταν το ειχα πρωτο παρει πριν καμια 10 μηνες.Ειχα περασει και μια custom rom(2.2.1 floyo αν δν κανω λαθος),εχω περασει και xrecovery.Θελω κατι πιο ομορφο(οσως και πιο γρηγορο).Τι μπορω να κανω και πως μπορω να το ξεκινησω(υπαρχουν οδηγοι;;)!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια ειχα ασχοληθει αρκετα με τ Χ8 οταν το ειχα πρωτο παρει πριν καμια 10 μηνες.Ειχα περασει και μια custom rom(2.2.1 floyo αν δν κανω λαθος),εχω περασει και xrecovery.Θελω κατι πιο ομορφο(οσως και πιο γρηγορο).Τι μπορω να κανω και πως μπορω να το ξεκινησω(υπαρχουν οδηγοι;;)!! Γειά σου. Μπορείς να δεις το ebook της υπογραφής μου που έχει πολλές οδηγίες και θα βρείς τα πάντα ;) (Το tweak έγινε featuured και στο microsoftwindowmobile.com) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keski Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Αυτο θα κανω..ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια τελικα δοκιμασα Gingercruzt και kuyandroid 4.5 την οποια και αφησα τελικα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω τα tweaks του jim σε αυτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Περασα την GingerCruzt 8.4. Αρκετα ομορφη αλλα παρατηρω καποια μικρα μεν αλλα σπαστικα κοληματα. Αν βαλω το tweak του jimdem582 (στην εκδοση Lite) υπαρχει περιπτωση να φτιαξει η αποδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Στη Gingercruzt το tweak του Δημητρη βγαζει fc's. Το εχει παθει ενα παιδι απο εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keski Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Οταν παω να εγκαταστησω το clockworkmod recovery παιρνω το εξης σφαλμα:"το 'adb'δεν αναγνωριζεται σαν εσωτερικη ή εξωτερικη εντολη,εκτελεσιμο προγραμμα ή αρχειο δεσμης ενεργειων"..Τι κανω λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 (edited) Παιδια τελικα δοκιμασα Gingercruzt και kuyandroid 4.5 την οποια και αφησα τελικα. Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω τα tweaks του jim σε αυτη? Kuyandroid 4.5 ????? τι ρομ είναι αυτή;;; εγώ ξέρω την kuyaDROID 3.2......... πλάκα πλάκα ξέρουμε αν δουλεύει το Lite tweak σε αυτήν;;; Edited March 1, 2012 by rafinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 (edited) ρε παιδια εχω να τραγουδι και θελω να το βαλω ηχο κλησης και δεν μπορω και εχουν σπασει τα νευρα μου Edit:νομιζω βρηκα κατι https://market.android.com/details?id=net.dada.musicbox.ringtonepicker Edited March 1, 2012 by tzagaritos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts